עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Kenny,

היי אנשים, היום התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה XP. הכל הלך קשורה.. אך בעיה מוזרה אחת, יש לי את הלוח Msi K8Neo Platinium עובד עם nForce 4 Ultra הורדתי את הדרייבר : 6.86_nforce_win2kxp_international_whql הוא מתקין לי את הכרטיס רשת.. האינטרנט עובד.. נראה בסדר. אבל משום מה הוא לא מתקין לי : Ethernet Controller Mulitimedia audio controller RAID Controller הם עדיין עם הסימן קריאה הצהוב ב Device Manager. ניסיתי להתקין אותם כל אחד בנפרד.. לא ממש עזר. ניסיתי אפילו להתקין את כל ה XP מחדש (היה לי זמן היתי באמצע סרט : ) וזה גם לא עזר. אז מה הבעיה? הדרייבר לא מתאים? (הוא התקין לי את כרטיס הרשת) עצות? *אין לי את הדיסק המקורי.. אני לא מוצא אותו. *יש לי את המעבד AMD At…

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  2. יש לי דיסק שהוקלט על מקליט DVD עכשיו, שאני מכניס את הדיסק למחשב הוא לא מראה לי קבצים על הדיסק, אבל שאני פותח את הנירו ומסתכל במידע על הדיסק אני רואה שני טראקים , אחד שרשום אנרידבל, ואחד שנראה בסדר ניסיתי להעתיק את הטראק למחשב בתצורת קובץ תמונה (אימג' - ISO) אבל ללא הצלחה, הטראק הראשון בכלל לא הצליח להעתיק, ובשני הוא נתקל בתקלה כלשהי וכנראה שצריך לסגור את הדיסק ניסיתי לסגור את הדיסק אך ללא הצלחה אני חושב גם שלא מצאתי איך לעשות את זה ולאחר מכן ניסיתי אולי לעשות סגירת session אבל גם את זה לא הצלחתי התוכנה שהשתמשתי בה היא נירו 7 כי לא הצלחתי באף תוכנה אחרת כגון magiciso,magicdisc, poweriso וכו... איך אני יכול לסגור צריבת VR? מישהו יכול לעזור לי? כי אני לא מצליח לעזור לעצמי

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  3. Started by Cupid Me,

^ למישהו יש מושג למה? לפני שהתקנתי אותו סרטים רצו חלק תודה

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  4. ניסיתי לאחרונה מספר תוכנות שייעודן ביצוע RIP של וידאו מתקליטורי DVD (האחרונה שבהן היתה זו של xilisoft). כל אחת מהן יצרה לי קובץ וידאו שעבר קידוד אוטומאטי לפורמטים כמו MPEG4, DIVX ועוד. איזו תוכנת RIP יכולה לבצע את הפעולה הזו ללא כל קידוד, כלומר ליצור קבצי AVI גלמיים לחלוטין ובאיכות הגבוהה ביותר (ובמידת האפשר גם במהירות גבוהה)? על מה אתם ממליצים (ואל תשלחו אותי לחיפוש. את זה כבר עשיתי.)? תודה.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by pergola,

יש לי מלא layers שעשיתי עכשיו אני רוצה שכל אחד מהם יהיה תמונה.. על מה ללחוץ כדי להפוך layer לתמונה ממש? (ולא דרך fireworks דרך שם זה לא מצליח טוב..)

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by BUNNY,

מה נשמע? הרבה זמן לא פירסמתי פה כלום כמה עבודות שלי שעשיתי בחודשים האחרונים SOFTIMAGE | XSI & Mentalray

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by Rhx,

אני צריך אנטי ווירוס טוב וחינמי שלא עושה בעיות,נפטרתי מהנורטון.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  8. Started by daniel89,

שלום, אני מחפש מדריך שמסביר איך לצרוב בתוכנה NERO 7 PREMIUM. עדיף עם תמונות והסבר ברור.. (שיכלול צריבה בדיסק DVD וגם בדיסק רגיל..) תודה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by RONEN1N,

שלום לכולם אני צריך תוכנה שתוכל לגבות לי את כל הסריאלים של התוכנות במחשב שלי ראיתי פעם תוכנה כזאת רק שאני לא זוכר את השם שלה בתודה רונן

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  10. לחבר שלי נדפק הכרטיס קול של הלוח אם והוא הלך וקנה כרטיס בסיסי sound blaster 5.1 VX עכשיו הוא הגיע הבייתה וגילה להפתעתו שהווינדואס 7 לא תומך בו.. מישהו נתקל בבעיה ומצא פתרון? מישהו יודע אולי מתי כן תהיה תמיכה ? תודה..

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  11. פירמטתי את המחשב, התקנתי מחדש מקודדים k-lite codec pack full והתקנתי את הנגן VLC אני מנסה לפתוח סרט MKV והוא לא מפעיל וכשאני מנסה לפתוח עם המדיה פלייר הוא רושם שה CODEC המתאים לא נמצא . מה אפשר לעשות עם זה ?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  12. אתם יכולים לתת לי קישורים למדריכים או משהו כזה? לפי מה שהבנתי בנושא אחר כאן בפורום אפשר לעשות את עם VirtualDub, אבל איך? תודה.

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by shay310,

המחשב מבצע ריסטרט בלי סיבה ברגע שאני מבצע פעולות כמו לשמור קובץ שאני מוריד מהאינטרנט(לא כל פעם) או שאני מנסה להכנס ל CMD, MSCONFIG ובכל מיני פעולות מוזרות פרמטטי את המחשב וזה עדין חוזר על עצמו אם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם מאוד.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  14. שלום אני מצטער על הכותרת הארוכה פשוט רציתי לרשום משהו עניייני :\ בכל מקרה יש תוכנה מסוימת כמו ICQ שאפשר להתקין בה מין Plug-in שבעזרתו אפשר לדעת מי קורא את ההודעת אווי שלך אפשר לדעת מה השם שלו ? ואיך להשתמש ב Plug in וקישור ? זה מאוד חשוב אז בבקשה תעזרו לי עשיתי חיפוש באתר ומצאתי דיון שמסביר על התוכנה מצטער שלא עשיתי את זה קודם מנהלים תעשו מה שבא לכם עם הדיון

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  15. Started by PREDETOR,

איך לעזאזל בונים database רגיל בדלפי 5 אני יודע שזה לא אמור להיות מסובך אבל איך עושים את זה?????????????????

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by wild_3d_raptor,

האם כשמים משהו להורדה האימיול כאילו כבר מקצה אותו בזיכרון , כלומר - אם יש לי 10 ג'יגה פנויים ואני שם לאימיול משהו להוריד שהוא שוקל ג'יגה אחת אז שאני יסתכל על מצב הזיכרון אני יראה 9 ג'יגה ? או שאני עדיין יראה 10 ?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  17. היי, התקנתי WINAMP 3 בגלל שבגרסה 5 יש לי בעיה והתוכנה נותנת לי אפשרות לקרוא רק איזה 8 סוגי קבצים שונים, לא כולל WAV, WMV וכדומה. היום שמתי לב שכמעט כל שיר שאני רוצה לנגן אני מקבל הודעה מוזרה שרשו שם "unknown publisher" ואז הוא שואל אותי אם אני רוצה לנגן את השיר... כמעט בכל שיר, איך אני מפסיק את זה בכלל? תמונה מצורפת.. תודה רבה. בנוסף אני כל פעם מוריד את הסימון של ה V מלמטה ועדיין זה חוזר על אחרים שלא עשיתי את זה...לא בא לי לעבור עכשיו מעט 10 אלף שירים ולנסות להוריד את זה מהם :-\ [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by D.r Bit,

תמונה מצורפת חג פסח שמח ! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  19. Started by matityahoo,

יש לי אובייקט שנמצא בתוך פרה-קומפ וכשאני מזיז אותו בקומפוזיציה הראשית הוא נחתך מה לעשות? ( אני משתמש ב סי אס 3)

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  20. Started by ran19,

בקיצר ניכנסתי במיקרה לאתר של תוכנת האנטי ספייוואר שלי[spyware doctor] וגיליתי כמה דברים מעניינים מאוד! http://www.pctools.com/ קודם כל נידהמתי ליראות עיצוב חדש באתר!!! ומה שהכי נידהמתי ליראות שהם הוסיפו אנטי וירוס!!!! כן כן! הם עכשיו ניכנסים לתחום האנטי וירוסים!! ממש נעים ליראות שהחבר'ה מPC TOOLS לקחו תעיניינים לידיים!!! באמת אחלה מוצרים יש להם במיוחד האנטי ספיוואר והמנקה רג'יסטרי שתפסו נתח שוק לדעתי גדול מהמיתחרים וגם תפסו פופלריות! ועוד דבר שישמח אתכם PC TOOLS שידרגה את האנטי ספיוואר שלה[spyware doctor] ל 3.2.2 !!!! כרגע אני מוריד תאנטי וירוס מהאתר שלהם ליראות איך הוא. אני חייב לציין שהם פשוט גדולים!!! אני מאחל להם בהצלחה ושיעשו הרבה כסף! לדעתי החברה הזאת ת…

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by jangelboy,

שלום האם יש אפשרות לקבוע ביומן פגישות עבודה ולא להכניס את כל הפרטים אלא להכניס כמה אותיות ראשונות והוא ישר יזהה את השם מאנשי קשר או להכניס שם של לקוח וישר מופיעות לי כל הפגישות של כל החודש עם אותו לקוח אני אשמח אם מישהו שמתמצא ב WINDOWS LIVE MAIL יצור איתי קשר

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by amir.o,

שבת שלום הייתה לי פעם תוכנה שנתנה פרטים על סרט,ובין היתר איך הוא מקודד מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ברח לי השם שלה

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by contA-,

יש לי מספר שאלות בקשר לתוכנה: 1.איזה פורטים צריך לפתוח על מנת שאוכל לקבל תוצאות בחיפוש ועל מנת שאוכל להוריד קבצים? 2.מה אני צריך לבחור איי.פי אקטיבי או פסיבי?-כי יש לי ראוטר DSL -604+ של D-Link ואני לא יודע מה צריך להיות מסומן באפשרויות. בבקשה רק מי שיש לו את התוכנה ומבין בה שיגיב,אחרת אתם סתם מבזבזים את זמני ואת זמנכם..

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  24. בפוטושופ... (מוזר ,לא נכנסה המילה). לדעתי גם טירון (יחסית) בתוכנה יוכל לעשות את העבודה. זה משהו ממש לא רציני, פשוט אין לי מושג קלוש בתוכנה. יש מתנדבים? לפנות ב-ICQ או בפרטי.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים