תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי קטע מוזר עם האופיס בלפטופ שלי: כשאני עושה שינוי בתפריטים או בהגדרות, שום דבר לא נשמר כשאני יוצא מהתוכנה. אני מוגדר כאדמין, האופיס מקורי עם SP3. בלפטופ מותקן ווינדוס 7 מקורי ומעודכן. דבר נוסף שמשגע אותי זה שאני לא יכול להתקין את החבילת תמיכה בפורמת DOCX (של אופיס 2007...), שגם לא נשמרת כל פעם שאני מתקין אותה... יש למישהו רעיון איך לגרום למחשב לשמור את ההגדרות? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי אתר שאני לוחץ על העכבר על מספר 1 ואז על הבאה ושוב ושוב. רציתי לשאול אם משהו מכיר תוכנה שנותנת לי את האפשרות שאני יגדיר לחצן במקלדת שלי שכל פעם שאני לוחץ עליו זה נגיד ילחץ לי על מקום במסך. ויחסוך ממני את השימוש בעכבר.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
תמונה מצורפת חג פסח שמח ! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
הגדרתי בתוכנה את הגדרות החיבור מחדש באמצעות ההקלטה שאני לוחץ על החיבור מחדש הוא משנה IP והכל טוב רק הוא לא מאתחל את החיבור לבד יש איזו אופציה שפיספסתי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום. אני צריך תוכנת גיבוי פשוטה שתעתיק את תיקיית המסמכים (WIN7) לדיסק הקישח השני, פעם ביום. ניסיתי בעבר כל מיני תוכנות וכל פעם התאכזבתי. מישהו מכיר תוכנה טובה? שלא תיתקע לי בגלל כל מיני אופציות והגדרות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
זה יכול לעבור לאיזה פורום שלא מתאים לזה הפירסום הטורפני של האתרים הגדולים רק ממשיך להתקדם ולהתקדם, כשהלהיט העכשווי זה לגרום למוזיקה מגעילה באיכותה ומבעיתה בווליומה לפרוץ לחלל החדר שלי בכל רגע שבטעות הסמן של העכבר עובר מעל באנר. האם יש דרך לגרום להשתקה של זאת, בלי להקריב את ווינאמפ ודומיו?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
הייייייייייייייי אז שניה לפני שאני הולך לישון איך אני יודע אם מישו (באיי סי כמובן) שם אותי באינגור (בלי שהוא יגיד לי) כאילו אם יש איזה תוכנה שמראה את זה או משו ... בתודה עידו לילה טוב
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה האחרונה של הדפדפן וישנם כמה שאלות שרציתי לדעת: 1. לעיתיים כאשר רושמים כתובת אינטרנט חדשה במקום שהאתר החדש יפתח בחלון נפרד כמו שצריך להפתח הוא פשוט עולה על הדף הפעיל הקיים רציתי האם ניתן לפתור זאת ? 2. שמתי לב שה popup שלו לא הכי רציני וישנם אתרים שמקפיצים דיי הרבה חלונות האם ניתן להקשיח את ה popup שלו? 3. האם ניתן להעלים תמונות לא רצויות (פורנו )שישנם מדיי פעם באתרים מסוימים שלא יופיעו ( אני יודע שבגירסה היותר ישנה של MYIE2 0.97 היה את זה ) ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח להתקין את 3d mark בגלל גרסת הdirectx שלי(9.0) אם מישהו יכול לעזור לי למחוק את directx שיגיד לי בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הממ... אם אני מורי את Nero מהאתר שלהם, זה התוכנה המלאה עם כל האפשרויות ? ויש לה תקופת שימוש מוגבלת ? כתוב שם: מה זה אומר ? אם אני מתקין ב 30 לדצמבר זה יעבוד לי יום אחד ? לא מבין :-[
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לפתוח שני חלונות של התוכנה בו זמנית,כלומר שני משתמשים שונים שהחלונות יעבדו במקביל ל -icq לא נראה לי שיש אופציה כזאת אולי יש תוכנה שמסוגלת לעשות זאת ? תודה ...
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
Hello, I've been trying to install the phpBBHeb101 forum in my website but I just don't know what to fill in these text boxes : Database server name / DNS : Database name : Database username : Database Password : If someone can help me out here it would be awesome. Thanks.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
לא עובד לכם 3dmark2001 se ? בקשה הנה הפאצ' שמתקן את זה : http://www.voodoofiles.com/getit.asp?id=7163&g=1&d=2&s=133844212
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה עם תצוגת הפונטים במוזילה לעומת התצוגה באינטרנט אקספלורר, למשל בפורום הזה, אותיות ר נראות כמו האותיות ד אלא אם כן אני מגדיל את הפונט, אבל אז הפורום נראה לא אסטתי במיוחד, האם יש דרך לתקן את זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אהלן חברים, היום קיבלתי את המחשב ובקושי התקנתי בו משהו, בחיי. ומשום מה, למרות שיש לי אנטיוירוס AVG6 מותקן ואחרי שהמחשב עבר בדיקת וירוסים, יש לי את הוירוס הזה שהיה נפוץ מאוד לפני כחודש, שמאתחל לך את המחשב לבד ואין לך שום דבר לעשות נגד זה. אנא עזרו לי בדחיפות ואמרו לי איך אני נפטר ממנו! ??? תודה מראש ומקווה לעזרה :'(, ניר.
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי קישורים למדריכים או משהו כזה? לפי מה שהבנתי בנושא אחר כאן בפורום אפשר לעשות את עם VirtualDub, אבל איך? תודה.
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שזה ממש קשור לפה אבל זה נראה לי הכי מתאים. אתם חושבים שזה יהיה מספיק אם אני אתקין רק את האנטי וירוס ואת האינטרנט סיקיוריטי (נורטון 2003) ולא אוריד ואתקין את כל האפדייטס של הווינדוס (xp)? כי מצד אחד הבנתי שכל מה שאני מוריד שם, סתם מעמיס על המערכת. אבל מצד שני אני לא רוצה שכל אחד יהרוס לי את המחשב... כי ממה שאפשר להוריד שם, הבנתי שלחצי מהדברים שם יש חורים.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כשהיה לי IE היתי לוחץ על קישור ב packetnews.com וזה היה פותח את הMIRC וכל מה שהיתי צריך לעשות זה הCTR+V כדי לרשום את הטריגר. עם פיירפוקס זה לא מעתיק אוטומאטי את הטריגר (אבל כן פותח את הMIRC). יש דרך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בכל מקרה יש לי אנטיוירוס של גרייסופא שרץ )הגירסה החינמית) הוא כל הזמן מתריע על זה ...בחלק מהמקומות הוא מסוגל להסיר וחלק לא. אני ממש כבר אובד עצות חיפשתי בכל מקום איך נפתרים מזה ואני לא מצליח. בתודה מראש דניאל
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שבת שלום הייתה לי פעם תוכנה שנתנה פרטים על סרט,ובין היתר איך הוא מקודד מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ברח לי השם שלה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה ב ICQ PHONE , אני לא מצליח להתחבר לאף משתמש שיש לו את זה. אם הוא מתקשר אז אני מקבל X ליד הסימן של המצב של הטלפון או שזה סתם לא מתחבר. ניסיתי כבר הכל, החלפתי למיקרופון שבוודאות עובד, עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול, דיברתיעם חברת האינטרנט שאין לי FIREWALL התקנתי מחדש את וינדוס !!!!!!!! (ממש במקרה אז זה יצא טוב). שום דבר לא עוזר?!! זה פשוט לא מתחבר !!!!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי אני נואש!
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי ווינאמפ ויש לי גם advanced mp3 catalog ומה שאני רוצה לעשות בעצם זה להעתיק את כל השמות של השירים שלי בצורה כזאת שאני יוכל לעשות העתק הדבק וניסיתי אבל לא הצלחתי, איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-