תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק שירים ואני רוצה לעביר אותם למחשב בקבצי MP3 איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת סריקה שתתאים לכל סורק ויש לה תפריטים בעברית?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לכם המלצות לתוכנות טובות בכדי לעשות תפריט אינטרקטיבי לדיוידי בקלות? תודה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
בעיה ממש דחופה שלום. יש לי מחשב נייח. היום המחשב עבד לי רגיל וטוב,ובשעה 20:00 / 19:30 משו כזה,אני מפעיל את המחשב שלי מחדש,הוא עולה ושזה מגיע לסןף של ההפעלה,מופיעה לי ההודעה הזאת: http://imageshack.us/photo/my-images/820/img0822q.jpg/ ניסיתי להיכנס במצב בטוח וזה עדיין הראה לי את ההודעה הזאת.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הגדרתי בתוכנה את הגדרות החיבור מחדש באמצעות ההקלטה שאני לוחץ על החיבור מחדש הוא משנה IP והכל טוב רק הוא לא מאתחל את החיבור לבד יש איזו אופציה שפיספסתי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
Instant Messaging In Style (IM In Style) התוכנה היא תוכנה חיצונית ל ICQ מה היא מסוגלת לעשות? התוכנה מאפשרת לכם לשלוח פרצופים שונים מאשר אלו שיש באיי סיי כמו לדוגמא אלו שנמצאים בפורומים ולא רק פרצופים אלא תמונות של מכוניות,אוכל,דגלים וכו' בנוסף לזאת היא מאפשרת שילוב של שני צבעים בכתיבה כמו למשל כחול ואדום או כל שילוב אחר Screenshots IM In Style v2.0.1 Icon Pack 1 Icon Pack 2 להתקנת את ה Icon Pack יש לעשות Extract לתייקיה של התוכנה. StatBar התוכנה היא שימושית למי שאוהב לעקוב אחרי המחשב שלו ולא רק זה בתוכנה אפשר לעקוב אחרי ה Uptime,Cpu Usage,Download/Upload Speed,H.D Space,Winamp Controls ועוד. Screenshots
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לפתוח קובץ BIN ובאיזה תוכנה מבלי לצרוב?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המסנג'ר אני מקבל את ההודעה הבאה : אין לי מושג למה זה ככה פתאום ??? הכל עבד טוב עד שזה נהיה ככה, הסרתי את המסנג'ר והתקנתי כמה וכמה פעמים ושום דבר לא עוזר, עשיתי שיחזור מערכת - גם לא עוזר למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? תודה מראש, The Wizard
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה הemule מסרב לשתף פעולה עם הKAD ועל אף שהוא עושה קולות של מחובר לסרבר כלשהוא הוא לא ממש מוריד שום דבר / מוצא שום דבר ובכלל, נושם. מישהו מכיר את התופעה? יודע איך לפתור אותה? תודה מראש מ
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אמרו לי שהם אמורים להיות בכרטיס זכרון במחשב... כי הם לא מגיעים על דיסקים... איפה בדיוק? מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
יש לי רישיון חוקי לOFIICE של MS. אני רוצה להתקין אותו במחשב ללא כונן אופטי. רציתי לדעת אם יש דרך חוקית להוריד OFFICE 2010 כמו שניתן להוריד WIN7: http://www.pcworld.com/article/248995/how_to_install_windows_7_without_the_disc.html ובסוף ההתקנה להכניס את הרישיון לאקטיבציה דרך האינטרנט? אשמח לקישור להורדת ISO. תודה!
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את 3d mark בגלל גרסת הdirectx שלי(9.0) אם מישהו יכול לעזור לי למחוק את directx שיגיד לי בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שאלתי היא האם יש תכנה שיכולה להוריד את כל התמונות שנצפו ע"י המשתמש בדפדפן? חשוב לי שהיא תהיה כמה שיותר טוטאלית. תודה לעוזרים! הדפדפן הוא כרום, כפי שצויין
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות להוריד את ההודעה האוטומטית במסנג'ר: " לעולם אל תמסור את סיסמתך או את מספר כרטיס האשראי שלך בשיחה של הודעות מיידיות." והאם ישנה תוכנה שדרכה אפשר לשלוח הודעות SMS בחינם ולכל הרשתות. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לשים סנדרה ב-WIN XP PRO שלי? אני לוחץ על קובץ התקנה וזה לא עושה לי כלום למה?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום אני עברתי מ bsplayer ל vlc עכשיו אני רואה שיש jump forward כמה אופציות לקפיצה קדימה עכשיו שאני עושה שיפט וחץ ימני לזוז קדימה זה זז קדימה ולפתע וחוזר אחורה. משהו מוזר ב bsplayer פשוט הייתי לוחץ חץ ימני והסרט היה נע קדימה פה משהו לא מובן לי עריכה : בדקתי והקבצים האלה ספציפית לא מסתדרים עם vlc
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש HTPC בקרוב ואודה על המלצתכם בנוגע למערכת ההפעלה המומלצת וכן תוכנות נוספות הדרושות לי תודה מראש עבור העזרה
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אספתי היום את המחשב החדש של אחותי, הפעלתי את המחשב, הכל עובד מצויין עד שניסיתי להתקין את המתאם רשת אלחוטית "Wireless network adaptor IEEE 802.11G" בסוף ההתקנה הוא רשם לי שחסרו לי קבצי DLL (NETOS/NETDI/SETUPX( שאותם הורדתי והוספתי לווינדוס, אחרי שמחקתי והתקנתי שוב את התוכנה של המתאם הוא רשם שיש לי שגיאה בSUREGCREATKEY, הרצתי חיפוש בגוגל אבל אין שם שום תוצאת חיפוש שקשורה לבעיה שלי ספציפית. לכל העוזרים תודה רבה. נ.ב. קצת פרטים על המפרט ווינדוס ויסטה 32 ביט 4 ג'יגה זכרון פנימי HD4850 512 MB
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לה עינייים חומות
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה LioNetwork והיא אינה מתחברת לי ואיני יכול להוריד דברים מה אוכל לעשות בנידון?? תודה
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אנשים אני מחפש את התוכנה solid cam 2002 למישהו יש או יודע איפה להשיג?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
-
ניסיתי בעבר ולא הצלחתי :'( החשבון שלי כל הזמן מתמלא ואני צריך להוריד כל קובץ בנפרד וזה גוזל לי המון זמן. אני מקווה שכשהמיילים יגיעו לדיסק קשיח יהיה קל יותר לפתוח אותם כי הם כבר יהיו על המחשב ולא אצטרך להוריד כל קובץ בנפרד כמו עכשיו. יש לי גרסה 2003 וגם 2007 אבל אני זוכר שקראתי שזה לא עובד טוב עם 2007. אז תעזרו לי לסדר את זה על 2003. אבל ממש כל שלב כי זה לא הלך לי אני מאוד מודה למי שיעזור לי
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
המשחק עובד מהר מידי... הכל זז מהר כזה ולא מציאותי.. כמו סרט שמריצים אותו מהר.. למה זה ואיך מסדרים את זה? יש לי amd 3800X2 4850 התקנתי את הדרייברים החדשים של הכרטיס מסך.. ולמעבד התקנתי גם Dual-Core Optimizer וגם AMD Processor Driver
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-