עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הורדתי כמה סרטים מהקאזה כל אחד איזה שעה בערך, הבעיה שחלק מהם רצים איך שבא להם, ואני לא יכול להריץ אותם לקטעים אחרים בסרט... בקיצור אתם יודעים על איזו תוכנה טובה שאיתה כן אפשר להריץ סרטים כאלה?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  2. בס"ד מה קורה? יש לי שתי תוכנות שאין לי מוסג למה הם משתמשות וההם אני צריך שעם יעלו לי עם המחשב via raid tool winirxhrlper-זה תוקע לי מדי פעם את המחשב האם התוכנות האלה חשובות? ואני צריך שיעלו לי כל פעם בתחילת המחשב או שאני יכול להוריד אותם ומה כל אחת מהתוכנה עושה תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by Lol10k,

אני רוצה למחוק כל זכר של התוכנה מהמחשב ולהתקין מחדש הבעיה היא שאחרי שאני מוחק ומתקין כל ההגדרות חוזרות,ז"א שהן לא נמחקו איך אפשר למחוק אותן?

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  4. האם יש תוכנת FTP שמעלה קבצים במספר חלקים במקביל, כמו שתוכנות הורדה מורידות קובץ אחד במספר חלקים? יש לי שרת שבו אני מצליח לעלות קבצים במהירות קטנה מיכולת ההעלאה שלי. אם אני מחלק את ההעלאה לכמה תהליכים, האם אפשר להעלות את רוחב ההעלאה שלי? אם כן, יש לזה תוכנה?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  5. היי חבר'ה, הורדתי קובץ זיפ כלשהו ( ) עשיתי איקסטרקט לקבצים הוא הוציא אותם והם עצמם קבצי זיפ מהסוג של ה 001, 002, 003 ..... עכשיו בזיפ הראשון היה קובץ של התוכנה PKZIP שבעזרתה הייתי אמור לפתוח אותם. הבעיה: שימוש בתוכנה הזו. (כתוב ללחוץ על המספרים 1 עד 4 ועל כפתור אחר בשביל לצאת) אז מה אני יכול לעשות אם כל מקש אחר מוציא אותי? פתרון: ??? ??? ??? ??? (בלי משפטי החוכמה של המנ*לים למיניהם) ;D בבקשה עזרה, ותודה לכל העוזר הנחמד

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  6. יש תוכנה שיכולה להגיד לי מה החומרה שיש בתוך המחשב?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  7. שלום רב פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדווס תוכנות וכיו"ב... הבעיה היא שגם שאני לוחץ כפתור ימני על קובץ וידאו ומגדיר לו שהוא נפתח ע"י MV2 האייקון של הנגן ACE AUDIO של נרו עדיין נשאר ניסיתי להחיליף לתוכנה אחרת ולהחזיר והאייקון לא השתנה הקבצים נפתחים אומנם ע"י התוכנה שהגדרתי אבל האייקון לא משתנה... גם בפייבוריטס של האקספלורר יש כמה אייקונים של אתרים שלא רוצים לעלות, וגם שם ניסיתי למחוק ולהחזיר מחדש וללא הועיל.... למישהו יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  8. שלום, אני מחפש תוספות מועילות לגוגל קרום, יש פה אנשים שמשתמשים בדפדפן הזה ובתוספות כלשהם?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  9. שלום! נאלצתי להתקין מחדש את הווינדוז על המחשב שלי. התקנתי את הדרייברים שבאו עם הלוח אם, כולל הפייוול החומרתי של נווידיה (הNAM). באתי לשדרג לחבילת הדרייברים העדכנית של הNF4 לAMD, והוא בקש ממני להסיר את הגרסא הקודמת של NAM כדי להתקין את זו החדשה. הסרתי אוהת וכעת שאני מנסה להתקין את אחת מהגרסאות (זו שבאה עם הלוח אם או זו החדשה מהאתר של NVIDIA) אני מקבל את השגיאה המצורפת. איך פותרים זאת? [attachment deleted by admin]

10. איזה פורטים הכי מומלץ לפתוח בביטורנט(min-max)?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם... התקנתי שלשום את הפיירוואל חדש של נורטון... אבל מאז אני לא יכול לפתוח את האייסיקיו כשהוא פועל..זאת אומרת שהוא אנייבל! בשביל שהאייסיקיו יוכל להתחבר אני חייב להפוך את הפיירוואל לדיסאייבל שזה דבר כמובן שאני לא רוצה לעשות! אוליי למישהו יש איזו שהיא עצה או הערה שתוכל לעזור לי?! תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים.. Anas-Nanas

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by marvje,

אודה לכם אם תמליצו לי על תוכנת OCR יעילה לאותיות בעברית.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  13. Started by black colt,

אז ככה הורדתי את המשחק TACTICAL OPS ASSALUR ON TROR מהביטורנט עכשיו הבעיה שזה הוריד לי שלושה קבצים שתי קבצים בתיקיה של המשחק בשם FLT TOP ולמטה רשום לי קובץ BIN ועוד אחד שרשום FLT TOP.CUE ומתחת רשום קובץ CUE עכשיו עם המשחק ירד לי פאץ שאני לוחץ עליו פעמיים מופיעה לי שגיאה שהוא לא יכול לאתר שום גירסה של המשחק על המחשב שלי האם מישהו יודע איך אני פותח את הקבצים האילה (ואני עדיין בשוק שקיבלתי כולה 3 קבצים) תודה עידן

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  14. שלום, לפני כמה ימים חשתי באיטיות בתעבורת האינטרנט שלי. ההורדות בתוכנת ה-BitComet הפכו איטיות מאוד (וזה לא בגלל שאין מספיק משתפים או משהו כזה) וגם הגלישה באינטרנט הפכה לאיטית. סרקתי את המחשב עם norton, ad-aware, spybot, ewido ורק בעזרת ewido מצאתי שלושה קבצים בתיקייה system32 של windows בשם winupsvc, msmdtr ועוד אחד שאת שמו אני לא זוכר. שלושתם היו תולעת זהה (לא זוכר את שמה). אבל מחיקתם לא עזרה והכל נותר איטי (לא בהכרח שהאיטיות נובעת בגללם). האם יש דרך לגלות אם משהו משתמש לי בפס האינטרנט?

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by roeesnir,

האם אפשר להתחבר למחשב, ליוזר מסויים, ובאותו זמן יוזר אחר עובד על אותו מחשב?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by nimrods,

שלום לכולם.! יש לי שגיאה באייסיקיו כשאני נכנס לאייסיקיו אז קופץ לי הודעת שגיאה כזאת.! משהו אם לפנות מקום ב 0x משהו אני לא יכול לעשות תמונת מסך יש לי בעיות במחשב המחשב נדפק.! סליחה.!

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  17. מה המצב חברים? טוב לחזור לפורום אחרי שלא יצא לי להכינס אליו בשנה האחרונה בכל אופן, בקשר לשאלה שלי: הסברתי אותה היטב בכותרת, אני רק אציין שאין לי מושג איך התוכנה/תוסף הזה של eSafe הגיע לי למחשב. הרצתי כמה חיפושים כאן בפורום, וגם בגוגל, אך לא הצלחתי למצוא פיתרון לבעיה. יצא לי לחפש קצת גם בעורך הרישום, ומצאתי שם כמה ערכים שנשאו את השם eSafe או Aladdin (החברה שהתוכנה הנ"ל שייכת לה) העניין הוא שאני לא חושב שזה יהיה נכון להסיר אותם בצורה הזאת. אם למישהו יש מושג איך להסיר את זה, אני אשמח... ניסיתי כ"כ הרבה דברים ואני לא מצליח להיפטר מזה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  18. שלום שמתי לב שלפעמים כשאני עושה PAUSE ב-(BITTORRENT (SHADOW ואז מנסה לעשות RESUME זה נתקע בנוסף, שמתי לב שהמחשב תקוע על 100 % מעבד בגלל הBITTORRENT (יותר מהורדה אחת בו זמנית) וכאשר אני סוגר את ההורדה התקועה השימוש במעבד צונח בדקתי SPYWARES ואין נ.ב. - יש לי רעש מוזר וצורם כשאני מדליק את המחשב לאיזה חצי דקה עד שנטען הWINDOWS אה וגם לפעמים קובץ בשם MGHTL או משהו כזה תוקע את הEXPLORER

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  19. למה אני לא יכול לקבל קבצים באיי סי קיו?...אין לי פיירוול רק אנטי וירוס של נורטון.. תודה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by ZoBy,

יש לי בעייה שאני לא יכול להיכנס לאפשרויות באקספלורר ואני חייב למחוק את הcookies כי יש לי בעיות איתם. למישהו יש שם של תוכנה שעושה את זה בשבילי?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by vr72890,

שלום רציתי לדעת איך בדיוק אני יוצר מדבקה לdvd באמצעות תוכנת נרו קצת הסתבכתי עם כל האפשרויות

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by assaf972,

שלום לכולם לאחרונה הורדתי את תוכנת נורטון גוסט 14 כשניסתי להתקין נפתח לי חלון שאומר no recognizable ntfs file system found עזרה בבקשה

23. Started by katkato,

המחשב הישן שלי עובד לאחים שלי אז פרמטתי והתקנתי עליו אקספי אחרי סיום ההתקנה האקספי לא מזהה את כרטיס הרשת\בקר אודיו\ ועוד איזה משהו CM עכשיו אין לי את הדיסק של הלוח אם כדי להתקין את הדרייברים הדגם של הלוח אם הוא EPoX EP-8RGM3I בבקשה תעזרוו!! תודה רבה

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by bugosdckh,

למישהו יש חוברת קריאה בעברית של התוכנה פטושופ?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים