תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שמעו יש לי דיסק שקיבלתי שהוא עם תפריט ודיסק עם תפריט זה הרבה קבצים...ואין קובץ וידאו מישהו יודע איך אני יכול להפוך את זה לקובץ וידאו???
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי PNG במחשב של איקונים, אני רוצה להשתמש בהם כאיקונים בXP בלי להשתמש בתוכנה נוספת של עיצוב וכל מני שטויות. ראיתי שהסיומת של האיקונים בXP היא ICO . השאלה שלי היא, איך אני הופך קובץ PNG ל ICO, באיזה תוכנה (בגלל זה בפורום תוכנה)? תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכם איך אני מוריד מאתרים כמו: http://www.********* דרך המנהל הורדות?? פשוט אני לא הצלחתי להגדיר את זה ככה תודה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אחרי איזה שעה עבודה אני עושה render לראות איך יצא , ואז פתאום יש שחור על המסך (והוא דלוק) .. איך זה קורה ? זה קורה אחרי הרבה זמן של עבודה (אני בודק מידי פעם איך יצא / עושה רנדר ואחרי יחסית הרבה זמן זה קורה)
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
משתמש באנטי וירוס המבונה windows defender. ואני מחפש במקביל תוכנה שתגן מרוגלות שונות ומשונות. אשמח להמלצה לכמה כלי טובים, לא חייב חינמים. thanks!
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
תודה מראש... משום מה לא הסתדרתי עם 2 שניסיתי להוריד בגוגל. יונתן
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
-
שלום, התקנתי את הגירסה החינמית החדשה של ה"DAP" וכשהוא סיים הוא קבע שהוא ה מנוע חיפוש שלי כשאני מחפש משהו בשורת הכתובות. הסרתי אותו והתקנתי מחדש ולא עזר... הסרתי את הfirefox והתקנתי ולא עזר.. מה עוד אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
סתם משעמום : http://img291.imageshack.us/img291/2461/78546046.jpg
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
^ למישהו יש מושג למה? לפני שהתקנתי אותו סרטים רצו חלק תודה
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי כמה מניות שאני מעוניין לראות אותם קבוע על שולחן עבודה ואת העדכונים של המניה בלייב, איכן אני משיג פס מידע כזה? אני בטוח שיש רק לא יודע איפה למצוא.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי NOD32 שהיא על הכיפאק מול וירוסים. יש לי ראוטר שמשמש גם כחומת אש. עכשיו אני צריך המלצה על תוכנות חזקות נגד תולעים, רוגלות וטרויאנים תודה רבה שנה טובה וגמר חתימה טובה. פיני
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי קישורים למדריכים או משהו כזה? לפי מה שהבנתי בנושא אחר כאן בפורום אפשר לעשות את עם VirtualDub, אבל איך? תודה.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בעיה ממש דחופה שלום. יש לי מחשב נייח. היום המחשב עבד לי רגיל וטוב,ובשעה 20:00 / 19:30 משו כזה,אני מפעיל את המחשב שלי מחדש,הוא עולה ושזה מגיע לסןף של ההפעלה,מופיעה לי ההודעה הזאת: http://imageshack.us/photo/my-images/820/img0822q.jpg/ ניסיתי להיכנס במצב בטוח וזה עדיין הראה לי את ההודעה הזאת.
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
זו לא פעם ראשונה שזה קורה לי אולי זה לא רק בWindows Media Player, אני לא יודע אבל בכל מקרה, מישהו יודע למה זה קורה? אני מנסה לעשות צילום מסך לקטע בסרט Wanted שווסלי שובר על חבר שלו את המקלדת וכתוב FUCK YOU עם המקשים של המקלדת (ושן אחת שמתפקדת בתור U, כי במקלדת אין פעמיים U^^)
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הגדרתי בתוכנה את הגדרות החיבור מחדש באמצעות ההקלטה שאני לוחץ על החיבור מחדש הוא משנה IP והכל טוב רק הוא לא מאתחל את החיבור לבד יש איזו אופציה שפיספסתי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מחפש מקודד לסרטי 4D. כגרע יש לי את אוסף המקודדים של LH אבל הוא מקרטע בסרטי 4D, הם רצים בקפיצות קטנות ומעצבנות.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לאחר סימון ההגדרה שהמעטפה תופיע ליד השעון ברגע שאני מקבל מייל חדש,המעטפה אכן מופיע אך רק פעם אחת כלומר לאחר קבלת מייל חדש אני רואה את המעטפה אבל מהמייל שבא אחריו כבר לא רואים את זה למרות שההגדרה בהינה. יש לכם רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
איך אני מגדיל את התרגום? כי אני לא רוצה לעשות גבולות שחורים והתרגום יוצא קטן
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חייב להגדיל סמל (מצורף) שיהיה מספיק איכותי לפוסטר של 2 מטר גובה על 85 ס"מ רוחב... אך אני לא מצליח להגדיל את הסמל ללא פיקסול שמתווסף. אשמח אם מישהו שיותר מקצועי ממני יעזור לי בנושא זה ממש ממש ממש דחוף... כמו שאמרתי הסמל מצורף... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, התקנתי WINAMP 3 בגלל שבגרסה 5 יש לי בעיה והתוכנה נותנת לי אפשרות לקרוא רק איזה 8 סוגי קבצים שונים, לא כולל WAV, WMV וכדומה. היום שמתי לב שכמעט כל שיר שאני רוצה לנגן אני מקבל הודעה מוזרה שרשו שם "unknown publisher" ואז הוא שואל אותי אם אני רוצה לנגן את השיר... כמעט בכל שיר, איך אני מפסיק את זה בכלל? תמונה מצורפת.. תודה רבה. בנוסף אני כל פעם מוריד את הסימון של ה V מלמטה ועדיין זה חוזר על אחרים שלא עשיתי את זה...לא בא לי לעבור עכשיו מעט 10 אלף שירים ולנסות להוריד את זה מהם :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
תמונה מצורפת חג פסח שמח ! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
היתקנתי DX10 ל windows XP ועכשיו אני לא מצליח למחוק אותו ולהתקיין DX9 וגם ה DX10 הוריד לי ב 3DMARK06 2000נק' ! שזה מלא !
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שאני יכול לאכסן בו את כל העבודות הגראפיקה שלי? (בעיקר חתימות)
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שמאפשרת גיבוי מלא ל-HDD כגון NORTON GHOST הבעייה שלי אם NORTON GHOST זה שאני צריך להתקין אותה על המחשב שאותו אני רוצה לגבות לפני הגיבוי. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה כזאת? כמו כן אם אני טועה בקשר לאופן השימוש ב-NORTON GHOST נא להגיד לי תודה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-