תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני כבר דיי הרבה זמן מחפש מברשת כזאת של נייר מרובע (כאילו ריבוע כזה) מקופל בצד בחלק העליון. יש כזה דבר או שאני צריך ליצור בעצמי ?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
המחשב מבצע ריסטרט בלי סיבה ברגע שאני מבצע פעולות כמו לשמור קובץ שאני מוריד מהאינטרנט(לא כל פעם) או שאני מנסה להכנס ל CMD, MSCONFIG ובכל מיני פעולות מוזרות פרמטטי את המחשב וזה עדין חוזר על עצמו אם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם מאוד.
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום , נתקלתי במקרה שמקשה עלי לעבוד ואני לא מצליח לסדר אותו. כאשר אני רוצה להזיז VERTEX-ים מסוימים זה מסמן את הגוף בגרדינט מצהוב עד שחור שלמעשה מציין מה ההשפעה של כל ורטקס על הסביבה שלו. השאלה היא פשוטה : איך אני מבטל את עניין ההשפעה על שאר הגוף כך שרק הורטקסים המסוימים יזוז ולא תהיה השפעה על האחרים? תודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני כאן במחשב של עסק שהיה לו כמה וירוסים שנפטרתי מהם בעזרת AVG ואז ה JAVA והFLASH הפסיקו לעבוד למשל אני לא יכול להשתמש בסמיילים פה בפורום פשוט אין תגובה ועוד כל מיני בעיות קודם כל ניסיתי להתקין JAVA מחדש וזה לא עזר התקנתי IE7 לא עזר הסרתי JAVA עוד פעם התקנתי מחדש לא עזר התקנתי MAXTHON עדיין לא עובד אני נורא מתפתה כבר לפרמט אבל כמו שאמרתי זה מחשב של עסק ואני לא רוצה להסתכן בכלום יש למישהו רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים התחילה לי בעיה בIE, בה מדי פעם, לא באופן קבוע ולא עם אותה תוצאה, קופץ לי חלון שגיאה, שנותן לי רק להבין שיש בעיה (ולא מאלה עם השורה הארוכה של אותיות ומספרים!), שהוא צריך לסגור את אקספלורר, ושאוכל "לשלוח/לא לשלוח" או לעשות DEBUG. בכל מקרה ייסגר לי החלון המסויים הזה, אבל אי הרציפות באה לידי ביטוי בזה שהאתרים שבהם זה קורה פעם כן נופלים ופעם לא; לפעמים זה קורה ממש בהעלאת עמוד, אבל לפעמים זה קורה דווקא אם אני לוחץ על קישור או פתיחה של משהו בתוך אתר כלשהו (שבעצמו עלה בסדר גמור); לפעמים זה מפיל לי את כל הIE שפתוחים, ולפעמים זה רק סוגר את החלון הספציפי הזה, בעוד שהאחרים מתפקדים נהדר. אל תפנו אותי בבקשה לת'רדים שהתייחסו לסוגי הDEBUG השונים כי חרשתי את הכל וכלום ל…
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אחרי שהתקנתי CCC 7.4 אין לי תצוגה של הסרט ב-BSplayer (גרסה 2.15) אלא רק מסך שחור אבל יש סאונד. ב-WMP הסרט מתנגן כמו שצריך וכמו כן ניסיתי כמה קבצים שונים. למישהו יש מושג מה הבעיה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לאחרונה כל פעם שניסיתי לפתוח תיקייה או לפתוח סרט קיבלתי הודעה שיש שגיאה (ההודעה שמייקרוסופט מבקשת שתשלח לה את השגיאה) והתיקייה או המדיה פלייר נסגרו לי או שנתקע לי המחשב. לאחר חיפוש קצר בגוגל למילה DrWatson (שהופיע לי מספר פעמים), גיליתי שDrWatson זו תוכנה בווינדוס שמייקרוסופט משתמשת כדי שנשלח לה באגים בתוכנה ויש לי איזה סוס טרויאני במחשב שמשתמש בתוכנה לאחר עוד חיפוש קצר מצאתי מדריך שעוזר להיפטר מהוירוס (http://www.thenerdnetwork.net/forums/viewtopic.php?t=3086) אבל החלק האחרון כולל עזרה מהקהילה - פרסום לוג מהתוכנה hijackthis והם אמורים לעזור לך לגלות מה צריך למחוק בעזרת התוכנה KillBox, אבל כבר מזמן אף אחד בהודעה שם לא עוזר וקיוויתי שמישהו פה יוכל לעזור לי הנה הלוג שלי (לא…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה AVI Recomp להדבקת כתוביות אבל אחרי ההדבקה הסרט יצא עם כתוביות בג'יבריש ולא בעברית. השתמשתי בכתוביות מסוג SSA מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה נועל התיקיות והיה בה שגיאה אז הסרתי הורדתי והתקנתי שוב וזה נשמר עם הסיסמא הישנה שלי ועם השגיאה הזאת שאיך שאני נכנס זה עושה eror number משוו כזה איך אפשר להתקין את זה שוב זה עבד לי פעם!!!
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בעיה עם הקאזאה - היא לא מתחברת לי לאינטרנט, פשוט רשום למטה CONNECTING ושום דבר לא קורה... מה עושים? (וכבר ניסיתי לשתק את הפיירוול)
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מעוניין לצרוב קבצי AVI ל DVD, הבעיה היא שכל התוכנות שמצאתי היוצרות תפריט ל DVD ממירות את הקבצים ל VOB, ואני מאבד מקום ב DVD, כלומר, אם בצריבה רגילה של DATA אני יכול להכניס 6 סרטים של 700 מגה, בתוכנות שמצאתי אני יכול עד 120 דקות וידאו בלבד. ידוע לי שתוכנה כזו קיימת, לראייה הדיסק של Joker-Man שהכניס 14 פרקים של נמלטים (עונה 1) עם תפריט לדיסק. ניסיתי גם להוריד את האיכות בצריבה (Nero Vision) על מנת לקבל יותר מקום בדיסק אך זה לא עזר משמעותית.
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לאחרונה המדיה פלייר כותב לי acquiring licence על כל מיני סרטים שאני מוריד באימיול יש איזה מקודד שחסרר לי או מה העניין? למה זה פתאום התחיל להופיע?
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי את סרט מסוים (נסיך מצרים). כשניסיתי לראות אותו במדיה פלייר לא הצלחתי (רק שמעתי סאונד). אבל כשראיתי אותו בתוכנה דיוקס (עם המקודד divx 4) הצלחתי לראות את הסרט. איך אפשר לראות את הסרט במדיה פלייר (יש לי XP) ולא רק בנגן של DIVX???
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
CODEC טוב, קישור בבקשה. ועוד משהו: מאיפה הכי ממולץ להוריד LITE ++KAZAA?? מאיזה אתר ואיזו גרסה? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אופרה גירסה 7.21 וכשאני מנסה לכתוב בעברית (בפורום לפחות) יותר ממלה אחת אז המלה השניה הופכת להיות ראשונה וכן האלה. כלומר אם רציתי לכתוב: "בוקר טוב אנשים" אז היה יוצא לי :" אנשים טוב בוקר" אני לא ממש מצליח לסדר את זה עם הקידוד, אם למישהו יש מושג בנושא, מכיוון ואני די חדש בתוכנה... תודה לכל מי שיענה :-)
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני לא יכול להיכנס לאפשרויות באקספלורר ואני חייב למחוק את הcookies כי יש לי בעיות איתם. למישהו יש שם של תוכנה שעושה את זה בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אשר תפעיל דברים במחשב ע"י קול (כאשר אני אומר משהוא)
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים עם אאוטלוקים שמחוברים ברשת. השאלה שלי היא האם אפשר שהשלושה יתקשרו בנהם מבלי להעמיד שרת Exchange, הכוונה היא שיוכלו לקבוע פגישות אחד לשני, שרשימת אנשי הקשר תהיה משותפת ונגישה לכולם וכמובן לשלוח הודעות אחד לשני... מה אתם אומרים, אפשרי ? תודה רבה על העזרה The Doorman
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתראה לי בכל זמן את מהירות הגלישה שלי. אני מחובר לאינטרנט בחיבור ADSL ומשתמש ב - WIN XP PRO. פעם, כשהייתי מחובר לרשת ע"י מודם רגיל היו לי כמה תוכנות מאוד פשוטות - אבל הם עובדות רק עם DAIL-UP. אני מחפש תוכנה שתראה פחות או יותר כמו החלון הקטן שקופץ לכם שאתם מורידים קובץ - ורואים באיזו מהירות הוא יורד. מכירים תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ב KAZAA היא לא מוצאת מספיק מישתמשים והיא בקושי מורידה משהו הבעיה גם אצלי וגם אצל אח שלי במחשב... אתם יודעים אוליי מה הבעיה ?? עוד מישהו ניתקל בבעיה הזאת ??
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
החלון שקופץ, מונע ממני להתקין תוכנות מסוימות. ניסיתי להשתמש בתוכנה: 1clickfix וגם ב:your uninstaller אני משתמש ב windows 7 בלוח הבקרה תכניות ותכונות לא מופיע כלום תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב, החלפתי את המערכת ההפעלה לוינדוס 7. הכל רץ יפה ומהר, אבל כשאני מפעיל משחקים מסויימים הכל נהיה ממש איטי עם מלא תקיעות במשחק. זה לא היה לי ככה בעבר עם הוינדוס הקודם. כאילו משהו לא תקין או חסר.. מה אפשר לעשות. תודה רבה.. המחשב בן 4 שנים מעבד E8400 , כרטיס מסך HD4870 ,ספק של קרוסייר 750 , לוח אם P5Q , זיכרונות של OCZ 4 GB .
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש לי רישיון חוקי לOFIICE של MS. אני רוצה להתקין אותו במחשב ללא כונן אופטי. רציתי לדעת אם יש דרך חוקית להוריד OFFICE 2010 כמו שניתן להוריד WIN7: http://www.pcworld.com/article/248995/how_to_install_windows_7_without_the_disc.html ובסוף ההתקנה להכניס את הרישיון לאקטיבציה דרך האינטרנט? אשמח לקישור להורדת ISO. תודה!
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס יותר טוב מבחינת: נוחות, הגנה על המחשב, קל על המחשב ולא כבד כדי שהמחשב יזוז לי. Avira Internet Security Plus 2013 או Bitdefender Total Security 2013 ואני רוצה שמי שיגיב פה יגיב מתוך ניסיון לא מתוך שמועות וכאלה שאומרים שהאנטי וירוס הזה טוב אני עברתי בשנה האחרונה איזה 4 אנטי וירוסים במחשב שלי תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, יוצא לי הרבה פעמים לתקן מחשבים של חברים על ידי פרמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, אבל לחלקם אין את הדיסקים של הדרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך, יש איזה שהיא תוכנה מדוייקת שאני יכול להתקין אחרי הפרמוט והיא תגיד לי במדיוק איזה דרייברים צריך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-