תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
האם ישנה תוכנה חינמית שמאפשרת פתיחת קבצי SWF? (לא רק ניגון).
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כמו שיש אופציה לבחור שמירה/קבלה של עוגיות רק מאתרים מסוימים... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הי. האם קיים תוסף לאינטרנט אקספלורר שפותח קישורים בחלון חדש, כאשר לוחצים על גלגלת העכבר (בדיוק כמו בפיירפוקס)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים אני חייב עזרה דחופה, המחשב שלי כנראה נגוע במשהו רציני אני לא מצליח להתקין שום תוכנת אנטיוירוס + ה AVG שהיה לי נמחק יחד עם כל התוכנות אנטיוירוס על המחשב. בחיים לא היה לי דבר כזה. אנא התחשבו מנהלים עקב הדחיפות שבדבר להשאיר כאן ת'מסנג'ר שלי. יש לי המון חומר חשוב על המחשב. אם משהו מוכן לעזור לי גם מחוץ לפורום אני במסן yossi.elimelech@hotmail.com תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי מה שכתוב במדריך ב SUBCENTER ואמור היה לצאת לי שני חלקים יצא רק חלק אחד אז אני רוצה לחלק את הסרט לשני חלקים??? חוץ מזה מה הפורמט של הסרט כדי שיעבוד כ VCD???
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי סרט AVI,וקובץ SRT של תירגום,אשר מסונכרן עם הסרט... איך אני "שותל" את התירגום בסרט?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
^ אז ככה אם יש לי זכרון 1GB והמשחב הולך ומעט את הקצב שלו כאשר ישנם 20 טאבים במוזילה, כשיהיה לי 2GB הוא יתחיל את אותו תהליך ההאטה רק לקראת 40? יש הגיון? או שזה לא קשור וגם ב2GB של זכרון הוא יתקע ב20 טאבים?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
אהלן. אני רוצה להתקין נורטון גוסט במחשב שלי. לצורך כך, אני צריך שני כוננים קשיחים בשביל זה, כדי להתקין את הגיבוי בכונן השני? או שאני יכול להתקין את הקבצי גיבוי באותו דיסק, או שאפשר לצרוב אותו על דיסק? מה הגודל של הקבצי גיבוי? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
תשמעו בעיה מוזרה - מעצבנת!!! אני משתמש בתוכנת האיחוי של מיינדסופט O&O.Defrag.Professiona מותקנת לי במחשב הנייח = באנגלית...כמו כל התוכנות(אגב תוכנה מצויינת!) אמה - מה....כשאני מנסה להתקין אותה גם במחשב הנייד באופן אוטמטי היא מותקנת בגרמנית.... ??? אה שווייסר ווואט דה פאק(בגרמנית)....ניסיתי להתקין מחדש - ושוב - זה לא נותן לי ביכלל אפשרות ליבחור באנגלית מישהו יודע את הפיתרון ? :s05: תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי בעיה, הוינאמפ שלו לא מנגן קבצי M4A בוינאמפ בעוד שבמדיה פלייר הוא כן מנגן. מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
השאלה בכותרת בעבר כשהיה לי פוטושופ CS2 הגיע איתה גם תוכנה בשם Image Ready ועכשיו יש לי CS3 ואני לא מוצא שם תוכנה כזו :-\
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום, גיסתי רוצה לקנות מחשב חדש, והיא עורכת סרטים בפרמיר אלמנטס. הפנו אותי לפה מהפורום מפרטים על מנת לדעת מה עדיף לפרמיר מעבד חזק עם GPU וכרטיס יותר חלש או דווקא מעבד חלש יותר ולהשקיע יותר בכרטיס. כמו כן, אם עדיף כרטיס של נוידיה שיש לו CUDA או של AMD? האם בגזרת המעבד עדיף אינטל או שמא AMD עדיף (גם מבחינת יחס מחיר/ביצועים)? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אז ככה נגיד אני רואה בGAMESPOT איזה ביקורת. הסירטון נתקע לי אחרי כמה שניות(2/3/5/וכו'), והדרך היחידה לסדר את זה, זה ריסט למחשב. זה לא קורה תמיד פעם ב.. אבל זה מעצבן. מישהו מכיר? יודע מה הפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש תוכנה להקלטת קול שרץ בזמן שהמחשב פועל, כלומר הקול מתנגן/מדבר מאתר כלשהו לדוגמא ואני רוצה להעתיק את הקול למחשב. היש תוכנה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
חרשתי על האינטרנט ולא מצאתי שום תוכנה נורמאלית שתעשה מה שאני רוצה ממנה!! אני מחפש תוכנה תפרמט את הדיסק קשיח ורק תסמן אותם! לא רוצה שתשחזר לי מידע או תנסה "לתקן" אותם! שרק תגלה ותסמן אותם כמה שיותר מהר! הפקודה format לא עושה את זה, היא מפרמטת את הדיסק קשיח וברגע שהוא מגלה סקטור פגום הוא מנסה בערך 5 פגמים לקרוא את אותו סקטור! לחילופין אני מחפש תוכנה שתהיה כמו fdisk, שלפני שהתוכנה מייצרת את הפרטישן, שתסרוק את הדיסק לbad's ותוציא את השטח הזה מחוץ לפרטישן. נ.ב: אני מודע לעובדה שהדיסק קשיח עשוי להתקלקל שוב, אני לא הולך לשים עליו מידע חשוב, אני רק רוצה לסמן אותו שאני אוכל להשתמש בשאר השטח שלו. זה דיסק קשיח IBM שעוד יש לו אחריות יצרן אך אין עליו שום מדבקת אחריות, אם מישהו יודע אם…
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הורדתי אנטי וירוס NOD32 64 bit ואני לא מצליח להתקין אותו זה כותב לי "לא תומך במעבד מסוג זה.." יש לי E6750 core 2 duo למישהו יש מושג אז איזה אנטי וירוס חינמי אני כן יכול להתקין פה? תודה
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ידידה שלי שלחה לי קישור לאיזה אתר, ובכתובת היה כתוב את שמה הפרטי ואת שם המשפחה שלה, ככה שהאמנתי לזה..כנראה שזה וירוס http://noa_reis.partypicz.info** בלי הכוכבית כמובן. איך אני מסיר את זה מהמחשב?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שיודעת להמיר מסמך נייר - לשרטוט או מסמך עריכה. יש לי מספר שרטוטים פשוטים כמו טבלות אקסל אבל במקום להשקיע מלא זמן ולהכניס אותם ידנית הבנתי שיש תוכנה שיודעת לזהות את זה ופשוט אני צריך לסרוק והתוכנה עורכת לי באופן אוטמטתי את המסך לקריאה וכתיבה. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה זאב
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי לכם (: מצורפת תמונה... תסתכלו על התצוגה של הפופקורן, זה קורה לי עם עוד הרבה תוכנות שפתאום הכל פיצי... מה אפשר לעשות? ניסיתי להגדיל להקטין טקסט, רזולוציה, תפריטים ממש הכל ושום דבר לא עוזר...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מוצר בשם AverMedia EZMaker USB2.0. המוצר הזה עובד בצורה של כרטיס עריכה שמתחבר ל-USB. האם משהוא יכול לעזור לי למצוא דרייבר שלו ל-Windows 7 64BIT? תודה רבה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^ כמה קבצים (בהורדה) מראים חץ אדום במקום חץ ירוק, אך הסטטוס שלהן הוא DOWNLOAD בפירוט למטה (כשאני מצביע עליהם) מופיעה השגיאה הבאה (בשורה של הטרקר סטטוס) Failure: Sorry, 3 active torrents are enough!! זה לפעמים (זה קורה כבר מס' ימים) משתנה מירוק לאדום (וההפך) כשאני פותח וסוגר את התוכנה קבצים חדשים שאני מוסיף להורדה הופכים מיד לאדומים, אך הסטטוס שלהם DOWNLOAD הם פשוט לא זזים מבחינת קצב הורדה (0!) מחכה לעזרה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני שככתי את הסיסמה לאיסיקיו שלי. והאיסיקיו מתחבר לי כל הזמן אוטומתית. השאלה איך אני יכול לראות את הסיסמה? לשחזר דרך מייל לא הצלחתי כי אני לא זוכר סיסמה מהמייל(הוא ישן מאוד). שמעתי שיש תוכנה שיכולה להראות לי במקום כוכביות שמוכנסות אוטומתית את הסיסמה. או שאולי איסיקיו שומר את הסיסמה באיזשהוא קובץ במחשב? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-