תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
היי, הורדתי סרט(CONSTANTINE),והוא בקבצי NRG, ישר צרבתי אותו בתור IMAGE בנרו,אך כשאני מפעיל את הדיסק,מפעיל את הסרט אין כלום הפלייר פשוט נתקע...(ניסיתי כמה נגנים).זה בטוח הדיסק. מה עוד אני צריך או יכול לעשות? צרבתי אותו במהירות 40,חשבתי אולי זאת הבעיה אהל פתחתי תקובץ ב DAEMON ואותו דבר...רואה תקובץ פותח,אך אני לא יכול לצפות בסרט... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי סרט בקובץ mpg, אבל כשאני מנסה להפעיל אותו במדיה פלייר, וגם בתוכנות נוספות אחרות, הסרט פשוט לא עולה, לפעמים יש הודעת שגיאה, ולפעמים הסרט עובד אבל רק עם סאונד ובלי תמונה. ניסיתי את כל הפרוצדורות של המקודדים, ושל כל התוכנות אבל סרט לא ראיתי עדיין. אם יש לכם פיתרון או עצה, בבקשה תעזרו לי כי זה חשוב לי ביותר. בתודה, דודי.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אהלן. הורדתי סרט והוא לא עובד לי. הוא מראה לי הודעת שגיאה (מצ"ב). יש לי את כל הקודקים האפשריים: DIVX K-LITE הכל.. ולא עובד.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכשמנסים לפתוח לפעמים סרטונים קטנים[בעיקר פורנו] יחסית בסיומת MPG או WMV אז הBSPLAYER עושה שגיאה ואומר "can't open" או משהו כזה.. תעזרו בבקשה כי חבר שלי משגע אותי. תודה מראש, אושר
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה, בפיירפוקס, הסרטונים ב YOUTUBE עובדים לי, אבל אין בהם קול... מה הבעיה יש לכם מושג? תודה לעוזרים.. (המוסיקה במחשב עובדת לי רגיל כמו שצריך..)
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
צצה לי פתאום משום מקום בעיה שכל הסרטים לא עובדים בנגנים שלי, רק עוד איכשהו בVLC וזהו. הבעיה היא שאני רוצה להשתמש באופציית הכתוביות של הנגנים ובVLC היא על הפנים. נסיתי להחליף נגנים שונים + קודקים והבעיה נמשכת- כל סרט שאני שם פשוט תוקע את התוכנה
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על כל אחת מאפשרויות הסריקה , המחשב חושב לשנייה ומראה את שעון החול אך לאחק כשנייה הכל נפסק והתכנה לא ממשיכה לסריקה. הבעיה הופיעה לאחרונה וכשרק הפעלתי את התכנה לראשונה היא פעלה יופי. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אך הבעיה לא נפתרה. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היה לי תוכנת סינון אתרים (מסננת) של netvision . מאחר ולא היה אפשר להחליף סיסמא שלחו לי מסננת אתרים עם קוד מוצר חדש להתקנה . נסיון ההתקנה לא הצליח והודיע general error . דהיינו ההתקנה לא הושלמה. משום מה -אחרי ההדלקה של המחשב הופיע למטה סימן צהוב עגול של puresight שחוסם את כל האתרים ומביא דף של 012 שמפנה לתמיכנ שלהם. - דברתי איתם והם אמרו שהדרך היחידה היא להוריד את התוכנה ולהתקין מחדש ואז לעשות הסרה. - נסיתי זאת וגם כאן ההתקנה לא מסתיימת בגלל general error . כמבן שהתוכנה לא נמצאת בלוח הבקרה ( בהסרת תוכניות ) . אני כרגע תקוע ??.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות מוזרות במחשב שעוד לא הצלחתי לפתור, ויש לי חשד גדול שזה קשור לתוכנה שפעם התקנתי על המחשב. בזמנו, התחברתי דרך נטוויז'ן, והם הציעו לי (בחינם. עד היום אני משלם על ה'חינם' הזה..) תוכנה לסינון אתרים בשם 'מסננט'. בסוף התקנת התוכנה, הופיעה לי הודעת שגיאה. שיחה עם נציג החברה הבהירה לי ש'זה בסדר'. היה ברור שהתוכנה לא הותקנה כראוי, אפילו תפריט לתוכנה ב'התחל' לא נוצר. את התוכנה הפעלתי דרך קובץ EXE בתיקיית ה Windows. נדרשתי לקוד זיהוי, הכנסתי את הקוד שקיבלתי במייל מנטוויז'ן - והצלחתי להפעיל את התוכנה. בהמשך בחרתי קוד בסיסי, שישמש לכניסה לתוכנה. בהמשך, כשרציתי להפטר מהתוכנה, עשיתי הסרה דרך לוח הבקרה. התבקשתי להכניס את הקוד. הכנסתי, והתוכנה התחילה בהסרה, ו.. אופס. עוד פע…
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שאני מנסה למצוא פתרונות כיצד להסיר את התוסף הזה יש למישהו הצעה?
-
- 18 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בס''ד שלום לכל המומחים אני מנסה להריץ קומבופיקס אבל ה AVG 8 מפריע לו. סגירת הAVG לא הועילה וקומבופיקס מסרב לעבוד בגללו גם במצב בטוח. ניסיתי להסיר את AVG ולא עזר גם ניקוי AVG ברג'יסטרי לא הוריד הכל כי חלק מהערכים סירבו להימחק. גם במצב בטוח למישהו יש רעיון או קישור לתוכנה פרקטית? המון תודה לעוזרים אמיר
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להתקין קספרסקי ולכן מחקתי AVG וכשאני בא להתקין אותו הוא כותב לי שקים אצלי AVG במחשב וצריך קודם למחוק אותו. עשיתי חיפוש ומחקתי שאריות. מחקתי מהREGESTRY בעזרת CCLEANER והוא עדיין רואה אותו איפשהו המלצות יתקבלו בברכה פשוט אני עכשיו בכלל בלי אנטיווירוס כבר מעל שבוע
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לחבר שלי יש directX 9 beta וזה עושה לו מלא בעיות (מן הסתם) הוא יכול להסיר אותו? אם כן אז איך?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהסרת ה-ICQ LITE הוא רושם לי שחסר לי איזה שהוא קובץ LOG כיצד אני פותר את בהעיה ומצליך להסיר את התוכנה באופן מלאה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה יש לי בעיה לא נורמאלית משהו מהחברים שלי התקין לי את הTOOLBAR של MAKO על המחשב והוא נמצא כרגע בשני הדפדפנים שלי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס האם תוכלו לעזור לי להסיר אותו לצמיתות משנייהם תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ללא קשר לשאלה הקודמת.(שכן זה מחשב אחר). אני צריך עזרה בהסרה הנ"ל , המחשב אינו מאפשר לי להפעיל כלי ניקוי ,לא SPYBOT ,לא HYjack לא COMBOFIX וגם לא מצב בטוח. עם MGTOOLS אני אוכל להפעיל HYJACK אין מושג איך לקרוא את התוצאות תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 12.03.2008 בשעה 18:22:17 Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 18:51, on 2008-03-12 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16608) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\syste…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום. כנראה שהתקנתי את התוכנה של microsoft genuine advantage על המחשב שלי ועכשיו בכל פעם שאני נכנס ל-OFFICE מופיעות לי הודעות בדבר מקוריות ה-office. מה ניתן לעשות על מנת למחוק את התוכנה הזאת כך שאני אוכל להמשיך לעבוד ב-office ללא כל הפרעה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ולפני שתוקפים אותי פה, חיפשתי דיון בנושא ולא מצאתי תשובה לבעיה שלי: התקנתי את הNORTON INTERNET SECURITY(בלי האנטי וירוס שכבר ישב לי טוב על המחשב) וכנראה שאחרי הרישום בנורטון (שהצליח!) משהו לא המשיך טוב בהתקנה והיא לא הושלמה.הבעיות הן: 1. האייקון בTOOLBAR כל פעם במצב DISABLE כשאני מפעיל את המחשב, וכשאני משנה אותו לENABLE הוא כביכול עובד, אבל לא עושה את העבודה שלו. הוא לא מנע מני או שאל אותי לגבי שום אתר או תוכנה שרצתה לעבוד עם האינטרנט. 2. אם אני לוחץ על האייקון פעמיים, כדי לפתוח את ההגדרות שלו, הוא רושם בהודעה שכדי להשלים את ההתקנה צריך להפעיל את המחשב מחדש. כבר עשיתי את זה 5 פעמים וכלום! 3. אחרי כמה זמן שזה עובד כביכול, אני מעביר את העכבר ליד האייקון למטה והוא נעלם. …
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ניסיתי להסיר את נורטון אנטי וירוס 2005 דרך הוספה /הסרה של תוכניות הבעיה שזה לא הסיר כמו שצריך ואין לי אפשרות להסיר, כיום הנורטון מופיעה בהסרה/הוספה אבל ללא אפשרות הסרה ניסיתי בעזרת התוכנה your uninstaller 2004 אבל ללא הצלחה כשאני פותח את האאוטלוק או קובץ אופיס אני מקבל הודעות שגיאה של הנורטון שאני צריך להתקין אותו שוב אבל אני לא מצליח גם להתקין
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי בעיה קלה ואני זקוק לעזרתכם. התבקשתי לעזור למישהו שרכש מחשב נייד, עליו התקינו לו אוטומטית חלונות ויסטה עם הגנה של NORTON. התקנתי על המחשב את התכונה REVO להסרת תוכנות ( עליה הומלץ בידיעות אחרונות בשבוע שעבר ). הסרתי את האנטי וירוס. לאחר מכן רציתי להסיר את שאר החלקים, קרי, Norton Ptotection Center ו - Internet Security. ההסרה לא הצליחה, בטענה שיש להסיר רק דרך ה - Setup של התוכנה. הלכתי ל - Control Panel וניסיתי משם, זה גם לא הצליח, עם הודעת שגיאה דומה. הפעלתי את ההסרה של נורטון עצמו, אבל שם היה כתוב שתוקף הרישון הזמני פג ולכן אי אפשר לבצע UnInstall. מכך יוצא שחלונות לא מצליח להסיר את NORTON כי רק ה - Setup של נורטן יכול, והוא עצמו פג תוקף. אני לא מצליח להיפתר מהתוכנה. …
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
התקנתי נגן VLC, שאל אם אני רוצה סרגל. ביטלתי צ'ק-בוקס, אבל כשהנגן עלה, שאל אותי אם אני רוצה גירסה אחרונה, ואז בלי הרבה שאלות דחף לי את Sweetim המאוס שהתלבש לי על כל הדפדפנים. ביטלתי הרחבות, שיניתי הגדרות דף-בית ודפי חיפוש. הסרתי את התוכנה, את הפייפוקס והכרום - המשיך להופיע באקספורר עם כל הפרסומות הקופצות וההתקעות. הורדתי והפעלתי Malwarebye, הסיר לי תכנות זדוניות והקינג אבל לא את זה. התקנתי שוב את הכרום והחנטריש הזה מופיע שוב במנוע חיפוש ובפירסומות. יש כאן משהו שהתנסה עם הצרה הזאת לאחרונה (נראה לי שהם עשו אבולוציה).
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אודה למי שיכול לעזור לי להפטר מה THEMES הבלתי מחיקים האלה , כדי שלא יופיעו לי ברשימה ויעצבנו לי את העין לא מצאתי את הקבצים האלה במחשב שלי לא בתיקיה C:\Program Files\Mozilla Firefox ולא בתיקיה C:\Documents and Settings\\Application Data\Mozilla ולא באופן כללי בחיפוש במחשב... (שכלל אפשרות לחפש קבצים מוסתרים כמובן)
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1. יש לי ויסטה אולטימייט אני רוצה להסיר את הדיפנדר ולשים משהו אחר במקום אני צריך המלצות 2. אני רוצה לדעת במה צריך להשתמש, אני משתמש בADAWARE ו CCLEANER ויש לי מקורי את Norton internet security שכוללת norton anti-virus antispyware, antipishing, Identity safe ,personal firewall וכרגע מותקן אצלי AVG חינמי השאלה שלי מתייחסת לסעיף 2, האם להעיף את כל מה שקיים ולהתקין את החבילה של נורטון שקיבלתי חינם מבנק לאומי 3. כלי חלופי ל Registry Mechanic בשביל הויסטה 64 ביט קיים ? וכמובן תודה לעוזרים מראש
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-