תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני רוצה להמר קובץ מסוג KML או KMZ לקובץ וידאו האם זה אפשר?? אם באיזה תוכנה אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. האם אפשר להמיר קובץ MKV לפורמט AVI? כמובן, אשמח לשמור על האיכות המעולה תוך כדי. האם יש תוכנה חינמית? במידה ויש, כמה זמן ידרש כדי להמיר קובץ (סרט) MKV ש"שוקל" 5 ג'גיה לפורמט AVI? תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה DBPOWERAMP להמיר קבצי mp3 או ogg ל- wav. לאחר מכן נרו צורבת לי את השירים ומשנה הסיומת ל- CDA. האם נרו עושה המרה נוספת של הקובץ מ- wav ל- cda או שפשוט רק משנה את סיומת הקובץ? אם היא אכן עושה המרה נוספת, מדוע התוכנה dbpoweramp לא מאפשרת לי לעשות המרה ישירה מ-mp3 ל-cda ולדלג על ההמרה ל- wav?
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
אני צריך להמיר קובץ mp3 לקובץ WAV כדי שאני אוכל להכניס אותו לתוכנית שלי, נכנסתי לאתר download.com והורדתי את התוכנה הנ"ל: http://download.cnet.com/Switch-Sound-File-Converter-Plus/3000-2140_4-10327491.html#rateit שמתנהגת קצת יותר כמו וירוס.. איך שהתקנתי אותה, היא פתחה לי כמה טאבים באינטרנט והתחילה להפעיל לי כמה קבצי מוזיקה ועשתה לי טולבאר בכרום (אני די בטוח שהיא לא שאלה אותי אבל יכול להיות שפיספסתי) בכל מקרה מחקתי אותה מהר ועכשיו אני מריץ בדיקה עם AVG, כדאי לעשות בדיקה עם אנטי וירוס אחר אולי? או אולי עם antispyware? בכל מקרה אני גם צריך תוכנה שתמיר לי את הקובץ.. תודה
-
- 5 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אז כמו בכותרת אני חייב להמיר קובץ PDF וקובץ JPEG לקובץ בפורמט GIF רציתי לדעת איך ובאיזו תוכנה הכי פשוטה אני יכול לעשות את זה תודה
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
שלום! יש לי סרטון בגודל 7 MB רציתי לדעת באיזו תוכנה אפשר להמיר קובץ wmv לקובץ avi? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש תוכנה חינמית אשר ממירה קובץ מפורמט ape לפורמט mp3. אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש באקסל 97 להמרת קבצי אקסל לאסקי. בגירסאות אחרות של אקסל לא קיימת אפשרות המרה של עברית מימין לשמאל וההפך, והאפשרות קיימת ב97. אך ישנה בעיה אחרת, כאשר אני ממיר קובץ שמכיל תווים נומרים הטקסט מתהפך, ולא שומר על הסדר המקורי. ברצוני לדעת אם קיימת אפשרות כזאת בגירסאות אחרות של אקסל ואיך מבצעים את ההמרה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
הורדתי את גרסת הניסיון של after effects והכנתי סרטון מסויים, עכשיו אני מעוניין להמיר אותו לפורמט שמתאים לנגנים (avi, mpeg וכו') הבעיה היא שאני לא מצליח. אני יודע שזה אמור להתבצע דרך הexport אבל בexport מופיעות לו רק שלוש אופציות וכולן בפורמטים של אדובי. למשהו יש פתרון בשבילי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה שממירה קובץ תמונה bmp ל gif מבלי לפגוע בתמונה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להמיר קובץ mkv לקובץ avi במהירות ובאיכות המירבית. בתודה, תומי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי 50 קלטות וידיאו ישנות עם ארועים חשובים שאני רוצה לשמר ברצוני להעביר אותם למחשב לשמור אותם על קובץ MPEG רציתי לדעת אילו דברים אני צריך כדי לעשות תהמרה מקלטות וידיאו למחשב-שאלחריו אני אוכל לראות את זה בDVD ואילו כרטיסים אני צריך לקנות ובאילו תוכנות אתם ממליצים להשתמש תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך להמיר [glow=blue,2,300]120[/glow] דקות סרט אל תוך מחשב. מהי הדרך הכי מהירה, להקליט מתוך קלטת וידאו, לתוך המחשב? חברים אמרו לי שדרך חבור ה-svideo ממירים הכי טוב וזה יותר איכותי מ-usb. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, האם ישנה תוכנה שממירה קובץ של שומר מסך (סיומת SCR ) לקובץ וידאו(AVI/FLV/SWF/MPEG כו')? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מייבוא מתוכנה מסויימת לאקסל תוכן שאני צריך לעבוד עליו . משום מה בצורה רנדומלית עמודת התאריך ומיובאת בכמה פורמטים שחלקם תאריך אמיתי וחלקם מוגדרים כטקסט חלקם בפורמט אמריקאי וחלק אירופאי ( ראו למטה וקובץ מצורף ) . אני לא מצליח להביא את אקסל לזהות את כול התאריכים כתאריכים ( ע"י ניקוי פורמטים והעברה לפורמט תאריך) כדי שאוכל להפעיל את הנוסחאות והמקרואים שלי . איך אפשר לבצע נכון את ההמרה כדי שאוכל להפעיל את המקרואים ? ב
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה פשוטה שממירה סדרת תמונות JPG לקובץ וידאו MPG?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
העברת תמונות לפורמט dvd המאפשר לצפות במכשיר הדי וי די כמו במקרן שקופיות כלומר תמונה תמונה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש אצלי תופעה שאני סובל ממנה בערך חצי שנה אבל בזמן האחרון היא התגברה.... באמצע משחק כלשהו פתאום המחשב נתקע... אין לי שום שליטה על המחשב ואז אני עושה ריסט דרך הכפתור על המארז.... כשהווינדוס עולה הוא נותן לי את אותה ההודעה כל הזמן... (מוצרפת תמונה) לא יודע מה לעשות... אז מי שיודע להגיב...(במילים אחרות... אני צריך לפרמט?) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
המשחק עובד מהר מידי... הכל זז מהר כזה ולא מציאותי.. כמו סרט שמריצים אותו מהר.. למה זה ואיך מסדרים את זה? יש לי amd 3800X2 4850 התקנתי את הדרייברים החדשים של הכרטיס מסך.. ולמעבד התקנתי גם Dual-Core Optimizer וגם AMD Processor Driver
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בימים האחרונים התחילו המשחקים במחשב שלי לקרטע, כלומר המשחקים(למשל:generals) עובדים בקצב של 1פריים בשניה(ואפילו פחות) עד פריימים בודדים בשניה. ניסיתי להריץ 3d mark 2001se אבל קיבלתי הודעת שגיאה שיש בעיה בדרייברים ושהתוכנה זקוקה לdirectx 8.1 ומעלה. הורדתי והתקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר של nvidia 56.72 אבל ללא הואיל. במחשב שלי מותקן win xp pro כולל sp1 וכמו כן מותקן direct x האחרון(נכנסתי לאתר העדכונים של microsoft) ואין צורך בעדכונים לwindows. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מה המשחקים שבודקים את הכרטיס??. המשחק עם המכוניות והדרקון נראים יפים יש לכם את השמות שלהם?
-
אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול והSP2 המחשב רוצה לעשות ריסטרט אבל יש לי הורדה ברקע שאני לא רוצה לבטל אותה. (הורדת פאצ' למשחק עם FIREFOX). יש דרך כלשהי שאני אוכל להמשיך את ההורדה מאותו מקום?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מפאת חוסר מקום בהודעה אחת אצטרך לנצל את הודעה זאת להמשך, שילחו לי על זה :-) By ARC1450 _________________________________________________ I've tested the SE version of 3DM2K1 using XP and here are some info(new or not i dont know because i dont have the time to search all the posts ): SE gave about 150 points more(Card not o/ced CPU at 100@118).One certain thing(in my opinion) is that WinME and 98SE o/c better than XP for CPU and GPU.I benched not after a clean installation but with a 20gb partition 80%full. First of all,regarding the det drivers in XP,i had the highest overall scores with 22.40,although i noticed that with 27.10 the first 3 games' scores were higher than …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נארו לא מזהה את הצורב NEC ולא כל אחד אחר הוא רואה אותו ככונן רגיל אבל תוכנות אחרות ואפילו ה MICRO 20 מזהה וגם צורב בהצלחה הסרתי והתקנתי את הנרו נאדה יש רעיון
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-