תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש בידי המון קבצי טקסט(כ 500), ובכל אחד מהם שורת מספרים. אני מעוניין להעביר את כל הקבצים האלה לקובץ אקסל שישים כל קובץ בשורה נפרדת(באקסל), וכל ערך בשורה(מקבצי הטקסט), שישים בעמודה אחרת. האם יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? אופיר.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כיצד אני יכול להמיר קבצים של מצגת פאוור פוינט לתמונות רגילות בפורמט של JPG?
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ערב טוב כולם :saint: מכיוון שיש לי בעיה בלתי ידועה לגבי צריבת קבצי BIN או יצירת דיסק מוזיקה, אני זקוק לתוכנה ללינוקס שתמיר קבצי BIN ל ISO וגם לתוכנה שיכולה ליצור ISO שהוא בעצם דיסק מוזיקה. בנפרד או משהו משולב.. לא משנה מה, העיקר שיוכל לעשות את הפעולות הללו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה שתמיר לי בין קבצים ותשמור על האיכות(רזולוציה +אודיו) בשביל לחסוך קצת מקום ניסיתי את DR.DIVX אבל היא לא נותנת לי את הרזולוציה כמו במקור יש עצות?
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
שלום רב התקנתי במחשב את התוכנה פורמט פקטורי כדי שאני אוכל לצפות בקבצים שאני מוריד מהמצלמת וידאו שלי ויש לי גם קבצי flac כדי שאני אוכל להפעיל במדיה פלייר הורדתי את התוכנה לאחר שקראתי שהיא התוכנה הכי טובה שיש היום אבל יש בעיה שבכל פעם שאני מנסה להמיר קובץ אז זה רושם לי המרה נכשלה בצבע אדום כל קובץ לא משנה באיזה סיומת.. מישהו יודע מה הפתרון או שימליץ על תוכנה אחרת שתעשה את העבודה? (עשיתי חיופש בפורומים לפני שאני פותח אשכול חדש בנושא,ולא מצאתי תגובה שתוכל לעזור לי) תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
-
אני רוצה להמיר קובץ VOB לקובץ AVI באיכות מעולה בלבד. מצאתי כל מיני תוכנות דרך האינטרנט אבל יש איתם הרבה בעיות. האם מישהו מכיר תוכנה איכותית שמביאה גם תוצאות גבוהות.
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שאני שואל את השאלה.....אל תדאגו לא מדובר בקבצים פרוצים אני רק רוצה לשאול על איך הופכים קובץ כלשהוא לISO ? ראיתי כל מיני תוכנות קטנות כאלה שאני לא סומך עליהם שממירות לISO אבל חייבת להיות עוד דרך מישהו יכול לומר לי כי אני פעם ראשונה מנסה להמיר קבצים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
שלום חברים , אני מחפש תוכנה להמרת וכיווץ של קבצי MPEG ל-AVI בקידוד DivX או Xvid . תודה !!
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בd.i.k.o על מנת לקודד קבצים לDVD שלי. אני ממיר את הקבצים ובוחר בתוכנה ביחד עם הסרט גם כתוביות אבל הכתוביות יוצאות ככתוביות בחירה ולא כתוביות מודבקות שזה מה שאני צריך מכיוון שתוכנת הDVD AUTHRING שלי לא תומכת בכתוביות. יש לציין שאני לא יכול להשתמש בDVD שלי בDVD שDIKO יוצר ולכן אני נאצץ להשתמש בDVD AUTHOR חיצוני (של TMPGENC). אני מקודד דרך CCE. יש למישהו מושג?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לצרוב ע"ג DVD מספר קבצי וידאו בפורמטים שונים (למשל- AVI) לאחר מכן- אני מעוניין שמכשיר הדיוידי שלי יוכל לקרוא את הדיסק. באיזו תוכנה ולאיזה פורמט ניתן להמיר את הקבצים ע"מ שהעסק יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מחפש תוכנה או כל אפשרות אחרת שתדע להמיר קובצי דואר שצברתי ב OUTLOOK EXP תחת WINXP , ל IncrediMail תחת WIN7 ULT , יש אפשרות?.
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי קובץ wmv ,אני מחפש תוכנה שממירה את הקובץ הזה ל Xvid\Divx...מישהו מכיר???? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
שלום , אני מעוניין להמיר קובץ HD בפורמט MKV זה 720p שתי שאלות : 1. איזה תוכנה מומלצת ? 2. לאיזה פורמט להמיר - שיהיה באיכות הטובה ביותר עבור NOKIA N95 8G ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בהמרת קובץ act! ניסיתי בעזרת תוכנת Sound Convet tool 2.0 והתוצאה שמופיעה לי הודעת שגיאה. יש אולי תוכנה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי MP3 של ico וכשאני מקליט זה מקליט לי בקובץ act. יש אולי תוכנה שיכולה להמיר את הקובץ הזה לMP3 או משהו מוכר אחר? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי קובץ אודיו ברשותי WMA עם DRM עכשיו שאלתי אם אפשר להמירו באיזשוהי לדרך ל cda או mp3 באמצעות תוכנה כלשהית שימו לב שאני מבקש שם של תוכנה ולא מדריך פיראטי כלשהו יום טוב
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הכנסת קובץ avi לתוכנת tmpgenc גורמת לקבלת שגיאה "cannot open the file."
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה להמיר בבת אחת כמה קבצי AVI ל- DVD, התוכנה היחידה שעושה authoring בקלות היא nero vision express, אשר יודע לצרוב ישירות על ה- DVD וכך כל קובץ AVI מקבל רצועה משל עצמו (nero גם יודע לייצר פרקים בתוך הרצועה). הבעיה עם nero היא, שהוא לא יודע לסנכרן תרגום עם קבצי ה- AVI. האם ישנה דרך לייצר קובץ AVI כך שיכיל כבר את תרגום (או רק mpeg יודע להכיל תרגום?) ואז כך מה שישאר הוא להזין את קצבי ה- AVI הללו ל- nero? לחילופין, האם ישנה תוכנה שיודעת לקחת קבצי AVI להמיר אותם ל- VOBים תוך שהיא מסנכרת תרגום?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על כל תשובה שתהיה אני מעוניין להמיר קובץ AVI (סרט שהורד מקאזה) כדי שאוכל לצרובו ולראותו ב DVD שלי שאינו תומך בפורמט הנ"ל וגם לא ב- DIVX. אנא עזרו לי....
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה להמיר קובץ CDA לקובץ MP3, האם יש תוכנה מיוחדת שעושה זאת? כל התוכונות שמצאתי עד עכשיו לא כוללות את סוג הקובץ הזה ביכולות ההמרה שלהן. ואם אפשר לוודא שהתוכנה תהיה בטוחה להתקנה מבחינת טרויאנים, וכדומה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 21.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ אודיו (בוודאות הוא אודיו) אך בפורמט DAT. איך ניתן להמירו ל MP3? תודה.
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-