עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי איזה Truck שאני שומע באיזה משחק אחד אבל אין לי את שם המנגינה או משהו אחר, חיפשתי במשחק ובקבצים שלו ולא מצאתי, לכן אני רוצה להקליט את זה, מישהו מכיר תוכנה טובה?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by benor,

מאיזו תוכנה אתם מורידים שירים? אני Kazaa, Soulseek

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by X1000P,

יש לי את התוכנה גרסה PERSONL אחי חדש אחי מעודכן.. עשיתי עכשיו חיפוש ורשום error occurred during the task execution מה זה אומר? אני לא יודע אנגלית.. וגם שהתוכנה עושה חיפוש אז לפעמים אי רושמת זה אוצר את החיפוש ורשום http://d7.yousendit.com/e/CF4DE76FB8B4328A7361DEDCA8C2594F/1.bmp

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  4. סרקתי באתר שמומלץ כאן בסטיקי. קיבלתי תוצאות (מצ"ב) עם הנתיב לקבצים הנגועים אך אצלי במחשב אין בכלל את הנתיב הזה או\וגם את הקבצים האלה מה זה? מה עושים? איך מוחקים את הטוריאנים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  5. שלום רב, כתבתי קודם את ההודעה אבל ככל הנראה זה נמחק לי לפי הודעת שגיאה של הפורום. בכל אופן, אני מחפש (כאמור בנושא) תוכנה שתוריד לי אתר אינטרנט שלם כולל הלינקים שלו כיוון שדבר זה מאוד יעזור לי בלימודים.. אז אם אתם מכירים תוכנה חינמית או ברת-פריצה שעושה את זה אני אשמח מאוד אם תוכלו לשתף איתי. Vega נ.ב. אני מצטער שההודעה כתובה בצורה עילגת פשוט שכתבתי כבר thread שלם שבו תארתי את תלאותיי בדרך לתוכנה שלא עבדה לי כי הם רצו כסף וזה די מייאש אחרי שזה נמחק לך... * רצוי שהתוכנה תשמור את האתר בפורמט שהוא קריא עבור Google Desktop Search, אם כי אני מוכן להסתפק במה שיש.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by raiman1,

עשיתי טופס והוספתי לו כל מיני פקדים, עכשיו אני רוצה להוסיף תמונת רקע אבל כשאני עושה את זה, זה מסתיר לי את הפקדים. מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  7. אם אפשר בבקשהה זה יעזור לי מאוד תודה רבה =] אחלה פורום

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  8. כשאני רואה סרטון באיכות גבוהה כמו לדוגמא ביוטיוב בHD או אתר בו הסרט באיכות גבוהה זה לא רץ רצוף אלא מקוטע לכל אורכו. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  9. יש לי בעיה מוזרה אני לא יכול לפתוח כוננים (כונן C למשל) על ידי שתי לחיצות עכבר... אם אני לוחץ פעמיים זה לא נפתח רגיל זה עושה SEARCH יענו חיפוש במקום לפתוח עכשיו כל פעם שאני צריך לפתוח את הכונן אני צריך ללחוץ קליק ימני ואז OPEN כדי שיפתח... זה מעצבן אני לא יודע איך פותרים את זה.. אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by omrit,

היי, מישהו יודע איך אני יכול לשנות את הזמן שאחריו פריט דואר ב- outlook, הופך מ UNREAD ל- READ? כרגע אין DELAY בכלל וכל אימייל ש"עומדים עליו" אפילו לשניה הופך ל'נקרא'... אני משתמש ב OUTLOOK 2007 אבל כל תשובה תעזור לי, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני צריך תוכנה שתצלם בוידאו את שולחן העבודה שלי ... אני צרך תוכנה לא מסובכת שעושה את זה וגם תוכנה טובה ...אבל בוידאו ..

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  12. שלום לכולם היום התקנתי את הוינדוס xp שלי מחדש כי היו לי בעיות איתו עכשיו הוא שאל אותי בהתקנה אם לימחוק את הוינדוס הקודם ולהתקין אחד חדש אז אמרתי לו שכן וזה התקין וכול הבעיות הסתדרו לי חוץ משתי בעיות אם חברת נורטון האחת של נורטון אנטי וירוס והשני זה נורטון פייר וואל הבעיה היא כזאות שאחרי שאני מתקין את שתי התוכנות בנורטון אנטיוירוס הוא מבטל לי את האפשרות של האוטו פרוטקט וגם פייר וואל הוא מבטל איזה אפשרות מסוימת שם עכשיו הסרתי את התוכנות והתקנתי שוב ואין לי מושג מה לעשות חברה אני נואש אני צריך עזררררהההה דחוף

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  13. כותרת. מעוניין למחוק תוכנה כיאילו שהיא בכלל לא נחתה אצלי במחשב, שלא יישארו ראיות תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. איך אני גורם לכפתורים של play , pause קדימה ואחורה לעבוד בwinamo ולא רק במדיה פלייר *** מר בחור שנעל לי את הבקשה הקודמת , אם גם הפעם הכותרת לא טובה פשוט תשנה אותה בסדר?? ***

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  15. שלום לכולם. אני צריך עזרה בבעיה שהוזנחה בעבר (לא נימצא לה פיתרון) ,הבעיה היא שב-catalyst של ati אחרי שפותחים את המנעול של ה-overdrive אי אפשר לסגור אותו שוב. האם בכלל ניתן לסגור אותו שוב? (אולי ברגע שהוא נפתח הוא ביצע צריבה בחומרה ),ואם כן איך ?. הבעיה השנייה שלי היא שברגע שאני מריץ את התוכנה 3dmark אזי המחשב מבצע restart לעצמו (כל פעם מחדש) האם הבעיה הזו שייכת לעובדה שהותקן catalyst ואם כן או לא איך אפשר לתקן את הבעיה הנ"ל? הערות: 1. יש לי כרטיס מסך x1950pro . 2.המחשב שלי עושה לפעמים restart לעצמו בלי שום קשר לפעולה של תוכנות מסויימות. 3. הכי חשוב בבקשה אם תוכלו לתת תשובה ברורה ולא רק הפנייה לאתר זה או אחר . תודה מראש אלי טובול.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by Avinor,

שלום לכולם .. מישהו יכול לתת לי שם של אתר שיש בו קבצים של licens אני צריך לתוכנת SOLID EDGE קובץ CRACK תודה

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  17. Started by בר שאטי,

תראו מה קרה לי..הקאזה הלכה..המסן נדפק..הכל!!!!!!!!!אבלי המדיה מובי מייקר!!! אין לי מושג למה.. אמרו לי לשים קובץ אחד כי כנראה יש קובץ פגום אז שמתי!..אבל לא השתנה.. עזרו לי פליז!! מה שאומרים לי שאני מנסה לפתוח קובץ זה- your application or dll c:\windows\system32\sensapi.dll is not a vaild windows image.please check this against your installastion diskette. יש לי עוד בעיה..כל פעם מחדש אני צריכה להתקין את המדפסת hp 3600 כי יש לי מצלמה דיגיטלית אז אני מחליפה כבלים...החוטים האלה..אז נגיד סיימתי להדפיס אני מוציאה את החוט יום אחרי אני מחזירה ואני צריכה להתקין מחדש!ויש את זה במחשב..זה בעיה תודה לכולם...

18. שלום רב. מע' הפעלה- XP PRO. לפני זמן רב, הותקנה גירסה 9העברית של ה WINDOWS MEDIA PLAYER. למעט בעיה אחת משונה- שמע אך ורק בצד ימין, שלא נפתרה, לאחר אינספור בדיקות, לא היו תופעות אחרות. לאחרונה ,בעת הפעלת התוכנה, ולא משנה לצורך העניין, אם זהו קובץ MP3, או קובץ AVI, או כל קובץ אחר, התוכנה אינה מופיעה על המסך, אלא רק בשורת המשימות, כיישום פעיל, מבלי שניתן לראותה על גבי המסך... הורדו בעבר כמה פלאגינים של תצוגה, אותם, גם אם ארצה, לא יכול להסיר, בשל היעלמות התצוגה... נסיונות הסרה והתקנה מחדש, גם של גירסה באנגלית, לא הועילו כלל. נא עזרתכם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Th3-0n3,

where can i check if DMA is enable and if not than enable DMA for cdrom / cd-rw / h.disk ? (win2k/winxp) 10x

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אחרי כמה דקות שהתכנה רצה פתאום נפתח לי הTMPGEnc ולא יודעת מה היה רשום אבל היה לחצן אחד אז לחצתי עליו ואחרי כמה דקות התוכנה של AVI2DVD ראיתי שזה לא זז.. זה נתקע בדיוק כאן: WNASPI32.DLL 0.0.0.0 -------------------------------------------------------- - 02/12/2006 15:37:30 - AVI to SVCD Conversion - AVI2DVD ver. 1.2.3 build 1 -------------------------------------------------------- Initializing - D:\The Texas Chainsaw Massacre DVDRip.XviD-DMT[MYAKUZA.NET].avi Initializing finished. Saving Subtitles ini file -------------------------------------------------------- - 02/12/2006 15:37:39 - Free on drive D: 2665.86 mb - AUDIO Extraction ------------------------------------------…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. הורדתי וינדוס אקס פי גירסא שמישהו הכין והיא באה בלי סל המחזור על שולחן העבודה... ואין לי מושג איפה הוא נמצא

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by godisme171,

הורדתי קבץ ואני לא יודע איפה הוא והוא לא נמצא בתיקייה המשותפת?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  23. שלום, פירמטתי את המחשב ועכשיו אני צריך להתקין דרייבר לכרטיס קול.. אבל אין לי מושג איזה דרייבר להתקין... בבקשה עזרה עריכה: יש לי כרטיס קול מובנה בלוח-אם והלוח אם הוא של GIGABYTE אם זה עוזר

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by elyaz,

בזמן האחרון, כאשר אני מתחבר לאינטרנט, אחד מה svchost.exe שפועלים, לוקח לי כ 60% מהמעבד. בדקתי עם תוכנה שנקראת process explorer איזה תהליך רץ תחתיו, ויש שמה שלושה דברים: fdrespub.dll ssdpsrv.dll upnphost.dll איך אפשר לדעת אם זה לא וירוס או trojan ואיך אפשר לסדר את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by slim_shady,

אולי זה בגלל הפיירוול של האינטרנט סיקיוריטי? הודעת שגיעה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.