עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בעיה בצריבת DVDים עם Nero 8. בצריבת CD יש מצב 'רגיל' ומצב Super Quality. בצריבת DVD, לעומת זאת, יש רק מצב Super Quality. זה אומר שבזמן הצריבה הוא ממיר את הקובץ באיכות. בפועל, זה אומר שהוא משלש כמעט את המשקל, מה שאומר שאני אפילו לא יכול לעבור את מצב הוספת הקבצים (כי הסרטונים שאני רוצה להעביר, למרות שבאיכות הנוכחית שוקלים ביחד בערך 4200 מגה, מגיעים למשהו כמו 13 ג'יגה כשאני מכניס אותם לרשימה.) יש דרך לצרוב אותם באיכות הנוכחית, בלי מצב הSuper Quality (המיותר לגמרי)? תודה, גיא.

• 10 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by Holography,

היי, ברשותי תוכנת VoIP שמבצעת שיחות לטלפונים\פלאפונים בכל רחבי העולם, רציתי להקליט כמה מן השיחות שאני מבצע, אך לא הצלחתי לעשות זאת, ניסיתי עם ה-Sound recorder המובנה ב-Windows אך היא אינה "יודעת" להקליט את מה שאני שומע (או שכן, אבל לא מצאתי את האפשרות לכך?) כך או כך, כיצד ניתן לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  3. Started by Elad1992,

שלום, יש לי מחשב חדש והתקנתי את הדרייברים והכל והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (HD4850) ואז התקנתי COD4 וכשאני מעלה את המשחק הוא לא פותח הוא יענו פותח אבל לא פותחי אז רציתי לעדכן את הדרייבר אתם יכולים להביא לי את הדרייבר הכי עדכני? זה של Club 3d ati radeon hd 4850 512mb כרטיס ממש חדש ועוד משו התקנתי את הNOD32 עכשיו הפיירוול שלו חוסם לי איזה אתר שאני מכיר אותו זה אתר טוב וזה איך אני מבטל את החסימה על האתר הזה? תודה

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by Saliman,

שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה מטרידה: Nero 8 / 9, פשוט החליטה להתעלם מקיומו של הצורב שלי. הצורב עדיין מזוהה ע"י ווינדוס וכל תוכנות הצריבה האחרות, אבל נרו פשוט מתכחשת אליו. החשד העיקרי שלי הוא שזה קשור איכשהו ל- Nero BurnRight, אבל כל הנסיונות שלי לתת לעצמי גישה בתור האדמין של המערכת (עד כמה שזה נשמע אירוני...) עלו בתוהו... מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  5. היי, אני צריך עזרה קטנה ביצירת Action בפוטושופ. יש לי Action שבין היתר מקטין את התמונה, לרוחב 800, ושומר על היחס. עכשיו, אני רוצה להקטין אותה לרוחב 800 במידה והיא אופקית (וזה עובד מעולה), אבל לגובה 800 במידה והיא אנכית (כי אחרת יוצאת תמונה ענקית ברוחב 800 ואורך ענק). אם אני משנה את ה-Action כך שיעשה resize לתמונה לפי הגובה, אז תמונות אופקיות יוצאות ענקיות (מין הסתם)... מה עושים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, למרות שזה לא הפורום שנועד לכך, לא היה לי שום מקום אחר לפרסם בו את הבעיה. ביוטיוב, לאחרונה, נתקלתי בקשיים רבים בצפייה בסרטונים כאשר כל פעם שהפעלתי סרטון, בכל דפדפן כלשהו, הטעינה נתקע וכל הדפדפן נתקע, כאשר הדרך היחידה היא לצאת מן הדפדפן. אני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב NO MATTER WHAT, ניסיתי הכל. שום דבר לא עזר. פשוט כל הדפדפן נתקע.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. יש לי כרטיס TV במחשב, עכשיו יש לכרטיס כמובן שלט. אני רוצה לעשות ככה שהשלט לא רק יכבה את התוכנה אלא גם את המחשב, יש איזה תוכנה שיכולה לעשות את זה? או שזה רק דרך חומרה? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by EF,

שלום , רציתי להעזר בכם לגבי תופעה חדשה במחשב: מזה מס' ימים המחשב איטי מאוד והמסכים נתקעים לי ובנוסף יש כתובית שעולה ובה רשום: "זה SCRIP האם להפסיק את הפעלת קובץ. לפעול לאט בדף זה גורם ל-scrip קובץ,אם הוא ימשיך לפעול המחשב עלול להפסיק להגיב". מה עליי לעשות?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  9. הקדמה: שלום גולשים יקרים, בקהילת הפורומים של Hardware Zone אני גולש כבר זמן ממושך, אבל אף פעם לא היה לי משתמש ולא עלתה בראשי המחשבה על פרסום תכנים בפורום. בזמן האחרון אני נפעם מהשינויים הרבים שחלו בעולם התוכנה, החל ממערכת ההפעלה החדשה 'Windows 8' שכוללת בתוכה ממשק חדש ולא רגיל, המטרו, ועד לשינויים הגדולים שהתרחשו בכלי האבטחה, הנוחות שעלתה מדרגה ואיך לא הסגנון ואופן השימוש בהם. מדובר בריכוז התכנים הראשון שלי, ולמעשה גם בהודעות הראשונות שלי במסגרת היותי משתמש בקהילה. אני מקווה שתיהנו מן האשכול, תפיקו ממנו תועלת, ויותר מכל תפתחו לתחומים חדשים בהם נגעתם קצת פחות. כמובן שאם יהיו לכם שאלות כאלו ואחרות על התכנים שהצגתי באשכול שלהלן, אשמח לענות עליהן בשמחה ולספק את המענה שלי וחוו…

• 83 תגובות
    • 11.1k צפיות
  10. Started by assaf990,

הנה הוא: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 04:01:25, on 08/26/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Nod32\nod32krn.exe C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\services.exe C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Documents and Settings\…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  11. מחפש תוכנה שאפשר לעדכן בה דברים שצריך לעשות, כלו מיני task ו jobs וגם ניתן לשתף דרכה עוד אנשים שיכולים לעדכן את ה- task מקווה שהייתי ברור תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. גלשתי בכמה אתרים והורדתי כמה תוכנות כדי לפתור בעיה כלשהי, וכנראה שהורדתי משהו בעייתי בדרך, ומאז כל פעם הרקע משתנה לזה שבתמונה http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1272732352.JPG מה עושים? אין לי אנטיוירוס, או תוכנה כלשהי שמסדרת את זה.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by ofiro,

התקנתי פוטושופ 7 כמה פעמים ממספר דיסקים, לאחר 10 דקות עבודה התוכנה נתקעת והשחרור היחידי הוא דרך אתחול המחשב (בכפתור), המחשב מחשב חדש פנטיום 4 במהירות 2.6 זיכרון 256 ואפילו לאחר פירמוט והתקנה מחדש של כל מערכת ההפעלה והפוטושופ עדיין הוא נתקע ניסיתי 1. להגדיר יותר זיכרון בBIOS 2. להגדיר לפוטושופ להשתמש בכמה זיכרון שהוא רוצה דרך הPREFERENC 3. החלפתי את זיכרון הRAM בזיכרון מהיר יותר 4. התקנתי את התוכנה בכונן אחר ולא בC\program files וגם זה לא עזר עשיתי את כל הבדיקות האפשריות לתקינות רכיבי המחשב ולהיעדר וירוסים ומזיקים אחרים כל זה ללא תועלת הפוטו שופ עדיין נתקע לאחר כמה דקות עבודה. אותו פוטושופ להפתעתי עובד מצוין המחשב אחר ענתיקה הרבה יותר משלי אז ממש אין לי מושג מה יכולה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. FIREFOX START PAGE מה לעשות בכדי שדף זה לא יופיע? תודה נעם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by the_reaper123,

מישהו יודע איך אני יכול לשמור על הקידוד של 5.1 ושאני לא יהיה חייב להפוך לסטריאו???? קניתי מערכת קולנוע ביתית אבל אין לי צורב DVD אז אני חייב לצרוב את הסרטים כSVCD תודה רבה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. חייב עזרה בהסרת הוירוס, NOD32 מציג לי את ההודעה הזאת אחת ל10 דקות. תודה מראש :-) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by dbx22,

בשביל אקס פי. יש לי לוח אם אסוס A7N8X-X תודה

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by mikko,

אני רואה ש Yahoo הוציאו גרסה משלהם ל IE7 אני לא מבין רק למה זה יצא לפני הגרסה של microsoft ? קישור http://downloads.yahoo.com/internetexplorer/index.php יש למישהו הסבר?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by EITAN4,

אני כבר מלא זמן שובר ת'ראש ולא מצליח . אני רוצה לשמור כתבה\מדריך לדוגמא זה http://itbananas.com/vmware-vsphere-4-1-guide/#more-5182 יש לי אופיס 2010 2007 2003 אני רוצה לשמור את הסירטונים שמקושרים ליוטיוב . עם זה אין בעיה . הורדתי אותם FLV אבל אין דרך לקשר אותם למסמך WORD אני רוצה שיהיה לי את העמוד הזה לצפיה כאשר המחשב לא מחובר לאינטרנט . מה הדרך הכי טובה לשמור את המדריך הזה ?? גם כאשר ימחקו הסירטונים מיוטיוב . ביצעתי העתק\הדבק למסמך וורד עיצבתי אותו ובאמת קיבלתי חלון וידיאו בתוך המסמך שמקושר ליוטיוב . כבל כאשר העברתי את המסמך למחשב אחר לא ניתן היה לצפות בסירטון ( בשני המחשבים יש אופיס 2010 ) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אהלן חבר'ה. התקנתי הרגע כרום במקביל ל-FF וכשאני לוחץ על IMPORT מועדפים מ-FF ואז מאשר, לא קורה כלום תכלס. אשמח לדעת איך אני בכל זאת יכול לעשות את זה והאם מדובר בתקלה נקודתית אצלי או משהו כזה - התקנה חדשה, הכרום החדש ביותר באנגלית עם מערכת הפעלה W7 32BIT. בנוסף, מצ"ב תמונה של "סרגל המועדפים" אם אפשר לקרוא לו כך - יש לי מן תקיה כזו של Other Bookmarks** שממש תקועה ואני לא יודע איך להעיף אותה, אני סה"כ רוצה סידור מועדפים דומה/זהה לזה של ה-FF הנוח. *מסומן באדום [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by charm,

שלום רציתי לדעת כיצד ניתן להוריד קריצות לתוכנת המסנגר שלי כי אייוקנים לא בעיה להוסיף אבל קריצות כן וראיתי שלאחרים יש עוד קריצות בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  22. אני הולך לעשות פורמט ואני לא רוצה שכל ה BOOKMARKS ימחקו לי אז אני רוצה לגבות את זה ואחרי זה להעלות לתוכנה בחזרה , איך עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by dannygnh,

איך ניתן להכנס לאקספלורר ללא הפעלת החיגן.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by dlivneh,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד ישן עם WIN 98 SE עליו. הוא מסרב בכל תוקף לזהות לי דיסק און קי (FLASH DISK) של יצרן סיני (אים לי דרייבר). מחפש דרייבר גנרי. לפי מה שמצאתי הקובץ נקרא: Generic Native 98SE USB Driver. אך לצערי לא מצאתי אותו בשום מקום. בתודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.