עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני מחפש תוכנה - עדיף חינמית - אשר תבצע שיפור אוטומטי בתמונות סרוקות זאת באצווה (Batch בלעז) וכמה שיותר Idiot Proof - נושא עיבוד התמונה זר לי. תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by timac,

האם יש תוכנה או משהו שאפשר להוריד יותר מדבר אחד בוא זמנית? מעצבן לחכות איזה שעתיים או להתנתק כל הזמן.. תודה על העזרה..!!!

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  3. Started by lordgod,

יש בעיה שאני מגיע לשולחן עבודה משהו של הווינדווס ו"סיריוס ארור" למה הבעיה לא נפתרה אחרי פירמוט ? (לפעמים הבעיה הזאת , כנראה , עושה ריסטרט)

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by pssheba,

שלום, מישהו מכיר את התוכנה לגרפיקה תלת מימדית 3d max? ניסיתי להוסיף טקסט בעברית ויצא לי ג'יבריש. מישהו יודע אם וכיצד מוסיפים טקסט בעברית ל 3d max? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by icebreak,

חלק מכם בטח כבר מכיר את הטיפ הזה, אבל לאלו שלא (ומשתמשים ב FIREFOX או שוקלים לעבור אליו)... ידוע שאחד מהיתרונות המרכזיים של FIREFOX הוא התמיכה שלו בתוספות קטנות שיכולות לשנות את הגלישה, אחד מהפופולרים ביותר הוא ה ADBLOCK. תוסף זה יכול לעזור לכם בדרך לגלישה באינטרנט ללא פרסומות מעצבנות מכל מני סוגים... את התוסף עצמו אפשר להוריד פה: http://adblock.mozdev.org/dev.html תלחצו למטה על "Adblock 0.5 d2 nightly 39" יתכן ותצטרכו לאשר לאתר הזה להתקין את התוסף. לאחר מכן, תסגרו את הדפדפן ותפעילו אותו שוב. תכנסו לאתר http://www.geocities.com/pierceive/adblock/ ותורידו משם את הקובץ הכי עדכני לפי תאריך: למשל http://www.geocities.com/pierceive/adblock/2005-02-10a.txt אחרי זה תשמרו אותו במ…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שדרוגים כלשהם באופק ? *אל תדברו על כמה שפיירפוקס הדפדפן הכי טוב

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  7. היי ראיתי שביזמן צפיה במחשב בקובץ MKV , המעבד מגיע ל70 % מאמץ, האם זה לא מסוכן למעבד בצפיה של סרט מלא? רוני

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  8. Started by LoopXXX,

התבצע עידכון אוטמטי של הכרום ולאחר הפעלה מחדש של התוכנה הוא לא נותן להיכנס לשרתים של BF3 כמו כן למנוע החיפוש של גוגל בטענה הבאה. ניסית להגיע ל-www.google.co.il, אך השרת הציג אישור לא חוקי. לא ניתן להמשיך, משום שמפעיל האתר ביקש אבטחה מוגברת עבור דומיין זה. כאשר אתה מתחבר לאתר אינטרנט בטוח, השרת שמארח אתר זה מציג את הדפדפן שלך יחד עם "אישור", לאימות זהותו. אישור זה מכיל פרטים מזהים כגון כתובת האתר, אשר מאומתים על ידי צד שלישי שהמחשב שלך בוטח בו. הבדיקה כי הכתובת באישור תואמת לכתובת של האתר, מאפשרת לוודא שאתה מתקשר באופן בטוח עם האתר שבו אתה מעוניין, ולא עם צד שלישי (כגון גורם פוגע ברשת שלך). במקרה זה, אישור השרת או אישור CA ברמת ביניים שהוצג לדפדפן שלך אינם חוקיים. המשמעות …

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by segev22,

הנה הלינק לקובץ: http://rapidshare.com/files/59288891/DirectX_10_for_Windows_XP.rar רצות שמועות שזה עובד מישהו יכול לתת אישור רישמי יותר? ככה זה לא נראה לי הכי חוקי אז אם זה לא חוקי אני ימחק את ההודעה....

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by alex542,

אני צריך עזרה בהגדרת הגדרות למהירות הורדה מקסימלית וגם העלאה תוך התחשבות בחיבור WIFI. כלומר איזה הגדררות בעיקר אני צריך לשנות?

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by igal_nazar,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והתקנתי דיסק ווינדוס מקורי (והדגש על מקורי) (home edition) ואחרי כמה ימים הוא פשוט שבק חיים. הגעתי למצב שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש מבלי להגיע באמת לווינדוס. לפני שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש הוא מראה מסך כחול לשבריר שנייה (אי אפשר בכלל לראות מה כתוב). אז החלטתי לפרמט את המחשב עם הדיסק ווינדוס וגיליתי לתדהמתי שגם את זה אי אפשר. ההודעה שמופיעה על המסך אומרת: a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer כתוב גם שאם הוספתי חומרה חדשה אז שאני אסיר אותה או אעדכן (כמובן אני לא יכול לעדכן) (אני לא הוספתי שום חומרה!!) כתוב גם stop: 0x00000051 (0x00000003,0x00000003,0x00000000,0xE11F5000 מה עלי לעשות? איך א…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by N.S,

אני לא מצליח לשנות את השפה.... מה לעשות????

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by dudi4u,

מקווה שכאן המקום. האיקונים ICO הפסיקו להיראות כאייקונים, במקום לראות תמונות -רואים סמלים אחידים לכל האייקונים. אני מבין שהבעיה היא חוסר שיוך של קבצי ICO לאיזו שהיא תוכנה שתציג אותם, ואין לי מושג לאיזו תוכנה אני יכול לשייך אותם.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  14. יש לחבר שלי solidworks 2005 (חוקי),והוא צריך להשתמש בו על מחשב אחר,איך אפשר לעשות את זה מבלי להוציא את הפלאג מאחורה? שמעתי שיש שיטה שאפשר להשתמש בעותק על עמדה אחרת למשך חודש מבלי להוציא את הפלאג.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by דודי הסטלן,

היי לכולם, לאחרונה הופיעה אצלי בעייה מעצבנת. כששולחים לי לינק במסנג'ר ואני לוחץ עליו זה נפתח לי באותו חלון אקספלורר פתוח, ולפעמים זה ממש בעייתי כי אני מאבד מידע חשוב ולפעמים אין דרך לחזור לדף הקודם שהייתי בו. אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי את הגירסה הכי עדכנית של המסנג'ר, ולאחרונה הסרתי את אקספלורר 7 אחרי שהוא והמחשב שלי לא כ"כ הסתדרו ביחד (בעיקר בעיית איטיות). יש למישהו מושג איך אני מגדיר במסנג'ר שבלחיצת לינק, החלון ייפתח בכל מקרה בחלון אקספלורר חדש? תודה לעוזרים.

16. אני מחפש הגדרות מתאימות לרינדור לוידאו ליוטיוב ב720p כרגע מה שאני עושה זה trial and error כשאני משחק כל פעם עם הגדרה אחרת ובודק איך זה משפיע על האיכות/גודל קובץ, אבל כשכל רינדור לוקח 15-30 דקות לוידאו של 3-4 דקות, זה קצת בעייתי... היתי שמח אם מישהו יוכל להדריך אותי/להמליץ על הגדרות מתאימות לכך. אלו סרטונים של משחקים הכוללים הרבה תנועה מהירה, אז אני צריך שהוידאו יהיה כמה שיותר חד ובאיכות כמה שיותר טובה, אבל בכל זאת צריך לשמור על גודל קובץ סביר כדי שיהיה אפשר להעלות אותו ליוטיוב.

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. בבקשה עזרו לי ומה שאתם אומרים שכדאי בבקשה הביאו לי לינק לזה כי אני לא יודע מאיפה להוריד תודה רבה! שוב תודה לכל העוזר.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. מי שמכיר אולי יוכל לעזור לי... בפעם הראשונה שנכנסתי כל התמונות וה"גרפיקה" בתוכנה עבדו מצויין ויפה... אבל בפעמים הבאות זה נעלם, וזה פוגע בסביבת העבודה של התוכנה.... מישהו מכיר או יודע למה זה קרה? או מה הפיתרון? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך Print Screen כדי להבהיר את הבעיה, אין בעיה רק תגידו.... אה ולפני ששכחתי-אני מצטער שפתחתי ת'רד נוסף בגלל שמשום הת'רד הקודם לא עלה/לא רואים את תוכן ההודעה משום מה...

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  19. צריך מישהו שיודע לעצב יפה לארת איכסון חדש תגמול להיות מנהל משני של האתר או לקבל 50 מגב איכסון לקבצים ftp הדואר שלי : doronb12@017.net.il האיסיקיו : 302149801

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  20. מדובר במערכת XP, ודפדפן IE גרסא 7 לדעתי. פרסומות Flash, סרטים ב- Youtube עולים כרגיל. אך סרטים באתרים כמו: One, Mako וכו', לא עולים. איזה תוסף חסר? מה אפשר לעשות על מנת שהוא יתמוך? תודה.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  21. שלום, התחלתי לאחרונה לעבוד באחת המעבדות באוניברסיטה כאחראי על המחשבים. בעקרון במסגרת התפקיד אני אחראי לתפקוד החומרתי והתוכנתי של 25 מחשבים בערך שנמצאים בשלושה חדרים שונים. כל המחשבים נמצאים יחד ב- Domain ועובדים עם Windows XP. ישנה אפשרות לגישה מרחוק לכל עמדה דרך Remote Connection הבנוי ב- Windows. בעקרון מה שאני מחפש זה המלצה מאנשים שיש להם ניסיון בעבודה בסביבה כזאת בקשר לתוכנות שיאפשרו לי לקבל בנוחות אינפורמציה מכל המחשבים ברשת כדי לנהל אותם ביעילות רבה יותר וכמו כן אני אשמח להמלצות לתוכנות שיכולות לסייע בשימור ביצועי המערכת. בעקרון מבחינת אנטיוירוס כל המחשבים עובדים עם McAfee וזה לא נתון שניתן לשנות. מעבר לכך אני גם משתמש ב CC Cleaner ,Spybot ו- aSquared Free כדי לשמו…

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  22. המחשב אצלי בבית מחובר דרך ראוטר. ואני רוצה תכנה שאיתה אני אוכל להתחבר למחשב שלי דרך מחשב אחר.. תודה למי שייעזור

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  23. יש לי מחשב די ישן של אחי (p.4 2ghz 512MB) הלוח הוא - pt8 neo ver1 והוא די ישן ולכן הכונן SATA שברשותי זקוק לדרייבר בשביל שההתקנה של ה-XP תזהה אותו. הבעיה מתחילה כשאני מכניס לו את הדרייבר (אחרי לחיצה על F6) הוא טוען אותו אבל בסוף הוא מודיע שההתקנה לא יכולה להמשיך כי הוא לא מוצא שום HD מחובר. ניסיתי להכניס את הדרייבר להתקנה עם nlite - לא עזר. ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאינטרנט - לא עזר. עידכנתי ביוס - לא עזר. אפילו ניסיתי את דיסק ההתקנה של win 7 beta ונחשו מה - לא עוזר. יש לציין שהדיסק נבדק ועובד על מחשב אחר. יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by liav12,

יש לי בעיה עם הפורטים, בנוסף לכך שהאימיול עובד לאט כל פעם שאני מעלה אותו הוא אומר את המשפטים הבאים ביומן השרת: 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5662 (TCP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5672 (UDP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול אין לי מושג איך לפתור את זה, הקטע הוא שאני גם לא משתמש בפיירוואל במחשב הנ"ל, כך שאין לי פתרון לכך, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. תמיד ההורדות שלי ממש ממש איטיות ביו טורנט.. האם יש דרך מסוימת להמהיר את ההורדות?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.