תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שמעתי מחברים שלי שיש תוכנה כזאת שיכולה להפוך את המחשבים שלנו ל"מחוברים" ב-LAN בשביל לשחק. יש דבר כזה??
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך לפתוח פורטים בנורטון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שמתם לב IE9 בטא החדש יש חיסרון מאד מאד גדול זה בהורדות לא מראה מהירות הורדה למשל אם רוצים לבדוק מהירות הורדה\מהירות אינטרנט זה לא מראה מהירות הורדה ועוד רציתי לדעת אם זה משתמש בהאצה גרפית אוטומטית? יש לי כרטיס מסך עם דיירקטס 10 HD4870 בלי לשנות משהו בהגדרות כי לא נגעתי והאם יש מצב שזה מאט את מהירות טעינה של טכנים ב HD? למשל בצפייה ישירה שזה ניהיה איטי יותר
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם שתי שאלות 1.האם התוכנה של ה-windows xp של ה-defragmenter טובה? 2.איזו תוכנה לפי דעתכם הכי שווה לעשות defragmenter ? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קרתה טעות קטנה , בטעות נמחק קובץ גדול שהגיע לאחוז גבוה בהורדה, אבל למעשה בטעות מחקתי את הקובץ. יש אפשרות "להציל" את הקובץ? שימשיך מאיפה שהפסיק? למרות המחיקה!
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
למה התוכנה לוקחת המון משאבי מערכת ! עם היא פועלת זה מאט לי את המחשב בה 30 אחוז עם לא יותר ובוא לא נדבר על זה שעם אני משחק משחק אז היא מפסיקה להוריד פשוט ככה האימול לא לוקח לי ככה משאבי מערכת כמוהה למה ?! זה יש לי מחשב טוב אבל היא מאיטה אותו רצח שהיא מורידה.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה Fraps צילילמתי כמה דקות של סרט כדי לבדוק אם התוכנה עובדת.... עכשיו צילמתי והקובץ נשמר בתקייה אבל אני לא מצליח לראות אותו...... אני משתמש בנגן bsplayer וב Fraps 2.9.4 תודה לכם...
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מטופשת בוורד ואין לי מושג איך לפתור אותה אני עובד על התיק עבודה שלי ושיחקתי שם קצת עם אפשרויות בתוכן העניינים, לחצתי על "הוסף אינדקס" ופתאום הוא דחף לי מלא סימנים מוזרים למסמך ולמעלה כתב [מצב תאימות] (לא בטוח אם זה הופיע קודם או לא) כמו כן זה לא משנה איזה מסמך אני פותח מעכשיו, הוא דוחף בכל אחד את הסימנים האלה... איך יוצאים מזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי קבצים שבטעות נעשו מוצפנים על ידי, במחיצה השניה (כונן E). עשיתי פירמוט למחשב, התקנתי XP בכונן , ועכשיו אין לי גישה לקבצים האלו מכיון שהם כביכול מוצפנים. יש תוכנית שיכולה לפתוח את הנעילה הזו?
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתדע לנעול את המחשב, אפילו עדיף לפני הבוט של הוינדוס, שינעל את המחשב עד שיכניסו למחשב DISK ON KEY שהוכן מבעוד מועד. קיימת כזו תוכנה? תודה!!
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הי. לשימחתה של ביתי התקנתי מצלמה (עם מיקרופון) במחשב שלה, לצורך שימוש ב-ICQ. וידאתי שהוידאו בסדר (ראיתי את עצמי תקין) ושהאודיו בסדר (הצלחתי להקליט דרך המיקרופון). לאכזבתנו, ICQ לא הצליח להתחבר. וידאתי שהגדרות הקול תקינות (כולל הגדרות המיקרופון) וכולם לא הועיל. חיברתי לניסיון אוזניות עם מיקרופון, ובהם המיקרופון דווקא תיפקד ב-ICQ. ניסיתי להתקין מצלמה אחרת (עם הדרייבר שלה) וגם שם אותו הדבר. לא מצאתי ב-ICQ הגדרות של מצלמה (כמו שנגיד יש במסנג'ר), ואני אובד עצות. אתם יודעים איך זה שהילדה לוחצת.... מישהו מכיר את הבעיה? האם פיספסתי משהו? האם יש ב-ICQ פיצ'ר למצלמה? איך זה שדווקא המיק עם האוזניות עובב ב-ICQ? תודה מראש לכל מי שחושב שיודע, וגם יספר לי....
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
download limited...למה זה רשום?? בדקתי בכל ההגדרות ובשום מקום לא מוגבלת לי המהירות של ההורדה...למה זה ככה??
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
על איזה תוכנה אתם ממליצים? תנו קישור אם אפשר תודה
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
Textיש לי בעיה לפעמים שאני מוריד טראקים(לצערי אין לי עדיין אינטרנט מהיר אז אני צריך להפסיק לפעמים באמצע ההורדה) וכאשר אני מפסיק ומתנתק מהאינטרנט לפעמים כשאני חוזר שוב ורוצה להמשיך להוריד מאיפה שהפסתקתי פתאום כל מה שירד כבר נעלם וטראק מתחיל מההתחלה מ 0 % למישהו זה קורה גם? או שזו התוכנה שלי שדפוקה? ולמה זה קורה בכלל ומה צריך לעשות? כי זה מזה משגע אותי!!! :-\
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הפיירפוקס שלי השתגע, העלים לי את הTHEME וכל הADDONS מהפרופיל ... הכל מותקן במנהל ADDONS הזה אבל שום דבר לא פעיל (אין לי את הסמלוני הקטנים האלה של כל ADDON למטה, נעלמו) אי אפשר להחליף לTHEMES שלי גם, זה עושה ריסט לפיירפוקס ולא משנה כלום. מה קורה ?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני לא בטוח זה הפורום הנכון, אבל בכל מקרה אני צריך לדעת איך אני צורב קבצי TAR או מריץ אותם כאימייג' במחשב?? ועם איזה תוכנה אני עושה את זה??
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אוקיי המצב הוא כזה... יש לי רשת מחשבים בבית ואני מוחבר לאינטרנט דרך המחשב השני ב-GATEWAY הבעיה היא שהאיי סיק יו לא מסוגל לקבל ולשלוח קבצים בגלל זה יש איזה שהיא דרך לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
עקב מקרים רבים של הדבקות בוירוסים על הדיסק און קי, רציתי לשאול אם קיים אנטי וירוס חינמי לזכרון פלאש שיזהה מידית וירוס ברגע שמוכנס למחשב נגוע. כרגע לא מותקן U3 וגם לא הייתי רוצה להתקין.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כך, יש לי תיקיה שיצרתי והעברתי אליה הודעות מסויימת מתיקית הInbox עשיתי Compact All לכל התיקיות. עכשיו אני צריך מספר דברים: א. לשמור את התוכן שלה, בין אם בצורת קובץ שבעתיד יאפשר לי לראות את כל ההודעות דרך תוכנת אווטלוק אקספרס אחרת או אחת כאשר אני אתקין אותה מחדש. ב. שהקובץ או התיקיה יהיו ניתנתים לצריבה על דיסק ולאחר מכן אני אוכל לפתוח באווטלוק אקספרס אחר או אחד שיותקן מחדש. ג. אם אפשר הוראות איך לפתוח את זה כך שאני אראה כאילו ההודעות התקבלו בתוכנה, ולא יהיו דחוסים בקובץ EMAIL אחד שיהיה קשה מאוד לפתוח. [עריכה] שכחתי לציין אני משתמש בOutlook Express 6 וWin2 [/עריכה].
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
בן דוד שלי התקין תוכנה.. deep freeze הוא אתקין אותה על כונן c וכל מה שהוא עושה בכונן חוזר למצב קדמותו תודה
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שאלתי היא , האם כל צריבה תוכן על דיסק היא נעולה , הכוונה שאם אני מכניס אותו למחשב לא יכול להיכתב על הדיסק כלום רק להיקרא? נגיד אני צורב דיסק באפשרות DATA ואני מכניס אותו למחשב של חבר שלי שיש לו במחשב וירוסים שנדברים להתקני מדיה הם יועברו לי לדיסק שלי הוא זה בלתי אפשרי כי ניתן רק לקרוא מדיסק ולא לכתוב ? תודה רבה , אשמח לדעת גם אם צריך אפשרות מיוחד בצריבה כדי שלא יהיה אפשר לרשום על הדיסק והיה סגור או שכל צריבה היא לא מאפשרת כתיבה על הדיסק שמכניסים אותו למחשב ומשתמשים בו ... תודה מראשץ
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אולי מישהוא מכיר תוכנה לניהול מאמרים וספרים בסגנון של ספרייה. תודה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כשמקור אחד (השכבה התחתונה) ממצלמת וידאו והמקור השני (השכבה שמעליו) מתמונה מההרד דיסק
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שוחררה גרסת הפרה של ה-3.7. בהזדמנות זו שונה שמו של השועל ל-Minefield - שדה מוקשים ? נראית כמו גירסה יציבה, כמעט כל ההרחבות ניתנות להתאמה ע"י Mr toolkit או nightly testers tool. גירסה קצת יותר מהירה. הגירסה העברית: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-central-l10n/firefox-3.7a1pre.he.win32.installer.exe הגירסה האנגלית: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/firefox-3.7a1pre.en-US.win32.installer.exe
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אהלן, אני לא ממש אוהב את התוכנה של הICQ, ומשתדל להמנע ממנה, אבל אני רוצה ליצור קשר עם אנשים שיש להם רק ICQ ולכן אני מחפש תוכנה שתומכת בכל מיני תוכנות מסרים וביניהן ICQ. את טריליאן ניסיתי - זוועתית, לא מעדכן סטטוס שלי באתר של הICQ, לא נותן לי אופציות לשנות מצבים בICQ בנפרד, לא מאפשר לי כתיבה בעברית וכו' - פשוט נורא. יש לכם הצעות אחרות? אולי אפילו תכנה רק לICQ שהיא פשוט לא ICQ? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-