עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by AKA Psyco,

אני רוצה להעתיק את ההגדרות של הConnections כי אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא יודע איך להגדיר מחדש את הNetwork Connections

2. אוקיי, אז לפני מספר שבועות קיבלתי מחשב נייד די ישן במתנה. אז דבר ראשון שעשיתי עליו היה כמובן פרמוט והתקנת ווינדוס XP עליו (בהמשך יבוא גם לינוקס, אחרי שאסדר את בעיות החומרה). לאחר הפרמוט באתי להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך והמולטימדיה מהאינטרנט, ולכן, מכיוון שלא ידעתי איזה רכיבים יש לי בכלל אז הורדתי belarc והרצתי אותו: http://img514.imageshack.us/img514/5366/belarc1nt5.jpg http://img126.imageshack.us/img126/1515/belarc2ig9.jpg (שתי התמונות מראות את כל המידע הרלוונטי על חומרה שהbelarc מצא במחשב שלי). כפי שאתם רואים בתמונה השניה, הוא לא מצא לי שום מידע על רכיבי תצוגה או מולטימדיה. תיארתי לעצמי שהוא פשוט דחף אותם לאיפשהו אחר אז לא אמרתי נואש והורדתי את תוכנת aida32 ה…

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by ^DaRk-MiNd^,

כל פעם שאני מוריד דברים במירק לאחר כמה זמן קורה הדבר הבא DCC Get of ******** from X timed out וזה משגע אותי ! אני שם הורדות לכל הלילה ומגלה שהם נסגרו תוך שעה. יש לי אינטרנט כבלים 750

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. שלום לכולם רציתי לשאול אותכם שתי שאלות 1.האם התוכנה של ה-windows xp של ה-defragmenter טובה? 2.איזו תוכנה לפי דעתכם הכי שווה לעשות defragmenter ? ??? ???

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

תודה בכל אופן (:

6. שלום לכולם אני גולש בפיירפוקס בעיקר ולעיתים רחוקות באקספלורר, ויש אתר שהייתי מעוניין שהוא לא יעלה. כלומר שמישהו ינסה להיכנס אליו הוא פשוט יציג הודעת שגיאה ויסרב להטען. יש משהו שעושה את זה בFF? תוסף? אופציה באפשרויות? ובIE? תודה רבה מראש, אבי.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  7. האם מישהו עובד עם NETLIMITER ועם VISTA 64? האם מישהו מכיר תוכנה אחרת לניהול רוחב פס בויסטה 64? תודה.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  8. download limited...למה זה רשום?? בדקתי בכל ההגדרות ובשום מקום לא מוגבלת לי המהירות של ההורדה...למה זה ככה??

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  9. על איזה תוכנה אתם ממליצים? תנו קישור אם אפשר תודה

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by Unavoidable Encounter,

בזמן האחרון אני רואה בהרבה אתרים שכתוב בכל מיני מקומות [AD] במקום פרסומת שהייתה אמורה להיות שם איך אני מסדר את זה?

11. אני רואה את הסרט יפה אבל אני לא שומעה והסרט בפורמט avi משהו יודע למה?וסרטים אחרים אני כן שומע‏

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by DRAGON-MAN,

אני חדש פה נעים מאוד :AR15: :asthanos:

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by borg,

אני מעוניין בתוכנה חינמית עם ממשק פשוט שמאפשרת לעשות Rip ל-CD שלם לקובץ WAV, וממירה את הקובץ WAV לקובץ MP3 באופן אוטומאטי. הכוונה היא שבמקום שיהיו לי 10 קבצי MP3 (כל טראק בקובץ MP3 נפרד), אז יהיה לי רק קובץ MP3 אחד גדול שכולל את כל הטראקים ברצף. יש לי במחשב את Audiograbber ואת CDex. האם אפשר לעשות את זה עם התוכנות האלה? אם לא, אז איזו תוכנה מומלצת למטרה הזו? נ.ב. CDex מאפשרת להמיר קובץ MP3 לקובץ WAV, וקובץ WAV לקובץ MP3. אני מחפש תוכנה שמאפשרת ליצור מקובץ MP3 קיים, קובץ MP3 חדש עם bitrate שונה (יותר נמוך). עם CDex אני יכול להמיר את הקובץ MP3 לקובץ WAV, ואז להמיר את הקובץ WAV לקובץ MP3 עם bitrate שונה. אבל, אני מעוניין בתוכנה חינית שיודעת לעשות את זה בפעולה אחת.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by hali,

שלום, 1. קניתי דרך חותם רשיונות ל3 מחשבים בגרסת update ואני ושמתי לב שבשני המחשבים של הילדים שלי הם הורידו win7 לא חוקי ודרסו את הרשיונות החוקיים שהיו לי ואני לא מוצא את הדיסקים של הרשיונות החוקיים שהיו להם. אייך אפשר להתקין את הגרסאות update החוקיות שקניתי? 2. קניתי גם באתר חותם רשיון אחד של Office professional plus 2010 Hebrew, בכמה מחשבים ניתן להתקין אותו באופן חוקי? 3. אחד הרשיונות הוא Windows 7 Ultimate English Upgrade 64BIT וכן ערכת שפה. האם זה יהיה אותו דבר קאילו קניתי Windows 7 Ultimate Hebrew Upgrade 64BIT? אודה לכם על תשובתכם

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by toktok,

הי, קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק 250 גיגה (SEAGATE) אך כשהתקנתי את הווינדוס (XP) הוא מזהה רק 137 מגה... מה הבעיה (אני בטוח שההארד דיסק באמת 250)? כיצד ניתן לפתור אותה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  16. אני מנסה להתקין את הדרייברים של ATI, אבל זה בעייתי, זה תקוע על איזה 40%(בערך, לא כתוב) ולא זז, לפחות שעה כבר, גם כשאני מנסה להסיר זה תקוע באמצע ולא זז, יש דרך להסיר את הדרייברים לא דרך התוכנה של ATI?(בהוספה והסרה הם לא מופיעים)? ואח"כ להתקין אותם? תודה רבה מראש

17. Started by yarivot26,

היי בהתחלה חשבתי שפשוט הורדתי סרט לא טוב, אבל עוד ועוד סרטי 1080p עם DTS פשוט באים עם אודיו לא מסוכרן רציתי לדעת אם זה באמת הסרט בעייתי או משהו אצלי? אני משתמש בMPC, עם ffdshow tryouts & halli דוגמא לסרטים שלא מסוכרנים: נערך ע"י multicore. אני מקווה שאתה מבין שמדובר בחומר לא חוקי מבנית זכויות יוצרים. ועוד שאלה אחת איך אני מחליף פס קול בMPC? בVLC אני יכול (אבל הוא לא מנגן לי סרטי HD טוב), ובMPC אני לא מוצא איפה. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by moshen1169,

מתי שאני שומע בווינמפ או אפילו רואה סירטון ביו טיוב אז כל כמה שניות הקול מתארך מזהו כזה feellllllllllllllllllllllll? מה יכולה ליהות הבעיה ואין לי וירוסים?

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by orendia,

לאחר סימון ההגדרה שהמעטפה תופיע ליד השעון ברגע שאני מקבל מייל חדש,המעטפה אכן מופיע אך רק פעם אחת כלומר לאחר קבלת מייל חדש אני רואה את המעטפה אבל מהמייל שבא אחריו כבר לא רואים את זה למרות שההגדרה בהינה. יש לכם רעיונות?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by KOBRA CHOPER,

WHAT IS THIS FILE? :-[

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  21. אין מה להוסיף... אם תוכלו לקשר אותי מאיפה אפשר להוריד או משהו זה יהיה טוב!! תודה רבה, שבת שלום. 8)

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by Coca Cola,

המודם הוא Terayon 7xxx המאק הוא מיני תודה

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by ShayGTi,

אני עובד עם מסך מחשב 22 וטלויזיה FULL HD 42. ה42 אינץ' זה הEXTENDED וה22 זה הראשי. אני מעוניין להפעיל משחק ושהוא ירוץ על הטלויזיה ולא על המחשב. לא מצאתי פתרון לזה מלבד להפוך את המסכים כך שהטלויזיה תהיה PRIMARY. יש לי את התוכנה ULTRAMON אבל גם איתה לא מצאתי אופציה כזאת, אולי פספסתי. מישהו יודע על פתרון לדבר הזה? אגב הכרטיס שלי הוא 4870

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by Liran -,

כשאני מפעיל את המסנג'ר אני מקבל את ההודעה הבאה : אין לי מושג למה זה ככה פתאום ??? הכל עבד טוב עד שזה נהיה ככה, הסרתי את המסנג'ר והתקנתי כמה וכמה פעמים ושום דבר לא עוזר, עשיתי שיחזור מערכת - גם לא עוזר למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? תודה מראש, The Wizard

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  25. כאשר אני פותחת את המסנג'ר אני נדרשת לעדכן גירסה. האם יש דרך למנוע זאת ולהישאר עם הגירסה הישנה?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים