עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by The Dom,

לחצי פעמיים חיכיתי כמה דקות והוא לא רוצה להיפתח.... מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום , לאחר שנים מרובות בצריבת דיסקים בתוכנה הפנימית של הXP , כשעברתי לצורב DVD זה כבר לא תופס... אז עכשיו יש לי את הנרו 7 , ולאחר הפעלה זריזה ראיתי שהיא מסובכת משהו... כולה אני מנסה לצרוב דיסק DVD על DATA , ולהכניס משהו ששוקל 3.9 GB , ופתאום הוא אומר לי שאין אפשרות להכניס קובץ של מעל 2 GB ( אז למה קניתי צורב DVD...). בכ"א למישהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by shugi,

שלום. דוד שלי הכין מצגת הקשורה לעבודה שלו, ויש בה הרבה תמונות. הוא שאל אותי אם אני יכול למצוא דרך להקטין את גודל התמונות שיהיה יותר נוח ללקוחות. המצגת שוקלת 5.91 MB. אני מוסיף אותה פה להורדה, אם ברצונכם לעזור לי. באילו דרכים אפשר להקטין את התמונות? תודה. הורדה: http://rapidshare.com/files/58019009/__1514___1513___1505___1495_ODT___1505___1491___1504___1488___1493___1514__.rar

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by MarioPolo,

שלום רב! כשאני ממיר סרט קובץ ogm ל h264 avi , הסרט באיכות גבוהה אבל הקול לא תואם לסרט הכוונה שהוא ממהר. איך אוכל לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by galz,

אני צריך תוכנה שתאפשר לי למשל לשנות איכות של קובץ mp3 מ 192 kbps ל128 kbps... תודה. נ.ב יש לי את creative media source שקיבלתי עם המוב2 שלי. יש אפשרות לעשות את זה דרכה?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by Inspector,

נתונים = לוח ASUS A7V גירסה 1005 מערכת הפעלה כפולה WIN98 + XP הבעיה מופיעה הודעה חוזרת "אין לך- LM 75/78 CHIPSET " השאלה= מה זה? מהיכן התקלה? איך מתקנים? בעיה נוספת אי אפשר לעשות שחזור ביוס ע"י AFLASH כי ה- FLASH MEMORY מסומן כ- "UNKNOWN" השאלה= מה קרה? ואיך מתקנים? לחצתי על F5 לעשות שחזור של ההגדרות בביוס אבל לא עזר.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Styx,

שממירה .msg to .csv יש כזה דבר

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  8. הי פתאום עכשיו כשאני גולש על כל קישור הוא פותח לי דף חדש בנוסף לקישור שעליו לחצתי, כל הזמן זה לא היה ככה ופתאום עכשיו זה התחיל... זה ככה גם באינטרנט אקספלור וגם בפייר פוקס... משהו יודע מה הבעיה.?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by orendia,

שלום, כאשר אני מקבל מייל אני פותח אותו ומנסה להדפיס ע"י אייקון ההדפסה וע"י קובץ הדפסה ולא קורה שום דבר.. פתרון זמני שמצאתי הוא לעשות העבר ואז להדפיס אבל אני רוצה לפתור את שורש הבעיה. למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  10. שלום אני חדש כאן. אני צריך עזרה מהמומחים כאן לגבי מספר תוכנות שאני צריך. ( חינמיות - נכון לעכשיו). 1. תוכנה לשיחזורים וגיבווים ( של המחשב והשרת). 2. אנטי וירוס 3. תוכנת צריבה 4. תוכנה לשימוש בGhost 5. תוכנה לבניית Image 6. תוכנת שליטה מרחוק או על מספר רב של מחשבים בו זמנית 7. תוכנה לסינון אתרים אני צריך שתרשמו לי איזה תוכנות לדעתכם הכי מוצלחות מכל קטגוריה שרשמתי כאן, ועם זה אפשרי לתת לי קישור להורדה אני אשמח, תודה רבה. מקווה שפתחתי את הנושא במקום הנכון אני פשוט חדש פה, ואני די צריך את העזרה שלכם, קיבלתי המלצה מחבר טוב על הפורום. יום טוב.

11. זהו! אין לי כח לספאם!! לא אכפת לי המהירות לא איכפת לי הסירבול רוצה ללכת על הפיתרון ההוא > שמעבירים את המיילים לגוגל\GMAIL ובחזרה לאחר סינון הספאמים צריך מדריך צעד אחר צעד....? מי עוזר לי PPLLEEAASSS ?

• 18 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by tommygun707,

הי, הסרתי בטעות את הדרייבר של כרטיס המסך שלי (לוח אם 845 של JETWAY). עכשיו רואים ברזולוציה מאוד נמוכה וב-16 צבעים ולכן קשה מאוד לעבוד על המחשב. ניסיתי להתקין את הדרייברים מאתר החברה אך אין כל שינוי וווינדוס לא מזהה את כרטיס המסך. האם יש למישהו הצעה מה ניתן לעשות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Xmen,

למה זה טוב?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. לצערי כבר מספר ימים העדכון זמין אבל לא התקנתי כי גם בפעם הקודמת היו לי בעיות אבל איכשהו הצלחתי להיפטר מהן. עשיתי טעות והתקנתי לפני כמה דקות ועכשיו משום מה אני נתקע עם האינטרנט בצד ימין בכל פעם שאני פותח קובץ וידאו. זה ממש פוגע בצפייה ואני לא יודע מה לעשות. אנא ממכם עזרו לי :embarrassed:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, קצת קשה היה לי להסביר בכותרת אז אפרט: אני רוכב אופנוע ומשתמש ב-GoPro עם כרטיס של 128 גיג. בכל פעם שהכרטיס מתמלא, אני שופך את כל קבצי ה-MP4 המאוד גדולים לתקיה באחד הכוננים שלי. אני רואה לאן זה מגיע, ואין לי כח לערוך כל קובץ בנפרד, אז מחפש תוכנה שתדע לקחת את כל הקצים ולבצע Convert או רינדור לפורמט שונה שיהיה יותר קל. כרגע יש לי כמעט 300 קבצים, כאשר הממוצע של כל קובץ הינו 2 גיג. התיקייה כבר שוקלת חצי טרה, אשמח לעצות. תודה מראש.

16. שלום, אני מחפש שני דברים: 1. לסנכרן את פיירפוקס בכמה מחשבים. ניסיתי כמה כאלה מהאתר של פייפוקס כמו foxmark ו box net אבל זה עלה לי בספאם ל gmail וב"שתילה" של כל מיני מועדפים ב bookmarks שלי. 2. לסנכרן בין פיירפוקס ל IE תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  17. Started by Or ei,

יש איזה תוכנת סריקה שיכול לזהות את האותיות ואז נותנת אפשרות לערוך אותם ??? יעני שבמקום שתהפוך לי את מה שסרקתי לתמונה היא תהפוך אותו למסמך של וורד........

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. זה קרה בלי שהתקנתי או נגעתי בשום דבר אני לא מבין מה זה כל פעם שאני לוחץ על קובץ מקש ימני או תיקייה זה מפעיל את ה InstallShield הנה תמונות : http://www.yousendit.com/download/bVlEYUl1UzdvQUkwTVE9PQ אני צריך פתרון מהיר לבעיה הזו זה ממש מעצבן. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by Php-Styler,

שלום , אני מנסה לצרוב סרט DVD-R מלא מהמחשב שיש לו תקייה אחת : VIDEO_TS ועכשיו אני מנסה לצרוב את זה nero burning ROM , שמה בחרתי DVD-VIDEO ואז שמה יש לי שני תקיות כאלה : VIDEO_TS וגם AUDIO_TS עכשיו גררתי את התקייה VIDEO_TS והכל מצוין התחלתי לצרוב ומופיע לי שגיאה כזאת : מי שאינו רואה יכול לפנות ללינק הבא : stucom.off.co.il/mmmm.jpg תודה רבה לכם אני צריך עזרה אחים שלי .

20. Started by eladbu,

איך אני מכניס לIAUDIO X5 לוגו השתמשתי ב JET LOGO אבל משום מה אני לא מצליח להכניס אותו לנגן? איך עושים את זה? זה ההודעה שהוא מציג לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  21. Started by Antrikot,

הי לא ידעתי לגמרי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי את זה כאן. 1. לאחרונה רכשתי נגן MP3 ג'נרי עם יכולת ליריקס, אבל אין לי מושג איך להשתמש בליריקס. (יש לי קובץ DOC עם מילות השירים) 2. יש לי צורב 3440 NEC A ואני משתמש בתוכנת הצריבה NERO 7 ULTRA, אבל כאשר אני מנסה לצרוב סרטים (בפורמט AVI, שצולמו במצלמת וידאו) אני מקבל הודעה שהדיסק קטן מדי. הסרטים הם בגודל של 690-740 מגה והדיסקים בגודל 700 מגה, אבל אפילו את הסרטים הקטנים יותר אני לא מצליח לצרוב. (אני משתמש ב"MAKE VIDEO CD" של נרו, שלמיטב ידיעתי צורב בפורמט VCD) מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  22. שלום וברכה ברשותי יש הארד דיסק חיצוני 500 ג'יגה של maxtor one touch עכשיו הבעיה היא כזאת היה לי תיקיה עם מלא סרטונים של המשפחה..(ואין לי גיבוי אליה) התיקיה היתה על כונן f שהוא הכונן של המקסטור אצלי.. הכונן החיצוני יצר לי 6 תיקיות שבתוך כל תיקיה יש תיקיה שנקראת update (לחלק מהתיקיות של הupdate אני יכול להיכנס ולחלק כתוב לי "אין גישה") הנה תמונה לתיקיות האלו (התיקיות הם שילוב של אותיות ומספרים) http://www.siz.co.il/my.php?i=g5mzymkntjjd.jpg עכשיו אני בטיפשותי העברתי אותה לתיקיה שהמקסטור יצר לי. עכשיו שאני בא להיכנס לתיקיה הזאת כתוב לי "אין גישה", הגישה נדחתה. אין לי אפשרות גם להעתיק את התיקיה הזאת או להעביר אותה. קבלו את השגיאה שכותב לי (התיקיה היא asd) http://www.siz.co.il…

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. יש דרך לראות את ערוץ WB האמריקאי דרך הווינאמפ או דרך אחרת??? מישהו... שיעזור.... בבקשה.... עוד שאלה קטנה: איך אני מצלם תמונות כשאני רואה סרט או משהו במדייה פלייר? ולא דרך הפרינט סקרין - זה לא עובד.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by hdbaam,

אוקיי אז, אני לא בטוח אם זה מתאים לפורום הזה או רשתות ואינטרנט, בכל מקרה, זה נראה לי מן שילוב. לעניינו - אחי מנסה להתחבר למסן שלו [הוא חי בארה"ב] ללא הצלחה... העברתי חיפוש בפורום לגבי כמה בעיות במסן, מצאתי פתרונות והצעתי אך זה לא הועיל. אני חייב להדגיש כמה דברים - הכתובת והסיסמא הם 100% נכונות [ניסיתי במחשב שלי והוא מתחבר..].. כמו כן, התוכנה עצמה על המחשב שלו מתחברת למסן בכללי [לצורך העניין הם משתמשים שם ב-2 MSN's]. רק על הכתובת שלו אין הצלחה.. אגב , השגיאה שמופיעה בד"כ היא - 8100030d הצעות ופתרונות יתקבלו בברכה רבה... ו.. תודה !

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by blackorder,

יש לי תקלה מעצבת שאני לא מצליח לאתר איפה הבעיה. נכון כשנכנסים לתיקיה אז שומעים קליק כזה, הרבה פעמים אני שומע צרור של קליקים כאלה בלי שאני נכנס לתיקיה או משהו סתם ככה וכל פעם זה בא בתדירות שונה לפעמים זה נפסק . אם מישהו יכול לעזור לי אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.