עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חשוב לי לציין שלא עשיתי שום שינוי לא בחומרה, ולא התקנתי אף תוכנה. ביומיים האחרונים כבשאר הימים בחודשים האחרונים הביטורנט נשאר פתוח 24\7. אבל, ביומיים-שלושה האחרונים המחשב זז לי כמו עגלה כמו P2, ויש לי P4.2.6 עם 512 זכרון והארדיסק של 200 גיגה. בפרוסס מנג'ר אף אחד מהם לא מראה שהוא מלא, אז איך עדיין המחשב זז כ"כ לאט ? דבר שני המסך נכבה לי ומשנה צבעים וזה ממש מציק ומפריע כי כשהוא נכבה הוא לפעמים גם לא נדלק ואז עושים ריסט או שהוא נדלק ומראה לי הודעה כזאת : אני אובד עצות, מה לעשות ?! תודה מראש.

2. Started by RDS,

לאחר שהמחשב נהיה איטי לאחרונה חשדתי ברוגלות או וירוסים ועשיתי סריקה בNOD32. לקראת סוף הסריקה המחשב קרס ועשה ריסטרט. דבר דומה קרה לי גם בתוכנה antimalware. מה יכול לגרום לזה?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  3. הי לכולם לאחרונה התחילו להיות לי מדי פעם בלו סקרינים, שאחריהם או שהמחשב עושה ריסטרט... בבלו סקרין מופיעה הודעה כזאת: DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUALאין לי מושג מה זה אומר. בנוסף מופיע מדי פעם הודעת שגיאה בווינדוס, ואני לא יודע מה היא אומרת, אז צירפתי אותה כדי שתסתכלו ותגידו לי מה לעשות.... הבעיה האחרונה שאתמול התחילה - המחשב עולה, הדסקטופ מופיע ואז כל הסמלים נעלמים וגם הסרגל כלים למטה(כולל ה-start). למזלי מופיע המסנג'ר, דרכו אני יכול להיכנס לאינטרנט ואז אני כותב בשורת כתובת desktop, ומשם אני יכול להגיע לזה. מה אני עושה לשם פיתרון קבע אני לא יודע אם השגיאות קשורות, מה אתם אומרים איך לפתור אותם?

4. טוב, המחשב בתהליכי קריסה. אני חייב להציל כמה שיותר דברים, ובראשם הlibrary נiTunes. איך עושים את זה?? אני חייב לעשות את זה באון ידני כי אני ל יכול להריץ תוכנות בכלל! אז איזה קבצים צריך לגבות? תודה Install

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  5. כשאני רוצה להתקין תוינדוס 7 בC זה לא עושה לי כי זה מבקש דרייבר. כבר הורדתי תדרייבר והתקנתי ועדיין מה הוא רוצה!?#! ובD אני גם לא יכול לשים תמערכת כי זה כותב שזה לא מצליח למצוא שם מערכת הפעלה קיימת משו כזה הינה תמונות: בעיה בC בעיה בD

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by eladhor7,

חברים ,אני קם בבוקר עכשיו, מדליק את המסך ומליון ואחד רוגלות נכנסו לי למחשב, השולחן עבודה שלי שונה לגמרי, והתקינו לי כמה תוכנות "אנטי רוגולות" בכאילו אוטומטי, עם הרבה חלונות קופצים. אני כל פעם מוחק את התוכנות שכל הזמן מתקינים לי אוטומטי שאני לא רוצה מהשולחן עבודה שלי ואחרי ריסט הם חוזרות. מה לעשות? תמליצו על תוכונת טובות למחיקת רוגלות וסוסים טורוינים. עשיתי סריקה בכמה תוכנות ולא עזר כלום, גם ניסיתי לעשות שיחזור מערכת והקטע פה, שהשיחזור הצליח ואני רואה את השולחן העבודה שלי כמו פעם, ופתאום בום, השולחן העבודה שוב משתנה והמון חלונות קופצים אצלי , הצילו. תראו את השולחן עבודה שלי - http://www.siz.co.il/up/nhtzetmy4mj4.jpg וכל פעם אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת - http://www.siz.co…

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  7. שלום אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל מצד שני לא מצאתי משהו שנראה לי יותר מתאים אז פתחתי כאן. קודם כל לפני שאני אפתח מערכת ההפעלה שסובלת מהבעיות היא XP SP2. בכל מקרה, לאחרונה היה לי תרגיל בקורס בתקשורת באוניברסיטה שבשבילו הייתי צריך להתקין WIRESHARK. להפתעתי כאשר ניטרתי את החיבור שלי שמתי לב שהמחשב שלי עושה שאילתות DNS כדי למצוא הפניות MX של דומיינים, ושהמחשב שלי גם כל הזמן מפיץ מיילים. באופן מיידית עשיתי סריקת ווירוסים עם AVG FREE מעודכן ועם SPYBOT S&D מעודכן, וניסיתי לעשות סריקות עם AD-Aware אבל המחשב שלי מקבל מסך כחול (לא רשמתי מה הודעת השגיאה) ברגע שAdaware מסיים עם הסריקת תהליכים שבזיכרון. ניסיתי להסתכל על איזה Process שולח אותם עם TCP VIEW (אמרנו תרגיל בתקשו…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  8. טוב, די נמאס לי ממנו. כל פעם, סיפור אחר. אני משתמש (עדיין) בדפדפן MyIE2 המבוסס על IE6, וחווה בעיות על ימין ועל שמאל. ולא רק עם הדפדפן, אלא לפעמים זה כללית בשיטוט במחשב עצמו. פעם זה היה כשמדי פעם הוא היה מאתחל לי פתאום את ההגדרות, וחוזר לברירת המחדל, כאילו רק עכשיו התקנתי אותו, וכאילו לא הגדרתי לו מקשי-קיצור וכאלה. היום, הבעיה העיקרית שלו, היא שעד שאני לא מפסיק את ה Service הבא: mdmcls32.exe הוא בכלל לא נכנס לאיטרנט. אחרי שאני מעיף אותו, הוא עוד איכשהו גולש, אבל למשל חיפוש - בכל מנוע חיפוש בינתיים - הוא לא מסכים לבצע. אני נכנס לגוגל, כותב משהו, לוחץ אנטר, והבחורצ'יק מחזיר לי - 0. פשוט ככה. עמוד ריק, רק עם הספרה 0. כאילו צוחק לי בפרצוף. מלבד זאת, האימיול שלי מרבה להתנתק (ול…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אין לי קירור במחשב שלי אבל עם זה הפיטרון לבעיייה אז אני יקנה כמה עולה קירור לכל המחשב??? ואיך אני בודק את רמת החום של המחשב שלי??

10. Started by nnfyrbsnss,

שלום, אני משתמש בנגן Songbird וכל השירים, מכל הלהקות, בכל האלבומים מושמעים כראוי כמו שצריך מההתחלה ועד הסוף, מלבד AC/DC. ברגע שאני מנגן שיר של AC/DC ההתחלה מנוגנת כמו שצריך ולאחר חצי דקה בערך שומעים רעש ממש מוזר, הרעש משתנה משיר לשיר, והנגן ממשיך כרגיל כאילו הכל מנוגן כמו שצריך, וברגע שאני מנסה להריץ אחורה לקטע שכן שמעו, לפני ה30 שניות, גם בו יש רעש מוזר, רק אחרי שאני מנגן את השיר מההתחלה שומעים שוב 30 שניות וזהו. יש לציין שהקבצים בסדר גמור. זאת הבעיה הכי הזויה שהיתה לי, המחשב שלי פשוט לא אוהב את המוזיקה של AC/DC...

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by arielus,

אני צריך עזרה ! המחשב שלי פנטיום 4 2.4 מגה הרץ אייך שלא קוראים לזה יש לי 256 ראם 120 ג'יגה וכרטיס מסך radeon 9200 אבל אני לא יודע למה הוא לא זז לי.......במשחקים הוא עולה חלק והכל אבל על השולחן עבודה הוא לא זז לי יש לי 4 מאווררים עזרו לי בבקשה.....פרטו לי בהרחבה אם אפשר

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  12. Started by kritikal,

קניתי מחשב חדש, ב-CPU Z הוא לא מזהה חלקים, האם למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by לווין,

אז אני מעוניין לדעת באם יש לי וירוס של SPYWARE,מה לעשות כדי להמשיך לגלוש בשאר אתרי האינטרנט בצורה הכי נעימה שאפשר? במידה וצריך תוכנת אנטי SPYWARE בכלליות איפה מוכרים את האנטי SPYWARE הכי טוב במדינת ישראל? לא נוח לי כל פעם להגדיר מחדש את הBIOS ולפרמט את מערכת ההפעלה של המחשב. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  14. שלום הבאתי מחשב חדש..לפטופ עם 250 ג'יגה... עכשיו הוא מראה לי שאני משתמש ב65 ג'יגה אבל כשאני מסמן את כל התיקיות בכונן C: הוא מראה לי שעם הווינדוס והכל אני משתמש רק ב25 ג'יגה כי באמת לא שמתי כלום עכשיו לאן נעלמו לי 40 ג'יגה ?? מה אפשר לעשות תודה לעוזרים =) (עוד משהו מעצבן על הדף רושמים 250 ג'יגה אבל בפעיל הכונן מראה גודל של 232 ג'יגה מעצבן+ ועוד מעלימים לי 40 ג'יגה כאילו אני מתחיל 190 ג'יגה)

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

שלום... בהמשך להודעה הזאת שבגללה הבנתי שהמחשב שלי מת ! http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=140956.0 יש לי 3 תוכנות של ספייוארים מותקנות במחשב microsoft antispyware spybot spy sweeper אף אחת מהם לא עושה את העבודה כמו שצריך אני סורק ומוחק את הבעיות אבל שאני עושה סריקה חוזרת יש ספייוארים חדשים !!! אמרתי נריץ סריקה בנורטון הוא בא ומצא וירוס אמרתי יופי נמחק אותו כשתסתיים הסריקה אבל כשנגמה הסריקה היתה לי אפשרות ל finish לחצתי והנורטון יצא מהחלון כאילו סיים את העבודה שלו אבל הוא התעלם מהפאקינג וירוס !!! החלטתי זה הסוף לנורטון אני כרגע מוריד mcafee 2005 ו nod32 מה עדיף מהם ? ואני ממש לא רוצה לפרמט את המחשב למה זאת תהיה לי עבודה כל כך קשה !!!! בבקשה עזרה אני נואש פה …

• 12 תגובות
    • 939 צפיות
  16. המחשב שלי מתקשה בהרצת קבצי MKV אשר ידועים ככיווץ של HD. אינני יודע איזה קודאק להתקין, מאחר שהתקנתי כמה קודקים שלא עזרו כלל. הסרט עדיין מוקרן באיטיות רבה, וישנו דיליי לא קטן בין האודיו לבין הוידאו. מפרט P4 3GHZ SOCKET 478 DDR 1024 FX5200 AGP 128MB

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יום אחד (שלשום) אני מפעיל את המחשב והוא נהיה איטי נורא .. ונתקע כל הזמן במיוחד שאני נכנס לאינטרנט (זה מאט את כל המחשב) מדובר במחשב חדש יחסית (מחשב מצויין) מאז שזה קרה אני לא ישן בלילה! המצב בקנטים ואין לי מה לעשות ניסיתי הכל ואני לא רוצה לפרמטטט אתם הסיכוי היחיד שלי לפני הפירמוט .. (המצב כל כך גרוע עד שלקח לי לעלות ת'הודעה הזאת 25 דקות!! כולל 3 הפעלות מחדש) לאחר שאני נלחם איתו ומתעצבן הוא כותב לי הודעת שגיעה שאומרת : השרת אינו פנוי.. אם למישהו יודע מה אני אמור לעשות או חושב שהוא יודע רק שיגידד המצב קשה בא לי לבכותת.. :-\

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by paz1996,

יש לי מחשב core 2quad q8300 4 gb ram nvidia 9600 gt אנילא מבין למה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by orendia,

אתמול בבוקר פתחתי את ה-Outlook והופתעתי לגלות שאין מייל אחד בתיבה.לאחר חיפוש מתקדם לא מצאתי אף מייל חשוב לציין כי כאשר מגיע מייל חדש רואים אותו בתיבת הדואר הנכנס למספר שניות ואז הוא נעלם,בדקתי שאין כללים מוגדרים ועדיין כל מייל שמתקבל נעלם! אני עובד מול Exchange ונאלצתי לשלוח בקשה לשחזור כל המיילים של אתמול.הדבר המוזר הוא שלאחר שביטלתי את סנן דואר הזבל,המיילים אכן מתקבלים ונשארים בתיבת דואר הנכנס זאת אומרת שהמסקנה היא שסנן הדואר הוא שעשה את הבעיות. היום בבוקר שפתחתי את התיבה שוב אין מיילים...!! למישהו יש פתרון??

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by ron56,

שלום התקנתי חלונות 7 במחשב ומאז המקרופון לא עובד. חיברתי אוזניות תקינות ואני רק שומע .אןתי לא שומעים. מחשב נייח e6300 לוח אינטל P965 נכנסתי לכל ההגדרות ולא הצלחתי לסדר. בהגדרות קול הקלטה לא מופיע מיקרופון אלא רק שמע דיגיטלי.ניסיתי לעדכן דרייבר גם לא עזר. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by MoSQuiTo,

יש לי אינטרנט במהירות חיבור מגה וחצי ובכל זאת המירק מוריד לי מאד לאט (kbps 2-3) זה בטוח לא בלל שהבוטים חלשים- ניסיתי אצל הרבה... ממש אין לי מושג מה גורם לבעיה, אבל ניסיתי להתקין את התוכנה מחדש ואף לשנות גרסה ולא עזר... עכשיו עד לפני כמה זמן כשעוד היה לי מהירות חיבור של חצי מגה לא הופיע לי הבעיה, עכשיו פתאום היא הופיעה למרות שעבר בערך חודש מאז שיש לי את המגה וחצי- יכול להיות שזה איכשהוא קשור?? איזשהו רעיון? תודה- שגיא.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by xytkhi,

ברשותי נורטון GHOST איתה עבדתי שנים רבות. בנתיים יש בעיות תאימות עם WIN 7 איזו תוכנת גיבוי טובה תוכל להחליף את ה GHOST שתיצור אימאג' של כל המערכת ההפעלה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  23. שלום אני מחפש משהו פשוט להשתלט על מחשבים אחרים . (חוץ ממה שיש בWIN 7). תודה ,

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by zag_zag,

אני אמנם משתמש בדפדפן הזה רק שעה-שעתיים, אבל הוא פשוט מדהים בהשוואה ל-IE: חסימת Pop-ups מובנית, פתיחת חלונות בתוך החלון של הדפדפן, חיפוש מובנה בגוגל, ממשק עברי, סקינים ועוד כמה דברים שעוד לא בדקתי . הוא מבוסס על IE, ולכן אין בעיות תאימות כמו ב-Netscape או Mozzila האתר - http://www.avantbrowser.com/

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by xyo,

יצא RC1 Download Firefox 2.0 RC1 for Windows http://mozilla.osuosl.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0rc1/win32/en-US/Firefox%20Setup%202.0%20RC%201.exe

• 2 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.