תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי לפני כמה שבועות מחשב נייד מארצות הברית, ושאני בא להתקין תוכנות זה אומר לי שזה לא יכול להתקין את זה כי זה אפליקציה לא מאומתת מStore מה זה אומר? ואך פוטרים את זה? אעלה תמונה בהמשך
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם,המחשב נדבר בוירוס ששמו Heur.Dual.Extensions . בהתחלה לפני שהייתה לי את התוכנה COMODO (שעשתה עבודה מעולה) היה לי סוג של וירוס שתוקע לי את המחשב באמצע משחקים כאשר אני לוח. על המקלדת ,נהיה דיליי וקירטועים אז אמרו לי זה כנראה סוג של קילוגר,התקנתי את התוכנה שעתה סריקה והכל חזר לקדמותו.עכשיו כל פעם מופיעה לי הודעת שגיעה ,כפי שתראו בתמונה, כל פעם אני עושה Quarantine ,אבל בכל זאת זה חוזר על עצמו.בהתחלה הייתה רק הודעה אחת, אך כרגע יש יותר מ 7 הודעות..אשמח לעזרה מה לעשות ,אני עושה אישור וREMOVE וזה שוב חוזר על עצמו בתודה מראש,אילן. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בעיה שיש לחבר שלי והוא ביקש עזרה, המחשב נדלק (WINDOWS) כרגיל ועדיין לא מראה את השולחן עבודה, וזה אומר שיש VIRUS ונותן לך או ללחוץ ENTER או לחכות (יש ספירה לאחור) גם כשהוא לחץ פעם אחת וגם כשהוא חיכה זה פשוט עשה לו מסך שחור עם העכבר (שיכול לזוז) וזה לא משתנה לא משנה מה הוא לוחץ וגם אם הוא מדליק ומכבה... יש פתרון? מקווה שזה המקום לשאלה הזאת תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלח לי לינק כזה: http://myscreensavers.inf/lindsay.scr (שיניתי את הסיומת של הכתובת כדי שלא תכנסו בטעות) בקיצור, זה עשה לי סיים משימה לאיזה קובץ ואפילו לא שאל אותי עם להפסיק את המשימה. ביטל את המשימה ומאז (לפני שעה הכל התחיל) המחשב נכבה לי אחרי 2 שניות שהוא מראה את השולחן עבודה. איך אני מוחק את הוירוס? מישהו יכול להביא לי פתרון לבעיה? הסיומת בכתובת היא .info למי שרוצה לבדוק את סוג הוירוס. תודה רבה וענקית למי שיעזור.
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
http://rapidshare.de/files/20030296/untitled.rar.html קבלו!!!! צריך לפרמט עם כל זה? מבקש שתורידו ותראו תתמונה
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בימים האחרונים המחשב שלי נורא איטי ואני לא מבין מה הבעיה הנה תמונה של הפרפורמנס של המעבד מה יכולה להיות הבעיה? בד"כ אני יכול להריץ ווינאמפ, שיהיו לפחות 3 חלונות אינטרנט אקספלורר פתוחים, ואיזה הורדה או 2 בביטורנט, אייסיקיו ומסנג'ר וכל התוכנות אנטי וירוס וכל השאר ברקע והמחשב עובד חלק עכשיו המחשב לא זז, ויש לי 2 הורדות BT פתוחות, ווינאמפ וחלון אינטרנט אחד ורציתי לציין שבד"כ עם כל השימושים שציינתי למעלה...או נגיד עם קצת פחות עומס, המעבד לא עובר את ה8%..הוא תמיד בין 0-4% [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
כותרת... קורה לעיתים, בד"כ כשלוחצים על כפתור ADD... איפה הבעיה? בוינאמפ או משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם אני מנסה להתקין את WIN98 על ארדיסק חדש שפירמטתי ע"י PARTITIONMAGIK ל- FAT 32 אך תוכנית ההתקנה ניתקעת לאחר תעינת האשף (יש לציין שמעולם האשפים של WIN :AR15: :AR15:לא היו משהו אם הם עושים כבר משהו זה נס :saint: )
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD 939 3000 עם לוח neo2 platinum וצורב DVD LG בכל אופן הינה הבעיה שאני מאתחל או מדליק את המחשב ויש CD בכונן אני מקבל הודעה במסך כחול!!! שאין כלום בכונן הוא לא עושה בעיות מממה זה נובע? בעיה בווינדוס? כונן דפוק? תעזרו לי דחוף תודה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
כשאני פותח כמה דפים בדפדפן האינטרנט המעבד שלי מתחיל להתחרפן והמחשב נכבה (לפי מה שזכור לי הוא עושה ריסט) עשיתי בדיקה עם התוכנה ScienceMark2 32-bit חשבתי שאולי זה יעזור לכם לפתור את הבעיה עשיתי גם איפוס לדפדפן אז אני לא חושב שזה בגלל הדפדפן (גם החלפתי דפדפן) אולי זה תוכנת רגסטרי שמחקה לי משהו חשוב? התוצאה מהבדיקה: http://cid-b5c2b4789ed97e71.skydrive.live.com/self.aspx/.Public/21-06-2009%2014-24-15.png
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן. רכשתי מחשב חדש לפני כשבוע. הכל עובד טוב ויפה עד לרגע שאני מפעיל אמיול , מאותו הרגע נשאר למחשב בין 5 ל30 דקות עד שהוא נכבה ומפעיל את עצמו מחדש. יש לציין שהכיבוי היה קורה גם במחשב הישן (השוני הוא שזה לא היה אך ורק בהפעלת אמיול) והופיעה גם הודעה : http://img513.imageshack.us/img513/5617/dsc00349szo8.jpg מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים. שחר.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמידי פעם אחרי שהמחשב עובד זמן מה הוא מוציא לי הודעה שהמחשב יכבה והוא נותן לי שעון עם דקה איך אני פותר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. המחשב שלי נכבה כי הסוללה דפוקה (נייד), ודף אינטרנט שהיה פתוח להדפסה פשוט נעלם ועכשיו אני לא יכול לשחזר. יש אפשרות או שהלך? |:
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה צצה בעיה מוזרה עם המחשב . המחשב אוטומטית נכנס למצב של Sleep mode אם לא נוגעים בו שעה וחצי + .. אני רוצה לבטל את המצב , ולחזור לנורמאל .. אשמח לכמה שיותר תגובות : ] תודה .
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
עד לפני 4 ימים הכל עבד מצויין התקלה היר שלאחר מספר שעות המחשב נכנס לתרדמת וכל ניסיון להפעיל אאותו עם עכבר או מקלדת- זה מה שעשיתי היום לאחר שהמסך הפסיק לפעול רק הפעךה מחדש של המחשב גורנת לו לחזור לפעילות עד חוסר שעמוש ממושך מה שכן אני שומע שהמחשב עובד- יש חשמל וגם מאוורר עובד אשמח לקבל עזרה והכוונות לכל הסיבות האפשריות
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זוכרים את הוירוס המציק הזה שהמחשב נסגר אחרי דקה מה אני עושה איתו אז בבקשה תנו פיתרון
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון לשאול. רכשתי מחשב נייד חדש של פוג'יטסו בלי מערכת הפעלה עליו. כשניסיתי להתקין ווינדוס 7, באמצע ההתקנה המחשב קפא, כיביתי והדלקתי אותו, ומאז כשאני מדליק אותו הוא כאילו מתחיל להריץ ווינדוס אבל מגיע להודעה "windows boot manager windows failed to start. בסוף הדף כתוב windows failed to load because the kernel is missing or corrupt. ואני מקבל הסבר שעלי להכניס את דיסק ההפעלה ולהדליק את המחשב מחדש, אבל אז קורה אותו דבר כמובן ששיניתי בביוס להפעלה מהדיסק והמחשב באמת מתחיל מהדיסק. מישהו נתקל או יודע?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מפעיל אזרוס ביטורנט או ליונטוורק ביטורנט התוכנות האלה אחרי כמה זמן מתחילות לקחת 100 אחוז מהמשאבים מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב האנטיקה שלי (המפרט בסוף) מותקן ווינדוס XP SP1, ובזמן מסך הטעינה (עם הפס הרץ) המחשב נתקע, ולרוב אני נאלץ לאתחל את המחשב כמה פעמים עד שאני מצליח לעלות את מערכת ההפעלה. אני חושד שמדובר בזכרון הרם שלי, יש לי 2 ציפים של 128MB, אחד מהם תוכנת הEVEREST מזהה את כל הפרטים והשני לא מזהה את היצרן, למרות שמזהה את כל שאר הפרטים. אינני יודע אם מדובר במערכת ההפעלה או בזכרון פנימי משום שאני לא יודע איך לבדוק אף אחד מהם ואשמח אם תגידו לי איך. המפרט שלי: CPU Type Intel Pentium IIIE, 733 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-6OXET-C שני ציפים של זכרון פנימי SDRAM כאשר 128MB כל אחד
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לעיתים המחשב נתקע בזמן משחקים, כלומר התמונה נתקעת והצליל האחרון מתנגן שוב ושוב ללא סוף. זה קורה רק כשאני משחק, קורה לעיתים רחוקות במשחק יותר ישן כמו WARCRAFT3 ולעיתים מאוד תכופות במשחק יותר תובעני כמו RED ALERT 3. מה יכולה להיות הבעייה ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה !!!
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע בכל פעם שאני פותח את התוכנה EVEREST. המסך לא ממש קופא. אפשר להזיז את העכבר. אבל אי אפשר לעשות כלום וזה לא נותן לי אפילו לבטל ת'אוורסט. ניסיתי גם Alt + Ctrl + Delete וזה לא עזר. צריך רק לעשות Reset. יש לכם פתרון?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
-
??? ??? ??? יש לי מחשב חדש וווינדוס XP פרופישיונל חדש (חצי שנה) ובזמן האחרון המחשב שלי מתחיל להיתקע כל 20 דקות בערך לכמה שניות וגם בכיבוי המחשב הוא נתקע מה אני אוכל לעשות (מי שרוצה יכול לראות בפירוט המחשב איזה פצצה יש לי )[ בבקשה.. עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעייה בערך שבועיים.. ולא זכור לי שהתקנתי משהו שגרם לזה. כל פעם שאני פותח תמונה במחשב אז המחשב נתקע ובמנהל המשימות של WINDOWS יש תוכנית בשם verclsid.exe שאני עושה עליה סיים משימה התמונה נסגרת והמחשב חוזר לרוץ. סרקתי וירוסים ורוגלות ולא מצא כלום. מה לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כמה פעמים ביום קורה לי שהמחשב לא מגיב ונתקע, כל כך נתקע ש-ctrl+alt+delete לא עוזר וצריך לאתחל אותו מהכפתור של ה-restart , אבל שאני עושה ctrl+alt+delete אני רואה שהמעבד עובד במאה אחוז ויש שני תהליכים שתופסים לבדם את כל הנפח פעולה שלו , לשניהם קוראים dumprep.exe כל אחד מהם תופס כל הזמן כמעט 50 אחוז ואני לא יכול לסגור התוכניות הלא מגיבות דרך "סיים משימה" הרגיל . מה זה הקבצים ואיך אני מעיף אותם?,היתכן שיש לי וירוס או שהמחשב לי מפוצץ בתוכנות ריגול עד כדי כך שהוא לא מתפקד ? איך אני פותר את המצב? :s05:
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-