תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לעבוד עם דיסק און קי במערכת משרדית ישנה (חלונות 98, לא SE) והיתה בעית NTKERN.VXD ב-USB HUB ROOT במנהל ההתקנים. חשבתי שהתקנה של הדרייבר של USB במערכת נחוצה והתקנתי מפה את הסרוויס פאק של חלונות 98: http://www.technical-assistance.co.uk/kb/win98fe-usb-mass-storage-drivers.php שנטען שהוא נחוץ לפני התקנת דרייבר ה-USB עצמו. להפתעתי אחרי ההתקנה הנ"ל אני לא מצליח להיכנס לחלונות (שלל מסכים כחולים). יש למישהו עצה מה ניתן לעשות כדי לחזור למצב הקודם? גם SAFE MODE נתקל בכחולים האלה. האם ניתן לבצע תיקון כלשהו עם תקליטור חלונות 98SE? הרצתי אותו וראיתי רק אופציית התקנה נקייה. תודה רבה מראש.
-
- 12 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי סורק UMX 3400 וקיבלתי איתו כמה תוכנות אבל לא אהבתי אותם אני מחפש תוכנה שהיא גם תומכת בעיברית וגם שאני יכול לערוך כל דבר בדף בקלות בחפשיות ובנוחות...... ;D ;D ;D בקיצור אם יש לכם המלצה על תוכנה לסורק שהיא מצוינת תגידו איזה ואם יש אז גם לינק... תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש את הקול המציק הזה של הא OH OH כל הזמן, איך אני מעיפה את זה?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
-
מי מתעסק איתה באופן קבוע ויכול להאיר את עיניי? תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני מעוניין לחלק סרט לשני חלקים. איזו תוכנה תעשה את העבודה..? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי מאגף ההורדות פה באתר 3DMark 06 ומשום מה אחרי ההתקנה אני פותח את קובץ ההפעלה והוא מראה לי את המסך הזה שרשום please wait while 3DMARK scan your system configurations .. מפרט אגב אם זה חשוב : E8400 Radeon HD 4870 Geil 4G 800mhz Gigabyte p43-ds3l תודה מראש ...
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לכרטיס קול שלי שמתאים לוינדוס 7 .הכרטיס שלי זה מדגם -(Cirrus Logic (Crystal Cirrus Logic CS4281 Audio Accelerator בדקתי באתר החברה וגילתי לתדהמתי שהם אינם תומכים יותר במוצרי האודיאו שלהם יותר מה לעשות ?? :s05:
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כשאני מוסיף תרגום לסרט בעזרת TEXTSUB אז אני מגדיר לו STLE מסוים (צבע,פונט וגובה מהשורה התחתונה ביותר) והכל סבבה. אבל הוא לא שומר את ההגדרות ואז כל פעם צריך להגדיר את זה מחדש, איך אפשר לשמור את ההגדרות? ואגב גם בFILTERים אחרים הוא לא שומר את ההגדרות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש שם של תוכנה שאני מכניס לה טקסט באנגלית והיא מתרגמת אותו לעברית מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
פיירוול עם הגנת זהות, אבטחה מצוינת ויעצבן כמה שפחות ? אני מודע לזה שיש דיון, אבל אני שואל כי אני לא רואה שהוא כלכך מתעדכן...
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לפה... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 11:41:04, on 14/12/2005 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINNT\System32\smss.exe C:\WINNT\system32\winlogon.exe C:\WINNT\system32\services.exe C:\WINNT\system32\lsass.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccProxy.exe C:\Program Files\Norton Internet Security\ISSVC.exe C:\WINNT\system32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Sy…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
הקמתי רשת אאלחוטית בבית ומאז האאוטלוק שלי לא מקבל ולאא שולח מיילים .... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ברשותי http://www.anko-tech.com/products/kmc-4400r.htm ואני רוצה לדעת אם צריך דרייבר או תוכנה כדי שכל זה יעבוד...
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה פתאום אבל כשאני רואה סרטי DivX המעבד נמצא בשימוש 100% והסרטים קופצים, כאילו המעבד לא מספיק... ניסיתי להוריד באפשרויות של המפענח את השימוש ב-CPU, הורדתי עד הסוף אך הבעיה נשארה. ניסיתי להתקין מחדש DivX 3.11, הורדתי גם את ההכי חדש (5.0.1) ולא עזר, הבעיה נשארת. מה אפשר עוד לנסות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם מש לפני הורדה אני מקבל הודעה כזאת: You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer. מה אני צריך לעשות כדי לקבל את הקובץ שאני מנסה להוריד?? (ממה שהבנתי אני לא מצליח ליצור חיבור או משהו עם השולח) משהו יכול לעזור לי??
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי,הדפדפן קרס לי ומאז הוא לא טוען לי דפים. מחקתי אותו מהמחשב ,התקנתי מחדש ועדיין הוא לא טוען לי... הוא פשוט טוען לי אותם בלי סוף. למישהו יש פתרון? נכנסתי עכשיו לתוכנה וזה טען לי את האתר. אז פתאום הוא קרס שוב. שוב הבעיה של הטעינה האינסופית. תודה. הפתרון הוא:http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?answer=142059 לצאת מכל התהליכים של Chrome ואז...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיראו עשיתי DATA CD ושמתי בפנים 5 אלבומים,כשאני מנסה להוריד את השירים למחשב ב CDEX זה עושה ככה: [האם אני יכול פשוט לעשות COPY ו PASTE בלי לפגוע באיכות?] [attachment deleted by admin]
-
שלום לכוולם, מעניין אותי איך עושים את כל המיקסוסים וטראנסים וכו'.. אז אשמח לקבל המלצות לתוכנות שעושות דברים כאלה תודה . כשאמרתי מיקסוסים דיברתי על דברים כאלה... http://www.youtube.com/watch?v=MdPDCs0_bsU כמובן שאני יעשה דברים יותר פשוטים בהתחלה אבל אני מקווה שהבנתם למה התקוונתי..
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום התחדשתי במחשב חדש ואני צריך המלצה למס" תוכנות: PLAYER מומלץ שתומך בכתוביות SUB,SRT ומאפשר גם לסנכרן אותם בצורה לא מסורבלת תוכנה להצגת הטמפ' של מעבד, לוח וכ.מסך עדיף ב TRAY. מחליף ל-NETLIMITER (מנטר תעבורת רשת) וגרסא יציבה שלא שותה משאבי מע' של מסנג'ר בעיברית תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
איך נפטרים מהבעיה הזאת בבקשה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
משום מה כל הקבצים שהורדתי עם התוכנה נעלמו אבל הם נשארו לי ב-temp folder יש למישהו מושג איך אני מחזיר אותם להורדות??
-
שלום, נתקלתי ב 2 בעיות: 1) אחרי פירמוט המחשב והתקנת קאזה היא פתאום לא מתחברת... מה עושים ? 2) תוכנת ה TV TOOL שאמור להעביר את המסך מהמחשב לטלויזיה פתאום מבקש ממני להתקין דרייבר מסויים. מה עושים ? זאת ההודעה שמתקבלת: this function cannot be preformed, because a required function was not found in the graphics driver on this system! please update to detonator 43.45 or later! והכרטיס מסך שלי מעודכן עם הדרייבר האחרון שיצא. מישהו יודע מה עושים עם 2 הבעיות ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
מקווה שתוכלו לעזור לי.... מחפש תוכנת עיצוב אתרי פלאש תוכנה שתערוך לי את הקוד אוטמתי מחפש דרך קלה להכין אתר פלאש. תודה זאביק.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
האם משהוא יודע על תוכנה שיכולה לקשר בין שני מחשבים אבל רק בין אותם המחשבים ולא ICQ
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-