תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום מידי פעם כל היישומים נתקעים לי, למעשה הם "קופאים" כשאני מקליק על היישום הוא לא מגיב. לאחר דקה זה משתחרר. יש לציין כי המחשב עצמו לא תקוע, אני יכול להקליק על התחל ואף לפתוח יישום אחר, אך כשהו יפתח גם הוא יהיה תקוע. אין בעיית של חום במחשב. אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שוב נתקלתי בבעיה... אני יודע איך משנים ב- WINAMP הישן אבל בחדש אני לא מצליח... מישהו יכול לעזור... ? :
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
http://img385.imageshack.us/img385/9930/pagaz5gg.jpg מוזר לא?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הכוונה שלי היתה איזה מעבד יש לי ,איזה כ.מסך יש לי...וכו'.... בבקשה עזרה..
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך יוצרים templates בתוכנה Dreamweaver משהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי XP מחדש על המחשב, התברר לי שאין לי מושג מה כרטיס הרשת שלו. יש לי דיסק עם דרייברים לכל מיני דגמים של כרטיסי רשת, שקיבלתי עם המחשב. נניח שמצאתי את הדגם המתאים בעזרת hwinfo32 ויש את הדרייבר שלו בדיסק שלי, הבעיה היא שכל הדרייברים לכרטיסי הרשת על הדיסק שלי, ניראים כמו בתמונה הבאה: כלומר, אין איזו תוכנת התקנה אלא רק את הקבצים האלו לכל דרייבר. אשמח לדעת כיצד ההתקנה אמורה להתבצע :-).
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מחפש כבר שעות את הדרייבר לכרטיס מסך שלי ואני לא מוצא כל דרייבר שאני מתקין הוא מופיע לי שגיאה שהדרייבר לא נמצא.. הדרייבר אמור להיות של sound Max פעם זה עבד לי אבל מאז שפירמטתי והתקנתי את הווינדוס (הוא ווינדוס כנראה גרסא יותר חדישה) ישלי Windows Xp כרטיס מסך Geforce 6200 אם חסר אינפורמציה או משו שצריך בשביל לפתור ת'בעיה תגידו לי אני יוסיף פה תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי כולם! אני לא מצליחה לפתוח קבצי onenote מהדרופבוקס (קבצים משותפים שאנשים אחרים העלו). זה מראה לי את השמות של כל המקטעים בצד, וזה גם מתעדכן מדי פעם ככה שאני יודעת שזה פעיל ויש שם תוכן. יש לי onenote על המחשב והוא עובד. אני מנסה לפתוח את זה כרגיל, כלומר מקליקה על זה. יש משהו מיוחד שצריך לעשות כדי שזה יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
טוב אז יש סיפור מאחורי העיצוב זה נבע מזילזול שלי במעצב אחר ואמרתי שזה לא בעיה לעצב דבר כזה כשניסיתי נוכחתי לדעת שזה קצת הרבה קשה.. : יותר קשה לעלות על קו רעיוני מסויים ולהתפתח איתו קיצר הנה התוצאה דרך אגב הדיסק דימיוני כן אז לא לחפש או משהו חחח כמו שקרה לי בפורומים אחרים.. כנסו ללינק תמונה גדולה רצוי לראות גם ב50 אחוז להבין מראה כללי ואז לראות את ה100.. http://loading.co.il/uploads/794824475.jpg
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב נייד יד שנייה ולפני שאני קונה אותו אני רוצה להפעיל עליו תוכנות דיאגנוסטיקה כדי לוודא שהוא לא פגום מישהו יכול להמליץ על תוכנות כאלה?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
הטקסט נראה בסדר, אבל ה"כותרת" נראית מחורבשת. איך מסדרים? תמונה--> http://img73.imageshack.us/img73/5030/problem7ix.jpg
-
- 13 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח כמה זה מתאים לפורום, מצד שני אני לא רואה פורום אחר שהוא מתאים אליו אז אני פותח את הת'רד כאן. אם כן, הרצתי חיפוש בכונן עם קספרסקי 2009 אם זה משנה, והוא מצא כי FLASH וquick time בsystem32 מסוכנים. וכל תיקיית QuickTime מסוכנת גם כן :-X מה קורה פה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי בעיה וכבר היתי בשני פורומים ולא ענו לי אז נראה איך אתם , אז יש לי בעיה אני לא יכול להוריד אלבומים מאנטי ליצים כי אין לי תמיכה של גוואה אני בטעות ביטלתי ועשיתי שלא יציא לי להוריד תמויכה כזאת אז השאלה היא איך אני יכול ידנית להחזיר את זה או ידנית להוריד את התמיכה . נ.ב היתי במיקרוסופט וב גוואה אין להם !!!
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
שלום יש לי אקס פי פרו אין לי את הדיסק ולכן לא יכול לשלוח פקסים. מחפש תוכנה חינמית לזה. נ.ב win fax pro היא לא חינמית. אם מישהו יודע על אחת כזאת שישלח לי קישורים.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת משולבת עם סורק HP C6100 ואני מחפש תוכנה שתיסרוק לי כמה מסמכים אחת אחרי השניה דרך המגש מזין מסמכים אוטומטי. ישמח מאוד עם תקלו עליי תודה מראש עידן
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום היום אני בא להיכנס לCOD BO וכשאני נכנס המשחק פשוט נתקע כשאני הפלתי אותו בהגדרות המינימליות הוא עלה וכאשר שיניתי את ההגדרות למה שהייה התצוגה(כבר בתפריט) משתגעת עם פיקסלים בצבעים לא קשורים(כמו מתי שיש OC לא מוצלח לכרטיס מסך) במשחקים אחרים הם פשוט נתקעים כבר בעליה של המשחק... הצלחתי להבחין בכמה מהפעמים שיש לי בשורת המשימות בועה שאומרת לי שהדרייבר שלי קרס ועבר איפוס(משהו בסיגנון).... מחקתי את הDRIVER והתקנתי שוב עדין יש את הבעיה הזאת אז מחקתי אותו שוב והפעם גם עםDriver Sweeper ועדין יש את הבעיה הזאת.... זה פתאום קראה לא עשיתי כולם במחשב בין הפעם הקודמת ששיחקתי בCOD BO שיכול לגרום לתופעה כזאת.... שום דבר במערכת שלי לא עם OC!! יש לכם עוד רעיונות למה זה?! תודה מראש טוב לא י…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? למישהו יש תוכנה שעושה את זה, שממירה? נמאס לי כבר לחפש בגוגל אני לא מוצא שם כלום שעוזר. תודההה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
התקנתי את kaspersky 6, ואני רוצה לתת ל-emule גישה חופשית לאינטרנט. איך ניתן לעשות את זה? כשהוספתי אותה לחוקים ב anti hacker זה עדיין חוסם לי את הפורטים שלה.
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
http://3dmark.com/3dm11/2977262;jsessionid=w1hxjs1t3kzh1c19gup2vifas הורדתי 3DMARK 11 והרצתי ... וזה כתב לי שהתוצאה נמוכה ביחס לאנשים שיש להם את אותו המפרט... ואני לא מבין מה הבעיה.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום שמתי לב שכאשר avira webguard מופעל אצלי מהירות ההורדה שלי נמוכה מגעיה לבערך 160-190(כאשר יש לי 2.5MB) וכאשר אני מפסיק אותו המהירות מגיעה למקסימום שזה 300-320. משהו ניתקל בבעיה הזאת? מה אפשר לעשות חוץ מלכבות את avira webguard תודה מראש שלא נדבר על הקראה המטורף בSPEEDTEST כשהוא דלוק דלוק: כבוי:
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אם אני משנה את הFILE SYSTEM בהארדיסק מסויים ויש בו קבצים הוא מוחק אותם או משהו? אני רוצה לשנות מNFTS ל FAT32 בשביל שיעבוד לי בDVD זה הארדיסק חיצוני
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב בmedia player הוא לא מנגן לי קבצי wma ו wmv בכל פעם שאני מנסה לנגן קבצים אלו הוא רושם לי את ההודעה שבתמונה הבעיה קיימת גם בקבצי וידאו מאתרים באינטרנט,הוא פשוט לא מנגן אותן ורושם לי את אותה ההודעה ואפילו סוגר לי את כל הדפים הפתוחים יש לי windows xp תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-