תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שעה אני מחפש בתוכנה המעצבנת הזאת איך לצרוב image עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
-
שלום אתמול קפצה לי הודעה שמסרבת להעלם יש לי KIS 6 ההודעת הולכת ככה: וליד ההודעה יש כפתור של עידכון (update ) עשיתי כבר איזה 3 עידכונים, ושום דבר לא עוזר. הרישיון שלי לתוכנה הוא עד ה-28/6 שנת 2008 למשהו יש רעיון? תודה בכל מקרה
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הפונקציה שמשולבת ב-windows explorer ושמציגה תמונה של קובץ הוידיאו (thumbnails ) נדפקה לי והיא כל הזמן נתקעת . איך אפשר לתקנה או לחילופין לקבל המלצה לסייר חילופי חינם שעושה זאת , כלומר מציג תמונות מוקטנות מתוך קטעי וידיאו ,כך שניתן למיין בקלות את כל קטעי הוידיאו בתיקייה מסוימת
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אחרי ניסיון לא מוצלח עם נורטון גוסט 2003 הוינדוס לא עלה לי ונאלצתי לפרמט את המחשב.אך כשהכנסתי את דיסק הוינדוס המחיצות בדיסק הקשיח (120GB) השתנו: -לפני,היו לי שלוש מחיצות:C,עם נפח של כ- 30GB שבה ישבה מערכת ההפעלה (windows xp),מפורמטת ב FAT32. D,עם נפח של כ- 10GB ששימשה לאכסון גיבויים של נורטון גירסה 6.(שעובדת רק על FAT32). E,עם נפח של כ- 73GB ששימשה כ"מחסן".מפורמטת ב NTFS. עכשיו כשבאתי להתקין,ראיתי שמחיצות D ו E לא השתנו (לא באות ולא בגודל),אבל כונן C הפך לגודל של 8MB שאינו ניתן לפירמוט,ונוספה לי מחיצה F בגודל יותר קטן ממה שהיתה C קודם,ועליה התקנתי את הוינדוס מחוסר ברירה.אח"כ ראיתי שנוספה גם מחיצה I שהשלימה את החוסר (מצורפת תמונה). אני יכול לעבו…
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
אנשים אני חייב את התוכנה הזאת... אתם יודעים לדוס כדי למחוק כל מיני קבצים או את הוינדוס תודה יוסי
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
למה התוכנה לוקחת המון משאבי מערכת ! עם היא פועלת זה מאט לי את המחשב בה 30 אחוז עם לא יותר ובוא לא נדבר על זה שעם אני משחק משחק אז היא מפסיקה להוריד פשוט ככה האימול לא לוקח לי ככה משאבי מערכת כמוהה למה ?! זה יש לי מחשב טוב אבל היא מאיטה אותו רצח שהיא מורידה.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אתם יכולים לתת לי בבקשה את כל המקודדים עלמנת שאוכל לצפות בכל סוגי הסרטים היום?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כל הזמן השירים והסרטים בAC3 ממש חלשים.. יש דרך להגביר את הסרט עצמו ולא את הרמקולים?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
למי שלא מכיר: ולמי שלא יודע מה היא עושה שיחשוב לבד......xp-AntiSpy לינק: http://www.xp-antispy.org/download_local.php?Itemid=26&func=download&filecatid=2
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח רדיו בWINAMP לפ]י מה שהבנתי אני צריך שרת רדיו ועוד כמה תוכנות אז יש לי כמה שאלות: 1. כמה עולה שרת רדיו, ומאיפה אני יכול לקנות? 2. איזה תוכנות אני צריך ואם אפשר לינק? ואם צרילך עוד משהו בבקשה תגידו?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הורדתי כמה קבצי Smart Sound שבאו בקבצי NRG של נרו כאשר הוצאתי אותם וצרבתי אותם יחד הם מסרבים לעבוד אך כאשר צורבים את הIMAGE הוא פועל למישהו יש פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מה 5 התוכנות הכי מומלצות שייש במחשב? איזה תוכנות חייב שייה במחשב? ומאיפה מורידים 3dmark04?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
איך אפשרי ליצור את הדבר הבא.. צירפתי תמונה.. זאת אומרת אם מנסים לעשות כזה דבר בphotoshop forewoks וdreamweaer זה לא מסתדר.. החתיכה לslices לא תאפשר לעשות כזה דבר.. אז איך הם עשו את זה..? או שהם השתמשהו פה בflash בכלל..? וגם בתוכנות שהזכרתי למעלה בכלל אפשר להגדיל אובייקט.. למשל בתמונה רואים שהסרט APOCALYPTO מוקרב יותר.. אבל בפוטושופ ופיירוורקס בכלל אין אפשרות לעשות כזה דבר.. לא? בקיצור איך אפשרי ללמוד לעשות כזה דבר..? דרך איזה תוכנה/תוכנות.. בנוסף רואים שהפריטים שהכי מורחקים מהאמצע פחות ברורים וככל שהם מתקרבים הם נהייה יותר ברורים.. איך אפשרי לעשות כזה דבר כשכל פעם התמונות זזות..? אני יודע לעשות את זה כשהם קבועות.. אבל ברגע שמשהו זז איך הוא פתאום יודע להבהיר או …
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש, מעבד E6600, לוח abit-ab9pro, זכרון 2G הבעיה שלאחר זמן מה שהמחשב דולק ה cpu usage עולה בין 30% ל 70% והוא לא יציב אני לא מריץ יישומים כבדים שלוקחים הרבה משאבים, ובעמודת CPU ב task manager היישום שצורך הכי הרבה משאבים נקרא SYSTEM, חוץ ממנו השאר זניחים. כשעושים reset זה מסתדר אבל כעבור זמן מסויים זה מתחרבש.. גם כשאני פותח יישום זה קופץ לכמעט 100%.. זה הגיע למצב שאני לא מסוגל להאזין למוסיקה במדייה פלייר! אודה למי שיוכל לעזור!
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשר עבודה בכמה DESKTOP במקביל (על מחשב אחד) ל- WINXP תודה
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שקוראים לה מיוטורנט (לא יודע בדיוק איך מאייתים) מישהו יכול להביא לינק בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
-
עוד עבודה ישנה מאוד, הפעם בפלאש... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ובו צורב Optiarc AD-7170A.ראיתי במאפיינים שלו שמנהל ההתקנים הוא מ 2001 ?! הבנתי שמומלץ לעשות עדכון קושחה (frimware) לצורב.לא הצלחתי דרך עדכון מנהל ההתקנים. מצאתי אתרים עם עדכונים לצורב אבל אני לא מצליח לפתוח אותם,הקובץ הוא קובץ bin.בד"כ קבצים כאלה הם קבצי צריבה לא ? אם מישהו יעזור לי אני אשמח תודה נ.ב ניסיתי למצוא את העדכון באתר של nec,אבל מצאתי רק תאור כללי של הצורב ושל אחרים אבל לא עדכון קושחה
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מורידה סרטים מהאי מיול ורוב הסרטים יש איתם בעייה הם עולים ורואים תמונה עם המון נקודות שהופכים לחצים קטנים ניסיתי לעלות את הסרט בתוכנה בי סי פלייר ובמדייה פלייר בשניהם יש את הבעיה האם אני צריכה להתקין תוכנה מסויימת בשביל לראות טוב יותר ובלי הנקודות ואם כן אז אתם יכולים להגיד לי את שם התוכנה וקישור מסויים אני אודה לכם מאוד
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אז ככה חברה', יש לי בעיה ומה כבר לא ניסיתי אני לא מצליח להבין מה זה.......... תקשיבו, יש לי נפילות אקראיות במחשב (מסכים כחולים) ללא קבצי מיני-דאמפ , קיבלתי פה עצה מלפני כמה ימים להגדיל את ה virtual memorey אך זה לא עזר..... אנא עיזרו לי , אני לא מבין מה קורה, הדבר גם מתרחש כאשר אני רק מפעיל את המחשב והטמפ' של המעבד או זיכרון או כרטיס מסך נמוכים........ מה עוד שהחיבור לאינטרנט לפעמים קורס רנדומלית..... אנא עיזרו אני כבר אובד עצות, כל שאלה שיש לכם לגבי מה שיש לי במחשב ויכול לעזור לכם בתיקון המחשב שלי אני יותר מאשמח לענות לכם.... בתודה מראש אוריה מה שכן יש לי זיכרון של v-data האם יש קשר??, האם הוא "דפוק" מספיק כדי להפיל לי את המחשב??? אגב, נפח הזיכרון הוא 1 gb
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-