עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by meirtz4,

אהלן, אני מנסה לשים סרט וידיאו במצגת של פאוור פוינט וכל פעם יש בעיה, עשיתי ניסיונות עם כל מיני סרטים בכל מיני פורמטים וכל פעם בעיה אחרת.. אין סאונד, אין תצוגה, אין כלום.... מדובר על סרטים קצרים ככה שזיכרון זו לא הבעיה מה גם שאני עם מחשב חזק. מישהו יודע אולי באיזה פורמט אני צריך לעשות את הסרט כדי שיעבוד נורמלי במצגת? ("לא לעבוד בפאוור פוינט" לא תהיה עצה טובה לכל המתחכמים! ) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by SamsungUser,

שלום, אני בונה אתר לבית הספר ואני צריך שבתוך איזשהי תמונה להכניס קובץ EXE שהוא בעצם קובץ כניסה לאתר או משהו כזה (המנהל הסביר לי משהו לא ממש הבנתי) ובקיצור אני צריך שכשמישהו נכנס לאתר ורואה את התמונה יהיה בתוך התמונה קובץ EXE . אני יודע שזה אפשרי רק שחכתי איך עושים את זה.. או אפילו יותר טוב-איך אפשר לעשות שמישהו יכנס לאתר זה יוריד לו אוטומטית קובץ EXE .(אפילו אם דורש אישור) תודה רבה רבה!

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by Icontrol,

הי, אני צריך ליצור תיבת טקסט שתחליף בזמן ריצה מילים לתמונות . איך עושים את זה???? דחוף!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  4. קניתי מקלדת חשדשה של A4tech עם hotkeys והכל עוד יופי אבל משום מה כשאני בודק בcontrol panel הוא עדיין מזה אותה בתור המקלדת הישנה שהייתה לי של microsoft מישהו יכול להגיד לי למה? הבעיה העיקרית עם זה היא שאין לי דרך לשנות את המקשים המיוחדים כיוון שבקודמת לא היו לי כאלו אז כוויכול אין לי גישה אליהם

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by most,

שלום, יש לי בהרדיסק 6 קבצי VOB בנפח של 5.3 גיגיה עם שאר הקבצים (IFO,BUP). אני רוצה ליצור מהם DVD ע"מ לראות את ההופעה במערכת ק"ב שלי איך אני עושה את זה כך שיכנס ל DVD של 4.7 גיגה האם תפגם איכות הסאונד כתוצאה מהדחיסה?? תמונה פחות חשוב לי בברכה ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  6. שלום יש מחשב נייח 60 מחשבים ניידים מאותו הסוג. ראוטר פשוט של NETGEAR ועוד ראוטר של TREDNET עם 8 פורטים. בניידים אין מערכת הפעלה,איך אני יכול ליצור IMAGE של WINDOWS XP PRO עם דרייברים ג'נריים ולפרוס אותו ברשת? יש את התוכנה ARCONIS ברישיון. שאלה נוספת : האם יש אפשרות ליצור IMAGE של WIN XP PRO עם ARCONIS ב-VIRTUAL BOX עם הדרייברים הג'נריים שלה ולהתקין בניידים? אשמח

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Doron Rosenzweig,

1) אם צרבתי לCD קובץ MPEG 1 האם זה מספיק על מנת שיקרא כ VCD ע"י מכשיר DVD? 2) אם אצרוב קובץ MPEG 2 ל CD האם יקרא ע"י נגן DVD (סלוני, לא במחשב) באיכות DVD?

8. Started by pukipc,

שלום לעולם, אני מקווה שאני מעלה את הבקשה שלי במקום הנכון, במידה ולא אשמח אם תעבירו את ההודעה לפורום המתאים, עומדת בפני התקנה של 22 מחשבים, אני מעוניין בהכנסת אימג', שכולל בותכו את כל הדרייברים של המחשבים (כולם זהים, למעט בודדים), WINRAR וכו'... אשמח באם מישהו יוכל להעלות לי מדריך כיצד יוצרים אימג'... תודה רבה.

9. Started by pokeinhere,

טוב אז ככה: לא הדפסנו תמונות כבר שנתיים והצטברו די הרבה - אלפים. אני משתמש ב PICASA כדי להכין להדפסה אבל לבצע את הפעולות הבאות לוקח זמן על כל תמונה: 1. בחירת כפתור קרופ 2. הזזת חלון הקרופ לאיזור אותו אני רוצה להדפיס - כולל שינוי גודל 3. לחיצה על אישור 4. מעבר לתמונה הבאה הייתי רוצה להכנס למוד שבו כל תמונה מוצגת לי - אני מזיז את חלון הקרופ - ואו משנה את גודלו ועובד לתמונה הבאה. הצעות? כמו כן האם ניתן לשים תאריך על גבי התמונה ב PICASA? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by moo2004,

שלום לכולם, הצלחתי ליצור קובץ ghost של מחשב (לאחר שימוש ב sysprep) שאותו אני ארצה לשכפל על עמדות נוספות. (יצרתי את הקובץ בעזרת תוכנת Ghost גירסא 7.0). אני רוצה לצרוב את הקובץ לדיסק ואת הדיסק להפוף ל Bootable כך שאם אני אכניס את הדיסק למחשב, הוא (המחשב) יאתחל ממנו (מהדיסק) ויעלה את תוכנת ה ghost. האם מישהו יכול לעזור לי בנושא הצריבה? ??? נ.ב. משה, אולי אתה יודע?

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by roma4k,

שלום בזמן חופשתי בצרפת צילמתי 3 קלטות וידאו במצלמת וידאו דיגיטלית. העברתי את הסרטים למחשב - 2 קלטות שלמות שלוקחות כ 14 ג'יגה ועוד חצי קלטת כ 7 ג'יגה. הייתי מעוניין כיצד יש לנהוג בכדי להעביר את הסרטים לדיסק DVD שאוכל לצפות במכשיר הביתי? צריך להעביר פורמט וגם לכווץ נכון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Starsky,

שלום, אני לא בטוח שז ההפורום המתאים אז אם לא תעבירו בבקשה את ההודעה. אני רוצה לצרוב דיסק עם תמונות רגילו JPG בצורה כזאת שהDVD יתמוך בו ואני יוכל לצפות בהם דרכו. איך אני עושה את זה??? כמה שיותר פירוט בבקשה. ועוד דבר, אפשר לעשות אפשרטים כלשהם שצוריבם דיסק כזה? למשל מעברים מיוחדים מתמונה לתמונה, מוזיקה ברקע ושאר אפקטים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by moris,

היי! כיצד אני יוצר "חתימה" בעזרת התוכנה פוטושופ 7.0? תודה מראש! (אם אפשר לפרט בבקשה מדריך בעברית בעניין תוכנת פוטושופ יסייע המון) תודה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by kobibo,

מחפש תוכנה שיהיה ניתן באמצעותה להכניס טקטס חופשי (עברית) לתמונות כמו בקומיקס

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by aladin_7,

אני מעוניין להכן סרט DVD ולהוסיף את קבצי הכתוביות כך שאני יוכל לבחור איזה כתובית אני רוצה לראות. מישהו יודע איך אני עושה דבר כזה ויכול להסביר את כל הדרך (כולל אזה תוכנה צריך ועוד.....) תודה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  16. שלום אתמול הכנתי לבן דוד שלי שני דיסקים של שירים, חלקם בעברית.... ניכנסתי לתוכנת העטיפות של הנרו (אגב נרו 5), והעברית הופיעה לי שם הפוך... ניסיתי הכל... וכלום לא עבד... שיניתי שם את הפונט מ western ל hebrew וגם זה לא עזר... אני נואש... דחוףףף תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי יש לי ISO של WINDOWS XP , וHIRENES BOOT CD ISO וISO של לינוקס UBUNTU , אני רוצה לעשות איזהשהו משהו שאני מפעיל את זה וברגע שהBOOTLOADER עולה זה יראה לי מסך של בחירה מה אני רוצה, ושהוא ידע להריץ את ההתקנה שבחרתי דרך דיסק USB איך עושים את זה? ראיתי כל מיני תוכנות כמו MAGICISO אבל הם טובים רק ל CD ולא ל USB DISK ON KEY מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין להכין תמונת מחזור לבית ספר ! כמה בעיות: 1) טיפים להכנה של זה בפוטושופ - לעיצוב והכל : איך לשכפל את כל התמונות שיצאו בקו ישר ? האם יש פלאגין בפוטושופ שיכול לעשות ALING לתמונות ? או שככה ידנית אני יהיה צריך עכשיו לעשות את זה.. בעקרון הניסיון שלי עם תמונות תעשייתיות הוא ממש זעום ובגלל זה אני מבקש עזרה.. מבחינת עיצוב לא צריך שום עזרה.. 2). האם יש תוכנה שבא אפשר לשים את העיצובים ואז רק להלביש את השם התמונות בקלות ? חוץ מפוואר פוניט ופריהנד, משהו יותר פשוט כי זה לא בשבילי.. 3). האם יש למישהו דוגמא או PSD מוכן שאפשר להעזר בו אשמח מאוד 4). האם בפוטושופ אני יכול לקחת את כל התמונות לסמן אותן והאם יש איזה פלאג שמסדר אותן בצורה מיוחדת כמו נגיד בריבוע עם רווחי…

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. http://www.getpersonas.com/en-US/persona/219996

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  20. הכנתי תוכנה טובה לחישוב נגדים (ממשק יפה) קוראים לה "תוכנה לחישוב נגדים" ולא מחשבון היתנגדויות אני אשפר אותה בעתיד

21. Started by gal1,

יש לי במקלדת את הכפתרוםי שמעבירים שירים אבל זה מעביר רק במדייה פלייר אפשר לעשות שזה יעביר שירים בוינאמפ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Psy,

נתקלתי במספר אנשים שנתקלו בתופעה הזאת, יש לי את הגרסה האחרונה המעודכנת של הכרום, מזה זמן שהפעלת סרטונים על מסך מלא מקרטעים. מלבד התופעה הזאת גם CHECKBOX נעלמו וצריך לנחש איפה לסמן בתיבת הסימון.... הייתי עובר בשמחה לFF אבל הוא איטי להחריד לעומת הכרום. ניסיתי לשנות הגדרות שפה לאנגלית, עדיין אותה בעיה. מישהו נתקל בבעיה ויודע אם יש לה פיתרון ? (לא כולם חווים אותה)

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  23. האתר של SUPRNOVA פרסם היום כי בעוד יומיים הוא יצא בהכרזה, אך לא פרסם מה היא... יש סברה כי הם יכריזו על יציאתו של תוכנה חדשה בשם EXEEM.. אתם שואלים מה זה התוכנה הזו... בגודל התוכנה הזו הולכת להוציא את שאר ה P2P (בעיקר EMULE) מעבודה.... התוכנה תספק שרותי חיפוש, ואפשרות "לדלג" לבד (היא מחפשת) בין TRACKERS.... לאוטו קובץ (ככה אורך החיים של קבצים יגדל משמעותית!) בקיצור הנוחות של EMULE המהירות של BITTORRENT.. לפרטים על התוכנה עצמה ותמונות: http://www.mitosis.com/sections/forum/showflat.php?Board=web_news&Number=43166 ההודעה: http://suprnova.org/

• 73 תגובות
    • 5.9k צפיות
  24. Started by BIR,

פתאום אחרי שהתקנתי Windows Washer של Broot או איך שלא קוראים להם, הכתב במחשב השתנה לגמרי. הוא נהיה יותר דק כזה, ובמשחקים הכתב בכלל לא ברור. מה עושים? סרקתי וירוסים, הכל, מחקתי תתוכנה, וזה עדיין נשאר. :-\

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  25. שלום, לאחרונה ניתקלתי בבעיה, גודל הכתב ב WORD מסרב להשתנות ונישאר כל הזמן על 12, זה קורה כאשר הכתב הוא עברי. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.