עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן הגיע אלי מחשב עם בעיה מאוד מוזרה.. האינטרנט עובד, המחשב זז טוב, אבל האינטרנט אקספלורר לא טוב, אני מנסה לעלות את וואלה, הוא כזה טוען ו אז ישר אומר שאי אפשר להעלות את העמוד ורושם http:/// ככה. ואז חפשתי וירוס ומצאתי Adware בתוך תיקיית ה-TEMP של ה-IE, בנוסף, רמת הבטחון של חדירת עוגיות ב-IE מתאפסת לרמה הכי נמוכה כל פעם שמפעילים את ה-IE. בנוסף יש לי חשד שישנו וירוס שמופעל כל פעם לאחר הפעלת IE לאחר ריסטרט. ניסיתי FIREFOX, וגם שם יש בעיה מוזרה, למרות שאיני חושד שזה קשור אחד בשני. מה עושים?! בתודה מראש!@

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zohar678,

אני מחפש תוכנה שלוקחת קובץ של שיר ומורידה מימנו את המילים, כך שלמעשה נשארה לי רק המנגינה

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. יש לכם בבית תקליטורי תוכנות ישנים אם תוכנות שאי אפשר בכלל למצוא באינטרנט היום? אתם מוזמנים להפיק מהם קובצי ISO ולהעלות אותם לאינטרנט. אתם מוזמנים קודם כול לצלם אותם ולהעלות תמונות שלהם לדיון הזה, כדי שאוכל לראות באילו תקליטורים יש תוכנות שלדעתי כדאי להעלות לאינטרנט.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by torangadojo,

אני לא מקבל סאונד בזמן צפייה בסרטים.הבעיה היא עם קבצי AVI בלבד. התקנתי מקודד DIVX אבל הבעיה לא נפתרה - רעיונות ?

5. Started by th£»§hadow,

אני צריך תוכנה שמודדת טמפ' של החלקים במחשב למיש'ו יש? )

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  6. בחיפוש ספקים נוספים אני רואה רק את google באנגלית כיצד אני מכניס את google.co.il כספק חיפוש בדפדפן?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by katkato,

שלום התקנתי את התוכנה drivescanner2009 מהאתר הרשמי שלהם http://www.liutilities.com/products/driverscanner/ עכשיו קבלתי את השגיאה 2343 שיש בתמונה למטה למישהו יש רעיון איך לפתור את זה ? מישהו עם ויסטה יכול לבדוק אם הוא מקבל את אותה שגיאה ? תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by DeeKay,

מעט ישן, אבל סתם בא לי, אה, להשוויץ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  9. שלום וברכה! לאחרונה התקנתי Windows XP ולאחריו דרייבר לכרטיס הקול המובנה על לוח האם (ASUS P5LD2 SE). שמתי לב שבעת השמעת מוזיקה (קובצי MP3) קיימים לעיתים קפיצות קלות בשיר (הנגן הוא Windows Media Player, אותו הורדתי ישירות מאתר Microsoft). את הדרייבר לכרטיס הקול הורדתי מכאן. החשד הראשון שעלה לי הוא כמובן הדרייבר. בקישור הנ"ל יש שני קובצי הורדה ל-Audio, הורדתי רק את הראשון (SoundMax AD1986A Audio Driver V5.10.01.4160), האם השני (ADI Audio Driver V5.10.1.4150) נחוץ? האם יכול להיות שנחיצותו היא הגורם לבעיה? האם יש למישהו מושג מה יכול לגרום לקפיצות אלה ומה ניתן לעשות במצב כזה? מה כדאי לבדוק? תודה רבה לכל מי שמגיב לאשכול זה! כל עזרה תתקבל בברכה. *עריכה. אפשר לפסול לגמרי את רעיון …

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by blackcoma,

התקנתי extension שמציג את התקדמות ההורדות, והסרתי אותו. ומאז שהסרתי, אחרי שהוא מסיים את ההורדות הוא כבר לא מציג לי את החלון הקטן עם " All Downloads Are Complete " יש דרך להחזיר אותו ? תודה.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  11. mui - multi language interface יש לי 2003 ובהתקנה הוא יצא באנגלית איך אני משנה אותו לעברית?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

יש לי חשבון ב GMAIL וראיתי שיש מצב לפתוח את זה בoutlook איך אני עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by Tamir3,

שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים כולל את הכרטיס קול אחרי שהתקנתי אותו עשיתי REBOOT למחשב וזה לא זיהה אותו בכלל. ניסיתי אולי 5 פעמים להתקין ועדיין הכרטיס קול לא מזוהה. מישהו יודע מה לעשות? לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 כרטיס קול: Realtek ALC888

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, אני פונה אליכם אחרי שחזרתי מסט צילומים בים ובין התמונות שצילמתי יש שתיים שכשאר צפיתי בהן על המחשב הבחנתי במתכת מעצבנת שנתקעה לי בפריים. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שביכולות "להעלים" אותה מהתמונה המקורית? אני מצרף פה את שתי התמונות מוקטנות, אם יש מישהו שמוכן לעזור לי עם זה הוא מוזמן לפנות אליי בפרטי ואני אשלח לו את הקובץ המקורי כבר. שימו לב למוט המתכת שמציץ לו בצד הימיני של התמונה ופה למוט המתכת שמזדנב לו לים, גם בצד בימני תודה מראש לכל העוזרים, יוסי

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Spiritus,

אנחנו בית שלוש קומות שבכל קומה יש מחשב שבו מצלמת אינטרנט ומיקרופון. עכשיו אני מחפש תוכנה פשוטה ומהירה שתוכל לשבת קבוע ב System Tray שדרכה נוכל להיתקשר אחד עם השני (כולל וידיאו). תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by urib,

אולי למישהו יש המלצה על תוכנה שמוחקת קבצים אבודים בדיסק. תודה.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  17. (ניסיון אישי בבקשה, לא "שמעתי ראיתי") עברתי לפני מספר חודשים מ-NOD32 2.7 (פלוס Sygate Personal Firewall) ל-Kaspersky Internet Security 7.0, ואני מוכרח להודות שבאופן כללי אני דיי מאוכזב. הפיירוול מאוד לא ידידותי, הוא יותר מזכיר לי את הפיירוול של ה-XP עם שתי הגדרות "פועל / לא פועל" מאשר את ה-Sygate ז"ל שהיה לי לפני כן. הוא לא מאפשר לי לראות את תעבורת הרשת שלי, וגם כשאני מנסה להשתמש ב-Netlimiter אז משום מה ה-process שלו מוצג שם בתור משהו בעל תעבורה (כי הוא כביכול סורק הכל) ולכן אם בפועל אני מוריד למשל ב-150KB/s, ה-netlimiter מציג סה"כ 300KB/s (כי יש 150 של התוכנות האמיתיות, ועוד 150 דימיוניים של ה-KIS). בנוסף לזה, יש איתו איזושהיא בעיה מאוד הזוייה, מדיי פעם הוא פשוט חונק…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by KF,

שלום לכולם, משום מה המחשב שלי לא מוכן להפעיל את התוכנה nikon capture nx2 : http://img99.imageshack.us/img99/7841/63448071id4.jpg ניסיתי להתקין אותה מחדש והבעיה לא נפתרה. חשוב לציין שבמחשב אחר בבייתי התוכנה עובדת כראוי. למישהו יש פתרון ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  19. היי אני משתמש ב MorphXT 5.17 (מבוסס emule 0.44d), ובאפשרויות ה-Webcache ה autodetect לשם שינוי באמת מזהה את הספק שלי, 012 (ליון לא זיהה..). הבעיה היא שזה פשוט לא עובד... כשאני עושה Test webcache configuration הוא כותב לי שהבדיקה נכשלה... לדעתי זאת בעיה כללית אצל כל משתמשי 012, אני צודק ? יש לזה פיתרון ?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by IPIP,

מחקתי את הדרייבר הקודם במצב בטוח עם Driver Sweeper התקנתי את החדש בהפעלה רגילה ואחרי שהמחשב עולה יש את ההודעה הזאת: http://www.fastup.co.il/images/3059483.jpg אני לא יכול להפעיל את ATI Catalyst Control Center , כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו דרך התחל עולה ההודעה הזאת יש לי: Windows XP Professional Sp3 AMD Radeon HD 6800

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
    • 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. האם התוכנה Softmaker Office 2012 Multilingual תומכת מלא גם בעברית והאם היא שווה ניסוי לפחות?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by most,

יש לי לוח אם חדש ישן(הוא חדש אבל של socket a)... קיבלתי אותו היום וקיבלתי אותו בלי הדיסק של הדרייברים שלו(לא קניתי אותו מחנות)...הדגם שלו הוא: A7N8X-E Deluxe של ASUS...נכנסתי לאתר שלהם שם אבל לא ידעתי בדיוק מה להוריד שם....הודה לכם אם תעזרו לי

23. Started by Shiker,

חבר'ה אני משתגע, אני מנסה לחפש שירים בעברית באימיול new logic 1.1 ואני לא מצליח ניסיתי אימיולים אחרים כמו Xtreme והאימיול הרשמי ושום דבר לא עובד. יש לי ויסטה אולטימייט. יש הצעות ? פאט'צים..?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  24. בעקבות הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388115.30;topicseen ובגלל שהFF חמוד, אני בכל זאת ימשיך לנסות למרות שאני בטוח שללא לכל השאלות יש תשובות. אז מה הבעיה שלי... אני רוצה כל מיני דברים מהFF שאני רגיל אליהם בMAXTHON ושעושים את הגלישה בו למהנה ויעילה. אני אשמח כמובן אם מישהו יהיה מסוגל לפתור לי אותם. ואלה הם הדברים: 1) SPLIT VIEW שכולל TABS נפרדים לכל אחד מהSPLIT WINDOWS והופף לSPLIT ובחזרה בלחיצת כפתור אחת על ICON. (זה כל מה שאני רוצה מזה) 2) הזזת ואיחוד TOOLBARS, כמו למשל השורה הבזבזנית עם ה FILE/VIEW וכו... זהו בנתיים, יש עוד דברים, אני הוסיף אותם בהמשך.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.