עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by assaf990,

רמת מתחיל ומתקדם אתר אינטרנט? ספר?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  2. לפני כמה שנים מצאתי אתר שממנו הורדתי קבצי מאקרו שבאמצעותם הוספתי מסגרות מדהימות שאנשים הכינו לתמונות שלי אני לא מצליח לאתר את האתר. האם אתם מכירים ?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  3. Started by shlomi_x,

היי, איך ניתן לראות סרט DVD ב media Player? כשאני מפעיל את הסרט הוא מבקש DVD Decoder. האם ניתן להוריד בחינם היכן שהוא? תודה שלומי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מאוד חשוב ודחוף לי לא היצלחתי למצוא באתר של מיקרוסופט >>> אולי לא חיפשתי טווב מחפש קובץ אחד להורדה חופשית >>>SP2 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  5. היכן הכי כדאי לעשות קורס לאנימציה ותל מימד? באיזור המרכז מכל הרשימות ברשת , טיפה מורכב להסיק מסקנות בלי עדויות תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  6. Started by maxwell10,

אני מקוה שזה הדיון המתאים לשאלה כזו, לא מצאתי דיון יותר רלוונטי. אני לא מוצא לינק ישיר למועדפים (סימניות) בדפדפן החדש. מצ"ב screen shot ככה שיהיה יותר קל להסביר לי. תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. אני יודע שאם כותבים משהו בוורד,ולמשל יש הפסקת חשמל הוא שומר אוטומטית את המסך חיפשתי את המסמך שאבד לי אבל אני לא מוצא אותו מישהו יודע איפה הוא שומר את הקבצים האלה או משהו אחר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  8. לאחר כ 12 שנה של התקנות וינדוס ותוכנות, היום שמעתי תיאוריה שנשמעה לי מופרכת והייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים: כשמתקינים תוכנות, כדאי להתקין אותן בפרטישן שונה מזה של וינדוס. כלומר, אם וינדוס מותקן ב C, אז תוכנות יש להתקין ב D ולא ב C. עד כה מה שתמיד עשיתי היה להתקין תוכנות בדיוק באותו כונן בו מותקנת מערכת ההפעלה, בעיקר משום שיש תוכנות השמות בכל מקרה קבצים בתיקיית WINDOWS וכך לגרום לתוכנה לפעול משתי מחיצות נראה לי לא הגיוני. כמובן שאם יש תוכנות, סגנון EMULE, MPC וכדומה, שעומדות באופן עצמאי, אין חשיבות למיקום תיקיית התוכנה, אך נאמר עם תוכנות כגון אופיס נדמה היה לי תמיד שיש חשיבות. מה דעתכם? האם יש ממש בתיאוריה? שימו לב שהתיאוריה אומרת שלהפריד את תיקיית התוכנה מהפרטישן של וי…

• 16 תגובות
    • 9.7k צפיות
  9. צריך עזרה איפה משיגים את תוכנת סטודיו מקס ??? תודה.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by shaul1li,

לאחרונה רכשתי HD חדש, התקנתי עליו מערכת הפעלה והגדרתי אותו, כך שיופעל ככונן הראשי. את כל תכולת הכונן הישן העתקתי לתיקיה בכונן החדש וניתקתי את הכונן הישן מהמחשב. התקנתי את כל התוכנות הרצויות וכשהגעתי לתוכנת office נזכרתי שיש מיילים ששמרתי בתיקייה inbox בכונן הישן. מבקש לדעת האם יש קובץ שבו outlook מאחסן את המיילים (את inbox) ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. פעם היה אתר , האם הוא קיים עדיין תודה

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  12. שלום החלטתי להשתמש במכונה הוירטואלית לכל הצרכים חוץ ממשחקים איפה מומלץ להתקין תוכנות נגד מזיקים וירוסים וכדומה? בהוסט או ב GUEST ? או בשניהם אני מעדיף לחסוך מקום בהארדיסק וזמן לכן השאלה במקום תודה

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  13. אני מחובר לאייסיקיו שלי אבל לא זוכר את הסיסמא איפה הסיסמא נמצאת במחשב? או שיש תוכנה כלשהי שמראה לי אותה.. תודה

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. היי ברצוני לבקש יצירת אייקונים לכפתורים הבנתי שפה אסור לעשות זאת ויש thread מיוחד לכך אבל הקישור שיש בהודעה "לקרא לפני פירסום הודעה" מוביל לשום מקום אשמח להפניה תודה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  15. שלום! חבר שלי עיצב לי אלבום דיגטלי ואני מעוניין לדעת היכן אוכל להדפיס אלבום דיגיטלי ברמה כמו שהצלמים מביאים באופן פרטי, אך בטווח מחירים של 600-800 וגודל של 30*40 (בערך) ואם מישהו יוכל לומר מתוך נסיונו זה יהיה מעולה! תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. נמחק לי איכשוהא הקובץ של הסוליטר. יש דרך להוריד אותו מהרשת?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום... איפה אני יכול להוריד את התוכנה הזאת ל-Windows XP ? אם לא אז תוכנה אחרת אבל עדיף שזאת תיהיה זאת...אל תציעו לי להתקין IIS. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  18. Started by ניר.,

מישהו יודע את מיקומו המלא של הקובץ icqLite.log?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. או במקום אחר? ישנה האפשרות של שמירת הסיסמאות כך שלא צריך להקיש אותן בכל פעם מחדש... עוד צרה מהצרות שצצות מדי פעם (לאחר איבוד מידע), לא תמיד ניתן לשחזר את המידע במלואו. בקיצור, אני בבעיה נורא מעצבנת. המערכת (הקודמת) עם כל המידע (הקודם) שמור בקובץ גוסט ואני רוצה לשלוף את הקובץ הרלבנטי ולשתול אותו במקום המתאים במערכת הקיימת. היכן נמצא הקובץ בו שמורות הסיסמאות השונות שאנחנו מזינים ברחבי הרשת?! תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. השאלה בכותרת איך נקראת התיקיה שבה כל העדכונים שירדו ממייקרוסופט? האם ישנה דרך מהירה להסירם,חוץ מהוספה והוסרה של תוכניות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  21. באקספלורר אני יודעת שתיקיית המועדפים נמצאת בנתיב: C:\Documents and Settings \ yonit \ Favorites אבל היכן נמצאת תיקיית המועדפים של כרום גוגל ופייר פוקס? בתודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 42.6k צפיות
  22. Started by maorbe,

שמכניסים אות בשורת כתובות יש השלמה אוטומטית של אתרים שנכנסנו אליהם כולל כתובות פנימיות בתוך האתרים . יש דרך שההשלמה האוטומטית תיהיה רק לדומיין הראשי ולא לכל הדפים שנכנסנו אליהם בתוך האתרים??

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  23. Started by House M.D.,

היי. האם אי מחיקת היסטוריה בכרום לאורך זמן (חצי שנה) יכולה להשפיע לרעה על הביצועים של הדפדפן? אני חושב כך מכיוון שכאשר אני מקליד כתובת של אתר מסוים בשורת הכתובת, זה משלים לי את הכתובת לפי אתרים שביקרתי בהם בעבר, גם אם האתר הזה לא בסימניות שלי, זאת אומרת שזה כנראה מתבסס על ההיסטוריה. וככל שיש יותר היסטוריה, זה לא יכול להשפיע על המנגנון הזה והגלישה בכללי? תודה.

24. Started by benor,

האם יש דרך למחוק את ההיסטוריה של כל המשתמשים בבת אחת?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  25. אז ככה, הרבה תוכנות אחרי uninstall משאירות שאריות במחשב. לאחר מכן שמתקינים אותן מחדש(אפילו אחרי מספר חודשים) הן זוכרות נתונים מההתקנה הקודמת. עכשיו אני רוצה שתוכנות שאני מתקין מחדש יהיו כמו אחרי פורמט, להתחיל ממצב "נקי". אז איפה מאוחסנות השאריות האלה? ברג'יסטרי? אם כן אז זה בטוח לנקות כניסות ב registry של תוכנות שעברו uninstall? זה לא עלול לגרום לבעיות בווינדווס (XP) ? ואם לא איך אני נפטר מהשאריות האלה?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.