עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך להכניס כמה סרטים וסרטוני בDVD אחד. העניין הוא שזה לא נכנס כמובן... חשבתי לקודד ל-DVIX, כדי שנגני DVD יקראו את הדיסק. איך אפשר לעשות את זה בצורה טובה?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  2. איך עושים קובץ שמבטל את זה שהמחשב יכבה אחרי 30 שניות?

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  3. שלום. אני משתמש בd.i.k.o על מנת לקודד קבצים לDVD שלי. אני ממיר את הקבצים ובוחר בתוכנה ביחד עם הסרט גם כתוביות אבל הכתוביות יוצאות ככתוביות בחירה ולא כתוביות מודבקות שזה מה שאני צריך מכיוון שתוכנת הDVD AUTHRING שלי לא תומכת בכתוביות. יש לציין שאני לא יכול להשתמש בDVD שלי בDVD שDIKO יוצר ולכן אני נאצץ להשתמש בDVD AUTHOR חיצוני (של TMPGENC). אני מקודד דרך CCE. יש למישהו מושג?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by itzikc20,

שלום רב,כל פעם שאני מנסה הלתקין משחק שמקובץ בקבצי ראר לא משנה איזה רשוומה לי השגיאה הבאה:volume is corrupt מה לעשות כדי לתקן את זה?התקנתי כבר שלושה פעמים ווינדוס ובדקתי את הקבצים במחשב אחר ושם זה כן עובד. הנה תמונה: http://img127.imageshack.us/img127/4341/38503361qi5hv5.jpg תודה רבה לעוזר/ים.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by BedB0y,

כי נמאס לי להוריד כל הזמן קודים לקספקסקי אז..יש הצעות? ;D

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  6. שבת שלום פירמטתי אתמול מחשב HP Compaq dx2300 Microtower עכשיו אני לא מצליח להשיג לו את הדרייבר של הכרטיס רשת אני חושב שיש לו אחד מובנה חיפשתי כבר בכל אתר אפשרתי הפכתי את גוגל 100 פעמים לא מצאתי כלום אני משתגע כבר בבקשה תעזרו לי תודה רבה

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by oded6188,

כל פעם כשהמחשב עולה או כשאני מפעיל את ה OFFICE (אל תשאלו אותי מה הקשר)... אולה לי השגיאה: ניסיתי להתקין את זה מחדש... וזה לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by Big-B69,

שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה טובה שיכולה להמיר כתוביות מסוג sub לכתוביות srt תודה רבה לכל העוזרים Big-B69

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by Maksim88,

לדוגמא עשיתי 3 משוואות של חיבור ב3 שורות רצופות. המיספרים שיוצאים לצורך העניין הם 19 , 7 , 14. איך אני עושה שהתוכנה תסדר לפי הסדר מהגדול לקטן את כל השורה לפי מספרי התוצאה ? זה מאוד דחוף לי ! תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by The Ball,

אני מחפש תוכנה טובה (הכי טובה) לסידור תיקון שגיאות וכ' במחשב.. לא צריך את כל הדברים מסביב כמו ספייוור אנטי וירוס וכו'. רק סידור ותיקון שגיאות.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by doubled,

יש לי כרטיס מסוג creative live value (זה כל מה שאני יודע), ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר, אבל אחרי ההתקנה לא קורה כלום (זאת אומרת גם אין את הקבצים של הדרייבר, inf או משהו כזה....רק קובץ exe שלא עוזר לי במיוחד...) אני עם win98...יש משהו ?? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by IG,

שמאפשרת לי לגרור כתובת של אתר מסויים אל מתחת לnev. toolbar וליצור קיצור דרך לאתר... תודה.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

מחקתי בטעות קובץ 8 G אז הוא שאל אותי אם למחוק לצמיטות (בע איך רושמים) אז אמרתי כן (בטעות) עכשיו יש אפשריות לשחזרק את הקובץ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אם מישהו יוכל לפתור לי את זה אני אוכל את הכובע. למעשה, אין לי כובע. אז אני אלך לקנות כובע ואז אוכל אותו. יש לי כרטיס קול מסוג Delta 66 (כרטיס אולפני) כשאני משתמש בו, אני מתחיל לשמוע תיקים וקרחצים (קטנים) הכרטיס כבר עבד לי במחשב אחר. ניסיתי: 1. להתקין את הדרייבר הכי חדש 2. להתקין דרייבר ישן 3. לבטל את כרטיס הקול ה- Onboard 4. להעביר את הכרטיס ל- PCI אחר 5. להגדיל את ה- Buffer בתוכנה של הכרטיס קול 6. לעשות ב- Preformence שהמחשב יעבוד על Background Services 7. להגדיר בכרטיס קול של יהיה Mapping 8. לעשות Load Default ב- Bios 9. להטיל כישופים. לברך את המחשב. לתלות שום מסביב. ולשיר את התיקווה. 10. ניסיתי להרוג את כל ה- Processes של ניראים לי רלוונטים ולסגור את כל ה- Services שלא…

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  15. היי הכונן הקשיח שלי מתחיל לעשות רעשים מוזרים. מכיוון שזה הכונן הראשי (זה עם מערכת ההפעלה, כל ההגדרות, וכו'), אני רוצה לבצע בו גיבוי מלא בצורת ghost, כדי שבעת אסון (חס וחלילה) אני אוכל בלחיצת כפתור (או כמה..) לחזור בדיוק למצב הקודם ללא התקנות מיותרות וללא הגדרות מחדש. הבעיה היא שאני רוצה שהגיבוי יהיה תמיד מעודכן.. האם Norton Ghost יודע לעדכן on the fly, או רק כשמבקשים ממנו? בעבר הכרתי את התוכנה DataKeeper שידעה לעשות את זה, והיתה של PowerQuest (החבר'ה מ-PartitionMagic) שכידוע עברו לבעלות של Symantec... ונראה שהיא מתה. :-\ כמו כן, אני צריך לגבות כ-220GB (זה כונן של 320GB, מתוכו 220GB תפוסים) לתוך כונן גיבוי של 200GB (נפח בפועל: 190GB), כך שנדרשת פה דחיסה קלה. אני מוכרח להוד…

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני יודע שיש תוכנת ניסיון של MAYA אבל אין לי מושג איפה אני יכול למצא אותו ועוד שאלה עם לא מעיה יש איזה תוכנה טובה שאני יכול להוריד להדגמה?? תודה

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by Iko89,

יש לי בעיה עם Apple Safari כשאני גולש באינטרנט הרבה פעמים קורה לי שאני מקבל הודעה שהתוכנה כבייכול לא מגיבה ועליה להיסגר, אני לוחץ אישור והתוכנה ניסגרת .. זה קורה הרבה פעמים כל כמה דקות .. גלשתי חזרה באקספלורר וקיבלתי הודעה שגיאה שיש בעיה עם האדובי פלאש פלייר .. הורדתי חדש והבעיה ניפטרה באקספלורר אבל עדיין יש בעיה בספארי .. מה עושים ??

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by frank053,

שלום. אני קניתי מחשב חדש (Q6600) ואני לא יודע מה לעשות... אני יודע שהמעבד תומך ב-64bit, אבל אני לא יודע מה זה אומר. ??? האם אני צריך לשים עליו מערכת הפעלה שונה מזאת שאני שם על המחשב הקודם? (פנטיום 4 רגיל - מה שרשום ב"מפרט מחשב" שלי). האם צריך שכל תוכנה שאני מתקין על המחשב תתמוך ב-64bit? האם זה בכלל משנה 32 או 64? מה קובע שהמחשב תומך ב-64bit? רק המעבד? בקיצור אני לא מבין בזה כלום. תעזרו לי בבקשה. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by garnett,

שלום. אני מנסה להתקין אנטי וירוס, אך הוא מזהה אנטי וירוס שכביכול מותקן לי במחשב למרות שהסרתי אותו!... (panda) (דרך הסרה/התקנה). חיפשתי ב regedit מה שקשור ב panda ומחקתי כל מה שאפשר, עד שנהיה ריסט פתאומי למחשב... בכל מקרה השאלה שלי היא איך להסיר באמת את התוכנה, כדי שבהתקנות למיניהם היא לא תזוהה ותמנע את המשך ההתקנה... (האנטי וירוס שאני מנסה להתקין הוא Kaspersky.Anti-Virus.6.0.2 ) תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by etay34,

היי חברים, בתקווה וזה קשור לפה, יש לי חשבון בGMAIL ויש לי שם רשימת אנשי קשר. לחלקם אני מצליח בלי בעיה לשלוח מייל... יש כאלה שאני לא מצליח לשלוח כלומר אני כותב את הכתובת, כותרת, תוכן וברגע שאני עושה שלח אני מקבל את ההודעה: "הכתובה ****@**** בשדה "אל" לא זוהתה. ודא שכל הכתובות מופיעות בתבנית הנכונה" יש למישהו מושג איך אני פותר את זה? תודה מראש איתי.

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  21. Started by Oranl,

שלום, אני צריך את עזרתכם בבקשה ??? צץ אצלי וירוס/spyware עקשן שאני לא מצליח להיפטר ממנו. הוא חוסם לי את השימוש בתוכנת האנטי-וירוס והאנטי-ספייוור, אני לא יכול להפעיל את המחשב ב-Safe mode והוירוס מאתחל את עצמו בכל פעם. הצלחתי לזהות פחות או יותר באיזה קבצים מדובר אבל אני לא מצליח לראות אותם (הם לא מוצגים בתיקיות גם כשמצב הראייה של קבצים נסתרים מופעל) ובטח שלא למחוק אותם. לפי מה שראיתי דרך רשימת הקבצים הפועלים ב-Process Manager מדובר בשני קבצי EXE בתיקיית c:\windows\system32 והם: vse432.exe ו-avgrdam.exe וכמובן שהם מפיצים קבצים ב-Registry אי אפשר להסיר אותם חוץ מהרישומים ברג'יסטרי שצצים בכל פעם מחדש. סימפטום נוסף הוא הופעת השורה c:\RECYCLER ועוד המשך ספרתי ארוך ברשימת האיתחו…

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by ishai82,

שלום לכולם אני רוצה לשנות את ה-IP שלי מכיוון שיש אתר שחוסם אותי מה ניתן לעשות? ד"א אני מחובר דרך כבלים!

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  23. שלום יש לי תחנה אחד בעבודה שאני שיש לה בעיה מוזרה. לפני שבוע שידרגתי את התחנה מאופיס 2007 ל2013. עכשיו המשתמש טוען שחלק מהמאיילים שהוא מקבל הטקסט מתקבל בפונט ברקוד. וממש ניתן לראות את הברקוד ומתחת רשומה מילה. הפכתי את הכול שיניתי פונטים וכו.... ולא עוזר כלום. האם עוד מי שהוא נתקבל בבעיה כזאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by Access Denied,

איך ניתן להכין משיר mp3 רגיל שיר ללא מילים?? האם יש תוכנה כל שהיא שמסוגלת ליצור קבצים רק של מוסיקה ללא מילים מקבצי mp3?? אני צריך לצרוב את זה אח"כ וליצור פלייבק כמו קאריאוקי לצורך הופעה של חניכים שלי בתנועת נוער... אם למשהו יש דרך אחרת להציע לי אני אשמח לשמוע... ;D

• 3 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.