תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, שלום לכם. לאחרונה אני לא מצליח לראות את כל סוגי סרטוני הפלאש (ישנם אתרים שכן, וישנם אתרים שלא) מותקן אצלי הפלאש פלייר של אדובי מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
לאחר כ 12 שנה של התקנות וינדוס ותוכנות, היום שמעתי תיאוריה שנשמעה לי מופרכת והייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים: כשמתקינים תוכנות, כדאי להתקין אותן בפרטישן שונה מזה של וינדוס. כלומר, אם וינדוס מותקן ב C, אז תוכנות יש להתקין ב D ולא ב C. עד כה מה שתמיד עשיתי היה להתקין תוכנות בדיוק באותו כונן בו מותקנת מערכת ההפעלה, בעיקר משום שיש תוכנות השמות בכל מקרה קבצים בתיקיית WINDOWS וכך לגרום לתוכנה לפעול משתי מחיצות נראה לי לא הגיוני. כמובן שאם יש תוכנות, סגנון EMULE, MPC וכדומה, שעומדות באופן עצמאי, אין חשיבות למיקום תיקיית התוכנה, אך נאמר עם תוכנות כגון אופיס נדמה היה לי תמיד שיש חשיבות. מה דעתכם? האם יש ממש בתיאוריה? שימו לב שהתיאוריה אומרת שלהפריד את תיקיית התוכנה מהפרטישן של וי…
-
- 16 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת האם ניתן להריץ קבצי ISO מ dos דרך emulator כמו daemon tools תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא אז פתחתי אותו כאן מקווה שזה בסדר יש לי סרט(קובץ AVI) והתמונה בפנים הפוכה איך אני הופך אותה שוב ?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
מחפש driver ללוח ג'יגה בייט ga 81915p, לא מוצא באף מקום, מישהו יכול לעזור ??? תודה לעוזרים ושבוע טוב .........
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
מנסה לייצא יומן של אוטלוק - לצורך שימוש ביומן של גוגל...זה כל הזמן ניתקע ....? 1. קראתי במדריך של גוגל - איך מיצאים את היומן של אוטלוק > ניסיתי....וזה כל הזמן ניתקע לי - אין לי מושג למה ( ניסיתי לייצא רק 3 חודשים - וגם ללא הצלחה) 2. איך בידיוק גוגל אמור להיסתנכרן באופן קבוע עם האוטלוק ? זה נעשה אוטומטית ? או שכל פעם אני צריך לעשות את זה ידנית? THX
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן התקנתי google toolbar (גרסה 3.0.20070525W) עבור הfirefox שלי (גרסה 2.0.0.7) ומאז אני לא מצליח להסיר אותו. קודם כל הוא לא מופיע בadd remove programs וכשאני עושה לו הסרה דרך ה-firefox הוא מתקין עצמו מחדש לאחר הפעלה של firefox מחדש. ניסיתי כבר הכל, מלמחוק את קבצי extensions.rdf extensions.cache, extensions.ini, ועד להסרה של ה-firefox והתקנתו מחדש. שום דבר לא עזר. אולי עוד מישהוא נתקל בבעייה הזאת ויש לו פתרון ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בניתי סרט ברוסית על אקדח ויש הוד כאלו בדרך אז למען הציבור הישראלי האם אני יחול להוסיף תרגום לסרט על ידי איזה תוכנה הים כן מה היא לינק לסרט
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם. כשאני מנסה לפתוח חלון נוסף/לשונית נוספת באקספלורר אני מקבל את זה: למישהו יש מושג מה זה ואיך אפשר לפתור את זה אני לא מצליח לפתוח שום חלון נוסף/לשונית נוספת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
1.יש לי באג במחשב שהסמל של המחשב שלי נגיד,הוא בסמל של האינטרנט וכל מיני כאלה,איך אני משנה. עשיתי שינוי סמל,זה ממש בהרבה דברים במחשב,מה לעשות כדיי לתקן? 2.אני ואבא שלי מנסים לשלוח לחבר את כל התמונות. עכשיוו באימייל של Walla צריך להעביר תמונה תמונה,יש דרך לעשות את זה יותר מהר בכך שנעביר את כל התמונות ביחד במכה אחת ולא לפתוח תמונה ולוהסיף וככה 50 תמונות? 3.איך מכניסים לסטאטוס ב-ICQ קישורים? אני לא מצליח להדביק שם קישור. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול להמליץ על תוכנה נגד ספאמים? העדפה לתוכנה חינמית. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אני מנסה להשמיש עבור חברה ענתיקת סלרון שהתייבשה הרבה זמן. לאחר מאמץ וניקוי רציני הצלחתי להעלות אותה והתברר שיש עליה WIN ME. כעת: 1. לכל מאמץ קטנטן (פתיחת אקספלורר,לא הדפדפן .למשל) המעבד מתחיל לעשות קולות של מתאמץ והעננים שברקע (מישהו זוכר?) משנים את צורתם למין אבסטרקט יפה אבל שמראה שיש לנו פה בעיה. 2. שקלתי לעשות לו איחוד דיסק אבל אני לא יודעת עד כמה הוא יעמוד במאמץ.. 3. אולי כדאי לפרמט ולהתקין מחדש? ואם כן, נראה לי שעדיף 98 שיהיה יותר קל... באשר ל- 98 - מישהו בכלל זוכר איך מעלים את התוכנה הזו? 1. יש לי את הדיסק המקורי + דיסקט הפעלה שפעם קיבלתי עם הפאקרד בל הישן שלי. האם זה אמור לעבוד? 2. יש לי גם 98 לא של פאקד בל. האם דיסק ההפעלה של פאקד בל יפעיל גם אותו…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה שיוצג בא מידע לגבי טמפ'/שעון או אקולייזר, עכשיו אני מחפש תוכנה למטרה הזאת יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש: מעבד כפול ליבה של AMD 4400+, 2GB RAM וכרטיס מסך x1950, מערכת הפעלה XP pro sp2. אלו עיקרי המפרט. המחשב עובד בצורה מעולה ואני מבסוט עליו, משחקים כמו HL2, Hitman bloodmoney, NWN2 רצים חלק עם האפשרויות הכי גבוהות הבעיה היא במשחקים יותר חלשים. לדוגמא במשחק GTA: san andreas אני נתקל בבעיה מוזרה. כשאני נכנס לבתים פתאום הכל רץ מהר מאוד (השעון של המשחק, האנימציות) ואי אפשר לתפקד. חשוב לציין שלפעמים הבעיה הזאת נעלמת ופתאום היא חוזרת. עוד חשוב לציין שGTA הוא לא המשחק היחיד שזה קורא בו, זה קורה גם בworms 3d וכנראה בכל משחק יחסית חלש שאני אתקין. הידע שלי במחשבים יחסית נרחב ואני לא מצליח להבין את הבעיה הזאת, אשמח אם תעזרו לי בהקדם.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מדפסת חדשה משולבת ללא פקס ואני מעוניין בפיתרון תוכנתי טוב (שיפצה על חיסרון הפקס המדפסת) תודה על עזרתכם המהירה
-
- 4 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך ובאיזה תוכנה אני יכול להגדיל כתוביות... הבעיה שנתקלתי בה היא שכאשר אני צורב קובץ צפייה מסויים ועל אותו הדיסק שם קובץ כתוביות (SRT) וכמובן משנה את השמות שלהם ככה שיהיה להם שם זהה אני נתקל בכך שהDVD מציג את הכתוביות ממש בקטן ובכתב לא ברור.. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי כרטיס VIVO של GFORCE 6600 איזו תוכנה אני צריך כדי להציג את הממיר הדיגיטלי במחשב??? לא תוכנת עריכה... אני מחפש רק תוכנה לצפיה...!!!! תודה מראש למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן. כאשר אני פותח מספר טאבים(לפעמים ארבעה ולפעמים עשרה ומעלה) אז פתאום אני חווה באג כשאת תסמיניו אפרט להלן: 1: שורת ה MENU BAR נעלמת בטאבים החדשים ולמרות שהיא מסומנת ב-V אין אפשרות לראותה. 2: מקש ימני בעכבר לא עובד. 3: ALT+CTRL+DEL לא עובד או לחילופין מציג TASK MANAGER ללא נתונים(רק חלון אפור עם כפתורים). ההרגשה היא שחלק מרכיבי מערכת ההפעלה פשוט קופאים. מערכת: SP2 XP, FIREWALL של WINDOWS, אנטי-וירוס- AVG 7.5 (עשיתי סריקה מלאה ולא נמצא דבר). אנטי ספייור- SPYBOT(שנסרק מספר פעמים השבוע ולא נמצא שום דבר(אפילו לא אחד). האנטים מעודכנים וגם ה WINDOWS. כל ה ADDONS לא של MS ב DISABLED ב IE (ואני לא משתמש באף TOOLBAR). אנא עזרו לי לחשוב מהיכן הבעיה המוזרה הזאת. נ.ב- גם לפני שקני…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הוידאו מפסיק כמה שניות לאחר הפעלתו.. שמתי לב שזה קורה לקבצים שה-data rate שלהם גבוה -יכול להיות שזה בגלל זה? איך אני מסדר את הבעיה? ועוד משהו- קובץ וידאו שהסאונד שלו לא עובד (ac3) איך מסדרים את זה? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
טוב, חזרתי לפני כמה ימים מארה"ב ואיתי מחשב חדש: desktop hp pavilion m8100n אני לא זוכר אם קיבלתי דיסק של הלוח אם, או אם איבדתי אותו אבל העובדה הגמורה היא שפשוט אין לי אותו. את המחשב קיבלתי עם מערכת הפעלה ויסטה, והחלטתי לפרמט אותו ולעבור ל XP הישן והטוב. מה שלא צפיתי זה שה XP לא ימצא ולא יתקין את הדרייברים לכרטיס רשת שלי (ethernet 10/100) , כלומר, אני לא יכול להתחבר לאינטרנט! חיפשתי דרייברים לכרטיס רשת ולא מצאתי, אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאד מאד מאד מאד! הנה קישור למפרט של המחשב: http://computers.pricegrabber.com/desktop/m/39569266/details/ דרך אגב, אין לי מושג איזה לוח אם יש שם, אם זה קשור בכלל... תודה, עידו.
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
*** הדיון מיועד אך ורק למבינים בעיצוב! *** אממ, טוב, אז ככה... אמא שלי רוצה לעשות איזה מודעה בעיתון לרהיטים מראטן שהיא מייבאת והיא יודעת שאני מבין "המון" בעיצוב, אבל אני לא ממש מבין בזה באמת... או שכן, אבל בכל אופן, כל יצירה או בית בסימס שאני אצור אף פעם לא ימצא חן בעיני, אפילו כשאחרים אוהבים את זה... ואין לי מושג למה. טוב אני כבר מת לישון ואין לי כוח לחפור. =/ אוקיי, ניסיתי לעצב מודעה לשליש עמוד בעיתון "השקמה" (13X30 ס"מ), אבל אני לא יודע אם יצא טוב... בבקשה מכם, מי שמבין בעיצוב בבקשה שיעשה טובה לאנושות ויעצב לי מודעה. אמא שלי כבר רודפת אחריי ימים ואני כל הזמן מספר לה סיפורים, ואם אני אראה לה את המודעה שעשיתי אז היא בטח לא תתלהב. מי שרוצה לראות ת'מודעה - עשיתי 2 ליתר בטח…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש חברים ויש לי בעיה. מחקתי קובץ גיבוי(נקרא לו X) מחקתי את X מתיקיה,ואחר כך מחקתי אותו בטיפשותי מסל מיחזור. ואני יודע שכל מה שנמחק מסל המיחזור לא נמחק מהמחשב,כלומר הוא מוחבא ב רדיסק או NFTS משהו כזה,לא יודע והוא נשמר שם ולא נמחק לחלוטין מהמחשב,הבעיה שאי אפשר להגיע אליו. ניסיתי עם תוכנות ולא הצלחתי כל כך לא הבנתי
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לפעמים בכלל לא. איפה נעלמו השרתים וכל הבלגן? יש כאלה שרתים מוזרים בקושי מתחבר אליהם ובקושי מוריד. אבל כשזה מגיע לשלב של החיפוש הוא לא מוצא כלום, רק כל מיני קבצים מזוייפים. ?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי WIN XP וכאשר אני מפעיל את המחשב אז ליפני עליית הWINDOWS כתוב לי ככה: invalid boot.ini file booting from c:/windows וזה אחרי הטבלה של הנתונים שיש לי במחשב. מה זה אומר ואיך אני מסדר את זה כי אני חושב שקודם זה לא היה .. תודה
-
- 11 תגובות
- 781 צפיות
-