עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. משום מה הוא לא מראה לי תמונות.... גם כאשר אני נמצא בתקייה של התמונות ורואים את כולם בקטן גם שאני לוחץ דאבל קלייק על אחד ומראה אותו במסך מלא הוא מראה לי שחור.... אני לא יודע מה לעשות.... וזה ממש חשוב לי... אודה לכם אם תוכלו לעזור לי....

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by blackcoma,

אני שמתי אווטר בטריליאן, אבל כל משתמשי msn שאני מדבר איתם אומרים שלא רואים את התמונה, אלא רק את הלוגו של מסנג'ר.... יש דרך לתקן את זה ? תודה

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by y_a_n_i_k,

יש לי סורק של כרטיסי ביקור של MUSTEK מדגפ ScanExpress Card Smart ואני מתקשה למצוא לו דרייברים, אם תעזרו אני אשמח, יש תמונות, וניסיתי גוגל, הסתבכתי. תודה יש תמונה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by oba3k,

אני חייב להגיד למיקרוסופט קבלו ח"ח. עד עכשיו עבדתי עם פיירפוקס, ופשוט עיצבן שאתרים לא תמכו בו ( לא אשמת פיירפוקס - אבל בהחלט עדיין מעצבן). אתמול הורדתי את IE7 בטא 2 ואני חייב להגיד מצוין. הכל עובד פיקס. יש טאבים (אפילו עם X לסגירה על הטאב- דבר שבשואש חייב תוסף), יש קורא RSS מובנה אם גישה מעניינת שמניסיון של כמה שעות נראית נוחה (אני עדיין לא עוזב את הGOOGLE READER שלי אבל אני שוקל את זה). והוא פשוט מ-ה-י-ר. כולנו ידענו שIE6 יותר מהיר מהשואש עבור דף בודד, ושגלישה עם טאבים יותר מהירה מגלישה ללא טאבים (זה ה יתרון הכי גדול שלהשואש על הIE6), אז עכשיו קיבלנו את המיטב של 2 העולמות. אני חייב להגיד שאני לא רואה חיסרון רציני כרגע. קראתי באיזשהו מקום שיש גם פלאגינס, יהיה מעניין לנסו…

• 44 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by Astrix-D,

יש לי כל פעם התראה שיש לי ספיוואר על המחשבצד שמאל למטה) כל פעם הוא מרים לי "SYSTEM ALERT" ,כל הלילה הרצתי סריקות עם אד הוואר,מצא לי הרבה,אבל זה עדיין מופיע,אתם אולי יכולים להביא לי תוכנה שתוריד את זה? תודה רבה לעוזרים! ד"א ,זה גם מוציא אותי ממשחקים.(אני חושב שזה זה,כי אף פעם לא קרה לי שזה יצא לבד ממשחקים). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  6. כמו בכותרת ניסיתי את ה- ZoneAlarm Free, הכל טוב ויפה רק שהוא לא מרשה לך להגדיר פורטים, יש לי LowID באי-מיול.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by אבי11,

יש לי סורק מוסטק 600cp ואני מחפש את הדרייבר בשבילו לxp . הדרייבר שישנו באתר של מוסטק לא עובד. בעבר מצאתי באיזה שהוא אתר שהסורק עבד איתו. לצערי אבד לי הקובץ ואני לא זוכר מהיכן הורדתי. אם מישהו מכיר אתר שבו ניתן למצוא את הדרייבר - אשמח אם תעזרו אשמח לתשובות רציניות ועיניניות - לא התחכמויות.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by beli,

ברשותי ויסטה לא מצליח לראות סרטים עם windows media player

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  9. Started by MATOK,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיל את הפונט של התרגום בתוכנה מדיה פלייר 11 ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  10. Started by barhanin,

שאני מוריד מהאתר את התוכנה MHDD http://hddguru.com/download/software/mhdd/mhdd32ver4.6iso.zip זה מה שפירסמו בסטיקי של פורום חומרה. זה יורד לך בתור קובץ ZIP שבתוכו נמצא קובץ ה ISO. עכשיו שאני מחלץ את הקובץ ISO מתוך הZIP הוא שוקל 1.5 מגה בערך... אבל שאני פותח את הקובץ ISO אין שום קובץ ושום כלום בפנים גם לא מוסתרים . אז מה כאילו ליצרוב ככה על ריק ? ובסוף סתם אין כלום בדיסק תורידו את הקובץ תבינו יותר טוב.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by lordgod,

וזה בתוכנה אחרת שנותנת מנוע/ RENDER תלת מימד:

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by xtract1,

נכנסתי ל MSCONFIG ואז לSTARTUP וראיתי את nwiz.exe הזה... חיפשתי בגוגל ואמרו שזה משו של הכרטיס מסך של NVIDIA משהו בסגנון.זה נכון? והשאלה הכי חשובה..מזה בדיוק עושה והאם אני יכול לבטל אותו שיעלה על ההתחלה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי את המארז Nzxt Apollo שיש לו בפנאל הקדמי חיבור USB חיבור למיקרופון וחיבור לאוזניות וFIRWEARE. את החיבור של הUSB חיברתי בלי בעיה , אך יש לי בעיה עם החיבור של האוזניות . יש לי שם כבלים של HD AUDIO וAC97 . כשחיברתי את ה-HD AUDIO (נראה לי שזה היה הוא או הAC97 פשוט עשיתי את זה די מזמן ואני לא זוכר , אם זה עיקרוני תגידו לי ואני אנסה שוב ויודיע למרות ש90 אחוז נראה לי שזה היה זה ) אז לא היה קול בכלל במחשב . וכשחברתי את AC97 אז היה קול אבל כשחיברתי את האוזניות המחשב עשה ריסטרט . ! _Nike_! אמר לי שכנראה אני צריך להגדיר שיהיה קול גם בפנאל הקדמי בתוכנה \ דרייבר של הכרטיס קול. עכשיו הבעיה היא שלא נראה לי מותקנת לי תוכנה , למרות שאני זוכר שדרייברים כן התקנתי . אז מה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gshhar,

אני מוריד תוכנה למשל TMPGEnc או VIRTUALDUB בעזרת WINZIP ואח"כ זה ישר פותח לי אותו בלי אפשרות להתקין אז רציתי לדעת מה אני עושה עם כל הקבצים האלה? אני פשוט שם אותם איפה שבא לי או שאני אמור להתקין את זה איפשהו?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  15. אם תנסו לקחת תמונה ולקשקש עליה עם התוכנה "צייר" של XP, ואחרכך תזרקו את התמונה לסל המחזור, התמונה תיראה כמו במקור בסל המחזור (מופיעה בקטן) בלי הקשקושים שעשיתם בצייר. איזה תכונה בסל המחזור מאפשרת לעשות את זה? הבעיה בסל המחזור, שהוא מציג את המקור, אבל רק בקטן, אני לא יכול להחזיר את התמונה למקור בגודל הנוכחי שלה! יש תוכנה חיצונית שעושה דבר דומה?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  16. Started by asafgolan,

קבעתי את גודל הכתוביות בBSPLAYER על 55, אבל כמעט כל פעם שאני מפעיל את התוכנה מחדש גודל הכתוביות משתנה בצורה רנדומלית למספר אחר. ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של התוכנה, אינספור גרסאות ואפילו בדקתי במחשב אחר, והבעיה נשארת. האם מדובר בבאג ידוע או שמדובר במקרה פרטי? יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  17. יש לי על המחשב מספר קבצים (פרקים בסדרה) שאני מעוניין לצרוב על DVD כך שנגן ה-DVD הביתי שלי יוכל לנגן אותם ברצף. הקבצים הם AVI בקידוד וידאו Xvid ואודיו AC3 (דיבוב בשתי שפות). כשאני צורב אותם על data DVD ושם במכשיר ה-DVD הביתי אני מקבל סאונד (רק את השפה הראשית- אנגלית) אבל לא תמונה. אני מעוניין להמיר אותם לקידוד פשוט יותר (גם אם זה יבוא מעט על חשבון האיכות) כך שאוכל לצרוב אותם על DVD פשוט. איך עושים זאת? האם יש איזה תוכנת המרה פשוטה שלא תצריך ממני הפרדות של וידאו ואודיו וכך הלאה? [move]תודה מראש על העזרה..... [/move]

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. אני שמעתי פעם על דרך של לחפש את המשתמשים בחיפוש הזה של האייסיקיו אבל זה לא עובד.... אז אם מישהו מכיר דרך או תוכנה שעושה את זה בבקשה שיגיד לי.... תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  19. שלום לכולם. אני מחפש תוכנה (EXE בלבד) שברגע שאני מריץ אותה, היא תקרא ל-EXE חיצוני אחר עם אותם הפרמטרים שהיא קיבלה. אני זוכר תוכנה בדיוק כזו בדיוק, ומקנפגים אותה באמצעות קובץ INI, אבל אני לא מוצא אותה. משהו הכי פשוט ו"שקוף", מהיר וללא ממשק. זה טוב, לדוגמה, ע"מ להחליף את Notepad.exe שיקרא לעורך חיצוני בספריה אחרת. Anyone?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by dans41,

שלום, אני לא יודע איך ולמה אבל עכשיו כל פעם שאני פותח טאב חדש בפיירפוקס זה פותח לי את yahoo במקום את המלבנים האלה של אתרים נפוצים שאני משתמש. בעבר הייתה לי בעיה זהה ופתרו לי אותה כאן בפורום אבל משום מה אני לא מוצא את הדיון. בכל מקרה, אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו, וגם היה לי אופציה בחיפוש המהיר בצד לחפש ישירות באיביי, זה נעלם לי משם וכנסתי לאיביי זה לא הציע לי אפשרות להוסיף אותו למאגר הזה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by RayZ,

היי יש לי בעיה במובי מייקר בעת עריכת וידיאו (אכ'ממ.. מי אמר ש AMD גרוע בעריכת וידיאו?) כל פעם שאני מצרף סרטונים ומוסיקה למובי מייקר, אחרי איזה 20 - 25 סרטונים שייבאתי והכנסתי לסרט, הוא מתחיל להציג לי X על חלק מהסרטונים והם פשוט לא פועלים בסרט, ואין איך להחזיר אותם.. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. מישהו יכול להביא לי לינק לדך הרשמה לעשות מסנג'יר? אני לא מוצא את .תודה.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  23. תוכנה חינמית, רצוי בעברית, אבל אם אין ברירה אז באנגלית עם אפשרות להזנת טקסט בעברית. המטרה בעיקר לשמור את פרטי הלקוחות ומעקב אחר תשלומים וחייבים, לא ניהול חשבונות.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  24. עשיתי שטות מפגרת, הורדתי סיריאל מאימיול ופתחתי אותו.. למרות שסרקתי אותו עם הNOD32 שלי והוא לא גילה לי כלום כאשר הפעלתי אותו נפתח חלון של משהו שנראה כאילו זה תוכנה לחישוב זמני טיסה(?) כלומר משהו עם שדות תעופה נחיתות המראות.. נראה כאילו זה נועד לבלבל את המשתמש בזמן שהוא טען את עצמו.. בכל אופן, אחרי שכיביתי אותו הוא לא איפשר לי למחוק אותו, לא נתן לי להכנס למצב בטוח (עשה איתחולים) לא להפעיל אנטי וירוס, ADAWARE בטענה שהאנטי וירוס NOT VALID WIN32 APPLICATION . אחרי משחקים שונים עם המחשב הצלחתי למחוק את הקובץ ולהכנס למצב בטוח. אבל אינטרנט הוא לא נותן לי להפעיל ותוכנות אנטי וירוס גם. עכשיו לאחר שהתקנתי מחדש את NOD הוא מפעיל אותו ועושה גם סריקה למחשב למרות שהגנה און ליין הוא לא ע…

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  25. שלום לכלום, המחשב כמו שמופיע במפרט עם מערכת הפעלה XP SP2 ומעודכנת לתאריך האחרון. היום התקנתי את SPYWARE DOCTOR 5 הכי חדש לפי מה שאני יודע והוא גילה לי כמה ספייוורים בסיומת TXT וכמה פרסומות ADV הסרתי את כולם כמובן..ולאחר מכן אני מפעיל את תוכנת השיתוף אימיול והיא נתקעת פשוט..וזה לא קרה לי בחיים ניסיתי ריסט או להתקין מחדש את EMULE והיא פשוט נתקעת לאחר 10 שניות מהפעלתה. ממש מוזר לא יודע מה זה יכול להיות ואני משתמש בעוד תוכנות הסרת ריגול ומסיר ספיירים אבל כזה דבר עוד לא קרה לי מה עושים???

• 4 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.