תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני צריך עיצוב של לוגו לאתר שלי הגודל הוא 85*315 פיקסלים. לא צריך משהו ממש מיוחד וגם זה לא יהיה קשה. זה בקשה והתמורה היא תודה אני יודע שזה לא הרבה אני מקווה שמישהו מוכן לעשות לי. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
קספרסקי FIREWALL חוסם גלישה באינטרנט - מה עושים? יתר פעולות האינטרנט כמו דואר, SKYPE תקינות. כיצד משנים את ההתיחסות של קספרסקי ל IEXPLORER כך שהוא יעבוד שוב מבלי להסיר את קספרסקי ולהתקין אותו מחדש?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם יש נייד ASUS M5 עם בעייה מוזרה מעוד עם שינוי שפה של אנגלי\עברית. כאשר אני רושם ב WORD או ב-notepad אין בעיה לשנות בין עברית לאנגלית או ההפך דרך alt+shift . אבל כאשר אני רוצה לרשום משהו ב-IE בעברית או באנגלית אני לא יכול לשנות דרך alt+shift את השפה.אני לוחץ ALT+SHIFT וזה לא משתנה. מה זה יכול להיות? תודה מראש. :s05:
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיודע פוטושופ ברמה סבירה לפחות בשביל לוגו הסרט ועוד כמה ליטושים קטנים. אם יש כאן מישהו שמבין באפטר אפקטס מה טוב,אני אשמח אם תוכל לעזור... תודה רבה ! מי שמעוניין שיצור קשר בפרטי או שישאיר כאן הודעה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, שלום לכם לאחרונה יש לי כמה בעית באינטרנט 1. יש סרטוני פלאש שהוא לא יכול להציג למרות שיש לי גרסה אחרונה של ה -flesh player. מה יכולה להיות הבעייה? 2. יש לי הודעת שגיאה 3. לפעמים הוא מודיע לי שהאתר לא יוצג כראוי (גם כשנכנסתי לכאן קיבלתי את ההודעה הזו) מה הבעייה שלו? אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום,אני מתנצל מראש אם זה לא המקום.פשוט אני לא יודע לאיזה פורום הנושא מתאים. אני נתקל בבעיה עם קובץ וידאו מסויים,שום נגן לא מצליח להריץ אותו.ניסיתי בכל מיני תוכנות ופשוט לא הצלחתי. אני מקבל הודעה שהפורמט לא נתמך. הקובץ הוא DIVX רגיל ויש לי את חבילת המקודדים החדשה של KLITE MEGA CODEC כמו כן בהתקנה שלה (של חבילת המקודדים)בחרתי באפשרות המקסימלית להרצה ולא בברירת מחדל. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט את כל הפעולות של המחשב. לא תוכנה שמקליטה את המסך... תוכנה שמקליטה מה עשיתי במחשב, מה לחצתי במקלדת, לאן התחברתי האם חיברתי mp3 או disk on key או כל פעולה עשיתי. :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שחכתי מה הוא עושה בדיוק ואיך קוראים לו.... זה פלאגין שמאפשר לך לחתוך חלקים מאתרים (כמו מקומות של פרסומות או רווחים או דברים כאלה). אני זוכר שהיה פלאגין שהיו צריכים להתקין (עם סמל של פרצוף של קוף) ועליו את הפלאגין שאני רוצה. יש למישהו מושג? עריכה לפלאגין שעליו צריכים להתקין את הפלאגין השני קורים GREASEMONKEY לא משנה, מצאתי. קוראים לזה Platypus. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/737
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם באאוטלוק של אופיס 2007 אין את הכפתור SEND לשליחת ההודעה או שיש ואני לא מוצא אותו מישהו יכול לומר לי איפה הוא?מנסה לשלוח מיילים מהבית למשרד ולא מצליח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני לא מבקש שתביאו לי אותה רק את השם אם יש תוכנה כזאת שאני משחק במשחק עכשיו נגיד כפתור W עושה משו ואם אני לוחץ קיצור כל שהוא הוא משנה את המקלדת למצב שתיים ככה שכפתור W יעשה משו אחר יש דבר כזה ?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בעיה חמורה באימיול שלי, הוא הפסיק פתאום לחפש קבצים (כל סוג) האימיול מחובר וכמו כן הקדמילה. בצעתי ריסט למחשב אך זה לא עוזר. עזרה דחוף. אימיול של NFO גירסה 0.48a
-
- 4 תגובות
- 431 צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול הוא לא מתחבר לשתים והבנתי שבעיה היא שיש לי LOW ID אין לי מוסג מה זה אומר אולי זה בגלל הרווטר עזרה בבקשה תודה
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
יש לי וורד 2007 באנגלית, ומשום מה כשאני כותב מילה עם שגיאה, הוא לא מציג שהיא שגויה. לפני שפירמטתי את המחשב זה כן זיהה ותיקן, אבל עכשיו לא ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הRATIO שלכם בביטורנט? אני אישית: תוכנה: uTorrent 1.7.5 ירד: 1285 גיגה עלה: 1228 גיגה זמן: 9659:49:26 שעות שזה בערך שנה וחודש יחס: 0.955
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים נדבק לי לאקספלורר סרגל כלים בשם netadv נסתי להסיר אותו עם ad-aware spyware doctor spybot search and destrooy חיפשתי בהסרה התקנה חיפשתי קבצים בשם netadv עשיתי את כל אלה ^ והוא עדיין שם מישהו יודע איך נפתרים מזה ?
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
וכן, הכוונה ל-Discworld הראשון, שהגיע על דיסק בודד (משלים חסכי ילדות). הבעיה? אני מצליח לשמור משחקים בלי בעיה, אבל כשאני מפעיל את המשחק מאוחר יותר, לא מופיע אף משחק שמור ברשימה. בדיקה בספריה של המשחק מראה שהקבצים נשמרו, אבל כשאני מנסה לטעון הוא פשוט מתעלם מקיומם. אני מפעיל את המשחק עם DosBox 0.70 דרך D-Fend 2.0.65. יצרתי את הפרופיל עם ההגדרות האוטומטיות, ואין לי מושג מה צריך לשנות שם כדי לפתור את הבעיה (אם בכלל שם טמון הפתרון). לעזרתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אתמול כשניסיתי לפתוח את המחשב הוא עלה וישר אחרי 2 דקות נכבה לבד בלי להתריע כלום. הנוד32 לא מזהה כלום. מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב הנייד שלי (לנובו) והעברתי אותו לXP. עם המחשב בא קורא טביעת אצבעות מובנה ותחת ויסטה הוא עבד עם התוכנה OMNIPASS. האם יש תוכנה שמאפשרת הגנה על הWINDOWS בעזרת טביעת אצבעות? לחילופין אם יש דרך להעביר את הרשיון שהיה בגירסת הויסטה שהיתה לי לXP (יש לי עותק של המערכת שמור)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, הסרתי בטעות את הדרייבר של כרטיס המסך שלי (לוח אם 845 של JETWAY). עכשיו רואים ברזולוציה מאוד נמוכה וב-16 צבעים ולכן קשה מאוד לעבוד על המחשב. ניסיתי להתקין את הדרייברים מאתר החברה אך אין כל שינוי וווינדוס לא מזהה את כרטיס המסך. האם יש למישהו הצעה מה ניתן לעשות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה אני חייב עזרה אני צריץ דריבר חכרטיס קול Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תודה, כבר עזרו לי... חשבתי שיש לי בעיה עם ירידת השורה, אבל הבעיה היחידה היא שלא ידעתי שיש הבדל בתפקוד של שני מקשי ה Enter שבמקלדת: ה Enter הגדול והראשי - משמש לירידת שורה בטקסט ה Enter הימני שלצד מקשי הספרות - משמש למעבר לתיבת הטקסט הבאה עופר
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כך שתזכורות שיש לי על מחשב אחד יתעדכנו מהשני, או כל מיני שינויים בקבצי עבודה גם יתעדכנו?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בן דוד שלי התקין תוכנה.. deep freeze הוא אתקין אותה על כונן c וכל מה שהוא עושה בכונן חוזר למצב קדמותו תודה
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-