תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. הורדתי את הדרייבר הכי חדש לצ'יפסט שלי- NVIDIA NFORCE4 ל-AMD גרסה 6.70, מהאתר של NVIDIA. טוב אז קודם כל- מה זה בדיוק שיפר/תיקן? זה הוריד לי גם מין פיירוול של אונידיה, לא שמעתי על זה, אז איך הפיירוול הזה, טוב? עדיף על הזה של הווינדוס? וזה פיירוול רגיל, או שהוא פועל כזה מתוך האינטרנט?? וזה הוריד גם את התוכנה NVIDIA MIXER, למה זה בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כמו כן הסרתי את הדרייבר לא שהוא גם התקין משהו אבל עשיתי הסרה, ביצעתי restart העלתי את הWIN 7 ב"מצב בטוח" משם הפעלתי את התוכנה driver sweeper הסרתי כל משקשור לATI, הפעלתי מחדש נסיתי להתקין את הדרייבר שהיה לי אך הוא לא מתקין לי, שיחזור מערכת גם לא עזר פה..מחקתי כמה קבצים ברג'סטרי ועדיין כלוווום!! ביצעתי סריקת וירוסים..כלום! אבווד עיצות מבקש שמישהו יעזור לי בקשה.. מי שמתפתח את הוירוסים האלה מות יומת!! מה משעמם לאותם ילדי כאפות האלה חנונים מחורבנים..אשכרה מבזבזים את זמנם בשביל לפתח תוכנה שתהרוס לאחרים, חולי נפש אומללים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הורדתי סוס טרויאני מאיזה אתר ולא פתחתי אותו.יש מצב שהמחשב שלי נדבק בלי שפתחתי את הסוס?
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש למשהו מושג איך לנגן את הסרט הזה? יש לי קובץ שכביכול נראה כמו קובץ הפעלה לתפריט. index.bdmv אבל לא ממש עובד. סרטי ה HD עם סיומת MKV עובדים אצלי בסדר גמור בדרך כלל תודה לעוזרים
-
אני מבואס רצח הורדתי את הסרט שחיפשתי שנתיים באיכות DVD אני בא ברוב שמחתי לראות אותו ופתאום הכל שקטטט , כאילו זה סרט אילם ישר בדקתי שכל רמות הקול בסדר ושסרטים אחרים כן מתנגנים עם קול... השאלה שלי היא כזאת.. האם יש איזו שהיא דרך להפעיל את הסאונד או פשוט לבכות טיפה ולחפש גירסה אחרת?
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו אתמול הורדתי סרט (די גדול) באיכות טובה אבל איך בו אודיו, מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט MPG כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו הוא כותב לי שיש שגיאה שסוג הקובץ שגוי מה עושים??
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט SVCD מאתר ללה לנד והוא ירד כקובץ עם סיומת BIN מה אני אמור לעשות כדי שאוכל לראות את הסרט ב- MV2player . תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי באימיול את הסרט Pituy.2002.DVDRip.DivX5.Israeli.Movie.Hebrew-pAn-mAn.avi ואני רואה רק מסך שחור כשהמדיה פלייר מנגנת את הסרט, (קורה גם כשאני מנסה להפעיל אותו עם הרד לייט) מה לעשות???? נניח שחסר לי קודאק למחשב, איך אני מגלה מהו הקודאק שהסרט צריך ומאיפה מורידים ????? בבקשה עזרו לי הורדתי מלא סרטים שלא הצלחתי לראות (יש לי את חבילת הקודאקים של נמו) והתייאשתי ומחקתי מלא סרטים....
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי הורדתי סרט מהאימיול ואחרי שהסט הושלם ניכנסתי לתיקייה כדי להתחיל לצפות בו.... אבל אין סרט :kopfpatsch: בדקתי אם אני משתף את הסרט הזה וגם לו... אבל מקודם אנשים הורידו ממני אותו.... איפה הוא יכול להיות?? (עשיתי כבר חיפוש)
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי סרטון קטן בפורמט EOS. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי אתר שמדבר על הפורמט הזה אבל לא מצאתי שום תוכנה להפעלה שלו. מישהו יכול להביא לי תוכנה ישירה שיכולה להפעיל את הסרטון הזה שבורמט EOS?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
קובץ הקריאה שמצורף לסרט אומר שאני צריך XVID 6.71C די-קודר בשביל לנגן את הסרט הזה בהצלחה..לא מצאתי את הדיקודר הזה וכל התוצאות בגוגל מובילות לדפים סתמיים באתרי טורנט יש לי VLC פלייר וBS פלייר
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי לפני מספר ימים קובץ מסוים ושכאשר אני לוחץ אליו הוא מראה לי חלון שחור לאיזה שניה בערך ואז הוא ניסגר ניסתי את כל תוכנות הכיווץ כדי ליפתוח אותו winrar winzip יש אולי עוד תוכנות או עוד דרכים שיש ליפתוח את הקובץ הזה כי זה מוזר אם זה יעזור אז רשום לי ב type of file Application
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הורדתי סירטון קצרצר של סקייט (סקרין כזה ... חוקי כמובן ..) הוא בזיפ והוא לא נפתח לי איך אני עושה את זה ? מנסה לפתוח אותו הוא אומר לי no archives found ניסיתי בהרבה דרכים שונות ומוזרות winzip, winrar, winiso, isobus אבל לא ממש הצלחתי .. אם מישו יכול לעזור או מכיר ת'בעיה ויש לו פיתרון .. עזרתכם תתקבל בברכה (: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי לאחרונה קובץ מ-kazaa והוא בסיומת של exe כאשר אני לוחץ אליו הוא פותח לי חלון שחור ולאחר שניה בערך הוא נסגר ניסיתי לפתוח את הקובץ בכמה תוכנות קיווץ שיש לי כמו למשל winzip,winrar,winiso והתוכנות הללו לא מגלות את הקובץ כקובץ מקובץ אז חברה מה לעשותתתתת????
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האן ניתן לשחזר אותה? להמשיך אותה? זה היה דרך האקספלורר IE6 XP SP2
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי נייר מדבקות לדיסקים כזה מיוחד, הורדתי מהאינטרנט את התווית להדפסה, ואת התוכנה CoverXP אני לא יודע מה לעשות כדי שאותו JPG עם התווית שהורדתי יצא על הדף המיוחד, ואני לא מבין איך זה שהוא ידפיס בדיוק בדיוק על העיגול בדף מה הוא אמור לנחש? מישהו יכול ללכת איתי שלב אחרי שלב מה לתכנת בהגדרות וכאלה של תוכנות מסויימות? תודה
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
איזו תוכנה יודעת לפתוח את הקבצים כדי שאוכל להפעיל את התוכנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני רואה את הסרט יפה אבל אני לא שומעה והסרט בפורמט avi משהו יודע למה?וסרטים אחרים אני כן שומע
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שכוללת בתוכה 2 דיסקים להפעלה. יש 2 קבצים בסיומת Bin ולכל קובץ Bin יש קובץ בסיומת Cue. מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את התוכנה עם הקבצים הללו? אלו הקבצים היחידים שנמצאים בתוכנה שהורדתי. בתודה...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי תוכנת מיקסים מהאינטרנט , ואני לא יכול להפעיל אותה , מופיע לי הודעת שגיאה: CAN'T RUN 16-BIT WINDOWS PROGRAM מה אני יכול לעשות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שנקראת Agron2006 (מגיע בקובץ RAR יחיד) חילצתי אותם ואח"כ מופיע לי 2 קבצים שאני לא מצליח לפתוח, הסיומת שלהם זה a מישהו יודע איך פותחים את זה?
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
עדכון שהוציאה חברת האנטי וירוס קספרסקי לתוכנת Kaspersky Anti-Virus Personal Pro חוסם בפני המשתמשים את הגישה לאינטרנט. החברה: הבעיה תיפתר בקרוב. העדכון האחרון שהוציאה חברת האנטי וירוס קספרסקי לחבילת האבטחה Kaspersky Anti-Virus Personal Pro חוסם בפני המשתמשים את הגלישה ברשת. תגובת פאוור תקשורת, המייצגת את קספרסקי בישראל: "מדובר בתקלה נקודתית הנוגעת לחלק מהמשתמשים הפרטיים, כתוצאה מהורדת העדכון האחרון קספרסקי פרסונל 5. מה עושים? הפתרון: יש לפתוח את תוכנת קספרסקי, לגשת ל-Settings, משם ל-Configure real time protection, ולבחור ב-Troubleshooting. במסך זה יש לסמן V על Disable Protection against network attack וללחוץ על אישור. הסרת החסימה מבטלת את העדכון הבעייתי ומעדכנת מחדש את …
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-