תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי אני משתמש בד"כ ב daemon tools,שמעלה בלי בעיות קבצי NRG. לאחרונה התחלתי לעבוד גם עם windows 7,ושם אי-אפשר להשתמש ב daemon tools,אז התקנתי את virtual clone drive,שהומלצה בפורום וינדוס. הבעיה שהיא אינה מעלה לי קבצי NRG (השתמשתי ב nero 6 כדי ליצור אותם אם זה משנה),לא ב- XP,ולא ב windows 7. אני יוצר בד"כ קבצי NRG כדי לגבות כל מיני דרייברים שיש לי על דיסקים. האם אפשר להתשמש ב NERO כדי ליצור קובץ אימג' מסוג אחר,כזה,ש VCD תוכל להעלות אותו? או יש תוכנה אחרת במקום VCD שיכולה לקרוא קבצי NRG גם על windows 7?....
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מחפש תוכנת אנטי ספאם טובה שעובדת עם OUTLOOK EXPRESS. המלצות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בגוגל לתוכנות כאלה אבל כולן דורשות כסף.. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
האם אני צריך לתת לבדיקה לרוץ על 100%? זה כמה שעות... האם צריך לשנות את ההגדרות עם מקש C? לאיזה הגדרות צריך? איך בכלל ניתן לפענח את הקוד של התקלה במקרה ויש? האם ניתן לעשות PRINT SCREEN בתוכנה הזו כדי שאוכל להראות לאנשים אחרים את התקלה שנפלה(במקרה ויש...) תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
נתנו פה פעם מדריך שצריך להשתמש בWINISO או ISOBUSTER בשביל להוציא את הסרט מה BIN של ה VCD\SVCD (לא יודע מה מהם יש ברשותי). בכל מקרה זה לא הולך, אני מקבל קובץ תקול (סתם מסך שחור). אני לא סובל לעבוד עם VCD, אני אוהב לעבוד עם סרטים ישר מהתיקיה שלהם, אני שם את הכתוביות עם VobSub ואי אפשר לעבוד איתו מ VCD. בקיצור מה עושים? מי כבר הצליח ויכול להסביר לי שלב שלב? ;D תודה.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מה עדיף לתוכנה להורדת טורנטים - דיסק מכני או SSD ? יש קשר ל CAHE בדיסק ? איזה אפיונים חשוב לדיסק שעובד בתוכנות הורדה ?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני מחפש תוכנה לעבודה עם 2 מסכים. כן, אני יודע שזה מובנה בוינדוס ויש שכפול או פיצול. אני עובד על פיצול מסכים, אבל אני מחפש תוכנה או דרך לניהול שני המסכים על מסך אחד. נניח ויש אודיטוריום ומקרן מקדימה ואני מאחורה רוצה לנהל את שניהם מבלי לראות את המסך השני כמו שהתוכנה של הוינדוס מספקת שממש צריך לראות את המסך השני. מכירים משהו כזה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתפצל אלבומים שלמים שנמצאים בקובץ mp3 אחד על פי קובץ cue שהגיע עם הקובץ mp3 מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
עד היום היתה לי התוכנה PHOTO EXPRESS 6 אשר איתה סרקתי עם הסורק שלי והיא ענתה לצרכים שלי לפני שבוע העברתי למערכת הפעלה 7 (הייתי ב XP) והתוכנה לא תומכת ב win 7 ניסיתי לחפש גירסה חדשה יותר של התוכנה אך לא מצאתי (אולי הפסיקו לשדרג אותה או החליפו לה שם) לכן אשמח לקבל עצה לגבי תוכנת סריקה טובה כמו או יותר מן התוכנה שהייתה לי ושגם תתמוך ב win 7 תודה רבה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי AVG, אני רואה שמשהו ממלא לי את הזיכרון (ראה תמונה מצורפת), וזאת למרות שאין כל תהליך (גם לא של AVG) שנראה שצורך כל כך הרבה זיכרון ברשימת התהליכים של מנהל המשימות. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי Nero 8 ואני מנסה לצרוב קבצי Avi על דיסק DVD. הוא אומר לי שהקובץ אינו קובץ המתאים לDVD למרות שבהגדרות הוידאו נכללים קבצים אלו. מה אני יכולה לעשות כדי לצרוב קבצים אלו כDVD? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הוא כל הזמן יורד לי לשורת המשימות, איפה שממוקמות התוכנות שפעילות בחזית. איך פותרים את הבעייה?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי אנטי וירוס kaspersky internet security והוא גילה לי וירוס לפני יומיים אבל הוא לא מצליח למחוק את הוירוס... זה השם של הוירוס: : virus Email-Worm.Win32.Warezov.gc זה המיקום: C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\20M2RREA\pics[1].pif/PE_Patch.UPX/UPX עם איזו תוכנה אפשר למחוק אותו??? תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי את אימיול 0.49A שהוא מעולה ואני מוריד במהירויות גבוהות והכל טוב, עד שהוא מתנתק מהשרת אליו הוא מחובר (כל שרת. לא משנה איזה או לכמה זמן היה מחובר), ואז מופיעה ההערה ביומן: "לא נמצאו שרתים תקינים ברשימה שאליהם ניתן להתחבר". למען ההבהרה, בכל אימיול קודם שהיה לי, הוא היה מתחבר שניות אחרי ניתוק באופן אוטומטי לשרת אחר, רק שפה משום מה, הוא לא עושה את זה. בנוסף, אמרתי שאולי הבעיה היא עם הקובץ ADDRESS.DAT, אז גלשתי ומצאתי את הלינק http://www.gruk.org/list.php שלא עזר ולא שינה כלום; אח"כ גם הסרתי את ה-V מ"עדכן אוטו' את רשימת השרתים בעת ההפעלה", ועוד כל מיני עצות שאנשים נתנו בפורומים בארץ ובינ"ל, אבל כלום לא עוזר. הוא ממשיך להשאר מנותק. מיותר להסביר כמה זה מקשה ומגביל את השימוש…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש אפשרות למחוק אותו? איך מוחקים אותו אני רוצה את 8 זה הסטנדרטי שמקבלים עם האקס פי כל הסרטים שעבדו מצוין עם 8 פתאום לא עובדים עם החדש המסריח הזה זה כבר מעצבן לאללה .. הסרטים עולים אבל רואים אותם מטושטשים כאלה מקווקים משו מגעיל וגם בדי וקס לא רואים אותם טוב מה הבעיה.ץ..?? ואיך אפשר למחוק את החדש?? תודה
-
- 13 תגובות
- 859 צפיות
-
-
זאת אומרת שיהיו 4 אזורים שבכל אחד מהם יהיה סרטון אחר אבל הם יהיו מאוחדים בקובץ אחד.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להוריד קטע מודאיו מאתר יו-טיוב. איך ניתן להוריד חומר באיכות הכי טובה שאפשר. המליצו לי על תוכנת vdownloader אך לצערי לה הצלחתי להוריד איתה הוא אמר לי, שיש בעיה עם הוודאיו. זה נוראה דחוף. תודה רבה? עמיר
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אז קיבלתי אזהרה, ואני יודע שבדרך כלל זה כלום אבל עכשיו אני לא יודע נראה לי כמו מקרה אמיתי.. לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום. יש לי אימיול 0.45a client מקורי בלי שום פאצי'ם, ואני מוריד ממש ממש לאט. זה התחיל כשהיה לי את האימיול של lionetwork וזה הוריד לי יחסית בסדר ואחרי זה כשהורדתי את הגירסה החדשה שלהם אז זה הוריד לי ממש לאט, לא יודע למה. אז עכשיו אחרי שראיתי שסגרו אותם אז גם מחקתי את האימיול שלהם והורדתי תמקורי מהאתר הרשמי. גם שם הורדתי ממש לאט, שאלתי את חבר שלי והוא אמר לי לעשות רק UPLOAD כמה ימים. אז עשיתי איזה יום וחצי ועכשיו אני שיתפתי 1.20 ג'יגה והורדתי 840 מגה. ואז חשבתי שזה נפתר, ולא. אני עדיין מוריד על בייטים והכי הרבה זה היה 3 קילובייט אני מחובר לADSL 750, וגם מישהו אמר לי שזה אולי משהו שקשור לפורטים ולFire wall יש לי כמה fire walls יש לי את הzone alarm , norton personal firewal…
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אולי מישהוא מכיר תוכנה לניהול מאמרים וספרים בסגנון של ספרייה. תודה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אז ככה, ל-HTPC החדש שלי אני מעוניין בתוכנה נוחה ככה שיהיה אפשר לנווט במדיה שבמחשב (האמת רוב המדיה נמצאת במחשב אחר, אם זה משנה) באמצעות שלט רחוק בלבד, בלי צורך בעכבר או מקלדת התקנתי על המחשב Windows 7 וניסיתי להשתמש ב-Media Center של מיקרוסופט והוא בעיקר כבד ואיטי (יש לציין שהמחשב גם לא בדיוק הדבר הכי חזק בעולם, בכל זאת), וגם הוא לא לחלוטין מסתדר עם קבצים שנמצאים על מחשב אחר, אז האם יש למישהו המלצות? (אגב, אני מעדיף להתקין Windows XP בכלל, אבל את 7 ניסיתי רק בגלל ה-Media Center המובנה)
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
בימים האחרונים בכל פתיחה של גוגל כרום אני מקבל את הבלון הזה. זה קורה גם לאחר שאני מוחק קבצים ומאתחל את המחשב. יש לכם מושג ממה זה יכול היגרם? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הדבר העיקרי שישפיע על מהירות של קידוד או עריכה של סרטון למשל אם זה מעבד? זכרונות? ואם מערך רייד 0 משפיע? בקיצור מה יתן את התוצאות המהירות ביותר? ואם OC עוזר לזה תודה!
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
עבר עריכה לאחרונה בתאריך 12.08.04 בשעה 01:25 אני יודע שזה ארוך, אבל בבקשה תקראו. יש לי HD שגודלו 37.2 GB. עד עכשיו הוא היה מחולק שווה בשווה בין C לD, כל אחד 18.6GB. רציתי להפוך את הC ל12.2GB ואת הD ל25GB. בהתחלה זה היה נראה לי דיי פשוט, יש את האפשרות Resize Partition ובחרתי בה. בחרתי את D, כתבתי שאני רוצה להגדיל מ19077 מגה ל25600 מגה וכמקור בחרתי בC. טוב זה ביצע וכיביתי את המחשב, לבסוף אני רואה שהוא לא הגדיל את הD, רק הקטין את הC ויש שטח לא מוגדר בתוכנה. טוב, קבעתי לשטח הלא מוגדר הזה כונן H שגודלו היה 6.36 ג'יגה, מה שאני בעצם צריך להעביר עכשיו לD, אמרתי טוב פשוט. שוב בחרתי בD ובאפשרות Resize Partition, בחרתי בD, וכתבתי שאני רוצה להגדיל אותו בדיוק בגודל של הH, וכמקור בחרתי…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לחברה שלי כרטיס מסך וקל שאינם מותקנים אני זההתי את החומרה עכשיו השלב הבא היא להתקין אותה נגיד והכרטיסים הם של חברה מסויימת אני רוצה את הדרייברים שלהם (היא איבדה תדיסקים) אז האם יש אתר עם מאגר דרייברים להורדה. ואני מתכוון למאגר לא להכנס לאתר של החברה שייצרה את המוצרה ולחפש שם אלה להכנס לאתר חיצוני שלא קשור לשום חברה אשר מכיל מאגר עצום של דרייברים לרוב החומרות הקיימות (תרגישו חופשי להעביר אם זה לא קשור אני פשוט חשבתי שזה היכ קשור לפורום תוכנה) ועוד שאלה אחרי שאני מוריד את הדרייברים לא צריך לפרמט פשוט להתקין ולהפעיל מחדש (ווידוס 98) תודה רבה רבה למי שיעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-