תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עוד עבודה ישנה מאוד, הפעם בפלאש... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן לא מצליח להתחבר ל ICQ כמו שצריך לפעמים מתחבר והכל עובד סבבבה לכמה שעות ואז שוב מתנתק ורוב הפעמים בכלל לא מתחבר... ניסיתי גם מירנדה, ניסיתי לשנות פורטים פתחתי את הפורט 5190 בנתב...ביטלתי פיירוול ליתר בטחון...כלום פשוט לא עוזר...אני משתגע מרוב עצבים!!! בבקשה תעזרו לי :'(
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
משום מה אני מקבל הודעת טעות עם הרצת WINDOW WASHER המצויינת שעבדה בעבר כשורה. מישהו מכיר תוכנה שעושה דברים דומים? בתודה מראש RH
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אמרו DRIVE IMAGE 2002 מגבה ישר לצורב ומחלק למנות של 650MB אני מנסה לגבות לצורב חיצוני אך משום שהתוכנה עוברת לDOS היא לא מזהה את הצורב ככל הנראה. האם יש בכל זאת דרך או לנסות את GHOST 2001 שאמור לבמע את אותה פעולה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב סרטי vcd בתוכנה nero שיהיה ב pal ולא ב ntsc בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי קובץ IMG במחשב. וקובץ .SUB של כתוביות. איך אני מפעיל את הסרט עם הכתוביות ביחד? MV2P לא מצליך להפעיל קבצי IMG, המדייה פלייר מצליח אבל ממש בקושי (מקרטע). היחיד שמצליח להפעיל חלק זה הVLC מדייה פלייר, אבל הוא לא מאפשר להוסיף כתוביות. אז איזה תוכנה אתם ממליצים? יש לVLC תמיכה בכתוביות...פשוט פיספסתי את הכפטור הקטן שם
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי ספק בקשר למהירות הזיכרון שלי ורציתי לדעת מהו מהירותו האמיתית מישהו מכיר תוכנה שבודקת את זה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קספרסקי LAB כבר עובדים הרבה זמן על האנטי וירוס הבא בסידרה המצליחה, והוא זמין להורדה בפורום של קספרסקי בחינם, הורדתי והנה כמה מילים ותמונות. קודם כל, הממשק והעיצוב החדש פשוט מדהים! הרבה הרבה מאוד אפשרויות נוספו, כמו סוף סוף Firewall מתקדם ועוד.. ממליץ להוריד, רק אני חוזר זוהי גרסאת BETA, לא שנתקלתי בבאגים. הנה כמה תמונות: ועכשיו מי שרוצה לנסות: כנסו לפורום הרישמי של קספרסקי http://forum.kaspersky.com/ תירשמו ושם יש קהילת KIS\KAV8 BETA ושם כבר תראו אשכולות עם הגרס האחרונה. אחרי שמתקינים בוחרים ברישיון BETA. וזהו, הרישיון BETA שניתן הו ל30 יום.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
+ צריך תוכנה שתוכל להפוך קבצים ל FLAC
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 3 800 עם 256 זכרונות אני צריך אנטי וירוס אמין שלא יתפוס הרבה משאבי מערכת ושלא יצג הרבה הודעות מעצבנות... הכי חשוב!!! שיהיה מתאים למי שלא מבין בגרוש בדברים האלה..... נ.ב לא משנה לי כמה הוא יעלה...
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לאחרונה אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה בתוכנות אקראיות. בעיקר במסנג'ר ובתוכנה Cucusoft AVI to VCD DVD MPEG Converter. מישהו יודע מה הבעיה? [צירפתי פרינט סקרין של ההודעה] [attachment deleted by admin]
-
שלום לכולם, אני לא כותב פה הרבה אבל צופה ולומד. בכל מקרה אני אשמח אם מישהו מכיר תוכנת פקס טובה ששולחת פקסים גם לחו"ל. אני מעדיף תוכנה שתעבוד עצמאית, מה זאת אומרת עצמאית? שלא תבקש ממני להפעיל את ה - outlook או משהו בדומה לזה. פשוט להפעיל את התוכנה לכתוב את הפקס או להוסיף דף שסרקתי למחשב ואותו לשלוח. זה ממש דחוף אז זה יהיה אחלה אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעייה עוד היום. תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
טוב אף אחד פה כבר לא מפרסם עבודות אז יאללה כדי להחיות קצת עבודה אמ....לא אחרונה אבל אחת לפני... מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר להתקין מערכת הפעלה מהר? אמצעים שיש בידי : מחשב שעליו יישב האימיג' , וסוויצ' קטן (אם אני לא טועה במהירות של 100 MBIT) כעיקרון אני בד"כ צריך להתקין 2-4 מערכות בו זמנית , לרוב WIN XP מה הדרך היעילה והטובה ביותר? חשבתי על WDS , אבל אם אני אוכל איכשהו להתקין דרך USB , זה יהיה הרבה יותר מהיר מבחינת זמן. USB מעתיק בממוצע על 30 מגה לשניה לסלוט בעוד שהסוויצ' גג 10 מגה לשניה בסה"כ , כך שדרך ה USB תיאורטית אני יכול לעבוד על 120 מגה לשניה בעוד 10 מגה בלבד בסוויצ' מה הייתם ממליצים? האם זה אפשרי בכלל לעשות את זה דרך USB ?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה חינמית משהו פשוט להמיר קבצים מדיסקים ל-OGG לנגן. מישהו מכיר משהו בסיגנון.....?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין ,פשוט הווינדווס לא מוצא את הדרייברים אפילו שהדיסק בפנים ,מה אני יכול לעשות
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
ראיתי 2 שחרורים של מקודד XViD: של Koepi's ושל uManiac's רציתי לדעת איזה מהם עדיף להתקין. תודה.
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
האם קיים דפדפן שנועל את השפה האנגלית (או מעביר אליה) כשלוחצים על תיבת הכתובת?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כרגע שמתי את ה 0.60 אז אני לא יכול לתת דעות (בשביל זה צריך לחכות לבוקר) בין הדברים החדשים: הצגה מוקדמת של קבצי וידיאו לא גמורים (אני מעדיך VLC) הצפנה של הפרוטוקול (נגד ספקים שלא אוהבים BT ) ועוד כל הפרטים והורדה ב:http://www.bitcomet.com/
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כאשר פותחים את ה-Word הברירת מחדל שלו זה כתיבה בגופן Arial בגודל 11 ומרווח של שורה כאשר יורדים לשורה הבאה. האם אפשר לשנות לו את ברירת המחדל הזו ולקבוע לו לדוגמא שכאשר אני פותחת את ה-Word הוא יכתוב בגופן מסויים שאקבע לו ובגודל מסויים שאקבע לו ושלא יעשה מרווח של שורה כאשר יורדים לשורה הבאה?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מכוון שיש לי מחשב מרובה ליבות אני מחפש תוכנות שימושיות ויעילות שמנצלות מספר ליבות בכדי לנצל אותו כמו שצריך. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אם מישהו יודע על תוכנת Borland Delphi מהי ומה עושים איתה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי אני מחפש אפליקציה לאייפון שדרכה ניתן לצפות דרך סטרימינג בשילוב עם כתוביות. כלומר - להעתיק לאפליקציה קישור מ-YOUTUBE ואז לנגן אותו בשילוב עם קובץ כתוביות נפרד. ניסיתי דרך VLC אבל לא הצלחתי לטעון קובץ כתוביות ולכן זה לא רלוונטי עבורי. **עם אנדרואיד יש אפליקציה בשם BSPLAYER שנותנת לי מענה אך באייפון לא מצאתי אפליקציה מקבילה. מכירים אפליקציה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי סרט MPG בגודל של 734 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק אבל הקובץ גדול מידי אני רוצה לדעת אם איזה תוכנה אני יכול לפצל את הסרט כך שאני לא אהיה צריך לחבר את שני החלקים כדי לצפות בהם ואוכל לראות כל חלק בנפרד ומאיפה אני יכול להוריד תוכנה זו ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-