תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בניתי גלריה לעסק של אחי -הגלריה פה- http://www.thored.be/nir/index.html וחוץ מיזה שאני צריך להקטין תכובד של התמונות מה לדעתכם צריך לשפר? רק תיזכרו שזה גלריה ולא האתר אז אני רוצה שזה ישאר פשוט
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש תוכנה מקצועית לשמירת אתרים עם כל התוכן על המחשב,שאני אוכל לראות אותם גם שאני לא מחובר לאינטרנט. קיימת תוכנה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יצא כבר OFFICE 2007??? זה ויכוח של שתי חברים שלי!! אחד אומר: לא יצא ואם כן אז רק הBETA והשני אומר: שהיא יצאה כבר בגירסתה המלאה מה אתם אומרים?? אני רוצה להראות להם את התרד הזה תודה!!
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, יש לי הרבה תמונות שאני מתכנן להפוך לסרטון. אני מחפש תוכנה פשוטה (לא כמו Ulead VideoStudio שגם ככה לא קיימת בה האפשרות שאני מחפש אלא אם כן מישהו מכיר דרך אז אני אשמח לשמוע) לעריכת וידאו שתאפשר לי לשים הרבה תמונות ובלחיצת כפתור אחת להגדיר לכולן יחד אפקט מעבר ספציפי. שתיהיה אופציה בסגנון "החל על הכל". חשוב שיהיה בתוכנה הזאת האפקט הבסיסי ביותר שהוא Fade. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם. אין לי מושג איך זה הגיע לי למחשב אבל כרגע זה המצב: איזה ספיי אחד אפשר לומר השתלט לי על האנטרנט אקספלורר, על כול אתר שני שאני מנסה לעלות, עולה לי במקום איזה אתר מזורגג אחד שהוא כביכול אתר של אנטי ספי שטוען שיש לי ספי במחשב ואני צריך ליקנות את התוכנה כדי לטפל בבעיה. אני אפילו לא מצליח לעלות את YNET הרצתי :Norton Internet Security, Ad-Aware SE Persona וקספר סקיי אנטי וירוס. לפני זה עידכנתי את כולם כמובן וגם הרצתי אותם בSAFE-MODE. מחקתי גם את כול הקוקיס שלי ואת כול מה שבתיקיית TEMPORARY INTERNET FILES. כול זה לא עזר לי. יש לכם פיתרונות להציע לי חוץ מלפרמט את המחשב? תודה מראש לכולם. :-\
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בהתחלה הוא רשם שאנטי וירוס לא מותקן והתקנתי...ואח"כ שהוא לא מעודכן אז עדכנתי אותו.. כמו כן גם אפשרתי לו להוריד עדכונים של מייקרוסופט... בנוסף זה רושם שאין לי פיירווול...אומנם ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס אבל התקנתי במקום את הפיירוול של SYGATE ועדיין משום מה זה לא מזהה שיש לי פיירוול...(למרות שאת האנטיוירוס זה כן זיהה)... אז..או שאפשר להעיף את "התוכנה" הזאת...או שיש אפשרות להגיד לו מה הפיירוול שיפסיק להציק לי? תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנות טובות לנושא הזה אבל אני צריך משהו שמתלבש על microsoft word. תודה! עריכה: מצאתי, תודה.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן אנשים רציתי לדעת אם מישהוא יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא מדריך לתוכנה Sketchup 3?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ישד תוכנה שבודקת את החום בכרטיס מסך? כי אתמול נגעתי בכרטיס והוא היה רותח. GF2 MX400 NVIDIA. יש על הציפ' מאוורר
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי בעיה וכבר היתי בשני פורומים ולא ענו לי אז נראה איך אתם , אז יש לי בעיה אני לא יכול להוריד אלבומים מאנטי ליצים כי אין לי תמיכה של גוואה אני בטעות ביטלתי ועשיתי שלא יציא לי להוריד תמויכה כזאת אז השאלה היא איך אני יכול ידנית להחזיר את זה או ידנית להוריד את התמיכה . נ.ב היתי במיקרוסופט וב גוואה אין להם !!!
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש תוכנה שהופכת דיויקס לוי סי די אבל מהירה ? והכי חשוב שלא תהיה nero
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לא יותר מידי מסובכת לסירטוט של חדרים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קיבלטי כמה הודעות ב-icq ממשהיא שלא נימצאת אצלי ברשימה! אבל האח המפגר שללי סגר את זה מבלי שיחולטי להוסיף אותה לרשימה ואני שואל איך אני יכול להוציא את ההודעות הללו?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
התקנתי את ACCESS 97 מהחבילה של OFFICE 97 PRO. כשמפעילים את התוכנה מתקבלת הודעה ש"לא ניתן להפעיל את מיקרוסופט אקסס, מאחר שאין לו רישיון במחשב זה" והתוכנה פשוט נסגרת ולא ניתן להשתמש בה. WTF ??? מישהו נתקל בזה ? יודע איך פותרים את הבעיה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
התקנתי את המקודד גם מהתקנה מקורית שלו וגם דרך ה-NIMO PACK אבל שום דבר לא עוזר עדיין אין לי תמונה!!!
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כמו כמעט כולם אני מחפש ממשק לHTPC שיהיה בעברית.אני מבקש המלצה לממשק שיידע לנגן סרט ששמו ושם הכתובית לא זהה,וזה הכי חשוב לי בדרישות מהממשק. שיהיה ניתן להקפיץ את הסרט 5 שניות אחורה ע"י לחיצה על מקש החץ השמאלי (כמו בMV2PLAYER לדוגמא).אם יש אפשרות לעבודה על לינוקס זה מעולה אך לא חייב.תודה.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
וגם תוכנה שעושה ההיפך לקובץ מוזיקה, כלומר ממהירה את מה שמושמע. תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
יש לי הגה ממש ישן microsoft sidewinder precision racing wheel וזה תומך ב WINDOWS 98 אבל לי יש XP וזה עושה לי בעיות אפשר איכשהו לפתור את זה?? בלי להתקין ווינדוס 98??
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מתי שאני שומע בווינמפ או אפילו רואה סירטון ביו טיוב אז כל כמה שניות הקול מתארך מזהו כזה feellllllllllllllllllllllll? מה יכולה ליהות הבעיה ואין לי וירוסים?
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
חחחחח נראה לי הכותרת אומרת הכל עשיתי חיפוש, לא מצאתי תשובה פיקאסא לא יודעת לשים מסגרת שהכנתי מראש לתמונה, רק את המסגרות שיש בתוכנה אייסידיסי גם לא, עוד איזושהיא תוכנה של קנון שהגעתי אליה, עושה בערך אבל לא בדיוק המדפיס של הווינדוס גם לא יודע לשים מסגרות. ובנוסף, צריך גם שלא תהיה הפרדה בין התמונות, שהן יהיו צמודות אחת אל השניה לחיתוך קל יותר. תודה רבה גיא
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ממש כאילו שאופיס סובלת ממנטו. כל פעם שאני מעדכן משהו בקובץ(וורד או אקסל) ובא לשמור אותו התוכנה קופאת, אני ממתין איזה דקה שתיים ואז סוגר, וחוזר חלילה. ניסיתי לעדכן את האופיס דרך Windowsupdate וזה לא תיקן את הבעיה. מישהו נתקל בזה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
זאת אומרת שיהיו 4 אזורים שבכל אחד מהם יהיה סרטון אחר אבל הם יהיו מאוחדים בקובץ אחד.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
למשל השיר הזה http://www.youtube.com/watch?v=Xx8HwFpxv54 כלומר לקחת קובץ סטריאו לצרף לו תמונה ועל ידי זה יהפוך למעין קליפ תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6750 2.66 בלי אוברקלוק עד לפני חודש הכל היה טוב אבל פתאום הוא מתחיל לעבוד על 70% 90% וחוזר ל1-5% בלי סיבה בדקתי את חום המעבד בתוכנת אוורסט כחצי שעה והוא הגיע במקסימום ל50 מעלות כשהכי פחות הוא מגיעה ל38 מעלות מה נראה לכם שהמעבד נפגם או לא?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-