תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני עושה REBOOT למחשב אני מקבל את ההודעה הזו . איך אני יכול להיפטר ממנה ומה היא בעצם רוצה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
העתקתי איזה משהו וזה כתב לי את המשפטים הפוכים לדוגמא במקום שלום זה רושם םולש אני רוצה בעזרת אתר אינטרנט להפוך את זה...
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני בבעיה סיימתי לבנות אתר והכל בפרונט פייג' אבל נותרו לי שתי דברים שתי סלייסים שאחד אני רוצה לעשות אותו אימייל (שליחת אמייל למנהל האתר) והשני אני רוצה לעשות אותו כהוספה למועדפים. איך אפשר לעשות את כל זה באימייג' רדי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אני לוחץ לפתוח את התוכנה וזה מראה לי את זה:
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
עוד עבודה ישנה מאוד, הפעם בפלאש... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לפי קריטריונים של היעדר פעילות שניתנים לשליטה ושינוי, כמו תזוזה של העבכר או לחיצות במקדלת, באופן שיהיה אפשר לשלב בינהם או להפריד, למשל, שרק לחיצות במקלדת יוציאו את המחשב ממצב המתנה ולא תזוזת העכבר. או שרק היעדר לחיצות במקדלת בפרק זמן מסוים שניתן לשינוי יכניסו את המחשב למצב שינה בלי תלות בעכבר. מישהוא מכיר תוכנה כזאת או דרך ליישם את זה?
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני רוצה לגבות את כל ההגדרות שיש לי כולל אתרים \תוספים וסיסמאות בגלל שאני עושה פירמוט והתקנה מחדש
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
איך "מנקים" את מה שסיים להוריד ? ואיך מבטלים שהוא יפתח לבד את קבציי הראר ?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
לכמה זמן להריץ את הטורצ'ר טסט ? והאם הגיוני שהוא משתמש רק ב50% מהמעבד...?? אחרי הכל זו תוכנת מאמץ שבודקת את המעבד ב100% לא ככה?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
היי יש שאלה אצלי במחשב כשה מתבצעת ההורדה מהתוכנה הנל ברקע תמיד רץ ה INDEXER וכל פעם שהקובץ משתנה קצת הוא ממשיך כאולי בלי הפסקה זה בסדר כאילו ? או זה מכביד על ההרדדיסק? ויש פעלה אולי שהוא עושה זאת רק כשה הקובץ שלם ?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש פלאג אין לווינאמפ שיאפשר לי לבצע חיפוש של MP3 בתיקיה מוגדרת תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הכוונה היא למן פתקיות וירטואליות שיהיו על המסך. אפשר גם בתור תוסף למוזילה. תודה למי שייעזור לי
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
איך אני גורם לסרטון ב- 3D MAX להיראות באדום ציאן ככה שאפשר יהיה לצפות בו עם משקפי תלת מימד? צריך תוכנה מיוחדת או שיש איזשהי אפשרות ב 3D MAX ? או שאולי אפשר ליצור את האפקט בתוכנה אחרת אם אני ארנדר שתי סרטונים (עין ימין ועין שמאל) נגיד ב אפטר אפקטס או משהו? ואגב מישהו יודע איפו אפשר להשיג משקפי תלת מימד אדום ציאן יותר נוחות ממה שיש לי עכשיו מחתיכת קרטון זולה? :s05:
-
עריכה: פירוט הבעיה עם התוכנה קצת למטה ההודעה המקורית: PCMARK 04 3DMARK 03 הגירסאות החדשות, גירסאות החינם (לא PRO שעולות כסף) חיפשתי באתר המוצר שלהם אבל כל מה שמצאתי זה בסביבות ה20 קישורי הורדה לאתרים אחרים בעולם ואף אחד מהאתרים האלה לא עובד, או שזה קישורים שבורים או שזה קישורים דפוקים שמפנים לדפים לא קשורים לעולם.... תודה רבה מראש, רועי =]
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אני צריך אנטי וירוס בבקשה.... אבל חזק וטוב ... בברכה $שלומי$
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום עברתי היום לפיירפוקס מאקספלורר 7 הגופנים פה לא ממש מוצאים חן בעיניי ולא נוחים לעין..אני רוצה לשנות בדיוק כמו שהיה באקספלורר נסתי להתעסק עם ההגדרות נכנסתי לאפשרויות ואז לגופנים אבל אני לא מבין מה הולך פה ולא יודע איזה גופנים לבחור ואיפה.. בגלל שההגדרות שונות בין הדפדפנים ולא מדוייקות. איך אני מסדר את זה בדיוק? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: כאשר אני עוברת לדף הבא ב-WORD 2007 - הדף הבא מוצג בצידו השמאלי של הדף הראשון ולא מתחתיו. להלן תמונה הממחישה את הבעיה. http://www.siz.co.il/my/4815594325.JPG אני מעוניינת שהדף הבא יוצג מתחת לדף הקיים - איך עושים זאת? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
היי אני משתמש בד"כ ב daemon tools,שמעלה בלי בעיות קבצי NRG. לאחרונה התחלתי לעבוד גם עם windows 7,ושם אי-אפשר להשתמש ב daemon tools,אז התקנתי את virtual clone drive,שהומלצה בפורום וינדוס. הבעיה שהיא אינה מעלה לי קבצי NRG (השתמשתי ב nero 6 כדי ליצור אותם אם זה משנה),לא ב- XP,ולא ב windows 7. אני יוצר בד"כ קבצי NRG כדי לגבות כל מיני דרייברים שיש לי על דיסקים. האם אפשר להתשמש ב NERO כדי ליצור קובץ אימג' מסוג אחר,כזה,ש VCD תוכל להעלות אותו? או יש תוכנה אחרת במקום VCD שיכולה לקרוא קבצי NRG גם על windows 7?....
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא כותב פה הרבה אבל צופה ולומד. בכל מקרה אני אשמח אם מישהו מכיר תוכנת פקס טובה ששולחת פקסים גם לחו"ל. אני מעדיף תוכנה שתעבוד עצמאית, מה זאת אומרת עצמאית? שלא תבקש ממני להפעיל את ה - outlook או משהו בדומה לזה. פשוט להפעיל את התוכנה לכתוב את הפקס או להוסיף דף שסרקתי למחשב ואותו לשלוח. זה ממש דחוף אז זה יהיה אחלה אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעייה עוד היום. תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להשתמש בGhost החדש , אך כשמפעילים אותו בDos הוא כותב שאין מספיק זיכרון. הבנתי שצריך להגדיר Ram Drive (כונן וירטואלי עם זיכרון מורחב), אני לא מוצא שום מאמר או כתבה או בפורום על הסבר איך להגדיר את זה ( ב Autoexec , Config ) תודה לכל מי שיודע .. נ.ב - בלי קשר ל Ghost, אני מעוניין לדעת באופן כללי כיצד יוצרים Ram Drive .. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
היי אני מחפש תוכנה חינמית משהו פשוט להמיר קבצים מדיסקים ל-OGG לנגן. מישהו מכיר משהו בסיגנון.....?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
ראיתי 2 שחרורים של מקודד XViD: של Koepi's ושל uManiac's רציתי לדעת איזה מהם עדיף להתקין. תודה.
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה של סוני (T9) והיא מצלמת ולא מכווצת את התמונות בתור JPEG ככה שיוצאות לי תמונות באיכות גבוהה וכל תמונה 2-2.5 מגה אז כעיקרון בצייר אני פותח ושומר אותם בתור JPEG..יש תוכנה שעושה את זה לכמות של תמונות? תודה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-