עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by benor,

אין לי פירוול, וניסיתי להחליף כל מיני גרסאות. מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ward,

הורדתי משחק בקובץ CEU בגודל 120 K עכשיו איך אניי פותח את הקובץ הזה ?? באיזה תוכנה ?? . . . משחק בגודל 120 K ...? יכול להיות ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by psycho killer,

אני צריך לעצב מארז ואני רוצה תוכנה פשוטה וקלה לעיצוב אם אפשר אז גם לבנות את המארז ב3D (חוץ מפוטושופ)

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  4. Started by gt6,

מישהו יכול להמליץ לי על נגן וידאו טוב חוץ מ-media player משהו מקצועי וטוב בבקשה תחזירו תשובה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by xeloco,

יש לי מצלמה GPT MODEL:DC-4110 ונעבד לי הדיסק אם הדרייבר ואני לא מוצא את הדרייבר בשום מקום מאיפה אני יכול להוריד אותו? תודה מראש!!!

6. Started by אנדי,

שלום לכולם. זה זמן מה שבמחשב הנייד שלי (שודרג מ- 7 ל- win10 64bit) מתקבלת הודעת שגיאה שהקוד שלה הוא - 0xc00000e5 בעת נסיון להריץ ישומים. בדיקה קצרה של הגורם לכשל העלתה שהאשם הוא האנטיוירוס 'אווסט!', וזה החל לאחר עדכון גרסה (ניטרול המגינים של 'אווסט!' העלים את הבעייה. החזרת המגינים לפעילות שוב הוביל לתגובה אלימה של 'אווסט!'). עד כמה שזה ישמע מביך, 'אווסט' לא אפשרה אפילו את הפעלת ממשק הניהול שלה עצמה כאשר המגינים שלה פעלו!... הצעות לפתרון (לא כולל החלפת אנטיוירוס)? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם אני יודע ששאלה זאת נשאלה מספר פעמים אבל ניסית כבר הכל!לעניננו....... אני משתמש באימיול 4.2 של ליון העניין הוא שכל פעם שאני מעלה את התוכנה זה פשוט תוקע לי את המחשב עד כדי כיבוי והדלקה מחדש גם נסיונות להתקין שוב עלו בתוהו!יאמר שחכיתי לעניין עדכון הקבצים השיתופיים בהאשינג ולא פה הבעיה.עשיתי גם את המתבקש מנורטון 05! גם לאחר פירמוט המחשב הבעיה לא נפתרה ופשוט תוקעת לי את המחשב עד לפני שבוע הכל עבד פיקס הייתי ממש מרוצה ופתאום הכל נפל ניסית להתקין גרסאות מאוחרות עד 5.3 אך ללא הצלחה עדיין תוקע את המחשב מה אפשר לעשות שלא נעשה עדיין?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by IDAN AMRAM,

אני לא יודע איך זה קרה... אני לא יודע למה.... יצא לי להפעיל משחק כלשהו ופתאום אני שומע שיש לקולות הד מעצבן כזה.... אני יוצא מהמשחק, מרסט תמחשב, פותח סרט ואני עדיין שומע את ההד המעצבן הזה... מישהו יודע איך לבטל את זה? תודה לעוזרים *עריכה* בגלל תקלה שהייתה לי במחשב, הת'רד הזה נפתח פעמיים.. סליחה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by shaithebest,

שלום לכולם יש לי בנייד את הווינדוס VISTA HOME PREMIUM מה שקורה זה שיש לי המון סרטים בפורמט AVI שהווינדוס מדיה פלייר לא מזהה אותם אלא רק משמיע את הקול של הסרט בלי תצוגה לעומת זאת יש לי סרטים אחרים באותו פורמט שהווינדוס מדיה פלייר מעלה בקלות הבנתי שצריך להוריד מקודדים למדיה פלייר מהאינטרנט אבל אין לי מושג איך עושים את זה זתומרת.....כדי שהווינדוס מדיה פלייר יזהה לי את כל הסרטים מה צריך לעשות? או שיותר טוב לראות סרטים עם ה VLC או עם ה MEDIA CODEC בנוסף הווינדוס כל הזמן שולח לי התראות שהתוכנות DVIX שהורדתי מזיקות ומורידות זמנית מהאיכות של הצבע אשמח לפיתרון בעניין הקולנוע בלפ טופ

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  10. ערב טוב. בזמן הפעלת משחק מופיע לי הודעה. The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. המשחק הוא Angry Birds מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gil1611,

hi sliha en li evrit bamahshev ki ani lo baarez anashim taazru li bevakasha ani kvar hodesh menase laasig draver ko laleptop sheli baya rak be ehad draver KOL kodem kol ani lo yodea eh bodkim ma akartis kol sheli yesh li leptop shel DELL taazru li bevaksha tagidu eze od informazia zarih kidey ladaat eze kartis kol yesh li tooooda ve im mishu yehol letargem le evrit taodaa shel ani esmah dooooda shuv

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

אני מחפש מנהל הורדות קליל, בלי יותר מידי אופציות. האופציה היחידה שאני צריך היא פיצול ההורדה למספר חלקים. JDOWNLOADER תומך בזה? יש תוכנה אחרת? תודה.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  13. AMD 64 3000+ 2x512 400Mhz (משהו איכותי) R9800PRO Good MoBo Good HitSink&Cooling And medium overclock תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by talisman,

יש לנו רשת אלחוטית בבית עם שלושה מחשבים ששנים מחוברים אלחוטית ואחד ישירות. הבעיה היא שאם על אחד המחשבים האחרים מופעלת התכנה azureus אז מהירות ההורדה אצלי (המחשב שמחובר ישירות) קטנה בצורה מאוד מאוד משמעותית. האם יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה לא ייקרה?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  15. אני משתמש ב VISTAT 64Bit כשאני מנסה להתקין את ה PLUGIN CUPlayer.xpi שמאפשר צפייה בסרטונים ב FIREFOX אני מקבל את ההודעה הבאה: installation of npmozax.dll failed eror code -202 למשהו יש מושג איך אני פותר את הבעייה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Black_eagle,

שלום יש לי סרט מסווים בכמה חלקים שהוא בפורמט VOB איך אני צורב אותו על דיסק DVD? תודה

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by pc student,

זקוק לתוכנה לציור שקלה לשימוש.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  18. האם יש אפשרות לקבוע מקומות הורדה קבועים לסוגי קבצים מסויימים ב - firefox ? לדוגמא אם אני רוצה שתמיד כל קובץ שאני מוריד מסוג jpg הוא ישים ב - my pictures וכל קובץ doc לדוגמא, ב - my documents... יש אפשרות כזו ?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by !elad!,

אני צריך שתעזרו לי אני צריך מקודדים טובים למחשב כל הזמן הצבעים מסתבחים לי בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  20. אני מחפש תוכנה שתקריא לי טקסטים בעברית, עדיף חינמית או בעלת תקופת ניסיון. מישהו מכיר דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by borg,

בהמשך לת'רד הזה מחפש LiveCD לטכנאים, עיינתי בפורום שהוצע בת'רד ההוא ובמדריכים ליצירת LiveCD באמצעות BartPE, אבל לא הבנתי מה צריך לעשות כדי להוסיף תוכנות ל-LiveCD. אני צריך מדריך מפורט בעברית המיועד ל-n00b המסביר בצורה פשוטה עם דוגמאות איך משלבים תוכנות ל-LiveCD שנוצר באמצעות BartPE. לצורך העניין, הבסיס שלי הוא UBCD. אני רוצה שיהיו ב-LiveCD התוכנות הבאות: Anti-Virus Anti-Spyware Firewall CPUz Everest Firefox Tunderbird Partition Magic Ghost Nero Winamp WinRAR Total Commander תוכנות לצריבת ביוס לצורבים, ועוד (הצעות נוספות יתקבלו בברכה). תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. התקנתי את הגרסה האחרונה, עכשיו קשה לי להתחבר לשרתים בגלל בעיות עם הפורטים וכאלה, וגם זורק אותי משרתים בגלל LOWID מה זה אומר? איך אני מתקן את כל זה? ואיזה פורטים מומלצים לאימיול?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by oded6188,

יש לי סרט מסויים, והDVD הבייתי שלי כבר לא כל-כך קורא את הדיסק מפני שהוא שרוט... הייתי רוצה ליצור עותק נוסף של הדיסק על מנת שאוכל לצפות בו ב DVD הביתי... יש דרך לעשות זאת? (ניסיתי דרך הנרו וזה אומר שהדיסק מוגן) ד"א - ניסיתי כבר את התוכנה Magic DVD Copier, אבל היא נכשלה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  24. Started by tsvika,

אני מחפש תוכנה או כלי עזר שבו אני אוכל להגדיר שיעתיק קובץ מכונן מסוים, לכונן אחר, על בסיס יומיומי הצעות?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by Shlomi32,

הורדתי סרט שהוא ב BIN, CUE פתחתי אותו עם deamon tools והוא עובד כמו סרט די-וי-די. הוא עובד כל המסך ואני רוצה לשים עליו את הכתוביות לתמיד... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.