תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. לצערי ובטפשותי הורדתי את הקובץ המדובר על הוירוס מהפייסבוק והתקנתי אותו, רציתי לדעת מה לעשות? האם יש משהו שמסיר את זה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקווה שהדיון הזה מתאים לפורום הזה ... 1. אני מנסה להפעיל סרטים במדיה פלייר וזה רושם לי: The DLL 'cpuinf32.dll' can not be loaded. OS reports: המודול שצוין לא נמצא מה הבעיה של זה ?! 2. התקנתי את המשחק Little Big Adventure 2 (משחק עתיק ....) ומשום מה אני רואה את המסך 5 פעמים במקום פעם 1 .... מי שהביא לי את המסך אמר לי שזה בגלל הXP, זה הגיוני ?? יש דרך לתקן את זה ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כבר מלא זמן ולא מצליח למצוא בשום מקום אם למישהוא יש את הדרייבר תשישלח לי בדחיפות תודה.
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
שלום, בעיה מוזרה שהתחילה לי בימים האחרונים - חלק מהמקשים במלקדת לא עובדים בכל מיני מקומות. לדוגמה: אם אני רושם מייל באנגלית ומנסה לעשות E ע''י לחיצה על האות ק + שיפט ימני לא קורה כלום, אבל זה כן פועל כשאני עושה את זה עם שיפט שמאלי. לעומת זאת אם אני אנסה לרשום R אז הפעם השיפט השמאלי לא יעבוד והימני כן. לפעמים שניהם לא עובדים ואני משתמש ב CAPS LOCK. לפעמים כלום לא עובד ולפעמים הכל עובד בסדר. זה קורה באופן רנדומאלי, ולא עשיתי שום דבר מיוחד לפני שזה התחיל. אני משתמש בוינדוס 7 32ביט ובמקלדת LOGITECH WAVE. כבר ניסיתי לעדכן את הדרייבר של המקלדת. תודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מנסה לתרגם איזה סרט ישן וצריך תוכנה טובה לעבודה עם כתוביות יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
כאשר העברתי מ XVID ל MPEG הוא הפך ל MPEG מסך מלא (וזה יצא כאילו הכול נמרח לאורך)כי ה XVID היה לא במסך מלא ...אלה ב מסך רחב... מה צריך לעשות אני משתמש לפי המדירך ???http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=75
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1. תוכנה טובה ללימוד הקלדה עיוורת 2. תוכנה שעושה את הדסקטופ כמו ווינדוס וויסטה (ראיתי המון תוכנות כאלו כמו סטייל אאקספי או בליינד 5 לא הצלחתי להפעיל סקין של הויסטה) אם אפשר אלטרנטיבות אחרות... תודה.
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כמעט בכל עמוד שמכיל תוכן פלאש כלשהו, בין אם פרסומת, סרטון, משחק וכו', קופצת לי ההודעה המציקה הזאת וכשהיא מופיעה היא תוקעת את הטאב שממנו היא קפצה עד שאני מאשר אותה. לפעמים היא גם קופצת "מאחורי" חלון הדפדפן ככה שאני אפילו לא יודעה שהיא קפצה עד שאני רואה שהטאב נתקע (יכול לגלול, לא יכול ללחוץ על קישורים וכו') מישהו יודע איך אני נפתר מזה? עריכה אני חושב שזה הסתדר אחרי שעדכנתי את הפלאש לגרסה הכי חדשה, בינתיים לא שמתי לב לחלון הזה...
-
שלום, בוקר טוב! הורדתי כבר מיליון פעם סוני וגאס 10 וגם סוני וגאס 9 ואני לא יודע למה אבל אני לא יכול לרנדר לפורמטים כמו: AVI, MP4, WMV. פשוט אין את הפורמטים האלו... אני משתגע, אני חייב לרנדר סרט! המערכת הפעלה היא WIN 7, 64 bit. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש אחר האנטיוירוס והפיירוואל החינמיים הטובים ביותר. עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי תוצאות שעזרו לי.. אז מה הכי טוב?? וכמובן זכרו שיהיה חינמי לגמרי בלי כסף בלי זמן מוגבל לשימוש שיהיה חינם חינם חינם תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בPOWER DVD הוא ישר יוצא מההקרנה וכשאני רוצה להפעיל שוב הוא אומר שהיתה בעיה קודם בלה בלה...... בתוכנה אחרת קפץ החלון "אין די מקום אחסון זמין לעיבוד פקודה זו". גם במדיה פלייר זה נתקע..... מדובר בצורב+DVD (ז"א COMBO) של LITE ON. יש לציין שהדיסק *מלא* שריטות. יכולה להיות שזה בגלל זה? אגב שמתי לך שבמנהל התקנים כשאני עושה מאפיינים על הכונן DVD ב"אזור DVD" לא נבחר אף אזור. אני לא חושב שזאת הבעיה כי הסרט עולה ורק אחרי איזה 10 שניות נתקע אבל אם זה חשוב אז יידעתי אתכם...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך דרייבר לכרטיס קול שלי שיתמוך בווינדוס 7 אבל הבעיה זה שאין לי מושג איזה כרטיס קול יש לי אני יודע שהוא לא מובנה בלוח האם ושחיפשתי באבארסט הוא לא הציג לי כלום.. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכותרת מדברת בפני עצמה. נשבר לי מ-Nero. לא רואה סיבה להתקין אותה שוב על המחשב החדש. אומנם אני יכול להתקין רק את ה-Burning Rom בלי כל שאר התוספות המיותרות. אבל זו כבר הזדמנות להתקדם הלאה לכלים יותר חביבים שלא דורשים לפרוץ אותם רק בישביל לצרוב דיסק. אני מחפש תוכנת צריבה פשוטה ונוחה, יכולה להיות גם קוד פתוח ועדיף חינמית. מכיוון שיש כל כך הרבה בשוק, אני אשמח אם זו תהיה תוכנה פופולרית עם שוק משתמשים גדול. ישנה אפשרות נוספת והיא לצרוב עם תוכנת הצריבה של Win7, אבל היא פשוטה מדי לטעמי, וחסרה לי אופציה אחת חשובה והיא המרה של mp3 ל-CDA בזמן הצריבה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעיה בליצור את הכונן עצמו לא ל עשות M [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב קבצים עם סיומות sql ו-aspx אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לפתוח קבצים אלו
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מאד הייתי רוצה אתר\ תוכנה שיש בהה אייקונים שונים של מערכות הפעלה שונות, מוינדוס 3.11 עד לאקס פי, כולל מערכות הפעלה למק, וכו... תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הורדתי את הדריבר לכרטיס מסך וזה נותן לי תבעיה הזאת! מה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין להמיר קובץ HD בפורמט MKV זה 720p שתי שאלות : 1. איזה תוכנה מומלצת ? 2. לאיזה פורמט להמיר - שיהיה באיכות הטובה ביותר עבור NOKIA N95 8G ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למעסה הוא לא מראה לי GPU -באזור שרואים את הטמפ' של הרכיבים... בבקשה (זה משגע אותי..)עיזרו לי.. נ.ב הכ.מסך הוא 4870X2 הגירסה של ה EVEREST היא 4.50.1330
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מנסה הרבה זמן איך לסדר לדוד שלי תמחשב ולא מצליח עם התוכנה רדמין כמובן להיכנס לו למחשב אז איך מישתמשים בה? תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שאמורה לפתור את הבעיות... http://dl.cnet.com/downloads/0-1896420-100-6525083.html?st.dl.1896420-101-6525083.bc.1896420-100-6525083
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות תוכנה לניהול יומן שנה שתהיה נוחה ויעילה, וכמובן שלא תהיה גדולה מדי. בזמנו עבדתי עם "Time Calendar" אבל יש לה מספר חסרונות והיא די גדולה.
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש למשיהו מדריך או שהוא יכול להדריך אותי להכנת רדיו בתוכנה WINAMP תודה זה המספר של האיסיקיו שלי 101502332 תודה
-
אני מנסה להציג סרט מסויים והוא מראה לי אותו ככה: למה זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-