עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך משנים את זה שבICQ הוא לא ישנה את המצב שאני משחק ... כי בוא נגיד אני שם על AWAY אני נכנס למשחק והוא מחליט לשים את זה על ONLINE והוא כל הזמן מקפיץ את זה.... זה מציק :-\

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  2. יש לי את אימיול 0.49A שהוא מעולה ואני מוריד במהירויות גבוהות והכל טוב, עד שהוא מתנתק מהשרת אליו הוא מחובר (כל שרת. לא משנה איזה או לכמה זמן היה מחובר), ואז מופיעה ההערה ביומן: "לא נמצאו שרתים תקינים ברשימה שאליהם ניתן להתחבר". למען ההבהרה, בכל אימיול קודם שהיה לי, הוא היה מתחבר שניות אחרי ניתוק באופן אוטומטי לשרת אחר, רק שפה משום מה, הוא לא עושה את זה. בנוסף, אמרתי שאולי הבעיה היא עם הקובץ ADDRESS.DAT, אז גלשתי ומצאתי את הלינק http://www.gruk.org/list.php שלא עזר ולא שינה כלום; אח"כ גם הסרתי את ה-V מ"עדכן אוטו' את רשימת השרתים בעת ההפעלה", ועוד כל מיני עצות שאנשים נתנו בפורומים בארץ ובינ"ל, אבל כלום לא עוזר. הוא ממשיך להשאר מנותק. מיותר להסביר כמה זה מקשה ומגביל את השימוש…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by jackhammer,

יש לי XP 32ביט עם SP2 אני רוצה להוריד THEMES חדשים (הבנתי שזה חוקי כי מי שעושה את הTHEMES האלה הם אנשים פרטיים) איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by omershak,

שלום אני רוצה לעצב לוגו לחברה שמשכירה אופני הרים למישהו יש רעיון אולי?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by idang,

הי חבר'ה יש לי VISTA במחשב הנייד ואני מנסה להתחבר לצ'ט המתקדם של נענע משום מה אני לא מצליח.. הצ'ט ביקש ממני להתקין במחשב ACTIVE-X ועשיתי את זה ועדיין לא הצלחתי ... אולי מישהו פה שמתעסק בויסטה הצליח להתחבר לשם או שיכול לתת לי רעיון כלשהו תודה חברים

• 12 תגובות
    • 818 צפיות
  6. היי, קניתי נטבוק חדש (אך חלש..) וכשאני גולל ב hwzone הפרסומות מאיטות לי את כל הגלילה. האם יש דרך לבטל את ה flash רק באתרים מסוימים?

7. Started by liordavid,

שלום... אני משתמש בתוכנה klitekpp243e והיא לא מתחברת ? האם יש איזשהו PATCH שחסר לי ? הגדרות FIREWALL ?

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by Shortboarder,

מ AVI \DIVX . בנרו 6 יש את האפשרות אבל זה אומר שאני צריך איזה פלאגין שלא מצאתי אותו.. למישהו יש רעיונות?

9. Started by sapartil,

אני צריך לינק לתוכנת המרה מ MP3 ל WAV לא משנה לי מאיפה להוריד אותה העיקר שהיא תיהייה ללא התקנה בכלל portable מישהו יכול לישלוח לי לינק כזה ?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  10. Started by 3pac,

האוזניות לא עובדות לי כמו שצריך בWIN 7 , זאת אומרת ששומעים חלש מידי גם כשרמת העוצמה על 100% . יש למישהו תוכנה שמגבירה את הקול של כל המערכת ?[br]פורסם בתאריך: 22.07.2009 בשעה 21:48:47 ?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by iyc,

שלום, התקנתי את חבילת המקודדים של K-Lite ובזמן האחרון יש לי בעיה עם קבצי WMV ברשת. זה מראה לי פסים ירוקים צהובים שמרצדים לאורך. ניסיתי להחליף מקודדים, וניסיתי גם להתקיןם את המקודדים של מיקרוסופט של WM וזה לא עוזר. מצ"ב תמונה. יש למישהו פתרון? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by y_a_n_i_k,

מלפני יומיים רוב הטורנטים שאני נותן להעלות הפכו לאדומים, אני לא ידוע מה לעשות עם זה... כלום לא עוזר.... אני משתמש קבוע של הטראקר bitsoup, בטראקר אחר זה לא עושה בעיות. צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by neil4,

האייקון הזה שכשלוחצים אז רואים את השולחן עבודה : ואני לא יודע איך הוא נקרא בתור הווינדוס כדי שאני יוכל להחזיר אותו אז מישהו יכול להגיד לי , WINDOWS 2000.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  14. . תודה מראש install

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  15. יש לי נורטון אנטי וירוס 2002 ופתאום הוא גילה שם וירוס והאטני וירוס אמר שאי אפשר לרפא אותו ואז הוא נתן לי קישור לאתר של סימנטק: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.hllp.handy.html ושם מוסבר איך למחוק והכל, אני הלכתי ישירות לקובץ ומחקתי אותו משם ואז להפתעתי הוא חזר שוב...מדובר בקובץ של 16 מגה בייט, אח"כ בסוף הוא נמחק ואז עשיתי סריקה מלאה ואז הוא מצא לי קובץ של 16 מגה בייט שוב בתוך התייקה של האנטי וירוס ואז ניסיתי למחוק פעם ראשונה והוא נמחק ואז חזר ואח"כ ניסיתי למחוק שוב ואז הוא לא נתן לי אפשרות כי אמר שהקובץ מוגן ופתאום הוא נעלם לי משם. מה עליי לעשות?! :AR15:

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  16. תגיבו בבקשה עם מישו עשה יותר מהירות ובאמא שלי שזה אמיתי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  17. לא מופיע לי את כל מה שאני מוריד ומה שיורד ב " העברות " אימיול קדמליה , שרתים ******** העברות - פה הבעיה ************ לא מופיע לי כלום מה עושים ? :bash:

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  18. מה קורה פה?? :-\ :-X אני מחובר כמעט באופן קבוע למסנג'ר, ופתאום יום אחד צץ לא איש קשר חדש אצלי במסנג'ר תחת השם YAHOO@HOTMAIL לאיש אין כתובת דואר ליד שמו (כמו שלכל אחד יש כינוי ואז כתובת הדואר ממנה הוא מקבל אישור). בהתחלה חשבתי שאחד מחבריי המתחוכמים מנסה לעבוד עלי (במיוחד כשהוא פנה אלי במילים "עידו, אני לא מאמינה!!") והוא איכשהוא הצליח לאשר את עצמו כשלא ראיתי. אחרי כמה ימים שהבן אדם מציק לי, החלטתי פשוט לחסום אותו. מתברר שאני לא יכול לחסום אותו כי הוא לא רשום אצלי כאיש קשר!! כלומר מעולם לא אישרתי אותו מלכתחילה!! מישהו יודע מה אפשר לעשות בעניין?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום יש לי כונן נייד של 750GB שאני רוצה לגבות בו את המחשב שלי יש לי שני הארד דיסקים במחשב שאותו אני רוצה לגבות האחד של500 שמחולק לשתי מחיצות C(שזה המערכת)וכונן D(שעליו מותקנות כמה תוכנות) עוד הארד דיסק E של 1TB שעליו יש מוזיקה סרטים משחקים והתקנות... מה התוכנה הטובה ביותר לגיבוי ומה לגבות לפי זה ל750GB..?יש לי נורטון גוסט 14 תודה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  20. הבעיה: אחרי שאני עובד עם אינטרנט אקספלורר 7 איזה שעה הוא מסרב לפתוח קישורים. ואז כל פעם אני סוגר אותו ופותח שוב והוא שוב עושה לי את הבעיה, מישהו יודע מה הפיתרון? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by Amit_11,

הבעיה שלי היא כזאת : לפני חודש בערך צצה לי בעיה באינטרנט אקספלורר . אני נכנס ליוטיוב או לכל אתר אחר שאמור להיות בו שמע :סרטונים וכו' ואני לא שומע כלום .. נכנסתי מהגוגל כרום וכן אני שומע .. מפה לשם בדקתי ונכנסתי למדריך הזה : http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2009/03/16/IE-encountered-a-problem.aspx לא כל הפעולות שלהם עובדות (דרך אגב סליחה על הפרסום , אם אסור אני אמחק אותו ) רק הפעולה של הגיבוי קבצי רגיסטרי וערכי היישום של האינטרנט אקספלורר עובד .. אני מגבה את הערכים בשולחן העבודה , מוחק אותם מהרגיסטרי ונכנס אליהם שוב מהגיבוי ומתקין מחדש אותם (כמו אתחול מחדש) ואחרי זה נכנס לאינטרנט אפשרויות ומאפס את ההגדרות של האינטרנט ואז זה עובד לי , הבעיה פה היא שזה עובד…

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by k22,

שבת שלום. אני צורב בImgBurn ושזה מגיע ל50 זה ניתקע חבר שלי אמר לי להתקין את התוכנה SPTDinst-v169-x86 אני מתקין עושה update וממשיך לתהיקע אני מסיר את ההתתקנה ממשיך להיתקע מה אפשר לעשות בשביל שאני יוכל לצרוב?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  23. מנהל ההורדות של FF הוא מספיק מהיר לעומת תוכנות צד שלישי כמו IDM ?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by נומאד,

יש ברשותי 4 סרטונים שכל אחד מהם שוקל 70 מגה, כל אחד מהם זה פצצה קלאסית של טום וג'רי,ואני מאוד רוצה לשמור אותם אבל זה תופס לי מקום מפלצתי בדיסק יש אפרות עם תוכנה מסוימת להקטין אותם אבל שהם עדיים ישארו באותה איכות? בתודה רבה.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  25. שלום לכולם, הורדתי סרט, וכשניגנתי אותו הוא בא עם רצועת סאונד בגרמנית, כשברקע, בחלש יותר, שומעים את האנגלית. לצערי בשורת משימות לא רואים את החץ של "דיירקטסב" ובמדיה פלייר האופציות של השפת דיבור לא משפיעות על זה. מישהו יכול להסביר לי איך להעיף את הרצועת סאונד הזאת? אולי בנגן אחר?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.