עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Sweet_Tooth,

אני תמיד מסיר אותו בעזרת ADWARE אבל הוא תמיד חוזר!!! מה לעשות??? השם שלו הוא IGETNET או משהו כזה

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by Saliman,

התוכנה נעלמה מפני האדמה!! באחד ה Mirrors שמצאתי נכתב שהתוכנה לא זמינה להורדה "because kazaa lite k++ project is not longer maintained" והשאלות הנשאלות הן: למה? ו- WTF?!?

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by md22,

כשאני פותח את התוכנה Fx, Joiner מופיעה הודעת שגיאה הבאה

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by m0tek,

חייברה , אני עובד עכשיו על פנטיום 4 1500. לוח - d850mv של אינטל 256 RDRAM Geforce 3 t500 התוצאות הללו הגיוניות? CPU Score 3160 Memory Score 3929 HDD Score 503

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  5. Started by mafisto00,

שלום לכולם, אני לא כותב פה הרבה אבל צופה ולומד. בכל מקרה אני אשמח אם מישהו מכיר תוכנת פקס טובה ששולחת פקסים גם לחו"ל. אני מעדיף תוכנה שתעבוד עצמאית, מה זאת אומרת עצמאית? שלא תבקש ממני להפעיל את ה - outlook או משהו בדומה לזה. פשוט להפעיל את התוכנה לכתוב את הפקס או להוסיף דף שסרקתי למחשב ואותו לשלוח. זה ממש דחוף אז זה יהיה אחלה אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעייה עוד היום. תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by nadaw,

שלום! אז מה ניסיתי: בדקתי שהפיירוול מאשר תICQ עדכנתי תICQ להכי חדש בדקתי שהפיירוול של הווינדוס מבוטל עשיתי ריסטרטים בדקתי אנשים שונים להוספה לרשימה זה מה שמופיע לי: בדקתי וכל האנשים האחרים יכולים להוסיף אותי.. רק אני לא אותם.. מה לעשות?? תודההה

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Started by Starsky,

שלום, אני לא בטוח שז ההפורום המתאים אז אם לא תעבירו בבקשה את ההודעה. אני רוצה לצרוב דיסק עם תמונות רגילו JPG בצורה כזאת שהDVD יתמוך בו ואני יוכל לצפות בהם דרכו. איך אני עושה את זה??? כמה שיותר פירוט בבקשה. ועוד דבר, אפשר לעשות אפשרטים כלשהם שצוריבם דיסק כזה? למשל מעברים מיוחדים מתמונה לתמונה, מוזיקה ברקע ושאר אפקטים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  8. אז ככה.. לחבר שלי יש מכשיר MIO עם הGPS (נראה לי זה דגם 168), משהו כזה. איכשהו הכל נמחק לו, והוא צריך להתקין מחדש את כל התוכנות. שאלה מס' 1 - איזה מערכת הפעלה המכשיר מריץ. שאלה מס' 2 - מערכת הניווט שלו היא של חו"ל - צפון אמריקה וקנדה. בעקרון יש לו את הדיסקים של ההתקנה, הוא שואל איך מתרחשת ההתקנה בפועל. אם מישהו מתמצא, אשמח לקבל תגובה. אגב, המכשיר נקנה בחו"ל, ככה שאי אפשר לשלוח להם את המכשיר או משהו כזה. תודה, נדב.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by yotaman,

לאחרונה אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה בתוכנות אקראיות. בעיקר במסנג'ר ובתוכנה Cucusoft AVI to VCD DVD MPEG Converter. מישהו יודע מה הבעיה? [צירפתי פרינט סקרין של ההודעה] [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  10. מישהו מכיר ? חיפשתי בפורום ובגוגל ולא מצאתי . תודה

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by ski_farm,

עד היום היתה לי התוכנה PHOTO EXPRESS 6 אשר איתה סרקתי עם הסורק שלי והיא ענתה לצרכים שלי לפני שבוע העברתי למערכת הפעלה 7 (הייתי ב XP) והתוכנה לא תומכת ב win 7 ניסיתי לחפש גירסה חדשה יותר של התוכנה אך לא מצאתי (אולי הפסיקו לשדרג אותה או החליפו לה שם) לכן אשמח לקבל עצה לגבי תוכנת סריקה טובה כמו או יותר מן התוכנה שהייתה לי ושגם תתמוך ב win 7 תודה רבה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by zohar678,

שווה להתקין אותה?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by yonit,

אני צריכה לצרוב דיסק לאדם מבוגר שאין לו באוטו רדיו דיסק שקורא mp3 אלא רק דיסקים רגילים. החומר שיש לי על המחשב שאני אמורה לצרוב לו הם בתצורה של mp3. ברור לי שבתוכנת הצריבה אני אמורה לצרוב את הדיסק כדיסק שמע (סיומת cda) ולא כדיסק נתונים. השאלה שלי היא כזו - החומר שיש לי על המחשב בתצורה של mp3 הוא בתצורה של 320kbps ולא בתצורה של 128kbps. האם לפני תהליך הצריבה אני אמורה להמיר את הקבצים מתצורה של 320kbps לתצורה של 128kbps או שאין קשר?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  14. לאחר שהוא קרס והואפעל מחדש הוא פתח לי את כל הלשוניות מההפעלה האחרונה ולא מהרגע האחרון שהיה פתוח? כבר אבדתי ונכנעתי. לא מצאתי כיצד אפשר לשחזר את כל הלשוניות.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by dimago,

שלום חברים חברת נורטון מציעה מחירים מיוחדים לכבוד תקופת החגים בארה"ב. קיבלתי במייל ואני רוצה לשתף אתכם. http://www.anti-virus4u.com/Norton_2012_Sale_Cheap_Norton_Antivirus_Internet_security_s/67.htm אני חושב שכבר המלצתי על האתר בעבר, יצא לי לקנות מהם כמה פעמים. שווה לבדוק.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by FishnZone,

מחשב נייח Windows 7 32BIT יש לי פלאפון Samsung Magic Touch , התקנתי את ההתקנה של התוכנה שלו (אני חושב שזה התוכנה המתאימה לו...) בכל אופן , אני מחבר את הקבל USB למחשב ולפלאפון , עכשיו התוכנה של הפלאפון מזהה חיבור USB , אבל שאני עושה לתוכנה להתחבר , זה נותן שגיאה . נכנסתי למנהל התקנים , והוא לא מזהה את החומרה . המחשב אחרי פרמוט . ד"א התקנתי Chipset אם זה קשור...

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by yakirsh4,

הסתדרתי תודה בכל מקרה.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  18. באקספלורר אני פשוט לא משתמש אבל בכרום ופיירפוקס שוב ושוב מתרסק לי הפלאש (או השוקווייב פלאש). אני רואה באינספור פורומים עד כמה הבעיה נפוצה, אך לא מצאתי פתרון באף אחד מהם וקיויתי שאולי ניתן יהיה כאן לאבחן איכשהו את הבעיה. תודה רבה, איתי מפרט: htpc antec fusion e4500 2.20 Ghz RAM 4 GB windows 7 ultimate 64 bit

19. יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by MrAccident,

אוקיי פתרתי את הבעיה, הייתי צריך לבחור רק בשורה אחת ב"מקור" ושתי השורות היו מסומנות אז אתם יכולים למחוק את זה או מה שאתם רוצים שלום יש לי גיבוי של הוינדוס בקובץ Image של גוסט, כשרציתי לשחזר את הוינדוס אתמול נתקלתי בבעיה יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד מהם מחולק לשניים: C ו-M, קובץ ה-Image נמצא ב-M והוינדוס נמצא (מן הסתם) ב-C כשאני מתבקש לציין את ה"destination" ה-C וה-M נמצאים בכונן אחד ואני יכול לבחור רק את הכונן כולו, אני לא יכול לבחור רק ב-C ואם אני בוחר בכונן כולו אז אני לא יכול ללכת "next" כי הוא כותב לי שקובץ ה-Image נמצא באותו הכונן. אני בטח יכול להעביר את ה-Image לכונן השני אבל אני רוצה לפרמט רק את C ולא רוצה שיקרה משהו ל-M כי יש שם מלא קבצים שאני צריך אז זאת לא או…

21. Started by NosNos22,

גיביתי לאחרונה כמה קבצים ל ISO ובמכובן צרבתי אותם ב NERO כ DATA על מנת שאוכל ללצרוב אותם כ CD IMAGE ישירות מהדיסק או להוריד אותם לכוננן הקשיח שוב פעם ואז לצרוב כ CD IMAGE הקטע הוא כשאני מכניס את הדיסק לכונן הווינדוס כותב לי שהם או מושחתים או שהם קבצים ב פורמט שהוינדוס לא יכול לזהות! למה?! אולי בגלל שצרבתי אותו על כונן אחר? או במילים אחרות צרבתי את קובץ ה ISO כ DATA הבעייה היא שכבר מחקתי את כל הקבצים מ ההארדדיסק ועוד נקודה היא שבהתחלה הכונן קלט את הדיסק והראה על קובץ ISO בדיוק כמו שתיכננתי אבל עכשיו זה כבר לא ,,,, וניסיתי המון דיסקים ויסיתי להתחקות אחר הקובץ ה ISO דרך תוכנת ISOBUSTER ללא הועיל תעזרו לי צרבתי ככה כבר המון דיסקים עוד משהו : לפני שאני מכניס את הדיס כותב לי ע…

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by 3d7,

יש לי ב-DAEMON Tools Pro אפשרות ליצור Virtual IDE Drive ו-Virtual SCSI Drive. יצרתי Virtual IDE Drive ורציתי לשאול מה ההבדלים ביניהם (יתרונות/חסרונות).

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by J0n1,

אני רוצה להעביר את תכולת הHDD שעליו נמצאת מערכת ההפעלה לאחד אחר. מה הדרך הכי קלה לעשות את זה? ואם אפשר אז עם ממשק נוח ובלי להתעסק עם הדוס. ואם אני רוצה להפוך את כל תכולת הHDD שיש לי עכשיו לISO, כדי שיהיה לי גיבוי, איך עושים את זה? תודה :]

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  24. שלום, אני לא בטוח כמה זה מתאים לפורום, מצד שני אני לא רואה פורום אחר שהוא מתאים אליו אז אני פותח את הת'רד כאן. אם כן, הרצתי חיפוש בכונן עם קספרסקי 2009 אם זה משנה, והוא מצא כי FLASH וquick time בsystem32 מסוכנים. וכל תיקיית QuickTime מסוכנת גם כן :-X מה קורה פה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by benfree,

שלום לכולם.. רציתי לדעת האם ישנה אופציה לשינוי היוזר של סקייפ ואני לא מדבר על הכינוי אלא על היוזר עצמו.. כמו שיש במסנגר כתובת מייל ויש כינוי. אז אני מדבר על הכתובת. תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים