תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחי נכנס מהמחשב שלי לפני כמה ימים מהאקספלורר לפייסבוק, והוא צריך לשלוף משם את הסיסמא כי הוא לא זוכר אותה, איך אני יכול למצוא אותה? ההיסטוריה שם שמורה ל20 יום, תודה.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום חברות וחברים, יש לנו בעייה בהדפסת דפי אינטרנט או חלקים שלהם (הדפסת קטע מסומן). הטכסט המודפס יוצא קטן מאוד. הבעייה הזו תקפה הן לאספלורר והן ל'שועל' (שניהם, אם איני טועה, בגרסתם האחרונה). קצת מידע על המערכת: מערכת הפעלה - win7 ultimate 64 bit. מדפסת - HP photosmart c7283 גרסת דרייבר - 61.64.212.0 כיצד ניתן להגדיל את מידות הטכסט המודפס כך שגם ניתן יהיה לקרוא אותו? (בתמיכה הטכנית ל HP לא מצאתי פתרון לבעייה) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קספרסקי LAB כבר עובדים הרבה זמן על האנטי וירוס הבא בסידרה המצליחה, והוא זמין להורדה בפורום של קספרסקי בחינם, הורדתי והנה כמה מילים ותמונות. קודם כל, הממשק והעיצוב החדש פשוט מדהים! הרבה הרבה מאוד אפשרויות נוספו, כמו סוף סוף Firewall מתקדם ועוד.. ממליץ להוריד, רק אני חוזר זוהי גרסאת BETA, לא שנתקלתי בבאגים. הנה כמה תמונות: ועכשיו מי שרוצה לנסות: כנסו לפורום הרישמי של קספרסקי http://forum.kaspersky.com/ תירשמו ושם יש קהילת KIS\KAV8 BETA ושם כבר תראו אשכולות עם הגרס האחרונה. אחרי שמתקינים בוחרים ברישיון BETA. וזהו, הרישיון BETA שניתן הו ל30 יום.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי חבר'ה (לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת, אני מחפש תוכנה אז נראה לי שזה פסדר לפרסם פה ) אני מנגן בגיטרה(חשמלית) ומחפש תוכנה אשר תוכל להשמיע מקצבי תופים\באס\גיטרת רקע(rhythm) כלומר, תוכנה שאני אבחר בה מקצב/רקע/ליווי לנגינה שלי. מקווה שתוכלו לעזור,תודה :]
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצאת התוכנה 3dmark 2003 ומה כול הדבר הזה עם השעון מתחיל לרוץ לאחור?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר איזה תוכנה חינמית לשחזור קבצים שרוקנתי מסל המחזור? זה ממש חשוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי את הגירסה השמינית של התוכנה ואני לא יודע איך להשתמש בה.. מישהו יכול להביא לי הדרכה קצרה לאיך עושים גיבוי דרך התוכנה? תודה רבה מראש למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
התקנתי שרת סרבר 2008 ו-Exchange 2007, הפעולה בעצם היחידה שאני רוצה שהשרת הזה יעשה הוא תיאום פגישות עם יומן שיהיה למשתמשי הרשת, זה הפעולה היחידה שכרגע אני דורש משרת ה-EX... אין לי מושג בזה יותר מדיי ולכן הייתי רוצה לדעת האם אוכל למצוא עזרה כאן, מה אני צריך לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן הכרום ולאחרונה התחיל לי מן דיסטורשן רועש ומעצבן בכל וידאו שאני מפעיל ביוטיוב, ולא משנה באיזו איכות הוא. ניסיתי למחוק את הפלש ולהתקין מחדש, ניסיתי כל מיני הצעות שמצאתי בגוגל ושום דבר לא עזר. זה קורה רק ביוטיוב, הבעיה היא לא ברמקולים כי כשאני שומע שירים מהמחשב הכל בסדר. אם מישהו מכיר את הבעיה אני אשמח לעזרה, כבר התייאשתי תודה ושבוע טוב!
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שזאת אולי בקשה די גדולה ואפשר להגיד גם מוגזמת, אבל מישהו אולי מוכן להסביר לי מה אני צריך לעשות כדי לעבוד עם פורום החינם של השפה (yaBB) או איפה אני יכול למצוא הסברים מלאים עליו? אותו דבר בקשר למערכת ניהול אתר (PHPnuke). ודבר אחרון, בעזרת איזו תוכנה פותחים קבצי PHP?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
אתן דוגמא מוחשית- למחשב מחוברים רמקולים וגם אוזניות וברקע מתנגנים שירים ב winamp ואני מחפש אפשרות להפעיל נגן אחר\לא משנה איזה ולשמוע שירים אחרים דרך האוזניות בזמן שברקע נשמעים שירים אחרים ברמקולים מקווה שלא סיבכתי את השאלה תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על אפ-דייט זה לא מעדכן לי משום מה, כלומר, כתוב Scan for updates וככה זה נשאר.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מעבד pentium r d 2.8 לוח אם c19-mcp04 gigabyte 3גיגה ראם כרטיס מסך rodeon x550 256mb אני רוצה להתקין את הגרסה הכי מתקדמת שתעבוד טוב על מפרט כזה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לאתר דרך מוזילה... אני כאילו נכנס אבל שאני רוצה לכתוב הודעה או משהו כזה הוא אומר שאני לא רשום! מה לעשות? אני שונא Ie6 ...
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי, את מתכנן לפרמט ולהתקין את הWIN7 שיש לי.. אז רציתי להכין דיסק של הדרייברים לפני שאני מפרמט אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום דרייברים שמתאימים לWIN 7. אם אני אוריד לVISTA זה יעבוד? אני מתכוון לBIT 32. תודה רבה. יקח לי הרבה זמן להגיב כי אין לי כרגע מחשב.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה הורגתי עכשיו את הגרסה החדשה של FIREFOX ויש לי כמה בעיות 1) המחשב עובד טיפה יותר לעט וטיפה יותר נתקע 2) כשאני נכנס לדודמא לאתר שש(אל תרדו עלי זה היה לבדיקה של משהו) אז כל התפריטים כבר נמצאים כזה בצד עכשיו שאלה איך אני יכול לשנות את העיצוב של התוכנה?
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם. מותקן אצלי ה FIREWLL של SYGATE, שעד לפני זמן מה לא היו לי איתו שום בעיות.. אני כבר איתו קרוב ל-3 שנים ומאד היתיידדנו. הבעיה שהתחילה לא מזמן מאד לא מובנת לי ולא הצלחתי להבין מה מקור הבעיה. כל כמה דקות, בערך 5~ (זה דיי קבוע) התוכנה Smc.exe ב-Task Manager מגיעה ל-100% ניצולת ותוקעת את כל המחשב לכמה שניות.. ואז הכל מסתדר עד ששוב חולפות ה5 דקות~ וחוזר חליליה. חשוב לציין שכשאני מנתק את האינטרנט הדבר לא קורה. בבקשה עזרו לי לפתור את הבעיה. ואם יש לכם המלצות לFireWall אחר שהוא יותר טוב מה Sygate אז אשמח אם תשתפו אותי במידע (Sygate עדיין במקום הראשון יחד עם Nod32 ??) בנוסף יש לי תוכנת אנטי וירוס של AVG 7.1 ואיני בטוח שהיא עושה את העבודה כמו שצריך.. האם יש לכם המצ…
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כמה סרטים על המחשב שמחולקים לקבצי Bin ו-Cue וחתוכים לשני חלקים (תצורה שרובכם מכירים מאתרי שיתוף הקבצים) אמנם הסרטים הם באיכות של DVDRip אך בכל זאת אני מעוניין לצרוב אותם! אני רוצה לאחד את שני הקטעים כמו שהם וצרוב אותם על דיסק DVD, כך שיתנגנו כחלק אחד. יש לי צורב DVD מסוג LG 4163 ואני מחפש תוכנה שתוכל לעשות בשבילי את האיחוד בין שני החלקים, אשמח אם תוכלו לעזור לי. בתודה מראש ניר.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב-SPY DOCTOR אבל בזמן האחרון היא עושה לי בעיות... לכן אני מחפש משהו אחר... מה הפיתרון המומלץ ביותר? תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי רשימת סרטים מכובדת על המחשב, אני מחפש תוכנה שתסדר לי את הסרטים ותקל על בחירת סרט. שתכלול תמונה, תקציר, אורך סרט ואם אפשר גם דירוג בimdb. חיפוש בגוגל הביא לי רשימה לא רצינית של תוכנות. מישהו מכיר תוכנה טובה? קיים בכלל דבר כזה, או שjukebox קיים רק בעולם הסטרימרים? תודה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להעביר סרטונים שנמצאים על DVD לפורמט FLV. ראיתי תוכנות שממירות AVI ל-FLV אבל לא משהו שיעביר ישירות מ-DVD ל-FLV. יש למישהו רעיון ? איזה תוכנה מומלצת להמרת DVD ל-AVI ? ובמה להשתמש כדי להמיר ל-FLV ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
הורדתי מהרשת קובץ IMG ואת קובץ ה - CCD המתאים לו (בעלי אותו השם) כשניסיתי לצרוב את הקובץ לדיסק ע"י CloneCD קיבלתי הודעת שגיאה כאשר פתחתי את קובץ ה - CCD. הודעת השגיאה הייתה שהערכת לא יכולה למצוא את הקובץ המבוקש. יש משהו שאני יכול לעשות? האם אני עושה משהו לא נכון?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
חשבתי שווינאמפ פחות מעמיס על המחשב ולפי הרשימה במנהל המשימות הוא מעמיס יותר, יש איזו הצדקה? איזה תוכנת מוזיקה כדאי להשתמש?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה שלי למחשב, עכשיו אני רוצה שדוג' סדרות שאני מריץ במסך שם הסאונד יפעל רק על הרמקולים שלהם (חיברתי את החיבור סאונד של הטלוויזיה גם למחשב לחיבור פנוי שיש לי ) עכשיו אני רוצה שיהיה ניתוב כזה, ז"א אם אני רואה סרט במסך שם הסאונד של הסרט שם לא יפעל על הרמקולים הרגילים ולהפך ככה דוג' אני אוכל לראות במסך אחד סרט ובמסך השני לשחק. אפשרי ? תוכנה לניתוב או פיצול סאונד?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-