עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ofirrjd,

היי, כזאת שלא מתקינה לך כל מיני זבלה ותוכנות נילוות. מקווה שאני בפורום הנכון... תודה, אופיר

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by BeNzZy-BoY,

הורדתי את התוכנה הנ"ל ולפני ההתקנה היא שלחה לי הודעה שבגלל שאין לי winmedia player 9 יכול להיות שיהיו בעיות בהרצתה.. אז הורדתי את המדיה פלייר 9 והתקנתי את התוכנה .. כשאני בא להיכנס לתוכנה היא שולחת לי 2 errors . משהו על קובץ keren32.DLL מה הבעיה ?! אני זוכר שפעם מישהו רשם שצריך לעשות משהו אבל אני לא זוכר מה וגם עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי שום דבר.. :-\ צריך עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by infer73,

אז ככה, ל-HTPC החדש שלי אני מעוניין בתוכנה נוחה ככה שיהיה אפשר לנווט במדיה שבמחשב (האמת רוב המדיה נמצאת במחשב אחר, אם זה משנה) באמצעות שלט רחוק בלבד, בלי צורך בעכבר או מקלדת התקנתי על המחשב Windows 7 וניסיתי להשתמש ב-Media Center של מיקרוסופט והוא בעיקר כבד ואיטי (יש לציין שהמחשב גם לא בדיוק הדבר הכי חזק בעולם, בכל זאת), וגם הוא לא לחלוטין מסתדר עם קבצים שנמצאים על מחשב אחר, אז האם יש למישהו המלצות? (אגב, אני מעדיף להתקין Windows XP בכלל, אבל את 7 ניסיתי רק בגלל ה-Media Center המובנה)

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  4. אקספלורר מזהה כל דבר שאני מוריד כוירוס. מה לעשות? תודה ובלי עצות על דפדפנים אחרים

5. Started by kfirlion,

הורדתי והתקנתי את האייסיקיו 6, אני לא מבין מה אני עושה הלאה.... בבקשה תעזרו לי...

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by wrecker,

רציתי לדעת מה הדבר העיקרי שישפיע על מהירות של קידוד או עריכה של סרטון למשל אם זה מעבד? זכרונות? ואם מערך רייד 0 משפיע? בקיצור מה יתן את התוצאות המהירות ביותר? ואם OC עוזר לזה תודה!

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by y_a_n_i_k,

מלפני יומיים רוב הטורנטים שאני נותן להעלות הפכו לאדומים, אני לא ידוע מה לעשות עם זה... כלום לא עוזר.... אני משתמש קבוע של הטראקר bitsoup, בטראקר אחר זה לא עושה בעיות. צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  8. תוכנת קריוקי פשוטה ונוחה בבקשה

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  9. שלום, אני לא מצליח לקבוע את זה. אני נכנס למאפיינים של 'פיסקה', מגדיר מיושר לשני הצדדים, ולוחץ על 'ברירת מחדל' למטה, ומאשר. ועדיין, כל חלון חדש שנפתח, הטקסט מיושר לימין. מה עושים? תודה.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  10. בס"ד אני רוצה לעשות דיסק התקנה של אוסף תוכנות. עכשיו באיזה תוכנה אפשר לעשות משהו יפה ומושקע? אם תמונות וכל זה. ניסתי את CDMenuPro V4 ולא ממש הצלחתי גם הממשק שלה על הפנים\: אז אם יש תוכנה אחרת שהיא על רמה זה יהיה טוב. ואם יש לינק למדריך יהיה עוד יותר טוב. תודה רבה לכם ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  11. ניסיתי דרך TuneUp Utilities 2007 אבל,אחרי שאני מוחק בה כמה סטארטאפים הם מופיעים שוב. המלצות?

• 14 תגובות
    • 834 צפיות
  12. איזה תוכנת מפות של כל ארה"ב באנגלית אתם הכי הרבה ממליצים להשתמש לGPS ? קניתי GPS של חברת TOMTOM המפות הם רק של פלורידה (בה אני נמצא). שווה לי למחוק אותה ולהשים משהו חלופי במקום ?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by swg,

^ http://qttabbar.wikidot.com/download אשמח אם מישהו יעזור.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  14. באקספלורר אני פשוט לא משתמש אבל בכרום ופיירפוקס שוב ושוב מתרסק לי הפלאש (או השוקווייב פלאש). אני רואה באינספור פורומים עד כמה הבעיה נפוצה, אך לא מצאתי פתרון באף אחד מהם וקיויתי שאולי ניתן יהיה כאן לאבחן איכשהו את הבעיה. תודה רבה, איתי מפרט: htpc antec fusion e4500 2.20 Ghz RAM 4 GB windows 7 ultimate 64 bit

15. Started by hichcock,

שלום יש לי דיסק מקורי של קספרסקי 2009 התקנתי עכשיו ווינדוז 7 ניסיתי להתקין את קספרסקי אבל אני מקבל כל הזמן הודעה שאחד הקבצים נחסם כי הוא לא מתאים לווינדוז 7 incompability חיפשתי באתר של קספרסקי אבל לא מצאתי שום דבר רק שאפשר לקנות אחד חדש שעובד על ווינדוז 7 מישהו יודע מה עושים? או יודע איך אני יכול לסדר את זה מבלי לקנות חדש?? טיינקס!

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  16. יש לי בעיה כזאת כל צ'אט שאני לא נכנס זה לא נותן לי להכנס זה עושה לי את זה תמונה תעזרו לי דחוף בבקשה..!

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  17. שלום לעוזרים ולמנסים, יש לי תוכנת גיבוי Backup exec וכרגע היא מגבה נתונים באופן מושלם: תיקיות, SQL, ואקסצ'יינג'. כרגע הגיבוי מתבצע לקלטות. אני רוצה להעתיק את אותו הגיבוי למיקום נוסף. דיסק קשיח חיצוני ברשת. הדיסק מזוהה ברשת, ויצרתי מיפוי לכונן בשרת המפעיל את ה Backup Exec. אפשר לקבל הסבר עם דרך פשוטה להעתיק את הגיבוי או ליצור גיבוי חדש לדיסק חיצוני ברשת. אם יש אפשרות להעתיק את הגיבוי הקיים למקום נוסף - עדיף. תודה.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  18. Started by Sweet_Tooth,

אני תמיד מסיר אותו בעזרת ADWARE אבל הוא תמיד חוזר!!! מה לעשות??? השם שלו הוא IGETNET או משהו כזה

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by evman007,

כבר שבוע שלם שכל חלון שמגיע דרך קישור למשל מזאפ לא נפתח לי! זה קורה גם באתרים שאני מנסה רגיל להכנס אליהם לא יודע מה זה

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום יש לי כונן נייד של 750GB שאני רוצה לגבות בו את המחשב שלי יש לי שני הארד דיסקים במחשב שאותו אני רוצה לגבות האחד של500 שמחולק לשתי מחיצות C(שזה המערכת)וכונן D(שעליו מותקנות כמה תוכנות) עוד הארד דיסק E של 1TB שעליו יש מוזיקה סרטים משחקים והתקנות... מה התוכנה הטובה ביותר לגיבוי ומה לגבות לפי זה ל750GB..?יש לי נורטון גוסט 14 תודה

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  21. Started by netanel38121,

רציתי לדעת בבקשה איך אני עושה שיראו את הטמפרטורות בתוכנה EVEREST על המסך ה LCD של ה G5 אם מישהו יכול להסביר לי אני מאוד ישמח ראיתי פה מישהו בפורום שעשה את זה אבל אני לא זוכר מי זה. תודה נתי

22. שלום לכולם ובוקר טוב. בזמן האחרון התחלתי להשתמש באייטונס, ופשוט התאהבתי בתוכנה. לאחר שראיתי כמה סרטונים על איך להעביר מדיה לאייפוד, פשוט הייתי חייב, אבל אין לי אייפוד. חיפשתי קצת, והגעתי לתוכנה הנהדרת- iTunes Agent http://ita.sourceforge.net/ תוכנה זו מאפשרת לכם להשתמש באייטונס כדי להעביר מדיה לכל כונן USB מבוסס DRAG AND DROP. התוכנה יושבת במגש המערכת, וככה משתמשים בה: (דבר ראשון תיצרו פלייליסט שאיתו הנגן יהיה מסונכרן) תחילה, לחצו לחיצה ימנית על הסמל של התוכנה, וכנסו להגדרות שלה. שם יופיעו לכם שלושה TEMPLATES מוכנים ל: PSP ופלאפונים מסדרת WALKMAN של סוני אריקסון. אם יש לכם אחד מאלה, לא תצטרכו להתעסק בהגדרות, פשוט לבחור את התבנית המוכנה שלו. אם לא- לחצו על NEW,…

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by nadav1379,

אני קניתי דיסקים של 900MB ו100 דקות אבל התוכנה נרו מראה לי רק עד 870 איך אני עושה את זה שזה יראה לי עד 900?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by Anonymous1,

שלום, כיצד ניתן לבטל אתחול מתחקליטור? תודה.

25. Started by J0n1,

אני רוצה להעביר את תכולת הHDD שעליו נמצאת מערכת ההפעלה לאחד אחר. מה הדרך הכי קלה לעשות את זה? ואם אפשר אז עם ממשק נוח ובלי להתעסק עם הדוס. ואם אני רוצה להפוך את כל תכולת הHDD שיש לי עכשיו לISO, כדי שיהיה לי גיבוי, איך עושים את זה? תודה :]

• 9 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים