תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש ב-uTorrent ומוריד תכנים בעיקר מ-TL. כששדרגתי את גרסת התוכנה ל-1.8.3 שמתי לב פתאום שהתוכנה מדווחת על העלאה של כ-5kbps יותר ממה שאני מגביל אותה, למשל אם אני מגביל ל-20 הדיווח יהיה 25. עכשיו שדרגתי את התוכנה לגרסה 1.8.4, והתופעה החמירה! כשאני מגביל ל-20 אני רואה 30-35. ומה שיותר מוזר, אם אני מגביל ל-45 (האפלוד המקסימלי שלי הוא 64) אני רואה דווקא ירידה לסביבות ה-35-40 (גם בלילה וכשכלום לא רץ ברקע). כמו כן התוכנה כל הזמן מדווחת על הורדה, וגם כאן זה החמיר ב-1.8.4. הוא כאילו מוריד קבוע במהירות 10kbps... אני לא מבין מה העניין וזה קצת מדאיג אותי. גם לא ברור לי אם זה משפיע על רוחב הפס הכללי בבית, ואם זה נחשב ל-ratio שלי...
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מנסה להפעיל את Windows Media Player מופיעה לי השגיאה הזאת, זה התחיל אחרי שמחקתי איזה ספיי מהמחשב... מה אני עושה?
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לום, הייתי בקורס טכנאי PC ולא טרחו ללמד אותי הכל נתקלתי במצבים שעל המחשב לא היה דרייברים של USB במידה וקורה מצב כזה מה עליי לעשות מהיכן אני מוריד אותם ואיך אני מתקין אותם בנוסף נתקלתי במצבים שהיה בעיה ב REGISTRY ב WINDOWS האם יש כלי חינמי וחוקי לתיקון ה REGISTRY ? איך עושים את התיקון הזה ? אפילו הפצת לינוקס שמאפשרת את זה? הרי מעבדת מחשבים לא יכולה להריץ דיסק של WINDOWS XP לא מקורי ולעשות REPAIR מהם BAD SECTORS האם הם קשורים לחומרה והאם באמת ניתן לתקן אותם על ידי תוכנה? מהם MBR ? האם הם קשורים לחומרה ומהם בכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
איך אני גורם לסרטון ב- 3D MAX להיראות באדום ציאן ככה שאפשר יהיה לצפות בו עם משקפי תלת מימד? צריך תוכנה מיוחדת או שיש איזשהי אפשרות ב 3D MAX ? או שאולי אפשר ליצור את האפקט בתוכנה אחרת אם אני ארנדר שתי סרטונים (עין ימין ועין שמאל) נגיד ב אפטר אפקטס או משהו? ואגב מישהו יודע איפו אפשר להשיג משקפי תלת מימד אדום ציאן יותר נוחות ממה שיש לי עכשיו מחתיכת קרטון זולה? :s05:
-
hola all from brasil!! I really need a program to convert cds to MP3... it should be a easy and good program, if u can with a link it will be great!! thanks for all the replayers!! p.s i know this program have been asked many time but i cant search from here...
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לתוכנות התחזוקה הבסיסיות (מלבד תוכנות אבטחה) למחשב. אני מתכוון לתוכנות שהן must have בכל מחשב, מהסוג שמפעילים פעם בשבוע. לדוגמה defragmenter, ניקוי רג'יסטרי וקבצים זמניים, וכד'. תוכנות שמשתמשים בהן כדי למנוע מצב שהמחשב זוחל מכל מיני סיבות וצריך לפרמט אותו.. אני גם מחפש תוכנת scheduler עם ממשק פשוט שתאפשר לי בקליק אחד להפעיל את כל התוכנות אחת אחרי השנייה. תודה מראש, שנה טובה .
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ביצעתי את העדיכון למערכת ההפעלה מהלינקים שמצאתי לדרייבר אבל לא יודע למה במנהל ההתקנים עדיין הוא לא מראה אותו כמותקן תקין . יש מצב שמישהו יכול להשיג לי את קובץ ההתקנה עצמו של הדרייבר ? תודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי אני משתמש בד"כ ב daemon tools,שמעלה בלי בעיות קבצי NRG. לאחרונה התחלתי לעבוד גם עם windows 7,ושם אי-אפשר להשתמש ב daemon tools,אז התקנתי את virtual clone drive,שהומלצה בפורום וינדוס. הבעיה שהיא אינה מעלה לי קבצי NRG (השתמשתי ב nero 6 כדי ליצור אותם אם זה משנה),לא ב- XP,ולא ב windows 7. אני יוצר בד"כ קבצי NRG כדי לגבות כל מיני דרייברים שיש לי על דיסקים. האם אפשר להתשמש ב NERO כדי ליצור קובץ אימג' מסוג אחר,כזה,ש VCD תוכל להעלות אותו? או יש תוכנה אחרת במקום VCD שיכולה לקרוא קבצי NRG גם על windows 7?....
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
במהלך ההתקנה מופיעה לי ההודעות שגיאה הבאה: "This program wil install SCSI Pas Through Direct (SPTD) layer on your computer. WARNING - SPTD not compatible with kernel mode debuggers (SoftICE, WinDGB etc.)! please cancel setup if you plan to use kernel debugger on this machine." ניסיתי להוריד מכמה מקומות שונים, ניסיתי להוריד גירסת ניסין (ל-30 יום) מאתר היצרן. ניסיתי הכל וזה פשוט לא עובד, תמיד מופיעה השגיאה הזאת, אני עושה אישור ואז רשום "System file write eror" וזה יוצא לי מההתקנה. אני משתמש ב-Windows XP Pro SP2. אותה בעיה יש לי גם בתוכנה Deamon Tools ולכן מותקנת אצלי על המחשב גירסא ישנה שלו כי בכל גירסא אחרת מופיעה ההודעה הזה. כרגע גם הצלחתי להתקין גירסא ישנה של Alcohol 120…
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא כותב פה הרבה אבל צופה ולומד. בכל מקרה אני אשמח אם מישהו מכיר תוכנת פקס טובה ששולחת פקסים גם לחו"ל. אני מעדיף תוכנה שתעבוד עצמאית, מה זאת אומרת עצמאית? שלא תבקש ממני להפעיל את ה - outlook או משהו בדומה לזה. פשוט להפעיל את התוכנה לכתוב את הפקס או להוסיף דף שסרקתי למחשב ואותו לשלוח. זה ממש דחוף אז זה יהיה אחלה אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעייה עוד היום. תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חברת תרופות שאני עובד מולה מוציאה תחרות סרטונים בה מובטח פרס לזוכה. לצערי אינני יכול להשתתף בה אבל אולי אתכם זה יעניין. http://www.shizim.com/HemoclinCompetition.html בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצאת התוכנה 3dmark 2003 ומה כול הדבר הזה עם השעון מתחיל לרוץ לאחור?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מוריד המון חומר מהאינטרנט סרטים,תוכנות, EBOOK וכו' האם יש תוכנה שאפשר לשמור את שמות הקבצים+תאור במה מדובר כמו אלפון כזה ?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם,רכשתי מחשב חדש מסוגDELL INSPIRION והגיע איתו מערכת ויסטה HOME BASIC השאלה שלי היא האם נוד 32 יעבוד עם הויסטה(הנוד בגרסא 2.70 החדשה)?? והוא הגיע לי עם MACAFEE מובנה בתוך הויסטה כבר ואני רוצה להשתדרג אז האם זה אפשרי?? -ועוד שאלה נוספת האם כדאי להשתדרג לויסטה 64ביט מבחינת הביצועים(האם הם מורגשים??),ואיזה הגדרות כדאי לשנות למען מהירות מוגברת באקספולר?? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אז ככה.. לחבר שלי יש מכשיר MIO עם הGPS (נראה לי זה דגם 168), משהו כזה. איכשהו הכל נמחק לו, והוא צריך להתקין מחדש את כל התוכנות. שאלה מס' 1 - איזה מערכת הפעלה המכשיר מריץ. שאלה מס' 2 - מערכת הניווט שלו היא של חו"ל - צפון אמריקה וקנדה. בעקרון יש לו את הדיסקים של ההתקנה, הוא שואל איך מתרחשת ההתקנה בפועל. אם מישהו מתמצא, אשמח לקבל תגובה. אגב, המכשיר נקנה בחו"ל, ככה שאי אפשר לשלוח להם את המכשיר או משהו כזה. תודה, נדב.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מנסה להציג תוכנית עבודה, אבל משום מה בחלון התמונה באיכות ממש נמוכה (הקובץ הוא JPEG באיכות טובה). כשאני מרנדר זה נראה טוב, אז כנראה שזה משהו בהגדרות תצוגה שם, אבל אני לא מוצא.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי 4 וירוסים שהאנטי וירוס שלי(Norton AntiVirus 2003) לא מצליח להסיר.... המיקום של הוירוסים:c:\windows\system32. הקבצים שבהם נמצאים הוירוסים: cmd32.exe-שם הוירוס:w32.kwbot.c.worm mnsvcsp.dll-שם הוירוס:pwsteal.trojan mnsvcsp.exe-שם הוירוס:keylogger.trojan mscvrt32.exe-שם הוירוס:backdoor.sdbot אנא עיזרו לי למצוא פתרון. בתודה שגיא אוחיון.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כל שרת שאני מנסה להתחבר אליו אני מקבל את ההודעה: You have a lowid. Please review your network config and/or your settings מזה? למה זה קרה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטיוירוס 2003 ומתי שאני מדלי את המחשב קופצת לי הודעה של הנורטון "some symantec product settings have been changed by an unauthorized program. this can indicate that an attacker or a virus is attempting to disable your protection to avoid problems, settings will be reverted to the previous configuration and your system will be restarted. Click OK to continue [glow=blue,2,300] Click here to go to symantec Technical Support Knowledqe Bese...[/glow] אני לא יודע מה אני צריך לעשות כאדי שלזה לא יופיעה השמח לתגובות
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מקבל דואר עם לניק לאתר מסוים, כשאני לוחץ על הלינק לפתחת האתר, נפתח לי רק הדפדפן בלי העמוד, איך אני מתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
נראה לי הכותרת אומרת הכול כשאני כותב רגיל בתוכנה זה יוצא הפוך איך אפשר לטפל בבעיה (נ.ב. עשיתי פורמט, לפני זה הכול היה בסדר) תודה! לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אחרי שהתקנית את 9.6 יש לי בעיה עם הרזולוציה, וב - DPI כל פעם שהמחשב מופעל מחדש או אחרי שימוש במסך מלא על ידי תוכנה אחרת או משחקים הרזולוציה חוזרת להיות 480/640 אי אפשר לשנות אותו דרך הממשק הרגיל של windows אלה רק דרך הממשק של הדריבר גם ה - DPI נראה שמתאפסת בכל הפעלה מחדש והגופנים משארים קטנים למרות ש - windows מדווח שהוא שונה ניסיתי לחזור לדריבר הקודם 9.5 שאיתו הכל עבד אבל זה לא עזר ניסיתי להסיר את 9.5 במצב בטוח + Driver Cleaner.NET כולל קבצי *cab להפעיל את המחשב מחדש והתקנת 9.6 אבל גם זה לא פתר את הבעיה HD4850 9.6 indows xp sp3 HE תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
יש לי winamp גירסה 5.1 , חלק מהקבצים שלי הם שירים בעיברית כאשר אני צעלה אותם בplay list אני רואה ג'יבריש ולאומת זאת יש קבצים בעיברית שאני רואה אותם בלי בעיה (ככה שלא נראה לי שזה בעיה של פונטים או הגדרות עיברית) עד לפני כמה ימים הכל היה מצויין ואז גיביתי את השירים ופירמטתי את המחשב כאשר התקנתי שוב את התוכנה והחזרתי את השירים התחילה הבעיה מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי .. סרקתי דף ברזולוציה די גבוהה ויצא שכל הלבן בדף בהדפסה - בין המילים והגרפיקה יצאו טיפה אפור (עם נקודות אפורות) אולי בגלל דהייה של הדף או לכלוך ... כלומר גוון הדף היה קצת אפור לכן המדפסת ניסתה לעשות זאת ע"י הוספת הנקודות האפורות איך אני יכול להלבין את הרקע הלבן לגמרי בלי לפגוע הרבה בשאר הטקסט ... ?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום רב, לפני זמן לא רב, רכשתי שתי רישיונות של Acronis True Image 11 Home. (עבור שני מחשבים) כעת קיבלתי מהיצרנית מייל, המבשר לי חגיגית שכלקוח מוערך של החברה, אני זכאי לשדרוג חינם לגרסה החדשה יותר - Acronis True Image Home 2009 כאן מתעוררות שתי שאלות: 1. האם בכלל כדאי לשדרג? 2. מה יעלה בגורל שני הגיבויים שכבר יצרתי עם הגרסה הנוכחית? האם לאחר השדרוג, אוכל עדיין להשתמש בהם במקרה שאזדקק לשחזר? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-