תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ידוע ש MPAA תובעת אתרים כגון ISOHUNT ו Lokitorrent שמשמשים כאתרי אינדקס לטורנטים. אז למה שהם לא יתבעו גם את Google ? הרי גם הוא משמש כאתר אינדקס לטורנטים. דוגמה לחץ כאן
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לבנות מכונה וירטואלית ב-VMware Player 6, אני מבצע את השלבים הבאים: 1. Create a new virtual Machine. 2. בחלון שמופיע, אני מבקש ממנו להתקין את Windows 95, מה-ISO של הדיסק של Windows 95 שהורדתי. 3. בוחר שם ומיקום בדיסק למכונה הוירטואלית. 4. גודל דיסק קשיח מקסימלי: 8GB. אחסון דיסק וירטואלי כקובץ אחד. 5. מגיע לשלב הסיום ולא משנה את הגדרות החומרה של המכונה הוירטואלית. 6. בעת תחילת ההתקנה של חלונות 95, VMware Player 6 מציע להוריד ולהתקין במכונה הוירטואלית VMware Tools for Windows 95, 98, Me and NT - version 7.7.0. אני לוחץ Download and install, והוא מתחיל בהורדה שבסיומה הוא מציג הודעת שגיאה: "Install of VMware Tools for Windows 95, 98, Me and NT failed. Contact VMw…
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, נכנסתי לתיקיה של NVIDIAיליתי שיש שם 2 תיקיות בשמות Win2k והשניה Win2KXP.. עכשיו גיליתי שמותקנים אצלי הרבה דרייברים ואני חשבתי שכל פעם שמתקינים אחד חדש הקודם נמחק והחדש מחליף אותו.. אז השאלה שלי זה האם אני יכול למחוק ללא כל חשש את הדרייברים 163.75,169.02,93.71 מהמחשב ולהשאיר רק את 169.21 ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בעקרון אני צריך את הדף הורדות של הדרייוורים של הלוח אבל אשמח אם זה לא טירחה גם לקבל את הדרך איך מגיעים לדף הורדות,הרבה זמן הייתי באתר של MSI ולא הצלחתי למצוא תודה רבה רבה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
במחשב עם מערכת הפעלה WIN 7 64 אני מנסה להתקין תוכנת הצגת סרטי וידאו VLC. הורדתי את מאתר VIDEO LANvlc-2.2.4-win64.exe וניסיתי להתקין. קיבלתי את ההודעה הבאה: ניסיתי להוריד שוב מאתר אחר, אותה התוצאה. ניסיתי להוריד vlc-2.2.4-win32.exe ולהתקין, אותה ההודעת שגיאה. יש לי תחושה שהבעיה היא במערכת ההפעלה ו/או בתוכנת ההתקנה. מה עושים כדי להתגבר על הבעיה ולהתקין VLC?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך דרייבר לבקר מסך (תואם VGA) לוח אם: AWRDACPI של GIGABYTE אני חושב Windows Xp
-
- 3 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
יש לי FIREWALL חומרתי של NVIDIA על הABIT שלי , מה עדיף לשים, אותו או את הFIREWALL של BITDEFENDER שבא עם האנטי וירוס ?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום יש לי IPOD ואני בעיקרון משתמש ב ITUNES בשביל להעביר שירים.. אבל התוכנה הזו מפגרת מאוד ולא הכי קל להשתמש בה... יש אולי תוכנות טובות יותר וקלות יותר לשימוש בשוק?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לשמור קובץ HTML עם תמונות וכשאני שומר זה לא שומר את התמונות אז מה אני צריך לעשות תעזרו לי בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
כבר הייתה לי בעיה דומה, מסכים כחולים, והנה היום שוב פעם היה לי מסך כחול ובעיות בהפעלת המערכת. לבסוף איכשהו הצלחתי להכנס עשיתי את כל הסריקות האפשריות כולל הסריקה של nod32 שמצא איזה 3 וירוסים/משהו מסוכן. עכשיו אני לא מבין למה הוא לא ניטרל אותם לפני זה? למה רק בסריקה הוא גילה את זה? יכול להיות שהוא לא מספיק טוב? (הוא מעודכן) יכול להיות שהוא נותן לוירוסים להכנס ובגלל זה יש מסך כחול? או שאולי זה בכלל בעיית זיכרון כי יש לי 256SDRAM. תודה!![br]פורסם בתאריך: 5.02.2007 בשעה 21:30:21 שחכתי לציין שמהחשב נתקע כמה פעמים והייתי צריך לעשות ריסט...ובאחד הריסטרים פשוט היה מסך כחול והכל התחיל...(בפעם המי יודע כמה)
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
רציתי לדעת מאיפה מורידים את חבילת הקוקדים הכי עדכנית ושתכלול הכל. וגם לדעת אם windows madia player 10 יכול להציג כתוביות לסרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
זו תקלה שנמשכת דיי הרבה זמן כך שאין לי מושג אם משהו שהתקנתי לאחרונה גרם לזה אבל בכל זאת, ברוב הסרטונים שאני מנסה לנגן ב-YouTube אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה:"we're sorry, this video is no longer available" הבעיה נפתרת אם אני מחליף לאקספלורר אבל אני שונא לעבוד איתו ובלי קשר זה לא פותר את הבעיה. יש למישהו פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
(שוב אני מדגיש,יש לי קספרסקי כאנטי-וירוס,בנורטון אני משתמש רק לשם speed disk optimise ) (בבקשה בלי הערות כגון "תמחק את נורטון זה לא שווה" וכו' .) אז תראו.... כשאני מפעיל את הnorton systemwork וזה מבקש לעשות active אני בא ללחוץ next אבל המסך תקוע .... זה מאוד מוזר ...הוא ישר תקוע ואני רק רואה חלון שצריך ללחוץ next אבל אני לא יכול זה מראה את הסמן כשעון חול...(שצריך לחכות קצת כשזה טוען) אבל לא הגיוני שזה טוען שעההההה.....זה תקוע . מה עושים? (וניסיתי להתקין מחדש לא עזר)
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום. נתון מחשב נייד חדש שנרכש בארה"ב תוצרת HP בו מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA. במחשב קיים דיסק קשיח בנפח - 300G, שמחולק מראש ע"י היצרן לשתי מחיצות: מחיצה C בנפח 280G ומחיצה D בנפח של כ - 10G ( בה נמצאים כל הנתונים הבסיסיים של HP ). אני מנסה לחלק את הכונן הקשיח ( מחיצה - C ) לספריה נוספת ולא מצליח. ניסתי באמצעות שתי תוכנות ניהול ולא הצלחתי ע"י שתיהן: PARTITION MAGIC 8 - כשאני מנסה להפעיל את התוכנה מתקבלת הודעה: התוכנה אינה פועלת במחשבים בהם מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA, אלא רק במחשבים בהם מותקנת תוכנת הפעלה מסוג - XP או NET. מוזר - כי בעבר כן הצלחתי באמצעות תוכנה זו לחלק דיסק במחשב נייד שבו מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA. PARAGON PARTITION MANAGER - בתום הפעולה לאחר הקשה על APPL…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עושה הקלטות על פלייבקים ואני רוצה לדעת מהו האפקט שמגביר את הקול שהוא נמוך.. אני יודע איך עושים אקו ושינוי טונים ואני צריך לדעת את האפקט שמגביר את הקול/עוצמה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמספר חודשים פתחתי אשכול שבו סיפרתי על בעיה עם ה מדייה פלייר שאיני יכול לראות סרטים אני לא זוכר מי אבל אמר לי לעשות ככה : מדייה פלייר>כלים>אפשרויות>ביצועים>האצת וידאו>מתקדם>ולבטל את כל ה V שיש שם . וזה אכן פתר לי את הבעיה ומאז אני יכול לראות קבצי מדייה במחשב במדייה פלייר תודות לאותו אחד שעזר לי אך התעוררה לאחרונה בעיה נוספת הקשורה לנושא, איני יכול לצפות בסרטים ב powerdvd (כשאני מעונין לצפות בסרטי dvd ) והבנתי שצריך לעשות את אותו דבר שעשיתי במדייה פלייר אבל בפאוור דיוידי עכשיו אני לא מבין בpowerdvd כלכך האם תוכלו בבקשה לעזור לי כיצד לעשות את אותה פעולה שעשיתי שעבר למדייה פלייר בעזרתכם אבל הפעם ב powerdvd ...? תודה מראש לעוזרים (ה…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
משום מה הICQ לא שומר לי את הHISTORY של שום משתמש.... מישהו יודע איך להדליק את האפשרות הזאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום , כשאני מבצע חיפוש באחד הפורומים כאן , אני מגיע לתוצאות החיפוש ונכנס לאחד הקישורים בעמוד התוצאות , אך כשאני מבצע BACK בדפדפן ע"מ לחזור לתצוגת תוצאות החיפוש , אני מקבל דף ריק ורק לאחר שאני עושה REFRESH לדף , אזי מתקבלות התוצאות חיפןש..ממש מוזר ומעיק . מישהו נתקל בתופעה ..אגב זה לא רק באתר אן אלה גם בפורומים אחרים ברשת . בפיירפוקס אין אגב את הבעיה הזו .. מישהו יודע איך פותרים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אנחנו עובדים בפרוייקט שבו יש קומפרסור שעובד במשך 11 שעות ביום, ומופעל באופן מחזורי ע"י שעון שבת פרימיטבי. אנחנו צריכים לזהות הפסקת זרם חשמלי אל הקומפרסור כסיגנל של תוכנה. פתרון ראשוני היה שהתוכנה נפלה ממילא על הexception שנזרק בעקבות הפסקת העבודה - זה לא מספיק טוב, שכן זה לא נותן לנו לסגור את הדרייברים הרלוונטים, והתוכנית נופלת בצורה אלימה. השאלה המרכזית שלנו היא כזו: אנחנו עובדים עם UPS מדגם ADVICE PR750, שיושב אחרי השעון שבת. ומחפשים דרך לקבלת התראת תוכנה על הפסקת הזרם מספר דקות לפני הניתוק עצמו -על מנת שנוכל לסגור את התוכנה באופן עדין יותר. בנוסף, האם אתם מכירים דרך ליצירת קשר עם היצרן? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי! אני טכנאי מחשבים,והחלטתי לבנות ווינדוס (מבוסס על מקורי כמובן (יענו מבקש סיריאל ועושה אקטיבציה)) ולעשות לו כמה שינויים כדי לחסוך לעצמי זמן בהתקנות... אני משתמש ב nLite מצאתי איך לשלב עדכונים ודריברים אבל אני לא מצליח לשלב תוכנות צד-שלישי(נרו אדובי וכו') למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה? חשבתי על לעשות MSI מכל התוכנות אבל אז אני צריך לבנות סקריפט שיריץ אותו... וזה דיי מסורבל ומעצבן... למישהו יש ניסיון עם התוכנה והוא יכול לאמר לי איך לשלב תוכנות בהתקנת הווינדוס?? תודה.. NIKILLER
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הסרתי אנטי וירוס AVG ומשום מה כאשר אני מנסה להתקין כל אנטי וירוס אחר , אני מקבל הודעת שגיאה שAVG עדיין מותקנת ולכן לא ניתן להתקין . חיפשתי שרידים של ה AVG אך לא מצאתי. מה אני צריך לעשות כדי להסיר את הAVG הארור הזה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נניח ויש לי שיר על המחשב ואני רוצה רק את המנגינה שלו בלי המילים,אז יש דרך להפריד בינהם? ככה שתשאר לי רק המנגינה בעצם... עם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה והאם זה מסובך?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין daemon tools בVISTA X64 ולא הולך לי...מישהו יודע אולי למה?...או אולי יש לכם תוכנה חלופית?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום. החלפתי גרסא של אלכוהול ובגרסה הקודמת יכותי לעשות MOUNT מ"המחשב שלי" ישירות בלחיצת קליק ימני על הכונן הוירטואלי. האופציה הזו נעלמה איך אני מחזיר אותה ?? (עכשיו אני צריך להכנס לאלכוהול ולעשות MOUNT משם ) תודה.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-