עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by deso,

מה זה בדיוק RapidShare? זאת תוכנה שנותנת להוריד דברים מהאתר? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ronbubl,

האם HDD REGENERATOR מומלצת? האם יש תוכנה טובה יותר?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by RX7,

אני לא מצליח לראות את התמונות בחלון הודעה בצד של האיסיקיו.. וגם אני לא מצליח לשים תמונה שלי וגם אני לא מצליח להסתכל בפרטים כשאני פותח אתה חלון שיחה ולוחץ על פרטי חבר נסתי להסיר ולהתקין מחדש ועדיין הבעיה נמשכת יש עוזרים ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by jacob300,

שלום לאחר ריקון סל המיחזור יוצאת הודעת שגיעה (מצורפת תמונה) וסל המיחזור לא מיתרוקן, רק אחרי הפעלה מחדש. Windows xp pro sp3 מה ניתן לעשות ? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ptyahoo,

מסתבר שהאימיול לא חוקי...

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by dudi2002,

האמת, פעם ראשונה או שניה שאני שומע על הwindows הזה. מה מיוחד בו שאין בxp?? ואם הוא כזה שווה, מהיכן ניתן להורידו?? תודה.

7. Started by yehonatan28,

שלום, ניסיתי להוריד photoshop cc מהאתר שלהם ולהתקין את תקופות הניסיון כדי לראות אם אני אוהב אותה אבל כל פעם שאני מנסה להתקין זה מראה לי את זה: אודה לכם אם תעזרו לי. נ.ב: אני לא הייתי בטוח איפה לפרסם את זה אז אני מצטער מראש אם זה לא קשור לכאן.

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  8. לפני חודש בערך הורדתי תוסף שדליג על כל הפרסומות של YOUTUBE , אך השבוע פירמטתי את המחשב וזה כמובן לא נשמר. אני לא יודע איך קוראים לתוסף,ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי אותו. מישהו יודע איך קוראים לו?? תודה מראש!!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by weissby,

באתי כזה לפתוח קובץ וורד דרך האנטרנט (זהמהאלה שנפתיחם לכם בחלון אנטרנט כזה ולא ממש בחלון ורוד אתם יודעים..) וכשלוחצים על ליקנ שמוביל לקובץ כזה אז עוהל חלון ששואל אם אניר וצה לפתוח או לשמור או לבטל אז בטעות לחצתי על הוי שהיה אמור לסמן אתז ה שאני רוצה שתיפתח ההודעה הזאת כל פעם, אז הורדתי בטעות את הוי ואחרי זה לחצתי על אוקיי איך אני עשוה שזה יהיה כמו קודם שתעלה ההודעה הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  10. Started by pssheba,

שלום, תוכנה בשם yac השתלטה על הדפדפן שלי ואינני יכול לגלוש לאתר כלשהו מבלי שזה יעבור דרך האתר של yac המעכב גלישה כי הוא רושם את כל נתוני הגלישה שלי. הסרתי את הדפדפן (פיירפוקס) והתקנתי מחדש וזה לא עזר. ב add ons הסרתי הכל, בלוח הבקרה והיכן לא, אך אי אפשר להתפטר מזהץ מישהו התנסה בכך?

• 9 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. היי כשאני נמצא בוונט, או כל תוכנה אחרת (או אפילו משחקים), כל פעם כשאני מנסה לדבר, המיקרופון משדר את הקול שלי ואת הסאונד שהמחשב שלי מפיק.. למשל אם אני שומע מוזיקה ברקע אז כל אחד איתי ישמע גם את המוזיקה ואם אני במשחק אז כולם ישמעו את הקולות של המשחק.. זה התמונה של הדרייברים..אני לא יודע למה, אבל הכל בג'יבריש הלוח הוא P35-DS3L של גיגה ביט http://your-images.org/pics/9e6fe9389234b1aca996a4ff85a68f31.JPG תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dj_horse,

שלום! רציתי עזרה באיך אפשר להמיר ווידאו שהורד מיוטיוב,ולהעביר אותו למכשיר. תודה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. אהלן, אני מוריד סרטים בקובץ flv וכשאני מצליח לראות ת'סרט הcpu עולה למאה אחוז והתיקייה לא מגיבה וצריך לעשות ריסטרט לexplorer כשאני רוצה להפוך ת'קובץ לavi התוכנה לא מגיבה מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by romansah9,

שלום רב לכולם. נתקלתי בבעיה מעצבנת שלא נותנת לי נחת. יש לי בבית ראוטר D-LINK DSL 6740U של בזק במהירות 20 Mb/s (ספק+תשתית בלי גיימר) לפני חודשיים נתקלתי במהירויות אטיות של עד 15Mb/s גג והסתבר שזה היה שירות SAFE של בזק שלכאורה "בודק" אתרים לפני כניסה אליהם. כמובן שאת השירות ביטלתי והמהירות חזרה (down 20Mb/s, ping 10-16, up 1.2Mb/s). אני אישית משתמש בלפטופ שלי (DELL XPS L702X) עם WIFI. בזמן האחרון שמתי לב שאני מתקשה להיכנס לרוב משחקי רב משתתפים(MULTIPLAYER) כמו באטלפילד 2, ופורטל 2. יש לי עוד מספר משחקים שאין לי שום בעיה להיכנס אליהם... (אם תצטרכו פרטים תשאלו). כל המשחקים חוקיים ונקנו בSTEAM פרט לבאטלפילד שיש לי דיסק שלו. מה שקורה (דוגמה מבאלפילד): אני נכנס למשחק, עושה LOGIN…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by abnatan,

טוב, אז לאלה שעדיין לא התעדכנו יצא היום ICQ 6 בגירסה סופית ומלאה לינק להתקנה: http://ftp.icq.com/pub/ICQ6/Install_ICQ6.exe (כרגע באנגלית בלבד) אני עד היום השתמשתי ב-2003a, גירסה מיושנת מאוד אבל אמינה ובלי יותר מדי גימיקים ושטויות לכבוד האירוע החלטתי לנסות את גירסה 6 ולראות מה אני מפסיד... אז מבחינת הממשק מדובר בהעתק כמעט מדוייק של MSN Messenger: חלון ההתחברות, שליחת ההודעות במקש ENTER וכמובן חלון השיחה עצמו. מה שלא אהבתי כל כך בממשק זה הצבע הירקרק המזעזע, מקווה שיהיו סקינים בקרוב הגימיק העיקרי בגירסה זו הוא שהצלילים הולחנו ע"י לא אחרים מאשר Infected Mushroom ובהחלט שמים לב לזה מיד עם הפעלת התוכנה. להרחבה על עניין הצלילים: http://www.icq.com/download/icq6/soundt…

• 53 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by SupeRnovA,

כאשר אני מכניס דיסק של סרט ביחד עם הכתוביות הדיוידי מראה לי את העברית אבל הפוך אמרו לי שאני צריך להפוך את הכתוביות, רעיון שנשמע הגיוני, עם איזושהיא תוכנה אם איזו תוכנה אני עושה את זה ואיך? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  17. Started by davidcohen,

שלום! מישהו יכול להביא לי דרייבר ל cd-rom? יש לי מחשב ישן ויכול להיות שהוא לא יזהה את הcd-rom אז אני צריך דרייבר... מישהו יכול להביא לי? תודה

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  18. שלום לכם! עד עכשיו בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך דרך האפשרויות של NVIDIA וגיליתי שזה 66 מעלות, עוד כמה אנשים אמרו לי שהאפשרויות האלה לא אמינות - אז אני צריך אותכם שתתנו לי תוכנה טובה ואמינה לבדיקת הטמפ' בכרטיס מסך תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  19. NORTON פתאום הקפיץ לי הודעה שהקובץ c:\windows\system32\sysmon.exe הוא trojan file. ממה שמצאתי בגוגל, הקובץ הזה מוחלף בסוס טרויאני ע"י וירוסים מסויימים (backdoor.schoolbus.b w32.leave.worm ועוד כמה), אבל האנטיוירוס מעוכן ופעיל ולא מוצא שום דבר, הפיירוול מעודכן ופעיל ... מה אני עושה עכשיו?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  20. אני צריך תוכנה שקליטה באיכות טובה אתה מה שהולך אצלי במסך!!!! זה דיי דחוף!!!! תודה לעוזרים!!!!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. האם התקנת חבילת האנטיוירוס של ספקית האינטרנט תעלה את רמת האבטחה של מחשב שכבר מותקן בו אנטיוירוס טוב? אם כן - באיזו רמה? משמעותית? ובכלל, מה ההבדל בין האנטיוירוס שלהם לזה שמותקן לי על המחשב?

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by The-Devil,

עם איזה תוכנה צורבים קבצי MDF & MDS ??

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  23. Started by Wingedbull,

גירסא 8.5, לא 9 החדשה. למעשה ניסיתי להתקין את 9, ואז זה ביקש ממני להסיר את הגרסא הישנה, אין לי אותה בהסרת תוכנות, אני לא מצליח להתקין עכשיו אף גירסא, זה רושם שיש לי גרסא כבר מותקנת על המחשב, ולמעשה אין לי, ובדקתי גם בהוספה\הסרת תוכנות. HELP. :s05:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gshhar,

למה כשאני צורב כתוביות לצמיתות על סרט(עם VIRTUALDUB) אז הכתוביות מוצגות במקום קצת גבוה על המסך מה שטיפה מפריע(לי לפחות) לצפות בסרט וכשאני רואה את הסרט במחשב שאני מוסיף לו כתוביות בנפרד אז הכתוביות ממוקמות טוב בחלק יותר תחתון משהם ממוקמות שהתרגום צרוב על הסרט?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הכנתי קליפ עם חומרי DV של דקה ו55 שניות והוא רינדר לי בדקה ו54 שניות(קודק DV של קונאפוס) בפרמיר CS3 כ.מסך 8800GT יכול להיות?! אותה איכות בידיוק

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.