עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by booster,

שלום.מידי פעם המחשב זורק לי הודעה: mySQL error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11) mySQL error code: Date: Monday 30th of January 2006 08:45:22 PM מה זה??????.??

• 17 תגובות
    • 947 צפיות
  2. אתם מכירים את הבעיה הזאת שכאשר אתם פותחים תיקיה בעלת קבצי וידאו (סרטים, סדרות וכו') והקבצים מוצגים בסמלים גדולים ואפילו יש מעין תמונה קטנה מתוך הסרט על הקובץ עצמו? אז כשאני פותח את התיקיה הזאת ומופיעים אצלי הקבצים הללו בגודל גדול (כלומר בתצוגה מקדימה מוקטנת) קופצת לי הודעת שגיאה נורא מוכרת (זאת הודעה שכולם מכירים מהווינדוס) אם שתי אופציות לבחירה: Send או don't send. בד"כ כולנו בוחרים באפשרות השניה... בכל אופן, למישהו יש מושג למה לעזאזל זה קורה? ממה זה נובע, ואיך ניתן לתקן את הבעיה הזאת??? אני נורא מקווה שתוכלו לעזור לי בזה כי זה נורא מתסכל אותי... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  3. כשאני מכבה את המחשב - צצה לה הודעה בה רשום שד"ר ווטסון ביצע פעולה לא חוקית ונאלץ להסגר. הודעה זו נמשכת כמה מאיות שניה ואז המחשב נכבה. :argue:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yotaman,

לאחרונה אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה בתוכנות אקראיות. בעיקר במסנג'ר ובתוכנה Cucusoft AVI to VCD DVD MPEG Converter. מישהו יודע מה הבעיה? [צירפתי פרינט סקרין של ההודעה] [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  5. אני משתמש בווידוס 7 ולעיתים תכופות אני מקבל הודעת שגיאה "dasdasqwe has stopped working" חיפשתי הסברים באינטרנט אבל לא מצאתי משהו חד משמעי, רב ההסברים נעו בין אפשרות לנוזקה כלשהי או שמישהו מנסה לפרוץ לי למחשב דרך הדפדפן. אם למישהו יש מושג מה זה ומה עושים אני אשמח לעזרה. [h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1] [/h]

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by miki_michal,

היי, יש לי מערכת הפעלה win 2000 וoffice 2000 הכל עבד לי מצויין (99% מההדעות מתחילות כככה..) אין לי מושג מה גרם לשינוי, אבל לאחר כמה דקות שימוש בתוכנה outlook2000, שמאפשר לי לעשות הכל, היא פתאום נסגרת לבד ומוציאה הודעת שגיאה, מצורפת למטה.אודה לכם אם תעזרו לי בזה, מה בדיוק אומרת הודעת השגיאה וכיצד ניתן לתקן אותה, אני מעדיף לא להתקין מחדש שום דבר שלא צריך...אז תיקון הדרך העדיפה בעיני, אגב ניסיתי תיקון וזיהוי וזה לא עבד. בתודה.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  7. שלום לכולם, בזמן שהמחשב שלי עולה, בדיוק ברגע בו אמורה להופיעה ההודעה הרגילה של "ברוכים הבאים", אני מקבל הודעת שגיאה ארוכה, שמתחילה במילים "one of your discs need to be checked for consistency" ואז המערכת מריצה אזושהי בדיקה מוזרה. שמתי לב שגם מוזכרת מערכת הקבצים ntfs אבל לא יודע אם זה קשור (2 הכוננים שלי הם כך). למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי את ההודעת שגיאה הנ"ל (התמונה הראשונה שמופיעה למטה) וכאשר אני נכנס לגימייל (אפילו עדיין שאני לא מתחבר למייל שלי ) הוא נותן לי שגיאה (תמונה שניה למטה) מה זה ? [attachment deleted by admin]

9. ^ זו הודעה, בעת התקנת אקרובט רידר (הגרסה האחרונה). מה הבעיה, וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  10. Started by club_501,

למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by ruff stuff,

שלום קיבלתי הודעה כזאת.scripr eror. the callee is not avaliabel and disappeared all conections are invalid the call did not execute. מה אני עושה? אני צריך לציין שיש לי דפדפן avant וההודעה מופיעה לי כהודעת שגיאה של האקספלורר.תודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by IlanF,

למה אני מקבל כל הזמן את השגיאה הזאת? מה היא אומרת?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  13. Started by Da-Funk,

אני מקבל הודעת שגיאה פתאום במהלך המשחק : unable to reference memory at 00000F משהו כזה... רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעיה ? האם זה אומר שהזכרון הפנימי שלי נדפק ? שההתקנה דפוקה ? או שה patch של ה no-cd ... ? תודה לעזורים מראש

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  14. כל ישום שאני לוחץ עליו לדוג' MY COMPUTER מופיע ההודעה הזו (מצורפת) רק לאחר שאני לוחץ OK הישום נפתח. איך אני נפטר מהדבר הזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  15. בתוכנה VirtualDub http://img131.imageshack.us/img131/2200/kiu8mt2.jpg יש לי CCCP

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  16. Started by unknown,

אין לי מושג מה זה הדבר הזה, אבל כל פעם אני מקבל הודות שגיאה בקשר לזה, ואז גיליתי דרך ה-task manager שהדבר הזה תופס לי כמות ענקית מהזיכרון וכל דבר במחשב שלי עובד לאט. ועכשיו פתאום גם ה-task manager לא עובד לי.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  17. מזה כחודשיים שמופיעה לי הודעת שגיאה כאשר אני מפעיל את המחשב, גם לאחר פירמוט המחשב ההודעה ממשיכה להופיע. ייתכן וההודעה קשורה לזה שהחלפתי כרטיס מסך מ 6600gt ל hd4550, לפני מספר חודשים. להלן ההודעה שמופיעה http://yfrog.com/0p52440696j תודה מראש, יגאל

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  18. יש לי P3 עם WIN98SE ועם GEFORCE NVIDIA 200MX SDRAM כשאני מתקין את הדרייברים שלו מהדיסק אז הכל תקין אך כשאני מתקין מחדש או משדרג את הדריברים שלו מהאתר של NVIDIA אז תמיד יש לי הודעת שגיאה בעת כניסת המחשב מחדש לוינדוס: error loading nvcpl.dll אז אמנם הקובת היה חסר אך חילצתי אותו מקבצי ההתקנה ושמתי אותו שם, אך ההודעה חוזרת על עצמה!! מדוע? (למרות זאת כרטיס המסך עובד מעולה) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  19. שלום לכולם וחג שמח!! ניסיתי לצרוב סרטים ע"ג דיסק DVD , בנפח כולל של 4GB ~. יש לציין שאני עושה זאת כבר שנים ע"ג שנים את הצריבות הללו, ומשום מה אתמול הוא החליט לתת לי שגיאת צריבה של memory. הוא עושה BUFFER - ותקוע על 1%, ואחרי דקה בערך הוא מוציא את הדיסק עם הודעת השגיאה הזו. חשבתי בעייה של צורב אולי - אבל לא, צרבתי סתם ע"ג דיסק CD רגיל סרט בפורמט AVI, והכל עבר חלק. ניסיתי להוריד את מהירות הצריבה כפי שהיה רשום בHELP - לא עזר. דיסק DVD אחר - לא עזר. שתי תוכנות שאיתן בדקתי (NERO + ASHAMPOO) - לא עוזר. למישהו יש פתרון פלא?? תודה, מוטי.

20. אני מנסה להריץ תוכנה (לוח שנה עברי) על WIN2000 ואני מקבל הודעת שגיאה (מצ"ב) ב-WIN98 התוכנה עולה ללא תקלות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום, ביומיים האחרונים כל פעם שהקאזה פתוחה לכמה דקות, היא נסגרת פתאום, יש לי קאזה לייט גירסה 2.4.3 באנגלית, ואני לא חושב שהתקנתי משהו שאמור לגרום לזה, ניסיתי להסיר ולהתקין ןזה לא עוזר. למישהו יש פיתרון חוץ מלהתקין גירסה אחרת כי ממש נוח לי עם הגירסה הנוכחית... תודה מראש... דודי הסטלן.

22. כל פעם שאני גולש באינטנרנט אחרי כמה דקות קופצת לי הודעת שגיאה , ויוצאת לי מכל הדפים שהייתי ומחזירה אותי לשולחן העבודה..הנה ההודעה: ההוראה ב"0x772791bf" ביצעה הפניה לזיכרון ב"0x000000008" לזיכרון לא הייתה אפשרות להיות read. מישהו יכול עזור ???? אני כבר משתגע עם זה .....

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by dot com,

כשאני מקבל הודעה בicq אני מקבל את ההודעה ההוראה ב- "0x63003733" ביצעה הפנייה לזיכרון ב- "0x025601cc". לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "read". ואני לא יכול לראות את ההודעה. וגם אחרי שבדקתי וירוסים קיבלתי את ההודעה הזאת. אני עובד על WINDOWS XP תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  24. כל פעם שאני עושה REBOOT למחשב אני מקבל את ההודעה הזו . איך אני יכול להיפטר ממנה ומה היא בעצם רוצה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  25. לפורום שלום, פעם ראשונה בפורום, ומנסה לקבל תשובה ל: בכל פעם שאני מפרמט את ה HD, ומעלה מחדש את windows 98SE, ולאחר מכן Office XP , ה HD , עובד ללא הפסק, ומידי 30-60 שניות אני מקבל את ההודעה הבאה: abnormal termination, של התוכנה הבאה: Program files\common files\system\Mosearch\Bin\Mosdmn.exe באופן טבעי, אני מנסה להגיע לstartup, על מנת להפסיק את הפעולה, אך באופן מפתיע, התכנית לא נמצאת שם?? א. מה זו התכנית הזו בכלל? והאם ניתן למחוק אותה בכלל? ב. איך מפסיקים אותה?? תודה מראש על כל עזרה. בברכה, פושטק

• 1 תגובה
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.