תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי סרט והורדתי לו תרגום מ-Subtitles.2ya.com, הבעיה היא שהסימנים (סימני קריאה, שאלה וכו') מופיעים לימין הטקסט ולא לשמאלו, דוגמא: ?הספקת לעשות קניות !כן במקום: הספקת לעשות קניות? כן! האם יש תוכנה שמסדרת את הבעיה ומשנה את מיקום הסימנים כך שיופיעו כראוי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני הולך להקים רשת מחשבים קטנה בעסק מסויים. השאלה שלי היא איזה תוכנות אתם ממליצים לרכוש למערכת הנ"ל על מנת שתהיה מוגנת טוב מפני וירוסים ובכלל לשימוש יומיומי על המחשב? Win Xp Pro זה ברור... אל איזה גרסה של Office אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
צריך המצלצה לתוכנת אנטי וירוס ל-Windows Vista Ultimate 64 bit תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
Hi i need a link to 3dmax not the full version ademo or some think like that.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום יש לי נורטון אינטרנט סיקיוריטי 2006 ולאחר שהתקנתי אותו הוא מעלה לי הודעה שגם הופיעה לי בגרסה של 2005 ההודעה היא כמו בתמונה וכל פעם שזה מופיע לי הנורטון אינטרנט סיקיוריטי מתנתק ולא מגן על המחשב יש לי ווינדוס XP SP2 והמחשב חדש יחסית מה יכולה להיות הבעיה? דבר נוסף הוא אני גם לא מצליח למחוק את התוכנה הזאת בשום דרך ואז שאני מנסה גם להתקין אותה מחדש הוא מראה הודעה שהנורטון לא מצליח למחוק את התוכנה הקודמת ואין אפשרות להמשיך בהתקנה אני לא יודע מה לעשות תנסו לעזור לי לנקות את המחשב לגמרי מהנורטון כדי שלא יהיו לי בעיות איתו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לבקשתכם שהתחלתי ללמוד מקס החלטתי למדל את החדר שלי ואז זה היה פרוייקט רציני (היום אני עושה את זה בחצי זמן חחח) הקיצר הגעתי לאן שהגעתי והחלטתי להפסיק אותו ולא מזמן חזרתי להמשיך אותו טוב אז בתור התחלה אני יעלה ממש תמונות מההתחלה מחר אני יעלה תמונות מהנקודה שהפסקתי בה ואח"כ בסוף שבוע אני יעלה תמונות של איפה שאני עכשיו תהנו!! תגובות כמו תמיד יתקבלו בברכה תמונה ראשונה השולחן שלי... תמונה שניה...תמונה שניה רציתי למדל את המחשב שלי אבל אז זה היה ניראה לי קצת קשה אז החלטתי למדל I-MAC שעד היום עבר כמובן שינויים (כמו כן גם השולחן) אבל זה היה הבסיס שלו...(התמונה במסך היא עבודה שלי בפוטושופ) ו........זהו בנתיים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, בימים האחרונים אני מקבל מ'אווסט' אתרעה על איום שנחסם (תמונה מצורפת). כתובת - URL שמצויינת באתרעה שייכת למערכת sheee של 'וואלה!' (https://www.sheee.co.il/) האתרעה מתקבלת ללא כל קשר לשאלה האם ביקרתי בדף הזה באותו רגע או לא. ביצעתי סריקת זמן אתחול של 'אווסט!', לא נמצא איום כלשהו. מחקתי את הסטוריית הדפדפן (פיירפוקס 80.01) ואת המטמון (עודיות וכו'). לא עזר. מבקש לדעת האם האתר שלהם הוא זה שנגוע, או שהבעיה בכל זאת אצלי, ואם כן - כיצד ניתן לטפל בכך. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני יכול לחסום אתר מסוים שפשוט יראה שגיאה כאשר יקלידו את שמו במחשב שלי ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חייב את נורטון גוסט בשביל לפתוח/לצרוב אותם? אם כן, אז יש ברשת גירסה נסיונית? לא מצאתי.. תןדה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
האם יש איזה תוסף או כלי בתוכנה שמאפשר לי לחתוך סרט לפי מספר חלקים\גודל של החלקים?? ואיך אני מקודד סרט לאותו פורמט שהוא מבלי לשנות את סוג הקידוד שלו(מקווה שהבנתם אותי!)? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש לי על המחשב Media Player Classic - Home Cinema AC3Filter CoreAVC Professional Edition ו Haali Media Splitter שבא ביחד עם ה CoreAVC.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליחת הודעות לפלאפון GMS של אורנג'... ניסיתי את התוכנה SMS4all וזה לא עובד...לפחות לא לי כי צריך להרשם באורנג' ולי יש bigtalk ובגלל זה אין אפשרות שליחה אם מישהו מכיר תוכנה טובה לשליחת הודעות לאורנג' שיתן לי את הכתובת. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה 4.67 אמור להיכנס ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ברשת הביתית שלי אני משתמש בVNC ומחוץ לרשת ב LOGMEIN. עכשיו, אם אני רוצה להעביר קובץ ממחשב אחר (ממחשב למחשב או בתוך המחשב) או לעשות פעולה מסויימת (לדוגמא להפעיל את ה UTORRENT) בלי להשתלט על המחשב בצורה מורגשת (ככה שאני לא אשפיע על התצוגה במסך שמחובר למחשב) כאשר מישהו משתמש במחשב- איך אפשר לעשות את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לפרמט את הHD כיצד אני אוכל לשימור על הפז"מ שלי באימיול? תודה מראש לכל מי שיכול לעזור!
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, הורדתי גוסט 2003 והכנתי איתה קובץ של וינדוס עם תוכנות נילוות, מה שקורה שיוצא שיש לי דיסק אתחול של התוכנה ועוד דיסק עם הקובץ גוסט מה שמצריך בשביל התקנת קובץ הגוסט שיצרתי 2 כונני דיסקים, ניסיתי לשים את הקובץ במחיצה שונה מC אבל הוא לא נותן לפרמט בטענה שאי אפשר "לשאוב" את המידע אם הוא נמצא באותו דיסק קשיח. איך אני משלב את התוכנה עם הקובץ שיצרתי? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה IMPORT ו- EXPORT קל מהאקספלורר וחזרה אליו לדוגמא אם אני מפרמט את המחשב אז שאני אוכל להחזיר את כל הפיבוריטים שלי תודה!
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום. אני חייב בדחיפות תוכנה שתעשה לי את הקריאה מהמחשב קלה יותר. יש לי 20 קבצי טקסט על המחשב, כל קובץ בעל 3 עמודים לפחות ואני חייב לקרא את כולם היום, מחר וגם מחרתיים. לכן, אני צריך תוכנה שתעשה לי את הקריאה לפחות מזיקה ונוחה יותר, כלומר, לדוגמה - שתגדיל את הטקסט ותדגיש שורות כך שכשאני אסיים לקרא שורה אני אלחץ על כפתור וזה ירד שורה [כדי שבטעות אני לא אדלג על שורה כלשהי], או לדוגמה - יחבר את כל קבצי הטקסט [רק חד פעמי, דהיינו, זמני ותקף לקריאה] למקום אחד כדי שאני לא אצטרך כל הזמן להחליף קובץ [זה הופך להיות מאוד מטריד, תאמינו לי! אשמח לקבל תשובה מהירה, בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני כותב ה-פוטושופ CS3 בעברית, כך שהכתב לא יצא לי הפוך. תודה אלון
-
התקנתי מחדש את הווינדואז ואח"כ גם את האיי סי קיו וכשהוא נפתח הוא פתאום ביקש סיסמה אז הכנסתי את הסיסמה שאני זוכר ששמתי לו לפני כמה שנים והוא אומר שהיא לא נכונה... אני בטוח שזה איזשהי וריאציה של מה שכתבתי וניסיתי כל דבר אפשרי וזה לא מקבל את זה.... למישהו יש פיתרון בשבילי? איזשהי תוכנה שתעזור לי לעלות על הסיסמה? נ.ב, כנראה שלא הכנסתי באיי סי קיו אימייל אז אני לא יכול להשתמש בשירות שיחזור סיסמה של התוכנה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנורטון אינטרנט סקיורטי שלוקח לתוכנה זמן לעלות כשאני מפעיל את המחשב ועד שהיא לא עולה אני לא יכול לבצע הרבה פעולות במחשב, זה לא בגלל שהמחשב איטי או בגלל עוד תוכנות שעולות איתו, ראיתי את הבעיה הזאת גם אצל עוד אנשים מישהו נתקל גם בבעיה הזאת ויודע איך מסדרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
1. יש באמת הבדל גדול בין 9 ל 10? 2.אם אין לי ווינדוס מקורי אני לא יכול להתקין DX10?(יש לי ויסטה) תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המדפסת HP 920c. שאני מדפיס תמונות דרך האופיס, בדרך כלל הן יוצאות מתושתשות ולא חדות, לעומת זאת שאני מדפיס את הדף בדיקה של המדפסת (שגם שם יש תמונה) היא יוצאת חלקה חדה ויפה, לכן אני מניח שהמדפסת יכולה יותר וכי האופיס לא מדפיס על DPI מירבי בשביל דפים שלכאורה מוגדרים להדפסת טקסט. ה-DPI המירבי של המדפסת שלי הוא 2400x1200, כיצד אני יכול לנצל את כולו בעת הדפסה בעזרת האופיס? (בהנחה שה-Office לא מוגדר להדפיס על DPI מירבי.). תודה.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, ישנם הרבה תוכנות אשר מיועדות לעזור בתיקון קבצים פגומים, קבצי קול או קבצי וורד וכדו' אבל אני לא מוצא אפילו תוכנה אחת שעוזרת לי להפוך קובץ לפגום כך שהוא לא יעבוד, יש לי כמה קבצים שאני רוצה שיהיו פגומים. אני יודע שזה נשמע מוזר אבל יש לי את הסיבות שלי!!! אנא עזרו בלמצוא פתרון!!!
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-