עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by german103,

לאחר הגבלת ה-Upload בתוכנה, הבחנתי שזה לא ממש קורה, בזכות הפינגים הגבוהים בתוכנת Ventrilo. לדוגמא : ברשותי 6 טורנטים פתוחים, כולם מוגבלים ל-1KB העלאה, אך תוכנת BitDefender מציגה מהירות חזור של 17KB. כנראה שמעבר להעלאת מידע (המוגבל ל-1KB*6) התוכנה מבצעת עוד משהו מעבר לזה שאוכל פס חזור? אם מישהו נתקל בבעיה ומצא פיתרון, הודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש דרך להוריד את photo gallery בלבד? במקום להוריד את Live Messenger הכבד הזה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כשאני מקליט מהטלויזיה לא חשוב עם איזה תוכנה יוצא לי שחלק מהתמונה נעלם למשהו ולא מתקבל.... אני מקליט עם הכרטיס מסך 6600GT של גיגה בייט מה אפשר לעשות? תמונה להמחשה: אם זה לא קשור לפורום זה אז אני מתנצל ואם אפשר להעביר אני יודה מאוד

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by SharonSx,

היי, יש לי תוכנה שאני רוצה להתקין אותה על המחשב והיא מוגנת בעזרת סיסמא! אני לא מתכוון וכל המשחקים והתכנות הפרוצים, יש איזו שהיא תוכנה שיכולה לשחזר לי את הסיסמא? תודה,

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  5. Started by gollbi,

כל משחק שניסיתי להעלות על המחשב זה עשה אותו דבר, המחשב מעלה את המשחק הכל טוב ויפה אבל מכירים את זה שבפעם הראשונה שאתם מתחילים משחק המחשב מראה לכם כל מקש מה הוא עושה? אז אצלי רואים ככה , למשל: To pick up an object press '_' please . ובמקום מקש יש לי פשוט תקו הזה!! וזה בכל המשחקים ככה לא יודע מזה הדבר הזה ! יש למישהו מושג מזה ואיך אני מתקן את זה? תודה רבה רבה רבה !!!

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by Kirma,

אתמול נכנסתי למנהל המשימות וראיתי שהתהליך הזה מורץ כמה פעמים אז סדרתי אותם. עכשיו נכנסתי למנהל המשימות וראיתי שהוא עובד מעל ל 200 פעם ! C:\Windows\SysWOW64\conime.exe אני חושב שה DES Advanced הוא הגורם הבעיה, שלא מפסיק לקרוס לי. למישהו יש רעיון ? ומה זה התהליך הזה בכלל ? (איך הוא מתקשר ל DES)

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  7. Started by tomer_et,

אני משתמש ב-Outlook Express ויש לי בעיה קטנה... התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - ומאז אני לא מצליח לפתוח את הקבצים המצורפים למייל. הם פשוט מופיעים בצבע אפור בהיר תחת ה"אטב" ובכלל לא נותן לי ללחוץ עליהם. הוספתי תמונה... מה עלי לעשות כדי לגשת לקבצים?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  8. Started by עידו עמית,

???קניתי דוד של nec ואני רוצה לצרוב סרטים שהורדתי דרך האינטרנט (פורמט divx או xdiv ) את זה אני יכול לעשות דרך נרו אבל אני רוצה שיהיה תרגום(כתוביוץ) בסרט. אבל אני לא רוצה "להטביע" אותם דרך virtual dub אני רוצה שהם יהיו שם ויהיה אפשר לשלוט בהם דרך התפריט כמו בד.ו.ד אמיתי מישהו מכיר תוכנה כזאת ואיפה אני יכול להשיג אותה? ??? תודה מראש, עידו ???

9. Started by lalush33,

היי חברה... הורדתי קובץ מוסיקה בeMule ירד קובץ של 240MB עם סיומת CDImage.ape למישהו יש מושג עם איזו תוכנה פותחים את הקובץ? תודה

10. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי טיפים לחיפוש נכון אני סורק המון קבצים ברשת הארגונית דרך שרץ ייעודי וכל חיפוש מניב אפלי תוצאות חלקן לא רלוונטיות. איך אני מצמצם את החיפוש והאם יש טיפים? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by טוסטר,

התחילה לי אתמול בעיה הזויה במקצת.. האתר של GMAIL פשוט הפסיק לעלות לי דרך פיירפוקס. דרך IE הוא עולה בלי בעיה ובמחשבים אחרים ברשת הביתית הוא עולה גם ב FF אז אני מניח שהבעיה אצלי. לא עשיתי שום דבר מיוחד אתמול ואין לי מושג למה הבעיה הזו צצה... ניסיתי להתקין מחדש את FF (על הקיים) וזה לא עזר. מישהו נתקל בזה? רעיונות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הסיסמה שלי אני לא זוכר אותה.... איך אני יכול לראות אתהפרטים שלי עכשיו..?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  13. עשיתי סריקת וירוסים אחרי פירמוט וזה מצא לי את הדבר הבא עכשיו בשביל לתקן את זה אני צריך לרכוש את התוכנה, אז ניסיתי להתקין נוד32 אבל הוא לא מצא כלום. חוץ מלקנות את הפנדה, יש דרך שאני יכול למחוק את הקובץ ידנית? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by GWeizman,

לא ראיתי שום סטיקי פיירפוקס (חוץ מזה של התוספים, ואני כרגע דיי מקווה שאין פה שום צורך בתוסף אלא רק בלמצוא את ההגדרה) בקיצור, עד עכשיו פיירפוקס טען ש3.0.12 היא הגרסא הכי חדשה משום מה (כשהחדשה היא 3.5.1). בכל מקרה, את הבעיה הזאת פתרתי בעזרת הורדה ועדכון ידני, ופה הופיע משהו שמאוד מפריע לי: כשגוררים טאבים ממקום למקום (לשנות את הסדר וכו'), מופיע מעין Preview של הטאב (עם פייד [fade]), כמו כשגוררים תמונות. לא קרה לי אף פעם בגרסאות הקודמות (עד כמה שזכור לי), וזה ממש מציק לי. יש דרך לבטל את זה? תודה (ובתקווה שאין שום סטיקי / נושא מרוכז שפספסתי), גיא.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  15. צריך תוכנה של דריבר של סורק MUSTEK 1200 UB בבקשה דחוף !!!

16. Started by elior021,

היי אני מחפש תוכנה שתתקן לי התנגשויות של תוכנות שגורמות לקריסה של המחשב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by alice in chains,

היי אני רוצה להמיר כמה קבצי בו זמנית AVI לMPG ואח"כ לצרוב אותם,ניסיתי לעשות את זה עם נרו אבל הוא לא נותן לי בגלל שהגודל לאחר ההמרה הוא 2 ג'יגה ואז זה כבר דיסק רגיל. משהו מכיר תוכנה שעושה את זה או שאולי אפשר לעשות את זה עם נרו? תודה AIC

18. היי תקשיבו יש נתיב לקוקיס של גוגל כרום אני רוצה לגבות אותם ואני לא יודע מאיפה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Zeev86,

אהלן. חשבתי לעצמי. איך אין עוד איזה אתר שמאגר בתוכו את כל התוכנות המעצבנות ביותר שהאנושות ידעה, כדי להתריע בפנינו על אותן התוכנות לפני שאנחנו באים להתקין אותן? או לחלופין, איך זה שאין תוכנה שמאגרת בתוכה את הרשימה ופשוט מבטלת את האופציות המעצבנות ברגע שהיא מזהה תוכנה מעצבנת? וכשאני מדבר על תוכנות מעצבנות: Kaspersky internet securety 2013. אני רואה סרט, ובום - 13 ימים המשתמש שלך נגמר. סוגר. ממשיך לראות בסרט. עוברת רבע שעה - שוב פעם popup מעצבן שחוזר על אותו המסר. למי אכפת שהמשתמש שלי נגמר בעוד שליש מהחודש?! Samsung magician. תוכנה מעצבנת שכל חצי שעה מציגה לי שיש עדכון גרסה. ולא, אני לא מדבר על חלון הקטן הזה (baloon) שמופיע למספר שניות ליד השעון. אני מדבר על הודעות popu…

• 124 תגובות
    • 11.7k צפיות
  20. Started by שואל שואל,

שלום לכולם, אני מחפש ספיידרוור, כדי למצוא בעלי מקצוע בתחום מסוים- להבנתי יש תוכנות שמפעילים אותן והן מחפשות במנועי חיפוש כתובות דוא"ל שקשורות להגדרה שנותנים להן. א. האם יש בעיה חוקית עם תוכנות כאלו? ב. אילו תוכנות מומלצות לעבודה- מבחינת האמינות ואיכות המיילים שהיא מוציאה? אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  21. תודה לממליצים

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי את העכבר לוג'יטק G5 שקניתי לא מזמן (ד"א הוא עכבר מעולה!!), ויש לי בעיה בתוכנה שלו. זה קורה בכל תוכנה אבל נגיד בתוכנה בבילון שאני רוצה ללחוץ על הגלגלת כדי שהבבילון יפתח. הבעיה היא שכשהתוכנה פועלת אני לוחץ על הגלגלת ולא קורה כלום, אבל כשהתוכנה סגורה הבבילון נפתח כמו שצריך. אני לא רוצה להשאיר את התוכנה סגורה כי קבעתי שם כמה מהירויות שאני צריך... מה לעשות??[br]פורסם בתאריך: 2.09.2007 בשעה 17:54:20 מישהו?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by Nyromith,

בזמן האחרון אני מתעסק הרבה עם מערכות Windows Server. לצערי אף אנטיוירוס טוב שאני מכיר לא רוצה לרוץ עליהן בטענה שהוא לא מיועד למערכות הפעלה לשרתים. אני די חושש להשתמש במערכות האלה בלי אנטיוירוס, ולכן נאלצתי לחפש אנטיוירוס לשרתים. האנטיוירוס הכי טוב שנתקלתי בו הוא Symantec Antivirus Corporate. הבעיה היא שהגירסה האחרונה שלו היא 10.1 ל-XP ו-10.2 לויסטה. גרסה 10.1 יצאה ב-2007, לכן אני מאוד חושש שהיא מיושנת מדי ולא תגן עלי מפני איומים חדשים. אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שניסו את האנטיוירוס הזה.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by hagayben,

שלום לכם. קניתי easycap במטרה להעביר קלטות למחשב. התוכנה שבאה עם הeasycap גרועה בלשון המעטה. האיכות על הפנים ו10 דקות שוקלות 700 מגה. יש למישהו המלצה על תוכנה שעובדת כמו שצריך? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by nirfun,

שלום חיפשתי בפורומים ולא מצאתי.. אני צריך דרייבר לצ'יפסט 440BX, בלוח MS 6163PRO.... הדבר הכי קרוב שמצאתי: http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Detail_Desc.aspx?agr=N&ProductID=129&DwnldID=7078&strOSs=44&OSFullName=Windows*%20XP%20Professional〈=eng תודה מראש, ניר

• 5 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.