עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ibo,

אהלן ובכן אני בד"כ גולש דרך גוגל כרום. יש לי בעיה שהתחילה האמת לפני כמה שבועות שיש סירטונים ביוטיוב שהוא פשוט לא טוען אותם - אך דרך אקספלורר הוא כן! הנה תמונת מצב: הוא כל הזמן משאיר על תמונת הטעינה ולא מראה. מה אפשר לעשות? תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eladh16,

שלום יש לי קטע וידיאו HD ואני מעונין בערוץ הסאונד שלו. כלומר, אני רוצה לקחת רק את הסואנד שלו בתור קובץ מוזיקה רגיל. איך אפשר לעשות את זה וגם לשמור על איכות הסאונד המקורית? מדובר בקובץ וידיאו mpg תודה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  3. איך מסדרים את זה? עידכנתי וגם זה לא עזר. תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  4. שלום לכולם פה אז הבעיה שלי היא כזאת הנרו עושה בעיות בצריבת dvd אבל רק בדי וי די דיסק רגיל הוא צורב טוב לפני שאתם עוזרים אני יגיד לכם מה עשיתי כבר ניסיתי כמה חברות של דיסיקים הצורב פועל ב100 אחוז הוא ממש חדש ניסיתי כמה גרסאות של נרו וגם של אשמפו הכנסתי דיסק ניקוי ההודעת שגיעה היא : power calibration error אשמח לעזרהה ותודה רבה http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=6549&sdi=clidrimuc

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by M.G.,

אילו תוכנות צריבה טובות וקלות לשימוש אתם מכירים? האם יש משהו טוב חוץ מ-Nero?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by kibub,

היי יש לי קטע וידאו שאני רוצה לערוך אותו ככה שיראה ברברס (בהרצה אחורה). ברגיל אני עורך וידאו עם פינקל ולא ראיתי שם אופציה כזו אני גם משאר שיש את זה בPRIMIER אבל התוכנה הזו מאוד מסובכת, אז אם מישהו מכיר תוכנה פשוטה שיכולה לעשות את זה אני אודה. תודה[br]פורסם בתאריך: 13.01.2008 בשעה 15:45:41 איזה מבאסים אתם :bash:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Avi952,

כותרת. מישהו יודע\יש לו ניסיון אם יש בעיות? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by zaaza,

שלום רב אני עובד עם SOLIDWORKS ן AUTOCAD כרגע אני עם GEAFORSE 980 GT האם מעבר לכרטיס מסידרת quadro ישפר את ביצועי המערכת?כי במודלים כבדים המערכת בקושי זזה? המחשב שלי: AMD FX8310 16 GIG RAM GIGABITE 990 FX וכל זה מבלי לקרוע את הכיס יותר מידי תודה

9. איך שולחים הודעות ממחשב שולחני עם ווינדוס 7 לוואטסאפ ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ofer1928,

כאשר אני מנסה לעשות הטעמה למספר סרטים בבת אחת אני עושה את כל התהליך הרגיל לפי המדריך שיש בTOREC. כאשר אני מסיים את כל התהליך ניתנת לי שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל את הקבצים. מישהו יכול לעזור לי? http://img246.imageshack.us/img246/6560/96193990gm9.png

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by m3tr0x,

שלום לכל חברי הפורום! אני חווה בעיה עם הוינראר במחשב שלי שהיא דיי מעיקה. בעת חילוץ קבצים מוינראר מרובה חלקים מקבלים הודעת שגיאה CRC , קובץ אחד או יותר פגומים. הבעיה מתרחשת בכל פעם שאני בא לחלץ קובץ מוינראר שמגיע בחלקים לא משנה מאיפה בין אם הועבר ממחשב אחר או שמא הורד מהאינטרנט. הדפוס הוא שאם הקובץ הוא יותר מ-100MB הבעיה מתחרשת (לדוגמא קרה לי עם הדרייברים של הכרטיס מסך). על מנת להבהיר את עצמי אומר, שהבעיה יכולה להיות באמת בקובץ פגום, אבל כשהדבר מתרחש בכל ראר המגיע ממקורות שונים ואף מחולץ בהצלחה במחשב אחר ללא שגיאות CRC זו כבר בעיה אחרת, שאליה אני מתייחס. עכשיו מחיפושים הן בפורום ובגוגל, שמתי לב שהבעיה יחסית נפוצה והאבסורד הוא שלא הצלחתי למצוא לה פתרון, אע"פ שעברתי על מאו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Tal14,

יש לי את הsecurity center של CA וכשאני מפעיל את האימיול, אז הקובץ של הפירוול CapFasem עובד על 70% מהCPU. אני לא יודע מה לעשות זה פשוט תוקע את המחשב זה קרה לי בינתיים רק באימיול אבל יכול להיות בעוד מקומות פשוט אני אחרי פירמוט ועם האנטיויורוס הזה בפעם הראשונה מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by artur2,

מה הדרך הכי פשוטה להעביר קלטת וידאו על מנת לערוך (מספיק רק לחתוך ולמזג קטעים) במחשב, ולצרוב אח"כ כך שניתן יהיה לראות בDVD? רצוי דרך לא מסובכת מדי (בסה"כ צריך לחתוך קטעים)... אבל שתהיה מפורטת, מהם החלקים שנחוצים, מה לחבר איך, עם איזו תוכנה לערוך ועוד.. :s05: *הבנתי שמצלמת וידאו דיגיטלית יכולה לעזור ויש לי אחת כזו- PC330 של סוני, עם פיירוור במחשב.

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. לאחותי הקטנה בת ה9 יש מחשב בחדר שאני ארגנתי לה יחד עם חיבור לאינטרנט מהיר. היא משתמשת במסנג'ר לשיחות עם חברות שלה מהכיתה. אני חייב תוכנה או משהו שפשוט יחסום קבלת קבצים במסנג'ר, מכיוון שאני ממש לא סומך על חברות שלה מכיתה ד' שישלחו לה כל מיני זבל. בנוסף אני רוצה לחסום אתרים מסויימים ואתרי פורנו רק כדי להיות רגוע שלא בטעות תראה תוכן שהיא לא צריכה לראות, וגם לחסום צ'טים... איך אני עושה את זה, זה דיי דחוף, הילדה עדיין בת 9 לעזאזאל, אבל עדיין אני לא יכול לחסום ממנה את האפשרות להתכתב עם חברות שלה, לכל הכיתה שלה יש מסנג'ר.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by Yosi199,

שלום חברה קניתי לאחרונה לוח אם חדש - Gigabyte 945gcmx - s2 ולאחר שהעברתי אליו את כל הרכיבים מהמחשב הישן, המחשב פשוט לא עובד טוב בכלל. פירוט הבעיה - אני מדליק את המחשב הוא עולה לווינדוס ופשוט המחשב לא זז. אני רוצה להתקין את הדיסק של הדרייברים והתוכנות שבאו עם הלוח אבל המחשב פשוט נתקע ולא מפעיל כלום. המחשב מגיב לבחירה בסמלים בשולחן העבודה וכאלה אך הוא אינו מצליח לפתוח שום תוכנה. חשבתי אולי זאת בעיה של חום אך בביוס החום של המעבד תקין. בבקשה עזרו לי אני חייל ועד שאני יוצא הביתה אני משתגע בלי המחשב. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by RDS,

אהלן, לפני כמה ימים המחשב הפך לאיטי בצורה בלתי נסבלת. ניסיתי לרוקן קצת מהדיסק, לאחות, אך אף אחד מאלה לא עזר. מיד חשדתי שיש וירוס או מאלוואר כלשהו. הרצתי סריקה בספייבוט, שמצא כמה בעיות, תקן אותן, אך המצב לא השתנה. ניסיתי גם את התוכנה anti malware, גם ללא הצלחה. יש לי אנטיוירוס NODE 32. יש הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by TPack,

מקווה שזה המקום המתאים. יש לי בעיה להריץ Defragmentation ו-Check Disk אני מקבל את ההודעה הבאה: http://i32.tinypic.com/4jx62x.jpg http://i25.tinypic.com/2yxfxif.jpg החשבון מסומן כאדמין ולא נראה כי יש איזה תוכנה שמפריעה לו. אם למישהו יש רעיון אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by Boomer,

יש לי כאן שאלה פשוטה. מה לעשות קודם: להתקין את Win XP ואז להתקין את העדכון ל-Easy CD? או להתקין את העדכון ל-Easy CD ואז להתקין את ה-XP? אני פשוט לא יודע אם העדכון יפעל תחת Win 9x.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום רציתי לדעת איך אני יכול לצרוב את המשחק על דיסק 1 של דיוידי מה שרואים בתמונה זה תיקייה של דיסק אחד מתוך ארבע ואני רוצה לדעת איך אני צורב את כל הארבע תיקיות על דיסק דויודי ואיך ספציפית אני צורב את הדיסק הזה תודה . [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by payback,

תוכנת ה-NetLimiter יצאה בגרסא חדשה, בטא מתקדמת יש לציין, ומביאה עימה פיירוול מובנה, מלבד האפשריות הרגילות של הגבלת החיבורים מהגירסא הקודמת (1.3?). מניסיון ראשוני, התוכנה נראית פשוטה כמו סגייט, ולכן גם צורכת פחות משאבי מערכת מהשאר (ומי שרוצה שתי ציפורים במכה אחת..) בקיצור - שווה לנסות! להורדת הגירסא החדשה : 2.0.5 בטא

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by asaf999,

שלום לכולם לפני כמה זמן פירמטתי את מחשבי אך כעת איני מוצא דרייבר לכרטיס הקול.... כיצד אוכל לבדוק איזה כרטיס קול יש לי? אני יודע שהוא מובנה בלוח אם תודה

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  22. אני חיפשתי אבל לא מצאתי ואם יש גירסה יותר מתקדמת אז אלייה תודה מראש אור

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by nir1234,

שלום, אין לי שום ניסיון קודם ביצירת image , אבל שמעתי איפשהוא שאת הקובץ ghost צריכים לשמור במחיצה של FAT32 ולא NTFS. אני בדיוק עומד להתקין ווינדוס xp מחדש על המחיצה הקודמת ויש לי הזדמנות ליצור מחיצה נוספת. האם באמת חייבים FAT32? תודה!

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  24. כל פעם שאני נכנס ל EGGED.CO.IL ועוד מלא אתרים אחרים IE-7 נסגר לי אני חושב שזה בגלל הפלאש שיש באתרים האלה אבל לא בטוח... אולי גם בעיה בסקריפטים שיש באתרים אלה אני עובד עם וינדוס ויסטה 64BIT האם ניתן לסדר את הבעיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.