תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי גם בעזרת הדיסק המקורי של mui וגם על ידי גרסה מהרשת אבל לא הצלחתי להתקין את ה- mui בשום אופן, כשאני שם את הדיסק במחשב הוא כותב בערך 10 דקות התקנה אבל גם אחרי שעתיים לא קורה כלום. איך מתקינים את המוי הזה?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אתמול התקנתי וויסטה, ויש לי קרטועים בשירים שאני משמיע, ובצלילים של הווינדוס. התקנתי את הדרייבר לאודיו שמתאים לוויסטה, לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בבדיקת של DX7 הוא עובד אבל בDX8.1 הוא רושם לי את זה: Direct3D test results: Failure at step 5 (GetDeviceCaps): HRESULT = 0x8876086a (3D not available)
-
יש לי כמה חשבונות מייל ואני רוצה שלכל אחד מהם יהיו inbox ו outbox והכל נפרד.. ב outlook ו outlook express אפשר לנהל מספר חשבונות אבל כל הההודעות נכנסות לאותו ה inbox. אם יש למישהו המלצות על תוכנות עם אופציות ניהול מתקדמות כמו שציינתי אשמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי בעיה "קטנה" באיסיקיו הוא לא מתחבר אבל מה שמוזר שמסנג'ר כן מתחבר מירנדה כן מתחבר וכל הדברים הרגילים כן מתחברים חוץ מאיסיקיו במחשב אין פיירוול לא של וינדוס ושל תוכנה מותקנת.. יש פתרונות?
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני לא יודע למה ואיך זה קרה אבל לפני יום שמתי לב שנעלמו לי האייקונים ששייכים לוינדוס כגון internet explorer, my computer, my documents, וshow my computer. הנה תמונה כדי שתבינו יותר בקלות למה אני מתכוון: (שני האייקונים למטה בהפעלה מהירה הם internet explorer וshow my desktop) אפשר לראות שאין בעיה עם אייקונים של משחקים\תוכנות או כל דבר אחר, הבעיה היא רק באייקונים שקשורים לווינדוס. ניסתי להחזיר את האייקונים ע"י הcustomize desktop בתפריט של הproperties שבדסקטופ אבל זה לא עזר! מישהו מכיר או יודע איך לפתור את הבעיה הזאת ולהחזיר את האייקונים?? זה ממש מעצבן !!! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן, כבר יותר משבוע שפתאום (בלי שוב שינוי מצידי) FIREFOX מתחיל לחפש בGOOGLE ישראל ולא באתר האנגלי שלו. איך משנים את זה בחזרה?? נשבר לי כבר מלפתוח את גוגל ידנית בשביל למצוא משהו, זה הורס את כל הרעיון של החיפוש המובנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מחקתי תיקייה בערך בגודל של מאה מגה(די חשובה) התקנתי את הNorton GoBack והתוכנה לא מוצאת לי האם התוכנה מוצאת רק דברים שנמחקים אחרי שהיא מותקנת? או שאולי אני לא משתמש בה נכון?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכלום, אני רוצה להתקין Codecs לשם צפיית סרטים ואני לא יודע איזה קודקים עליי להתקין, אשמח מאוד אם מישהו יוכל להנחות אותי בכך. תודה רבה לכולם!
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-
-
וזה אחרי שכל תוכנות מה- STARTUP עולות ל-WINXP, והמחשב מוכן לפעולה. ואז מופיעה ההודעה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב שלי,איבדתי את דיסק ההתקנה, ועכשיו אני צריך להתקין דריברים עבור החומרה שעל הלוח אם. כיצד אני עושה זאת? כיצד אני משיג את סוג הלוח אם בכדי להוריד את הדריברים שלו?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מצאתי פירוול בשם הזה אבל לא תוכנה לשיתוף אינטרנט... אני אודה מאוד אם תוכלו למצוא לי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתקליט לי קטע שמופיע פה: http://www.103.fm/page.asp?catId=34 (לפתוח עם אקספלורר) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום רב צריך עזרה בשחזור/הפעלה/הצלת מידע מדיסק קשיח. יש לי דיסק קשיח נייד של טושיבה 1T, כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה ככונן אך לא ניתן לגשת אליו או למידע שבפנים. מקבל הודעה שצריך לפרמט אותו. יחוי דיסק לא עוזר כמו גם נסיון לגשת אליו מXP או ממצב בטוח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נתון: כונן C במחשב, יש בו 20GB. זה כונן הדיסק הקשיח היחיד. מש"ל (מה שצריך לעשות): לחלק אותו לכונן אחד עם 15GB (שיישאר כונן C) וכונן אחד עם 5GB (כונן חדש, D). הדיוק לא עקרוני יכולים להיות פספוסים כלשהם... אם אפשר שלא ייאבד תוכן המחשב (כונן C) אבל אם זה ייקרה לא נורא..... תודה רבה רבה למומחים.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
התקנתי במספר מחשבים (פנטיום 4,AMD) אנטי וירוסים שונים (NORTON 2005,NORTON 2004,NOD32) ב-WINDOWS XP PRO SERVICE PACK 2. אני עובד עם אינטרנט ADSL עם מודם ALCATEL החדש. וישנה תופעה שכאשר המחשב עולה לוקח כמעט דקה עד שניתן להתחיל לעבוד. בזמן הזה כאילו הכל "תקוע" , ה-ICON הקטן של האנטי וירוס לא מופיע, ואז פתאום אחרי דקה לערך,הכל "משתחרר" ואפשר להתחיל לעבוד. כאמור זה קורה במספר אנטי וירוסים, וגם במחשבים עם התקנה "נקייה" של WINDOWS . שמתי לב שאם המחשב עולה והמודם של ה-ADSL כבוי או מנותק מהמחשב - הכל עולה תקין.... מישהוא נתקל בתופעה הזאת? פתרונות? שאלה שניה - בWINDOWS XP SP2 כאשר ה-WINDOWS עולה מופיע ICON אשר מראה שיש בעיה עם הרשת (ההודעה אומרת משהו כמו LIMITED או משהו כזה) הכל …
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם למה משמש הכלי Slice Select Tool? (האות K בפוטושופ). תודה
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
http://www.benchmarkhq.ru/english.html תהנו
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם במשך כמה זמן, הפעלתי אימיול+תוכנות אחרות והכל עבד מצוין בזמן האחרון, כאשר הוא פועל (לא משנה איזו גרסא), המחשב נהיה איטי מאד (עכבר בקושי זז), המעבד עובד על איזה 80% והחום שלו מגיע ל60 מעלות. רציתי לדעת מה זה יכול להיות, האם חום המעבד יכול לגרום לו לכאלו בעיות? מתכנן ניקוי של המאוור הוחלפת משחה. תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מסמך וורד של מבחן ישן של האוניברסיטה שלי ופתאום אני רואה שיש לו ססמא (פעם זה לא היה לי ממש מוזר!!!) ואני לא מצליח לפתוח אותו מישהו מכיר תכנה לפריצה או הסרת סיסמה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת אשמח אם מישהו יכתוב פה מדריך קצר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1 אני צריך לדעת איך אני מכניס פונק' ומקבל את הגרף שלה (אפשר גם קיצון ואסימפטוטות ?ואם כן אז איך) 2 איך אני מחשב גבולות
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המקשים בזמן משחקים, שלפעמים הם מפסיקים לעבוד. אני אתן דוגמה, בזמן משחק אני לוחץ על W כדי ללכת ואז לוחץ גם על D או A כדי ללכת הצידה וכשאני עוזב את D או A הדמות מפסיקה ללכת ואני צריך לעזוב את W וללחוץ עוד פעם, זה קורה גם ההפך. ולפעמים זה גם סתם עוצר לשנייה. החלפתי מקלדת והבעיה לא נפתרה. מדובר במחשב חדש תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-