עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by roll,

אני מחפש תוכנה כמה שיותר פשוטה שפשוט תגביה לי את השמע של השיר אבל לא תהרוס את האיכות שלו.. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by zwex35,

בבקשה תעזרו לי! קניתי כרטיס מסך חדש והתקנתי את הדרייברים,הכל עובד יפה. עכשיו אני לא חושב שזה קשור,אבל שאני מנסה להיכנס לYOUTUBE או לדבר בוונטרילו אני לא שומע כלום,אבל אם אני נכנס ל"דיבור" אני שומע את You have selected microsoft default voice או מה שכתוב שם. מישהו יודע מה הבעיה? [br]פורסם בתאריך: 14.10.2009 בשעה 20:25:39 נו בבקשה מישהו!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by dids22,

ראיתי פה פעם שבעזרת riva tuner אפשר לראות את הטמפ' של הכרטיס מסך מעודכנת איפה האפשרות הזו בריוה טונר נמצאת? תודה!!

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  4. בטעות לחצתי על remove all בחלון הססמאות השמורות של הפיירפוקס יש דרך לשחזר ???

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  5. Started by davidcohen,

שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שיראו את כל הסיומת של הקבצים ? לדוג': .exe, .iso, rar, zip..... תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  6. אהלן, אני מקווה שאני פונה לפורום הנכון. אם לא, מתנצל מראש. המחשב שלי מתואר במפרט בצד ימין. יש לי שני כרטיסי רשת: 1. O/B שמחובר למחשב אחר ברשת. 2. PCI של realtek אשר מחובר למודם של הוט ודרכו לאינטרנט. הבעיה שלי היא כניסה אוטומטית ל-standby mode. כלומר, כאשר אני מקנפג את המחשב להיכנס למצב standby לאחר Idle של זמן מסוים. זה לא עובד, למרות ש-standby רגיל כן עובד. ניסיתי לדבג במשך זמן רב את הבעיה, ביטלתי תוכנות ברקע, ניתקתי רשתות וכו'. התוצאה שהגעתי אליה: החיבור לאינטרנט דרך ה-PCI של realtek הוא זה שמונע מהמחשב להיכנס ל-standby. כאשר אני לא מחובר לאינטרנט (גם אם החיבור למודם enabled) - המחשב עובר לבד ל-standby. כאשר אני מחובר לאינטרנט, הוא לא עובר. עדכנתי דרייברים של realtek, …

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by ori24,

שלום לכולם, אני גולש עם IE9 ודיי מרוצה מהדפדפן. עד אתמול חשבתי שכל המריחות שאני רואה לפעמים בפייסבוק הם בגלל הפייסבוק עצמו שלא לדבר על הגירסה בעברית שכולה מרוחה לחלוטין. כמו כן בימים האחרונים התחיל באג חדש ומעצבן מאוד בחלונית הצ'אט שלפעמים חלון השיחה קופץ למעלה וצריך כל הזמן לגלול את חלון השיחה למטה כדי לענות.גם בבאג הזה חשבתי שזה בגלל הפייסבוק. אתמול הורדתי גוגל כרום ופשוט אין כל המריחות האילו,הכל זורם חלק וגם הבאג בצ'אט נפתר. האם יש דרך לסדר את הבאגים האילו מבלי להחליף את הדפדפן? אני סה"כ דיי מרוצה מהIE9 וחוץ מהפייסבוק הוא לא נופל מהכרום. תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by 00Amir,

צילמתי סרטון בDSLR ורינדרתי אותו ב sony vegas 10 , כאשר אני מרנדר אני רואה שכל ה4 מעבדים וה8 נימים ב 100% עבודה (i7) אבל כאשר אני פותח CPUZ אני רואה שהמעבד בתדר רגיל ולא נכנס לTurbo bust, למה זה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by TelAviv83,

היי.... אני צריך להוסיף סוגריים ל - 500 שורות 500 שורות אחת מתחת לשנייה, בתוכן רשומים משפטים ואני צריך פקודה בסגנון CONCATENATE (אולי היא עצמה...) כדי להשחיל סוגריים בתחילת משפט ובסופו......... האם מישהו יכול לעזור ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by Notter,

כשאני לוחץ על כיבוי המחשב בווינדוס, או אפילו restart, תמיד בזמן הכיבוי מופיעה לי כזאת תיבה כזאת שזה סוגר את הקובץ: oeegko32.exe אין לי מושג מה הקובץ הזה בכלל אבל זה מאוד מעצבן שזה מופיע כל הזמן, ושצריך ללחוץ end program אז מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by puuma,

יש לי צורב די וי די ותוכנת נרו. השאלה שלי אם אני יכול לצרוב סרט בפורמט vcd או כל פורמט אחר על גביי הדיסק די וי די.. (כאיל ואני רוצה כמה סרטים בתוך הדיסק די וי די שיהיה ) השאלה אם אפשר ואם כן אך אני עושה את זה בנרו תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by Ran B,

שלום לכולם! התקנתי את הווינדוס מחדש והכל, והורדתי IE7 והתקנתי. עכשיו כשאני לוחץ על האיקון ע"מ לפתוח את הדפדפן הוא נפתח לכמה שניות ואז זורק ארור ריפורט וסוגר לי את הדפדפן. הוא כל הזמן עושה את זה כשאני פותח את הדפדפן. אבל אם נניח אני פותח תקיה ומקיש שם כתובת של אתר אינטרנט הוא משתמש בIE7 ע"מ להכנס לאתר ולא עושה שום בעיה שום ארור ריפורט. ניסתי להסיר ולהתקין מחדש פעמיים וזה לא עזר. מה הבעיה? האם מישהו נתקל בזה והאם למישהו יש פתרון בשבילי? ועוד שאלה קטנה - על איזה אנטי-וירוס אתם ממליצים? תודה רבה, רן!

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  13. שלום לכולם, אני התשמשתי (עד היום) עם התוכנה NETLIMITER, גירסא 1.3, והיא עבדה מצויין. היום היא הביאה הודעת ERROR (תמונה מצורפת), ואז התוכנה ניסגרה, ניסית להתקין מחדש - לא עוזר, ניסית גירסא אחרת (1.22 נראה לי)- גם לא עוזר- וישנה אותה הודעת שגיאה. האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

14. בעקבות השינוי בעיצוב האתר ובעזרתו של MoRoses הכנו לכם גרסא חדשה של התוסף לפורומים של HWZone שכולל התאמות לעיצוב החדש, תיקון בעיית של גלישה לאתר עם WWW בהתחלה, ואת כל השיפורים שיש בגרסאות הקודמות. הגרסא החדשה (0.5.1), כולל ההוראות של איך להתקין נמצאות באתר הרגיל: http://icebreak.zickel.net/hwzone/ הרצתי בדיקות אצלי ואצל עוד כמה אנשים על FIREFOX 1.5 (אמור לעבוד בלי בעיות גם על גרסאות ישנות) ולא נראה שיש בעיות, כרגיל, אם יש לך טענות, בעיות, הצעות או תודות, אתם מוזמנים להגיב פה. --- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=135097.0

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Or ei,

מישהו מכיר מדריכים לאיך לעבוד עם התוכנה הזאת ??

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  16. שצריך להיות כל מניי ספריות... (בדיסק) מחפש תוכנה קטנה ופשוטה לצריבת VCD, לא רוצה את NERO

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  17. אנסה לספר לך בקצרה"ארוכה" אז קודם כל אציג את עצמי. שמי מאור,חדש כאן בפורום. הגעתי ע"י חיפושים בגוגל אחר בעיות דומות לשלי,אך כל הפתרונות לא הועילו. במשך כחודשיים אני סובל מבעיה באי יכולת לגלוש במספר אתרים. זה קורה בכל מיני אתרים. זה קורה בFXP,זה קורה בספורט 5,זה קורה בהאטריק(למי שמכיר) ועוד כל מיני. אני לא אומר שהכל לא עובד,יש דברים שעובדים. לדוגמה פייסבוק,גוגל וכו' הגלישה רגילה. עכשיו, חשבתי אולי זה קשור לאינטרנט אבל כנראה שזה לא. יש לי ראוטר שמחובר בכבל רשת אל המחשב שלי,ואחותי מחוברת עם כבל גם כן למחשב שלה. בדקתי אצלה והכל עובד מעולה(והמחשב שלה חלש יותר משלי). הבעיה הזו קיימת מעל 3 חודשים. אגב,לפני שבוע וחצי בערך נשרף לי המחשב והזמנתי טכנאי,הוא החליף לי ספק כוח והו…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. Started by ssib,

היי לכולם. עקב ריבוי בעיות עלי להתקין מחדש את ה- XP. כרגע על המערכת מותקן לי UTORRENT ומטבע הדברים אני באמצע הורדות (אשר מתבצעות ונשמרות בדיסק אחר מזה שעליו מותקן ויותקן ה- XP) בו. כאשר אתקין מחדש את ה- XP ובהנחה שלא תהנה בעיות אני מעוניינת גם להתקין מחדש את ה- UTORRENT (משום מה ה- 1.85 לא הותקנה אצלי טוב) אבל מצד שני הייתי רוצה אם ניתן להמשיך את ההורדות ולא להזדקק לטעינת כל הטורנטים מחדש באופן ידני (שמרתי אותם). האם הדבר אפשרי ואם כן אשמח אם תסבירו לי כיצד. תודה מראש לכל העוזרים ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  19. במחשב יש לי שתי דיסקים קשיחים c ו - f התקנתי את תוכנת steam על כונן f בתקווה שאת המשחקים הוא ישמור על הכונן הזה אבל התוכנה בכל זאות מורידה על כונן c האם יש דרך שהתוכנה תוריד על כונן F במקום על ה - C ?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

איפה יש אתר\תוכנה שבהם אפשר לתרגם טקסט בעברית לאנגלית?

21. Started by Or_m,

לפני כמה ימים נירשמתי לאתר טורנט-ליץ' ההורדה הראשונה שלי הייתה הסרט הטיסה שהוא יחסית ישן והוא ישר התחיל להוריד לי על מהירות 100 העלתי ג'יגה ומשהו לאחר שהורדתי סרט של 700 מגה. הבעיה היא שעכשיו התחלתי להוריד את הסרט " בנעליה " והתוכנה בקושי מצליחה לעבור את ה- 10 ק"ב ( אני משתמש עם BitLord ) תודה, ומקווה שתוכלו לעזור לי

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by gal,

היי קניתי אתמול צורב TEAC X40 וקיבלתי איתו את NERO גרסת OEM השאלה שלי מה ההבדל בין גרסה רגילה לOEM האם גם באו אי אם אפשר לצרוב דיסק מוסיקה והוא מעביר מאמ פי 3 ישר לCDA ? ובכלל מה ההבדלים? גל

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  23. אני רוצה לקנות את הגירסא החדשה של Norton Internet Security, כל שנה אני קונה את הגירסא החדשה, אך בגירסת 2004, התוכנה התחילה די להעיק על המחשב שלי ( למרות היותו P4 -2.0 ) ודי האיטה את הגלישה באינטרנט וכו', לדעתי היא הייתה די גרועה. השאלה שלי היא האם הגירסא החדשה טובה יותר ( מבחינת ביצועים, מהירות סריקה ושאר ירקות ) ?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by dvvon,

שלום לכולם הורדתי סרט של DVD מלא ארבע ומשהו ג'יגה ואני לא לאן אני אמור להכניס אותו לנירו יש מיליון אופציות בתודה דני

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  25. אז ככה חודשים רבים שאני ופיירפוקס הסתדרנו מצויין שום בעיות שום קריסות פשוט נהדר.. היום מאיזה סיבה הפיירפוקס עידכן את עצמו לגרסא החדשה וחצי מהפלאגים שלי נעלמו (ושלא תגידו שהם מופיעים ברשימה של ה]לאגים בתור disabled או משהו הם פשוט לא מופיעים) מאוד התעצבנתי ואז התחלתי לעשות שטויות בהתחלה סתם העתקתי קצבים מהתיקיה של הפרופיל לתיקיה של האקסטנשיונס אבל בתיקיה של פיירפוקס וסתם כל מיני משחקים ווואלה כלום לא עזר... אז ניסיתי להתקין מחדש את הפיירפוקס 1.5 אוקיי התקנתי אבל עדיין אין את הפלאגים הישנים ארגגגגג ניסיתי למחוק את תיקיית הפרופיל אבל אז פיירפוקס הציג איזה הודעה שהדפדפן כבר פתוח ושצריך לסגור אותו ולהפעיל שוב... החזרתי את הפרופיל וזה הסתדר... אבל עדיין אין את הפלאגים הישנים…

• 4 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.