תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מה קורה אחים שלי... יש לי מחשב אחד שאני רוצה שיהיה רק לגלישה באינטרנט! בלי לשנות הגדרות, בלי להתקין תוכנות או משחקים - כלום! רק גלישה! רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנות לנעילת הגדרות ותיקיות בכל המחשב ככה שהדבר היחיד שיהיה אפשר לעשות במחשב זה לגלוש באינטרנט! לא להוריד שום דבר, לא לשנות שום הגדרות, לא לטייל בתיקיות - כלום! ובכל זאת, אם יצליחו לעשות את הבלתי אפשרי וכן לשנות משהו אז גם תוכנה שמחזירה את המחשב להגדרות ברירת מחדל ברגע שמדליקים אותו מחדש. וחוץ מזה, אם אתם מכירים פילטר טוב לאינטרנט, ככה שגם כשגולשים לא יכולים להכנס לאתרים מפוקפקים...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מעוניין להוריד קובץ בנפח 4 ג'יגה באמצעות האימיול אך התוכנה לא מאפשרת זאת מישהו יודע איך אני יכול לשחרר את ההגבלה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול. כאשר אני הולך לכלים ושם מגבלת העלאה אוטומטית יש לי מגבלת הורדה. אני מעונין להגביל את העלאה ללא הגבלת הורדה. איך אני יכול לעשות זאת?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו כאן אולי מכיר דרך לבטל\לעקוף כל דבר את ההגבלה של שליחת הודעות לסלקום דרך האייסייקיו? תודה מראש. The sms messege to X could not be sent You have reached your daily SMS message-sending limit. Please try again later.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך לפורום הזה אבל אם לא מצטער לא ידעתי איפה לכתוב. בכל מקרה יש לי בעיה בלפטופ שבחלק מהסרטים הסאונד ממש ממש חלש. אני משתמש בK-LITE FULL הכי חדש שיש וניסיתי להכנס להגדרות הסאונד של FFDSHOW ולהגביר אבל מתברר שזה לא עוזר.. מה אפשר כן לעשות? תודה..
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כשאני מעביר סרטים לאייפוד אז לא שומעים כלום כמעט בסרטים.. רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה שאני אוכל להגביר בה את הווליום בסרטים לפני שאני ממיר אותם לאייפוד.
-
- 1 תגובה
- 5.4k צפיות
-
-
שלום חברים הורדתי סדרה והווליום של כל הפרקים מאוד חדש מכירים תוכנה להגברת הווליום באופן אוטומטי ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סרט על המחשב, אבל הסאונד שלו ממש נמוך-שומעים משהו רק אם הרמקולים, הווינדוס והמדיה פלייר (או כל תוכנה אחרת) על פול ווליום. הבעיה שאז הסאונד נשמע כזה עם רעשים והפרעות.... הסאונד בשאר הדברים על המחשב (משחקים, שירים, הודעות שגיאה של אקספלורר... ) עובד בסדר. האם יש תוכנה כלשהיא שאני יכול להגביר איתה את הסאונד של הסרט? ד"א-הסרט עצמו (תמונה) בסדר, אם זה משנה....
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אז אם לא תעבירו את ההודעה. יש לי סרט על המחשב, עכשיו עוצמת הקול שלו מ-מ-ש נמוכה. רק אם אני שם את הרמקולים על פול ווליום, את העוצמה של המערכת על מקסימום וכו' - אז שומעים בצורה נורמלית-, אבל בגלל כל ההגברות יש מלא רעשי רקע וכאלה. חבר שלי אמר לי שיש תוכנה שיכולה להגביר את הווליום בתוך הסרט, אבל הוא לא זכר איזה. מישהו מכיר תוכנה כזו + הוראות הפעלה (אם צריך)? או למישהו יש דרך אחרת להגביר את הקול בסרט? ??? ??? תודה מראש נ.ב-יש לי XP+SP1
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי תמונה ברזולוציה 3000X2252 300DPI ואני רוצה לשלוח אותו לאתר בשם מסגרת בשביל שידפיסו לי אותו על קנבס בשביל לתלות בחדר הגודל המבוקש הוא: 130X105 ס"מ היום התקשרו אליי בגלל ההזמנה ואמרו לי שהתמונה שלי קטנה מדי והמקסימום שהם יכולים להדפיס הוא 80X60 וזה ממש לא מספיק לי מה אני יכול לעשות ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להגדלת ה FONT של הטאב הפעיל או גם להחליף את הצבע למשהו אחר מ שחור
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
אהלן. אני מוריד לאבא שלי סרטים. קובץ הסרט וקובץ התרגום(srt) שם על DOK שם בטלויזיה והטלויזיה מנגנת את הסרט+התרגום. הבעיה - הטלויזיה מראה את הכתוביות בקטן ולאבא שלי קשה לראות אותם. לא ניתן להגדיל דרך הטלויזיה אין אופציה כזאת מה שאני מחפש - דרך להגיד לטלויזיה שהכתוביות גדולות יותר מבלי לקודד את כל הסרט מחדש עם כתוביות בגודל גדול יותר. או תוכנה שתצרף את הכתובית לסרט וגם תגדיל אותו מבלי לעשות קידוד וידאו מחדש של שעה+ אלה בכמה דקות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בסלון LCD37 שחמובר למחשב וגם מסך CRT 17 של המחשב עצמו הבעיה היא שכשאני עובד על ה 17 הפוינטים והאיקונים מוצגים כמו בכל מחשב אחר הבעיה היא שאני עובד על ה LCD באיקונים קטנים הפונטים בלתי נראים רק מקרוב וכו ואין לי כח להיכנס כל הזמן לשנות את ההגדרות של גודל האיקונים וכו כי המעבר בין ה LCD ל CRT הוא גבוהה השאלה אם קיימת תוכנה שמסוגלת לשמור על ההגדרות בקליק אחד פעם מסך רגיל ופונטים בגודל רגיל ופעם אייקונים גדולים וכו?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום לכם חברות וחברים, כדי להאיץ את את מהירות העבודה של 'פיירפוקס' החלטתי שאני מעביר את המטמון שלו ל- RAM. לצורך כך נכנסתי להגדרות המתקדמות שלו (about:config) וביצעתי כמה שינויים עפ"י הנחיות שמצאתי ברשת. אחת מהן היתה שינוי הערך של ההגדרה - browser.cache.memory.capacity, שכברירת מחדל הוא 65536KB. ניסיתי להגדיל את הערך הזה אלא שפיירפוקס משום מה מתעקש להשאר תקוע עם הערך הנוכחי (אחרי כל נסיון הפעלתי מחדש את הדפדפן). נפח ה- RAM הכולל המחשב שלי הוא 16GB. האם עשיתי משהו לא נכון? תודה מראש לכולכם!
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס איזה קובץ PDF מסויים אבל הוא בכתב קטן מדי. איך אפשר להגדיל אותו? הורדתי תוכנה שממירה קבצי DPF לRTF, אבל אז כשאני בא לפתוח את קובץ הRTF עם וורד הוא נתקע לי. ניסיתי כבר על שני מסמכים. יש איזו דרך אחרת להגדיל את הכתב? יש לי adobe acrobat 7 proffesional, ואמרו לי שאיתו אפשר גם לערוך קבצי PDF השאלה איך
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום הורדתי מסמך כלשהוא בפורמט PDF . הבעיה היא שהכיתוב נראה מאד קטן ואין לי אפשרות להגדיל אותו. לפי מה שמופיע במסמך, הוא כאילו "נעול" ומוגן על ידי סיסמא, שאותה כמובן אינני יודע. האם ישנה דרך כלשהיא להגדיל את המסמך על מנת שיהיה קריא? לא משנה לי אם ניתן להדפיס אותו או לא , אני מעוניין רק להגדיל אותו, כאמור. התוכנה שהשתמשתי היא אדובי אקרובט 8. האם ניתן בתוכנה אחרת, ואם כן באיזו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. אני כותב מסמך עם הערות שוליים בתחתית העמוד. ואני רוצה להגדיל את הגודל של המספרים שבהערות השוליים למטה בתחתית הדף. מישהו יודע איך אפשר לשלוט במספרים, להגדיל אותם? 2. מישהו יודע אם אפשר למחוק את הקו המפריד בין הטקסט למעלה לבין הערות השוליים למטה. כי אני לא מעוניין בקו מפריד. תודה!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנסה לצרוב בנרו 6 קבצים שמשקלם 4.74 ג'יגה. הענין הוא בנרו כתוב עד 4500 ג'יגה (דיסק DVD) הנרו מראה כבר צבע ארום ולא מאפשר לי צריבה. א) איני מבין מדוע ,הרי התיקייה 4.74 ג'יגה? ב) דיסק של DVD הוא הרי 4.7 ג'יגה,מדוע בנרו 4500? האם ניתן להגדיל זאת? המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי קובץ PSD שהכנתי, בגודל של 8x8 סנטימטר, צריך להגדיל אותו לגודל של 2 מטר, ועדיין לגרום לו להראות נורמלי, יש איזושהי דרך? או האם אפשר להפוך את התמונה לתמונה וקטורית??
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי תמונה שהיא קטנה...יש איזה דרך להגדיל אותה אבל לשמור על האיכות?או לפחות שהיא לא תרד הרבה בשביל שלא יראו פיקסלים כאלה שלא מיבנים כלום?? תודה
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לקחתי תמונה עכשיו גזרתי אותה ואני רוצה להפוך אותה לרקע משהו כמו 1024x768 אבל הרזולוציה ממש גרועה ניסיתי לעשות sharpen וזה לא משנה הרבה יש דרכים אחרות או שאין בכלל?
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי חברים, אני קונה בקרוב מסך LCD 24 אינ'ץ. אני לא רוצה לשבת קרוב מאוד למסך כשאני רוצה לקרוא באתרי אינטרנט. הרזולוציה של המסך מאוד גבוהה והכל רואים בקטן. כמובן שאפשר להגדיל את גודל אותיות הDPI אבל זה לא משפיע על הגופנים בדפדפן. אם מגדילים את הגופנים בדפדפן עצמו זה הורס את הדף וגם מגדיל רק את האותיות ולא את הדף עצמו. האם אתה יודעים בכל זאת על אפשרות כזאת של הגדלת דף האינטרנט עצמו? במקום 100 אחוז למשל ל130אחוז או יותר? ומה אין תוכנה שיכולה לעשות את זה, אולי פיירפוקס? אולי אינטרנט אקספלורר 7? אם אני לא רוצה לשבת ממש קרוב למסך? ואם הראייה שלי לא בידיוק 6\6 אלא טיפה יותר? לא רוצה להיות עם משקפיים כל היום. וכמובן שאני לא רוצה להקטין את הרזולוציה של המסך שזה יגרום לו לאבד מהא…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על החץ השמאלי במקלדת אז הסרט רץ אחורה.. השאלה איך אני מגדיר את זה למס' השניות שאני רוצה שהוא יחזור אחורה?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש לי את האאוטלוק על המחשב.. אני יכול להתקין עליו את המייל שלי של וואלה, אם כן, איך? תודה
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-