עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ShahafH,

אני לא יודע לאן זה קשור אבל זה נראה לי הכי קרוב. אני מנסה להוריד סרטון מהאתר ifilm.com ויש אתר שנותן להוריד סרטונים למחשב ולא לראות אותם רק באונליין שזה האתר הזה: http://www.thevideoripper.com/ אם תראו למעלה יש גם ifilm ripper אבל לא הבנתי איך להוריד בכל זאת. הנה הסרטון שאני רוצה: http://www.ifilm.com/ifilmdetail/2683782 מה לכתוב בתיבת כתיבה? ניסיתי כל מני דברים אבל זה לא הצליח. בבקשה עזרה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by גד :),

היה פה אחד שכתב את התוכנה המושקעת HWzone Monitor כנראה yousux האתר התחדש והעם דורש עידכון לתוכנה HWzone Monitor המצויינת שלך! ונראה לי שככול שיהיו יותר תגובות לנושא כך הבחור יעדכן יותר מהר...

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  3. שלום חברים. יש לי 3 עובדות הגשה לעשות. (המדפת שלי דפוקה!) הקלדתי את כל העבודות ב Office XP ואז הלכתי לחבר שלי שיש לו Office 97 ושם האופיס לא קורא את הקבצים. אמרו לי שיש בזה בעיה בגלל שזה Office XP וזה Office 97. האם יש מה לעשות בכדי שאופיס97 יקרא את הקבצים (להמיר, או משהו..)? אנשים תעזרו לי כמה שיותר מהר זה דחוף מאוד! תודה חבריה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by SHAY951,

מה זאת התוכנה הזאת, מה היא עושה ובמה היא עוזרת?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by Tzox,

היי, לפעמים (ובזמן האחרון כמעט תמיד), כשאני מוריד קובץ מראפיד שייר, קורה לי שזה מוריד כמה שניות, ואז יש כמה שניות של מנוחה - אין הורדה בכלל, ואז זה חוזר שוב. זה קורה גם כשאני מוריד ישירות מהאתר דרך פיירפוקס, וגם כאשר אני משתמש בJDownloader. עכשיו אני מוריד ממחשב אחר ואני רואה שזה מוריד כל הזמן, בלי הפסקות באמצע. מה שאומר שזה משהו אצלי במחשב. יש לכם מושג מה זה? זה מעצבן כי זה ממש מאט את ההורדות. חשבתי לעשות פרימיום אבל אני לא רוצה להסתכן שיהיה לי את זה גם כשאני משלם. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by IlanF,

ניסיתי דרך TASK MANAGER (תהליכים וגם רגיל), ניסיתי דרך הX של התוכנה, ניסיתי עם קליק ימיני בטסק-באר -> סגור, אבל שום דבר לא עובד... התוכנה עדיין דלוקה (ותקועה כדאי גם לציין ) מה עושים עם תוכנות עקשניות כאלה?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  7. יש לי אחת כזאת אבל הבעיה היא שאחרי שהיא מדביקה אין סאונד!!!

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  8. יש לי מלא שירים על המחשב, ואני מתכוון מלא (לפחות איזה 10 GB) ואני בטוח ב-100% שכל שיר חוזר על עצמו לפחות פעמיים שלוש. אם אני יעשה חיפוש של כל קבצי המוזיקה שיש לי במחשב, יש תוכנה שתידע לזהות שירים כפולים למרות שהשמות אולי שונים <? ככה גם יהיה לי יותר נוח (כי כל השירים יהיו בתיקייה אחת) וגם יתפוס לי פחות נפח (משהו שקצת חסר לי עכשיו). יש דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  9. תודה מראש לכל העוזרים לא לצרכים פיראטיים

10. הייתי רוצה לשים גאדג'ט של RSS בסיידבאר .. לראות עדכונים של כמה אתרים ניסיתי להוריד כל מיני דברים לא ממש הלך לי .. אם מישהו יכול להסביר קצת מה להוריד ואיך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום אני מחפש תוכנת שיחזור(אני חושב ששמעתי פעם עלה) שאתה מגבה את המחשב ישר אחרי הפירמוט ואז כשאתה רוצה לפרמט במקום להתקין הכול מהתחלה אתה מכניס את הדיסק שצרבת עליו את הגיבוי ואז מחזיר את המחשב ישר לזמן אחרי הפירמוט(הכול נימחק) ויש לך מחשב חדש אחרי פירמוט בלי לפרמט. יש תוכנה כזאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  12. Started by pain_killer12,

חבר שלי כתב קובץ בוורד, עם תמונה ברקע והכל יפה. שלח לי כדי שאדפיס את זה, אבל הקובץ הוא XML, וכשאני מנסה לפתוח אותו עם הוורד 2003 אני לא מצליח. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  13. שלום לכם. אני משתמש קיום בתוכנת microsoft outlook 2007 בעברית. יש לי כבר חשבון אימייל אחד שם.(ממה שקיבלתי מחברת האינטרנט שלי.) יש לי גם חשבון אימייל נוסף באתר וואלה. הייתי רוצה לדעת אם את החשבון שיש לי בוואלה אני יכול לפתוח אותו שיעבוד גם ב- outlook 2007. שיהיה לי למעשה שתי חשבונות ב- outlook אחד. האם אפשרי שהאימייל שפתחתי באינטרנט יכול לעבוד בתוכנת outlook? אם כן איך אני עושה את זה? אם יש לכם מאמר על הנושא הזה אני אשמח לקבל !!! בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by amic,

אותי ל google.com איך אני משנה שיביר אותי ל google.co.il ? תודה מראש עמי

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  15. Started by jiddisch,

יש לי לוח GA-M61PME-S2P והצ'פסט שלו הוא NVIDIA® GeForce 6100 / nForce 430 GPU (יחד עם כ.מסך מובנה). כשאני נכנס לאתר של NVIDIA כדי להוריד לצ'יפסט מנהל התקן מעודכן, אני לא רואה שיש שם גירסה 4X של nforce אלא מתחיל מגירסה 5X. מה עלי להוריד? חשוב לציין כי כשאני מפעיל את הזיהוי האוטומטי שיש באתר של NVIDIA אני מקבל שגיאה זו: The NVIDIA Smart Scan tool was unable to detect an NVIDIA nForce motherboard

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by FinaLMakeRr,

אני פשוט לא מצליח ולא יודע איך לשנות דברים למרות שיש לי המון תוכנות אבל אני לא מצליח להבין איך סדר הדברים מתבצע באתר ואיך לשנות בעיקר בגלל הפלאש הארור הזה! www.gaash1.co.il אם מישהו מבין בבקשה תשימו לינק טוב או תעזרו, תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by Cr4ck,

נתקלתי בזה הרבה לאחרונה , והחלטתי לעשות משהו בנושא הרבה תוכניות , שכנראה רצות על dos מעלים לי את ההערה הבאה ( קובץ מצורף)ברגע הפעלתם . מה הבעיה פה בעצם? ומה אני צריך לעשות? תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by NIR_R,

היי פירמטתי את המחשב ואני רוצה להחזיר את כל הטורנטים שהיו לי לתוכנה.. את הטורנטים עצמם אין לי, אבל יש לי את כל ההורדות על המחשב. יש אפשרות להכניס את כל הטורנטים ביחד? במקום להוסיף אחד אחד. תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by yos1978,

אהלן ! אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אלו קבצים אני צריך להעתיק מהמחשב הישן כדי שלא לאבד את הקרדיט שצברתי באימיול תודה.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by אישי555,

שמתי לב שיש בהוספה והסרה של תכנות תוכנות שמתעדכנות אבל עדיין נשמרת הגרסה הקודמת. האם אפשר למחוק גרסאות ישנות? ובנוסף - מה זה Windows Live Essentials? אפשר למחוק אם אני לא משתמש בתוכנות האלה או שזה חלק ממ"ה?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  21. ^ תודה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  22. שאני מפעיל תוכנה מסויימת וסוגר אותה החלון הזה מופיע לי: http://img210.imageshack.us/my.php?image=15ah5.jpg http://img75.imageshack.us/my.php?image=16vj1.jpg אז איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת????

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by dror_gh,

שלום. אני משתמש ב ACROBAT READER וב FOXIT READER (ואין לי בעיה לשנות לתוכנה אחרת שתמליצו עליה אם יש צורך) ואני רוצה להעתיק טקסט חי מתוך PDF אך נראה לי שזה הכל מורכב מתמונות (תקנו אותי אם טעיתי). רציתי לדעת האם הדבר אפשרי. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by za-david,

מישהו מכיר תוכנה טובה לבדיקת ביצועי המחשב?[br]פורסם בתאריך: 12.03.2008 בשעה 22:30:56 מישהו מכיר תוכנה לבדיקת טמפרטורת המעבדתוכנה שפועלת ברקע וניתן יהיה לראות גרף של ההתחממות לאחר שיצאתי מהמשחק

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by Snufkin,

אז... ככה: יצא לי לעצב לוגו חדש בפוטושופ ומסתבר שחברה מסויימת ממש התלהבה ממנו והיום הוא עובר אישורים אחרונים. השאלה שלי איפה נכנס פה זכויות היוצר? אה כן ואני עובד בחברה הזאת. מה בדיוק הנוהל?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.