תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע עם זה המקום המתאים שפתחתי בו את הנושא אבל אני עושב בדיקות על כול מיני אנטי וירוסים ואנטי ספי אני מחפש קובץ שיש בו הרבה וירוסים וגם קובץ שיש בו הרבה רוגלות לשם השווה בין חברות אני וירוס ורוגלות מישהו יכו לתת לי לינק להורדת קבצים כאלו
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני במשך הרבה מאוד זמן השתמשתי באמיול והוא עבד במהירות סבירה בחודש האחרון הוא מוריד במהירויות נמוכות גם לאחר פירמוט ולמרות שאני בhigh-id גם במודים האחרים האימיול מוריד לאט למישהו יש פתרוןן?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
http://news.xinhuanet.com/english/2007-05/20/content_6125876.htm :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אם הסריקה יצאה הפוכה.. יש אפשרות לסובב את הסריקה?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הבעיה שיש לי נמשכת כבר שבועיים וזה קרה פתאום, לפתאה כשאני מנסה להתחבר לשרתים של emule הוא אומר לי your ip is currently black listed ומתנתק, וככה שעתיים של התחברות התנתקות עד שהוא מוצא איזה שרת מסכן ומהירות ההורדה ירדה לי מי ממקסימום של 60 ל20. אמרו לי שאני צריך למתן בהורדות שלי וככה עשיתי אבל לא עזר, עשיתי עדכון ואף הורדתי גרסה פחות חדשה וגם לא עוזר. מה אני יכול לעשות? הגרסה שלי היא LHeMule 2.2 תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום אני צריך מדריך איך לעשות תרגום לסרטים ולצרוב אותם ל DVD אבל חשוב שזה לא יהיה עם התוכנה : TMPGEnc Plus כי התוכנה עושה לי בעיה אז למי שיש אז בבקשה להביא לי לינק
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
טוב אז השבוע קיבלתי את המצלמת רשת החדשה שלי, Logitech Quickcam Messenger. הכל טוב ויפה אבל כשאני מנסה להתקין את התוכנה שלה היא נתקעת. פשוט לא זז מה שגם יש את התוכנה > Logitech® Desktop Messenger שברגע שאני בוחר לאפשר את השירותת הזה, אותו חלון נתקע. למישהו יש רעיון איך אני פותר את זה ? מה שכן הדרייברים הותקנו בהצלחה והמצלמה עובדת. כמו כן ניסתי להורידאת התוכנה מהרשת וההתקנה נתקע באותו שלב.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מומלץ או לא מומלץ להשתמש ברשת KAD (קדמליה) באימיול ? מה הסיבות (אם כן או לא) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך תוכנה לחיבור סרט divx עם הכתוביות txt\srt רצוי תוכנה חינמית למרות שאין בעיה לשלם כמה שקלים אם התוכנה באמת שווה את זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
חברים תקשיבו יש לי בעיה היה איזה מישהו שכתב באיזה פורום באיזה אתר על התוכנות האלה יש לי אקס פי ורצתי גם לשים את אלה שהוא הכין וגם להכין משלי אז הינה הדברים שאני צריך 1.בבקשה מי שיכול קישור להורדת כל אחת מהתוכנות האלה 2.מדריך כלשהו איך מכינים ואיך שמים..... אז מצטער על הבקשות ותודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הוספתי כתוביות לסרט בעזרת VirtualDub-1_4c הכל סבבה אני רוצה להפוך אותו ל VCD בעזרת TMPGEnc הוא הופך לי את הסרט ל MPG אבל בלי פס קול מה אני צריך לעשות אולי יש תוכנה אחרת ????
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
בעודי מתקין ומנסה להפעיל את תוכנת המוסיקה הקיובייס 5(הכמובן-לא מקורי) עולה לי ההודעה הבאה....מישהו יודע היאך פותרים בעיה זו? ??? תודה מראש.... לה' פתרונים אך הוא נתן אותם בידי אדם.....
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס טלויזיה הנ"ל. למרות שבחרתי בהגדרות הקידוד האופטימליות (MPEG2-12Mbps), לוידאו המוקלט נוסף רעש. גם בתצוגה לפני ביצוע ההקלטה הרעש קיים. נראה שהבעיה היא לא בכבל (חיבור ישיר לטלויזיה שלא דרך המחשב מפיק איכות טובה מאוד עם אותו הכבל). איך מתגברים על הבעיה? נ.ב. ההודעה היא די בתחום חפיפה בין פורום תכנה לפורום תצוגה וגרפיקה (כתלות במקור הבעיה). בברכה, ilil
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי מערכת ויסטה. לאחר ההתקנה שמתי לב שחלק ממאגר התמונות שלי, לא נפתח על ידי המערכת, וגם לא על ידי פוטו שופ, פלאש ושאר תוכנות. למיטב הבנתי מדובר בפומט JPEG אבל יש במחשב תמונות אחרות בJPEG שדווקא נפתחות.. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
כאשר את מתקין ווינדוס חדש כל קובץ של שיר או וידאו יקבל סמל של מדיה פלייר ... כאשר את מתקין WINAMP (לדוגמא) אז כל פורמט שהוא תומך בהפעלתו - סמל הקובץ ישתנה חסמל התוכנה . אתם יודעים על מה אני מדבר - ככהכ זה עם הווינאמפ . היום חזרתי הביתה וכנראה אח שלי שיק עם המחשב . אני מפעיל שיר הוא פועל בתוכנת הווינאמפ אך הסמל שלו של המדיה פלייר זה חרא ככה ולא יפה . אך משנים חזרה ?! התקנתי מחדש לא עזר . התקנה על התקנה לא עזרה -> התקנה לאחר הסרה גם לא עוזרת . (ווינאמפ 2.9)
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כמובן שאישרתי בפיירוואל כל חלון שקפץ לי בנוגע לאימיול, וגם בהגדרות של התוכנה בדקתי שכל ארבעת ה-Vים בשורה של האימיול מסומנים ולמרות זאת אני מקבל שני חצים צהובים (LOWID באימיול ו-"מאחורי פיירוואל" בקדמילה). מה יכול לגרום לזה?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אופציית סרגל עיצוב באאוטלוק אקספרס -תצוגה-סרגלי כלים- סרגל עיצוב הפך לאפור ולא ניתן לסמן אותו כדי שיוצג בדך המכתב. מה עושים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכם, הורדתי את האנטיוירוס, גירסה 2.5, מהאתר של ESET. הבעיה היא שהסיסמה וה-USERNAME, איתם הורדתי את התוכנה, לא עובדים על השרת ממנו אני צריך להוריד את העידכון . איך זה יכול להיות? הרי הורדתי אותו באופן חוקי... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/964109 הינה המידע... נשמע לא רע בכלל..מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
משום מה, בזמן האחרון (שבוע-שבועיים) הuTorrent החלה להאט מאוד את הגלישה באינטרנט בכל הבית (הגלישה איטית גם במחשבים אחרים ברשת, ואפילו לגשת מהמחשב לראוטר לוקח זמן). הרבה פעמים דפים לא עולים בכלל והדפדפן מקבל timeout. ניסיתי להוריד את מספר החיבורים הקיים בו זמנית (מ-450 ל-100), את מספר הטורנטים הפעילים ל-3 ואת מהירות ההעלאה המקסימלית מ-90 ל-45, וזה גם לא עזר (יש לי חיבור 12 מגה עם 1 מגה העלאה). למישהו יש כיוון?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם לפני כמה שנים היה לי על המחשב מאין קובץ שכשפתחת אותו זה פתאום אמר לך שזה מתחיל למחוק את כל קונן C ו D ולא היה אפשר ללחוץ על CENCEL כאילו זה היה ממש נאצי... ואז אחרי שכל המחשב כביכול נמחק המסך הפך לשחור והיה רשום באותיות ירוקות כאלה thank god it's only a game.... אקיצר רציתי לדעת אם מישהו מכם יודע מאיפה אני יכול להוריד או למצוא את זה כי לא מצאתי את זה באינטרנט גם לא ידעתי כל כך מה לרשום. אולי למישהו מכם יש את זה שיוכל לשלוח לי ... תודה בכל מקרה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
קודם כל - בכל פורום שפניתי אליו, וגם בפורום משחקים באתר הזה, לא רצו ולא ניסו לעזור לי, אולי פורום תוכנה יבינו. אז שלום לכם, פעם במחשב שלי יכולתי להריץ את המשחק הנ"ל על High עם קצת תקיעות פעם בהרבה זמן. היום אני לא יכול להריץ אותו אפילו על Low, כאילו, כן.. אבל אני אסביר. כשאני נכנס למשחק ועושה new game יש בעיה, ועכשיו, פעם אחת זה פעל לי כששמתי את הפקודה "mat_dxlevel 70", עד שהגעתי לנקודת שמירה מסוימת והמשחק קורס שם. בדיון הבא תוכלו לראות את מלוא הבעיה ותוכלו לראות מה הציעו לי שם. הקישור - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=923372א נא עזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
יש לי אימיול אחר שאני רוצה להתקין ואני רוצה להעביר את ההורדות שהיו באימיול הקודם לחדש שאני יתקין, אז אפשר להעביר ?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש אותו באתר של נענע... אני רק רוצה לדעת אם עדיף להתקין אותו מאשר את קספרסקי.... http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=390485&sid=127
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-