תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי HDD עם חיבור IDE בגודל של 40 GB והבאתי היום HDD בחיבור SATA בגודל של 80 ג'יגה ואין לי כח לפרמט כי פירמטטי בדיוק לפני שבועיים והוינדוס נכון לעכשיו פועל מצויין כל מה שאני צריך זה להעתיק את כל התכולה של הHDD שלי מהישן לחדש כולל הBOOT שלו ואם יש דרך לסדר את זה?!!
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לדוגמא אם יש טקסט האינטרנט, אני עושה העתק והדבק לתוכנה וזה מקריא לי... יש דבר כזה העיברית? ברוסית? אנגלית? תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאני מכניס בה רשימת קישורים ומגדיר לכל קישור שעה מסוימת שהתוכנה תפתח אותו. תוכנה שמטרתה די פשוטה אך האם קיימת?תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לבת זוגתי מחשב נייד ויש לה רק כונן C והיא רוצה עוד כונן האם קיים דבר כזה? לפתוח עוד כונן או תוכנה? משהו שאפשר לעשות בנידון
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שתדליק תמחשב בשעה מסוימת ותפתח תוכנה בשעה מסוימת ? בעקרון אני רוצה להפוך תמחשב לשעון מעורר עם המערכת רמקולים שיש לי פה לשים על פוול ווליום ושבשבע בבוקר המחשב ידליק יפעיל איזה טראנס על פוול ווליום ואני יתוערר תודה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כמובן ללא תשלום חודשי או משהו כזה לכן אני מניח שאין טעם להציע לי משהו ששייך לסלקום.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה ברמה של WINFAX, האם מישהו מכיר באופן אישי וממליץ על תוכנת פקס בממשק עברית? (זה לא עבורי) תודה
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנת צד שלישי לשליטה על העכבר?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי.. הבעיה היא כזאת: אני סורק בערך 4-5 תמונות במקביל. עכשיו, כל פעם אני צריך לחתוך אותן ידנית וזה לוקח זמן . מטבע ההיגיון, הרי התמונות יוצאות בהפרדה מסויימת אחת מהשנייה (תמונה, רקע קצת שחור ועוד תמונה) - ככה שאני בטוח שיש איזושהיא דרך לעשות חיתוך אוטומטית - פשוט שהתכנה תבחין באיזורים המתים ותחתוך את התמונות . אם מישהו יודע איך ואם אפשר, או בכלל אם יש תכנה שעושה זאת . אני אשמח, כי יש לי הרבה עבודה ! תודה
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול שתי שאלות 1.האם divx יותר טובה או פחות טובה מ-xvid 2.ומה ששאלתי בכותרת
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, בגלל בעיה של ריסטרטים, ולאחר שבבדיקה במעבדה לא נמצאו תקלות חומרה, החלטתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. בנוסף, על פי המלצה שקיבלתי בפורום התקנתי את התוכנה EASY TUNE 5 , שמתאימה ללוח האם הנמצא ברשותי.( GIGABYTE) בהפעלת התוכנה, נראה על פניו שהטמפרטורות תקינות (אגב האם הנתונים של SYSTEM ו-CPU מתייחסים כבר לכל רכיבי המחשב?), אולם כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת כאן- יש סימני אזהרה אדומים, בקטגוריה של Fans , שאינני מצליח להבין את פישרם. אז מה זה בעצם אומר? האם הדבר מצביע על כך שמשהו בחומרה, לא מתפקד כשורה? כמו כן, יש עניין נוסף שקשור ל-OVVER CLOCKING שגם את זה יעצו לי לבדוק. השאלה כיצד בדיוק ניתן לבדוק את הדבר באמצעות תוכנה זו, או שאולי עדיף בכלל לברר את נושא ה- OVVER …
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת האם אני יכול להשתמש ברשיון OFFICE SBE 2003 (דיסק בעברית) על אותה התקנה באנגלית ? אותו דבר לWINDOWS.. ד"א, אופיס SBE 2003 זה בדיוק כמו אופיס 2003 רגיל רק עם פחות מרכיבים? עריכה= אופס אני בתוכנה ולא בWINDOWS, אבל עדיין אני לא כל כך מדבר על ווינדוס, אז זה מתאים גם לכאן.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
-
אם אני הופף עמוד שלם לתמונה, המכשיר מסוגל לעשות רק פעמיים זום אז אני לא יכול לקרא את הטקסט ניסיתי להדגיל את התמונה עדיין הוא מראה את כל הדף
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הכוונה היא לשיחות בין שני משתמשי התוכנה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אם אני משתמש ב 2 תוכנות שונות לניקוי ותיקון הרג'יסטרי (לא בו-זמנית) זה יכול לגרור בעיות ? או שזה בסדר גמור ? התוכנות הן : Registry Mechanic RegVac אני מריץ סריקה עם אחת,ואז עם השנייה....האם זה בסדר או שעלול לגרום לתקלה\בעיה כלשהי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
-
ראיתי את הוידאו הזה ולפי מה שהבנתי הוא פשוט משנה את הזמן שווינדוס מחכה לפני שהוא סוגר את כל התוכניות... השאלה אם זה יכול לעשות נזק... עריכה: ראיתי גם את אלה....מה דעתכם עליהם?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
כאשר שניהם מותקנות יחדיו ?
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
הי ישנם אתרים מסוימים שבהם אני לא מצליח להיכנס דרך הכנסת סיסמא ושם משתמש. כל פעם שאני מנסה להיכנס זה כאילו שהדף עושה REFRESH וחוזר שוב לאותו מסך ללא הודעת שגיאה שמעידה על טעות בהכנסת שם המשתמש או הסיסמא. לא בכל אתר זה קורה אלה רק באתרים מסוימים. דרך FIREFOX זה עובד מצוין הבעיה שהאתר אינו תומך ב FIREFOX. הנה קישור לאחד האתרים שבם נתגלתה הבעיה (המייל האינטרנטי של המכללה בה אני לומד): webmail.colman.ac.il תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
ןאם כן, איזו מומלצת? יש לי כרגע free Ram xp. האם היא טובה?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
יש לי תוכנת 16 ביט שרצה עם התהליך NTVDM במערכת AMD+XP (מעבד בודד). ntvdm.exe is process that belongs to the Windows 16-bit Virtual Machine. It provides an environment for a 16-bit process to execute on a 32-bit platform. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminate האם יש לחשוש שבמעבר למערכת כפולת ליבה התוכנית תסרב לעבוד? מישהו יודע? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם השאלה שלי היא: האם התוכנה תעבוד כפי שצריך ללא בעיות, כמו אופיס 2003 פרו שברשותי?או שלא כדאי להתקינה? תודה מראש למשיבים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-