עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Elad87,

קובץ שנראה כמו WinRar רק עם סיומת ACE מכיל בתותכו דיסק DVD איך אני פותח אותו? לצפייה? אין לי בעיה אפילו לצרוב אתו (בצורב DVD) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by seaman162,

שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב ,מופיעה הודעת בעיה (ההודעה מצורפת בקובץ)מה זה ? ואיך נפתרים מהבעיה?זה גורם לתקלות בתוכנות ואובדן של הצבע בסרגל התחתון ועוד... אני לא מומחה במחשבים ניסיתי לעקוב אחר הלינק שבהודעה ,והיא לא נימצאת במחשב. ברשותי 3400+219GHz 2.00GB RAM WIN XP PRO. Version 2002 sp3 AMD Athlon 64 pross. בכבוד רב SEA. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  3. הבנתי שצריך להוריד את כל הקודקים שיש לי לפניי, לא? אבל אני לא מצליח להוריד את DIVX, אין לי לזה UNINSTALL. הורדתי סרט XVID, והתקנתי את הקודק XVID, אבל רואים מגעיל, בגוון ירוק וחלק מהסרט פשוט לא עולה. יש אפשרות אחרת מלבד להתקין NIMO?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  4. שלום, תקלתי בבעיה מאוד מוזרה שלי אין פיתרון ואולי פה יוכלו לייעץ לי איך לסדר את זה... עד כה השתמשתי בתוכנות: Your Uninstaller! CCleaner והם עבדו לי כמו שצריך... אין לי מושג למה הם פיתאום לא עובדות הווינדווס עושה בסמן של העכבר חשיבה ולא עובד... יש למשהו מושג איך לסדר את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  5. נקלעתי למצב שאינני יכול לפרמט את המחשב או להכנס אל הווינדוס בשל וירוס .. לאחר שהסמל של הויינדוס חושב יש לי מסך כחול כזה והוא אינו נותן לי להכנס אל הוווינדוס ...אם יש איזה שהי תוכנה למחיקה של הוירוס מבלי גישה לווינדוס אני מאוד אודה לכם ?... בבקשה תעזרו לי אין לי כבר כח לנסות ...!! אני לא יודע אם זה שייך לפורום מסוג זה .. אבל בבקשה עיזרו לי..!!

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by subarel,

שאלה דיי פשוטה, חבר שקונה מחשב לעריכה גרפית ב 3d max ואני לא יודע אם להמליץ לו על Q6600 או לחסוך קצת כסף ולקחת E8200. לא מכיר את התוכנה.. האם היא תומכת בריבוי ליבות והאם היא מנצלת אותם?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by cateye,

שלום לכולם האשכול הזה חשוב לכל המשתמשים בזמן האחרון אני מתחיל לחשוש לגבי גניבת המשתמשים והסיסמאות (פריצה) שלי. אני שם לב ללינקים שאני נכנס אליהם, אבל אני יודע שאני יכול להקשות יותר אם אני אעשה סיסמה חזקה יותר הבעיה היא שאני לא אזכור את כולם כמובן ולכן חשבתי על תוכנת ניהול סיסמאות. נכון שיש את התוכנת המובנית של הדפדפן אבל אני לא בטוח מה עדיף יותר. אחרי שבדקתי קצת מצאתי את התוכנות הבאות: lastpass KeePass Roboform אבל כפי שהבנתי הן שומרות את המידע באינטרנט (באתר כלשהו) אז אני בעצם שם את כל הבייצים בסל אחד ואני לא יודע כמה זה חכם. אתם מכירים תוכנה מספיק אמינה ששומרת את הסיסמאות על המחשב וניתן לגבותה? או שמישהו משתמש באחת התוכנות ויכול להמליץ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by eranmor,

לאחר שאני מתקין את התוכנה והמחשב מבקש להפעיל מחדש על מנת שהוא יוכל לסיים את תהליך ההתקנה התוכנה עובדת כמו שצריך. לאחר שאני מפעיל את המחשב שוב, לא ניתן להפעיל את התוכנה בלי להתקינה מחדש. אני מקבל הודעה שכתוב בה "invaild device" ואין שום דבר שאני עושה שיכול לסדר את זה. ניסיתי להוריד גירסא חדשה ולה עזר. ניסיתי להשתמש בגירסא ישנה ולא עזר. המחשב לא מזמן עבר פירמוט ולפני הפירמוט התוכנה עבדה מצויין. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  9. כל פעם שאני בא להוריד HTTP ה-BitComet עולה ונותן אפשרות להוריד בתוכנה איך אני מבטל את זה ?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by Master Boo,

שלום רכשתי את הכרטיס טלויזיה הבא http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1907 עם דיסק ההתקנה מגיע PowerCinema של CyberLink. הבעיה- לא רואים כלום. מה עשיתי? 1. חיברתי למחשב. 2. התקנתי דרייברים מהדיסק. 3. עדכנתי דרייברים מהאתר של Gigabyte. 4. חיברתי בשלוש תצורות- 4.1. שלוש בננות מהממיר של יס ישירות למתאם הComposite שמופיע בתמונה (בפינה השמאלית למטה). 4.2. שתי בננות מהממיר לקומפוזיט (אודיו), וכבל בננה-SVIDEO, לכניסת הSVIDEO שעל המתאם. 4.3. שתי בננות מהממיר לקומפוזיט (אודיו), ובננה אחת מהממיר לכניסת ישירות על הכרטיס (הכניסה האמצעית שרואים בתמונה). אני לא מקבל תמונה באף אחד מהמצבים. הממיר 100% דלוק ועובד- כשניסיתי לחבר מהאודיו ישירות לLine In של כרטיס הקול שמעתי הכל.…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by redersh,

מחפש ספר ללימוד פלאש איכותי וטוב בעיברית וכן גם מקום לקנות אותו או להזמין (איזור ת"א) תודה ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by sherlock1212,

ככה קוראים לזה?(התוכנה של האנימציה)

13. Started by kobibo,

יש לי דואר ב יאהו האם ניתן להגדיר באווטלוק אקספרס את הדואר כידי שאוכל לראות אותו בעזרת האווטלוק אקספרס ? אם כן כיצד להגדיר ?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by YINON110,

היי חבר'ה, קניתי כרטיס מסך GTX 260 והתקנתי את הדרייבר שמגיע איתו(ZOTAC) הדרייבר עוד כראוי אז יש לי מעין בעיה של סימני שאלה כאלה במקום הצגת אותיות. חשוב לציין שבחלק מהמקומות יש אותיות אך בחלק אין. זה בערך ככה:??????? וזה רושם שיש אי תאימות. מה הכוונה? איך אפשר לסדר? נ.ב: מה עושה האנטי אלייסינג שאני מפעיל דרך הדרייבר? האם הוא משפיעה על התצוגה בשולחן עבודה? האם הוא במקום אופצית השינוי במשחק? תודה מראש וחג שמח

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  15. מישהו מתחיל לעצבן אותי ולהפציץ אותי באימיילים עם וירוסים(אם אני תופס מי זה אני שובר לו את הפנים) עשיתי Block Sender באואטלוק אבל הוא רק שם ישר את ההודעה ב-Deleted items, ואני רוצה שהוא בכלל לא יוריד את ההודעה מהשרת אלה ישר ימחוק אותה מהשרת !!! יש דרך לעשות את זה או שאני צריך להחליף אימייל ?????

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by rikus,

למישהו עוד יש את העניין הזה? צריך לעשות ריפרש כל פעם שאני לוחץ על סרטון, כאילו שמותקן אצלי טרויאני שמכפיל את הצפיות... מעצבן וגם אני לא יודע אם זה אצל כולם ככה, כי אני צריך את הסרטונים למצגות ואני לא יודע אם זה עובד לאנשים אחרים או שהבעיה ביוטיוב בכלל..

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  17. Started by eido300,

יש לי בעיה בדפדפן כרום משום מה כל פעם מחדש הוא מגדיר את המנוע חיפוש שלו לask ולא משנה כמה פעמים אני ישנה את זה לגוגל, פעם הבאה שאני יפתח אותו הוא יהיה עוד פעם ask, מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by borg,

אני מעוניין בתוכנה חינמית עם ממשק פשוט שמאפשרת לעשות Rip ל-CD שלם לקובץ WAV, וממירה את הקובץ WAV לקובץ MP3 באופן אוטומאטי. הכוונה היא שבמקום שיהיו לי 10 קבצי MP3 (כל טראק בקובץ MP3 נפרד), אז יהיה לי רק קובץ MP3 אחד גדול שכולל את כל הטראקים ברצף. יש לי במחשב את Audiograbber ואת CDex. האם אפשר לעשות את זה עם התוכנות האלה? אם לא, אז איזו תוכנה מומלצת למטרה הזו? נ.ב. CDex מאפשרת להמיר קובץ MP3 לקובץ WAV, וקובץ WAV לקובץ MP3. אני מחפש תוכנה שמאפשרת ליצור מקובץ MP3 קיים, קובץ MP3 חדש עם bitrate שונה (יותר נמוך). עם CDex אני יכול להמיר את הקובץ MP3 לקובץ WAV, ואז להמיר את הקובץ WAV לקובץ MP3 עם bitrate שונה. אבל, אני מעוניין בתוכנה חינית שיודעת לעשות את זה בפעולה אחת.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by puffer,

Firefox 3.0.4 כול כניסה ויציאה מהדפדפן גורמות לו לאבד את כול הנתונים והקוקיס, האופציה באפשרויות מסומנת כשמירת קוקיס רעיונות?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by duk4u,

יש גרסה שנקראת - Enterprise למה הכוונה...אני מדבר על 2007 ...אהה ויש גם את ה - Ultimate אשמח אם מישהו יסביר את ההבדל...

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by IlanF,

תירשמו ב- http://www.lynda.com/podcast/92 לחשבון טריאל ליום אחד. כל המדריכים/סרטונים פתוחים ליום שלם! *אהם*למישישפיירפוקסאפשרלהורידאתהסרטוניםעםתוסףמתאים*אהם*

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by cohenha,

שלום לכולם אני מחפש תונה להסרה והוספה מהתפריט הימני של העבר ??? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by Cyron,

עשיתי עידכון של הדרייברים של ATI, וה- ATI Control Panelכבר לא מופיע לי ב-Display Prop' ->Settings -> Advanced במקום זה יש את ה-CCC הדבילי הזה מה אני עושה עכשיו כדי להחליף תצוגות ?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  24. אז ככה יש לי חבר, שפרמטתי לו את המחשב אז לפני שפרמטתי לו את המחשב אז צרבתי לו את מסמכים חשובים של אבא שלו ברוסית. אז פרמטתי והכל טוב ויפה אבל המסמכים לא מופיעים בשפה הרוסית אלה כתוים חסרי משמעות. מה אני יכול לעשות? או שזה כבר אבוד , התקנתי כבר את השפה הרוסית במחשב. יש משהו לעשות בעניין? הנה דוגמה מהמסמכים http://forums.ort.org.il/files/30/1816254/5419080.zip תודה רבה לכם ולהתראות

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by POD,

שלום לכולם, התקנתי IIS ואני מנסה לגשת לשרת ממחשב אחר לכתובת שלי. פתחתי פורטים. הבעיה היא שכל פעם אני מקבל את הבקשה ל-username ו- password. ב-IIS ניסיתי לשחק עם ה- anonymous user וכו'- אבל זה לא עזר אני די חדש בנושא ה-FTP. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.