עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zzrxox,

בעבר השתמשתי בשיטה פשוטה לסנכרן כתוביות ב - VLC כשהן לא היו מסונכרנות היטב עם הסרט עצמו, העניין הוא ששכחתי איך מבצעים זאת, מישהו יכול לרענן את זיכרוני? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by 3Dude932,

יש לי XP PRO עם SP1 וכשאני משתקין תוכנות מסוימות אני מקבל את ההודעה הבאה: מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  3. Started by mitelka2004,

חברי הפורום הגאונים, אתם המוצא האחרון שלי: לפני כמה ימים חדר למחשב שלי סוס טרואיני. אני לא משוכנע שהוא הגורם לבעיה, אבל אני מניח כי פשוט אין אפשרות אחרת - מאז אותו רגע, כל הזמן המקום שלי בכונן C יורד לאפס בלי שום קשר לפעילות שעשיתי. הגעתי למצב שרוקנתי חצי כונן, המקום הפנוי היה X ג'גיה ושוב אחרי מספר דקות הוא החלה בצניחה עד שהגיע לאפס וכמובן ההתראות של המחשב על מקום נמוך בכונן, וכו'. המחשב פשוט לא מתפקד כמו שצריך. עכשיו, יש לי נוד 32, הורדתי Emsisoft Anti-Malware ולאחר המלצה בפורום אחר גם SUPERAntiSpy. הם כולם זיהוי ומחקו מספר רב של רוגלות, אך אותו סוס טרואיני (אולי אפילו שתיים) הן מצאו אך לא הצליחו לחסל. אם למישהו יש איך לעזור לי, אהיה אסיר תודה... ארז.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by nir_varon,

אני יודע שטחנו את הנושא מכל הכיוונים האפשריים כבר. אבל בשום מקום אני לא מוצא תשובה מספקת. לא מזמן התקנתי Router חדש וחיברתי אותו ברשת לשתי מחשבים. רק אחד מהם עובד עם הEmule. בכל פעם שאני מתחבר אני מקבל LOWID. פתחתי את כל הפורטים בRouter ובנוסף ביטלתי את החסימה של הFirewall. אבל עדיין אני מקבל LOWID. הם למישהו יש עצה מה כדי לנסות? האם בחירת פורטים אחרים מהפורטים ברירת מחדל של Emule יעזור? אני עובד עם Emule הסטנדרטי .. כדי לי לנסות גרסאות אחרות של התוכנה ?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  5. Started by mosheva,

שלום הורדתי את התוכנה PM-BAckUp שאמורה על פי העזרה של תוכנת האימיול לגבות לי את הקבצים של האימיול עכשיו רציתי לדעת האם היא טובה והאם יש תוכנות אחרות היותר טובות ממנה... תודה

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  6. כאשר אני מנסה להוריד גוגל כרום 1) אני נכנס בexplorer לדף של google.co.il ואז יש שם בצד לינק להורדת כרום 2) אני לוחץ על הלינק ואז מקבל את המסך המצורף ולא יודע איך להמשיך (לא משנה איפה אני לוחץ לא קורה כלום זה כמו תמונה) * אין סיכוי שזה בגלל שאריות של התקנה קודמת (המחשב לאחר פירמוט) ** חשוב לי שהכרום יהיה בעברית מה עושים?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by tall978,

שלום רב. אני מחפש המלצה לתוכנה לניהול משותף של קבצים עבור מספר מחשבים שמחוברים לאותה הרשת בסדר גודל של 10 מחשבים בחברה. המטרה בעיקר היא לנהל תיעוד של שינוי הקבצים לכן אני לא לוקח את אחד השירותים החינמיים של גוגל דרייב או דרופבוקס. הדגש כרגע על תוכנה חינמית, משיטוט שלי ברשת אני מוצא רק תוכנות שהגרסה החינמית שלהן מוגבלת ביותר וכרגע זה לא דבר רלוונטי. אשמח לשמוע האם מישהו מכיר תוכנה כזו. תודה. טל

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by evman007,

יש לי בעיות שם{קודקים שבורים למשל מדווחים על בעיות ברגיסטרי ולכן אני לא מצליח לראות סרטים...] אני זקוק לתוכנה.כל המלצה תהיה טובה.תודה.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי עכבר LX7 אלחוטי עם WAVE... עכשיו הכל עובד טוב ! עם הקדימה ואחורה בFF .. לפעמים הוא לא רוצה לעבוד פשוט לא עושה כלום... אני צריך לעשות ריסט כדי שיעבוד... מה זה יכול להיות? כל כך מעצבן... תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by mat77,

היום לאחר שסרקתי וירוסים במחשב לא הייתה לי אפשרות להיכנס לכונן d ההודעה שזה רושם לי(תמונה מצורפת): תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by Iko89,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתשדר את הוידאו מהמצלמת רשת שלי לחשבון FTP שיש ברשותי . מה שאני מתכוון זה תוכנה שתיקח את התמונות שמצלמת מצלמת הרשת שברשותי ותשדר אותם דרך האינטרנט בכתובת של השרת FTP . אני מעוניין שהשידורים יהיו מוצפנים בשם מישתמש וסיסמא . האם יש תוכנה כזאת ? מערכת הפעלה שלי היא XP . תודה !

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by morben,

שלום אני מחפש דריבר לכבל מrs232 לusb עכשיו חיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי חשבתי אולי מישהו יכול לעזור לי פה דרך הגב מערכת הפעלה ויסטה אולטמיט 64 ביט בתודה מראש מור בן

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  13. ניסיתי לאחרונה מספר תוכנות שייעודן ביצוע RIP של וידאו מתקליטורי DVD (האחרונה שבהן היתה זו של xilisoft). כל אחת מהן יצרה לי קובץ וידאו שעבר קידוד אוטומאטי לפורמטים כמו MPEG4, DIVX ועוד. איזו תוכנת RIP יכולה לבצע את הפעולה הזו ללא כל קידוד, כלומר ליצור קבצי AVI גלמיים לחלוטין ובאיכות הגבוהה ביותר (ובמידת האפשר גם במהירות גבוהה)? על מה אתם ממליצים (ואל תשלחו אותי לחיפוש. את זה כבר עשיתי.)? תודה.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by barlevi321,

שלום לכם!! רציתי לשאול איך אני צורב פעם שנייה על דיסק שצרבתי עליו כבר חומר, אבל שאחרי הצריבה השנייה על אותו דיסק הקבצים שהיו לא ימחקו לי ? (הכוונה שאחרי הצריבה יראה לי את הקבצים של הצריבה הראשונה והשנייה ביחד, מבלי לעלות על החומר בצריבה הראשונה). בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  15. איזו תוכנה יודעת לזהות באיזה מקודד וידאו ובאיזה מקודד אודיו השתמשו לדחיסת קובץ וידאו מסויים?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by Gnome,

איך אני יכול להציג את ה PC BUILDER במוזילה כמו שאני מציג אותו באינטרנט אקפלורר.(הזה בצבע כחול ובצורה אינטראקטבית שכשאני בוחר את המעבד הוא נותן לי גישה לפרטים המתאימים הבאים...) תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  17. אני משתמש ב Windos98SE ומותקן אצלי נורטון אנטי וירוס פרו. 2003. אני מקבל את ההודעה הזו (חשוב לציין שהוירוס קיים במחשבי כבר כמה זמן, והתוכנה לא הצליחה להפטר ממנו עד עכשיו): Unable to repair the file C:\WINDOWS\MSI32.DLL. it is still infected with the Keylogger.Trojan virus. What would you like to do? Stop | Continue | Delete | Exclude | Quarantine מה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by eliav-peretz,

אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת מוזיקה..לא משהו כבד...הכוונה היא לקחת חלק משיר ולהדביק אותו איפשהוא....זהו.. תודה מראש, אליאב.

19. התקנתי עכשיו WIN7 ואני מנסה להריץ עליו את הכרטיס טלויזיה הענתיקה שלי ואני פשוט לא מצליח... לכל התוכנות והדרייברים שמצאתי שיניתי בלשונית "תאימות" לWIN XP ששם זה עבד מצוין... אני יושב על זה כבר המון זמן ואני פשוט עובד עצות... יש למישהו רעיון? (חוץ מלקנות כרטיס חדש...) תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by solidus,

אחד שאני יכול לגרום לו להיות שקוף (למחצה) ושאני אוכל גם לשנות הגדרות צבע רקע וכ'ו. לדוגמא - NOTEPAD++ מצויין רק שאין לו את היכולת הזו להיות שקוף למחצה (או שיש לו?).

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by Iko89,

אי מנסה כרגע להעביר את הפרופיל שלי (עם כל התוספות והסימניות) מהFF שאני עכשיו איתו אל FF במחשב אחר העברתי את התיקיה של הפרופילים ופעלתי לפי ההוראות האלו: אבל כל פעם אני מגיע למצב שנפתח לי פרופיל חדש פשוט בלי כל התוספות שלי .. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by Galit17,

יש לי מלא קבצים ישנים וכל מיני מישחקים שמחקתי וה SETUP שלהם לא נמחק איזו תוכנה יש טובה שמוחקת קבצים לבד ויודעת מה המחשב לא צריך יותר? אגב יש לי סיפריה שנקראת: winsxs האם היא חשובה? כי יש שם מעל 16 גיגה. ויש לי קובץ: pagefile.sys הוא 4 גיגה הוא לא היה קיים פעם איך אני מוחקת אותו?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  23. יש תוכנה שבודקת את הבצועים במחשב ?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by natan805,

זאת אומרת האם הוא כולל בתוכו אנטי ריגול? ואם לא איזה אנטי ריגול הכי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by nore0,

QuickTime גירסה 7.0.3.50 גירסה Media Player 10.0.0.3802 מקודדים klmcodec136 מישהו יודע מה הבעיה

• 3 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.