עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Green,

שלום לכולם יש לי טקסטים סרוקים (מהאוניברסיטה) בקובץ pdf. רציי לדעת אם יש תוכנה שמזהה את הטקסט בדף ויכול להפוך אותו למשהו שניתן לערוך? ד"א אני על מק אבל יש גם חלונות בקרבת מקום. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Cynicoren,

ואם כן, ע"י איזו תוכנה ? (אני מעוניין "לחתוך" ולשמור מספר עמודים מתוך PDF) תודה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  3. שלום! אמא שלי רצת הלדעת האם יש דרך לפתוח את כל הEMAILים שלה מהמשרד מהמחשב בבית. חשבתי לפתוח לה חשבון בGMAIL ולעשות שכל המיילים שהיא מקבלת למשרד יועברו אוטומטית לGMAIL כעותק - משמע יהיה את אותו הEMAIL במשרד ובGMAIL. במשרד היא משתמשת בOUTLOOK. אשמח אם תוכלו להדריך אותי בהגדרות, אם הדבר בכלל אפשרי. אם יש לכם דרך אחרת כדי שהEMAILים ימצאו גם בבית וגם במשרד - אשמח לשמוע הצעות. תודה!

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  4. שלום, האם זה אפשרי איכשהו, אם יש לי נגיד 5 חלונות פתוחים או 5 לשוניות פתוחות, ובאחד מהלשוניות נגיד זה פורום ומפרסמים שם הודעה חדשה, האם אפשרי שיעלה את החלון שבו התפרסמה ההודעה אוטומטית, או שיהבהב? האם אפשרי לעשות בדף מסויים ריענון אוטומטי כל זמן מסויים? תודה לעוזרים. נסביר שוב אם לא הבנתם. יש לי 5 חלונות או 5 לשוניות פתוחות בתוכם יש נגיד 3 פורומים ו-2 אתרים או 5 פורומים או כל מיני אפשרויות. אני רוצה שכשתפורסם הודעה באחד הפורומים זה יעדכן אוטומטית ויקפיץ את העמוד או כמו שרשמתי, האם אפשרי שהחלון יהבהב או כמו שרשמתי, האם אפשרי לרענן דף מסויים כל זמן מסויים. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. האם ניתן לעשות סניכרון הפוך בן המועדפים שעל האייפון למחשב?

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  6. Started by nore0,

איך עושים כזה דבר ?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  7. הורדתי סרט אשר מכווץ בRAR אך מסתבר שהוא דורש סיסמא כדי לפתוח את הקובץ. האם ישנה דרך לפתוח אותו בלי שתהיה לי הסיסמא?

8. מישהו יודע אם אפשרי לצרוב לתקליטור DVD גם קובצי דיוידי (VIDEO_TS) וגם AVI ושנגן דיוידי יוכל לנגן את שניהם? בנרו זה לא אפשרי כי צריבת DVD מוחקת את כל מה שקיים בתקליטור ונועלת אותו (Finalize).

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  9. ???

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  10. שלום לכן, האם ניתן לקבוע ב-Bsplayer את מספר השניות שהסרט קופץ כאשר לוחצים על החיצים? אני שואל מפני שמספר השניות משתנה בין הגירסאות ולא מצאתי אם אפשר לעשות זאת. על הדרך האם יש איזה נגן מומלץ שעובד טוב עם כתוביות בעברית וניתן להזיז את הסרט עם החיצים כי Bsplayer עושה לי בעיות תמיד נתקע לי, ואני חייב את האפשרות של להזיז את הסרט עם החיצים מפני שיש סרטים משעממים ואין לי כוח לראות אותו במלואו אז אני מריץ אותו עם החיצים ומסיים אותו מהר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  11. פעם שמעתי שאפשר, מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  12. שלום רב, המחשב שלי נמצא כרגע בתיקון במעבדה. עדיין לא ידוע מה הבעיה, אך יש סבירות גבוהה שההדיסק הקשיח נפגם. במקרה כזה, יהיה כנראה צורך בדיסק חדש. השאלה שלי היא כזו- יש לי גיבוי (אימאג') שיצרתי באמצעות "נורטון גוסט". האם אוכל לשחזר את הגיבוי הזה, בכדי שיעבוד בצורה תקינה גם על הדיסק החדש? האם תהיה מגבלה כלשהי? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אם כן אשמח לדעת איך תודה, yosside

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  14. ערכתי מסמך Word ובעריכה מחקתי המון טקסט מהמסמך וביצעתי שמירה וסגרתי את הקובץ. עכשיו, האם יש דרך לשחזר את המידע מתוך המסמך?

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  15. האם יש תוכנה\פקודה\דרך מסויימת אחרת ... שכאשר אני פותח תוכנה מסויימת זה יבקש ססמא קודם לפני העלתה ? אני רוצה לנעול את תוכנת WORD\INCREDIMAIL והאי מיול שלי ע"י ססמא ... ? תודה .

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  16. הכוונה היא לשלוח פקס דרך המייל באמצעות תוכנה כלשהיא - ולא ע"י אתר ומפציץ את הפקס בפרסומות. פשוט יש לי מסמך ואני רוצה לשלוח אותו בפקס, ואין לי מודם פקס. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  17. הי, מנסה להמיר DVD או את הקבצים שלו שהעתקתי לדיסק קשיח לקובץ XVID ודבר אחד שלא מצליח לעשות זה למקם את הכיתובית העברית כך שלא תיפול על השוליים השחורים למטה. ניסיתי מגוון תוכניות שלא אפשרו לי למקם את הכיתובית על הסרט עצמו כך שבפורמט 16:9 שתי שורות הכיתובית ייראו ואחת לא תברח מתחת למסך. בתוכנת WINX DVD RIPPER למשל יש אפשרות לשים כיתובית top או bottom או center אבל זה לא משפיע כלל על המיקום הסופי אחרי ההמרה. ניסיתי גם ליצור SUB ו-IDX, להמיר ידנית ל-SRT ואז למזג עם ה-XVID ללא כיתובית ומשום מה לא קיבלתי קבצים תקינים לצורך זה, אולי בגלל העברית? ניסיתי למשל את DVDSUBEDIT אבל ה-OCR שם לא מזהה עברית יש מישהו שיודע ספציפית איך למקם כיתובית או לקרוע כיתובית SRT עברית מדיוידי?…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by composite,

שלום. השאלה שלי היא - האם ניתן לשמוע תחנות רדיות (כגון גלגל''צ) על המחשב? יש איזושהי תוכנה מיוחדת? תודה מראש וסליחה על השעה.

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. כאשר פותחים את ה-Word הברירת מחדל שלו זה כתיבה בגופן Arial בגודל 11 ומרווח של שורה כאשר יורדים לשורה הבאה. האם אפשר לשנות לו את ברירת המחדל הזו ולקבוע לו לדוגמא שכאשר אני פותחת את ה-Word הוא יכתוב בגופן מסויים שאקבע לו ובגודל מסויים שאקבע לו ושלא יעשה מרווח של שורה כאשר יורדים לשורה הבאה?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  20. אשמח לתשובה מהירה תודה תודה סושי

21. קיבלתי את המחשב עם חלוקה של ההרד דיסק.ההרד דיסק (250G) חולק לשני חלקים בצורה שווה (כונני C ו-D). מערת ההפעלה כמובן יושבת בכונן C והיא תופסת כמובן רק חלק קטן מאוד הכונן זה. מכיוון שאני מעוניין שבכונן C תשב רק מערכת ההפעלה ובכונן D כל קבצי ה- DATA (אני לא רוצה שבאותו כונן תשב לי גם מערכת ההפעלה וגם קבצי ה-DATA) אני מעוניין להקטין את כונן C ולהגדיל את כונן D. האם יש תוכנה שיודעת לעשות דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  22. כרגע חלון השמירה נפתח תמיד על My Documents ולא מצאתי ב- options אפשרות לשנות זאת. אולי יש איזה tweak? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  23. ההרד דיסק שלי מחולק ל-3 חלקים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה את הדבר הבא C - מציין חלק 1 של ההרד דיסק D - מציין חלק 2 של ההרד דיסק E - מציין את כונן הדיסקים F - מציין חלק 3 של ההרד דיסק אני מעוניין שהאות E תציין את החלק השלישי של ההרד דיסק כך שהאותיות C-D-E יציינו את ההרד דיסק ושהאות F תציין את כונו הדיסקים. האם צריך תוכנה לשם כך? ואם כן איזו?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  24. יש לי תיקיה שמכילה בערך 100 קבצים ,שכולם מתחילים באותו שם (dsc001, dsc002 וכו' ) וההיתי רוצה לשנות את שמם למשהו אחר ,מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה בבת אחת ,ולא קובץ קובץ תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.