תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי נתקף בספייווארים משוגעים בימים האחרונים אז הרצתי HIJACKTHIS כמו שממליצים פה אבל אני לא יודע מה למחוק , בבקשה תעזרו לי. הנה הלוג פייל: עריכה: מחקתי כמה דברים הנה הלוג המחודש: Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 20:16:00, on 23/01/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Pro…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חג שמח אנשים... טוב אז גם אני נשברתי והחלפתי את הXP ב7... די מרוצה עד עכשיו, רץ יותר מהר מאשר הג'נטו שלי עם KDE משום מה... :-X די התלהבתי מהתמיכה המצויינת בתוכנות שרצות על 32...אני זוכר שבלינוקס בהתחלה זה היה הסיוט הכי גדול. הבעיה שלי עכשיו זה שאני מחפש JRE שעובד על 64 ולא מוצא את הקובץ המיוחל. מצרף בזאת דף הסבר http://www.java.com/en/download/faq/java_win64bit.xml משום מה אין שום זכר לקובץ הנ"ל : jre-6u18-windows-x64-p.exe אפילו גוגל כבר לא עוזר בזה...מעדיף להימנע מהורדה דרך ראפידשר ואימיול כי בכל זאת התוכנה ניתנת בחינם. אם מישהו מוצא קישור להורדה אני אשמח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתראה לי כמה הספק המחשב שלי דורש במקסימום מאמץ(כלומר שתעשה מבחן מאמץ לרכיבים ותראה לי מה הטמפרטורה וכמות ההספק הנצרך של כל רכיב במהלך הבדיקה)
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני מוריד עכשיו אנדר 2 ופתאום באמצע זה אומר לי שהתוכנה ניתקלה בבעיה והיא חייבת להיסגר בקיצור זה אומר לי את אחרי 10-30 דק' שהתוכנה פועלת (EMuLe( אם למישהו יש מושג למה אודה לו.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת... אם יש לכם המלצות על תוכנות לעיצוב הדסקטופ (צלמיות,THEME וכו') ,המליצו כאן. תודה
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
נכון כשמקבלים תוצאות של חיפוש אז חלק מהתוצאות מופיעות בצבע כחול וחלק בשחור, מה זה אומר? שאלה שניה כשאני מוריד סדרות כמו אבודים או נמלטים תמיד אני מוריד כמה קבצים שונים כי חלק נפתחים וחלק לא זה בעיה של מקודדים? (יש לי את ה- KLITE) ואם כן איזה חביל מקודדים מומלצת תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני מנסה להתקין אופיס 2003 INTERFACE PACK HEB SETUP אני מקבל את ההודעה הבאה: the highlighted volumes do not have enough disk space available the currently selected fetures available 6749MB 15GB 0KB disk size 14GB 22GB 0KB כמובן שה-0KB זה הCDROM הוא לא נותן לי לבחור את אחד הכוננים חוץ מהCDROM עשיתי הסרה והתקנה מחדש ושוב אני מנסה להתקין את העידכון של העברית באופיס שעובד על כל המחשבים בדוק!! יש למישהו פתרון?? יכול להיות משהו דפוק בH.D?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם Thunderbird mail הוא מוצר מוצלח באותה מידה כמו ה-FireFox browser והאם אתם ממליצים להוריד ולהתקין אותו? או שאולי יש תוכנות דואר טובות יותר?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
זה שם הקובץ:The_Good_Girl_(2002).DVD.SCREENER.DVL.ShareReactor,יש ליבמחשב כל מיני מקודדים וה-WINDOWS MEDIA PLAYER וה-RADLIGHT לא פותחים לי את הסרט. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ידיעה: חברת PCTOOLS הידועה בזכות שתי התוכנות המצליחות ואיכותיות שלה: Registry Mechanic , Spyware Doctor הוציאה עידכון לתוכנת spyware doctor נגד פירטיות. כניראה נימעס להם שעשרות ואפילו מאות אלפי אנשים בעולם מישתמשים בתוכנה ללא רישיון. העידכון מוצע כחלק מהעידכונים היום יומיים בתוכנה. בקיצור מי שכרגע מישתמש ללא רישיון והוריד תעידכון הזה כמובן יצטרך להפעיל מחדש תמחשב לאחר העידכון יראה שהתוכנה מבקשת לירשום שוב מחדש פרטי רישיון! וגם אם החלטתם לחזור למצב הפירטי העידכון יצוץ תמיד ברשימת העידכונים למרות שלא ניתן להסירו מישם ניתן להסיר מימנו תוי ולא להתקינו להבא. צעד חכם מצידם להפתיע אותנו ככה ביום בהיר אחד. בכל מיקרה זה היה להתריע את אותם אנשים ללא רישיון, אלו שהיו להם ר…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אין לי כבר כמה ימים צלילים במסן >< בכלים- אפשרויות- כללי כל האיזור של הצלילים מסומן כמו שצריך אבל אין צלילים!! מישהו יודע איך לעזור לי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
טוב השאלתי את ההגה מחבר ויש לי בעיה עם ה- sensitivity שלו..... אני משחק ב- CMR 05 וכל נגיעה קטנה בהגה והוא פונה לי פניה חדה..... ניסיתי לשחק בדרייברים ולא הצלחתי להוריד את הSENS איך אני יוכל להוריד את הSENS ?? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
לפני כחודש עשיתי גיבוי באמצעות תוכנה שהייתה על המחשב שלי שנגנב (של dell). הספקתי לקנות מחשב חדש, אבל אין לי מושג איך מחלצים ממנו את המידע. בגיבוי הזה יש כ34GB תחת קובץ בשם backup.wim. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
download limited...למה זה רשום?? בדקתי בכל ההגדרות ובשום מקום לא מוגבלת לי המהירות של ההורדה...למה זה ככה??
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב... אני לא זכרתי שאין ברשותי את הדרייברים של הסאונד... אני מחפש דרייברים של סאונד ל- PCPartner כל מי שיוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד... יום טוב לכולם....
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
חבר'ה, עשיתי עבודה בוורד על המחשב של אחי, והייתה שם טבלה. אח"כ שמתי אותה על דיסק-און-קי, ובאתי למחשב שלי אך הטבלה לא מופיעה וברגע פתיחת הקובץ יש הודעת שגיאה: " הודעת שגיאה זו עשויה לנבוע מטבלה פגומה במסמך הנוכחי. באפשרותך לשחזר את תוכנם של המסמך והטבלה על-ידי סגירת המסמך ופתיחתו מחדש באמצעות האפשרות פתיחה ותיקון שבתיבת הדו-שיח פתיחה (תפריט קובץ). לאיתור האפשרות פתיחה ותיקון, בחר את החץ למטה הסמוך ללחצן פתח. האפשרות פתיחה ותיקון נמצאת בחלקו התחתון של התפריט. לאחר תיקון הקובץ, הפגם או העיצוב השגוי של כל הטבלאות במסמך אמור להיפתר. אם קיימות שגיאות בטבלה שבמסמך לאחר תיקון, מומלץ לבחון כל טבלה כדי לראות אם קיים טקסט ארוך מדי עבור תא או שורה נתונים, או אם נוצרה או יובאה לתוך המ…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך משתמשים בתוכנה Ghost לצורך העברת מידע מהארד דיסק להארד דיסק שכן תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, בשלב מסוים, אינני יודע מדוע, הופך ה-OUTLOOK לאיטי מאוד, האם יודעים אתם מדוע?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
הבנתי שבתוכנה PRO PLUS יש את כל התוכנות של CC CLEANER כולל DEFRAG הכול כלול בתוכו ... התקנתי TRAIL גירסה ניסיונית ואין כל הבדל בין זה לבין הגרסה החינמית לא מוצא הבדל חוץ מאשר כתוב PRO למעלה ... ה Defraggler אמור להיות בתוכה למה זה לא בתוכה ? צריך להתקין אותה בנפרד משהו מוזר תסתכלו רשום שהתוכנה כלולה בפנים https://www.piriform.com/ccleaner/download בצד שמאל : Defragmentation יש עליו V עברתי 100 פעם על התוכנה ולא ראיתי DEFRAG
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי אייריבר ואני מחפש איך לעשות את החיים שלי יותר קלים. יש תוכנה שיכולה להשוות תיקיות למשל יש לי תיקייה שקוראים לה English גם בתוך הנגן וגם על המחשב ואז זה יעביר את כל הדברים שיש על המחשב ואין על הנגן אוטומטית? ועוד שאלה יש אולי תוכנה שמגבה את המחשב וכשאתה רוצה אז זה מוסיף את כל הדברים החדשים שנוספו ממועד הגיבוי האחרון לגיבוי? מקווה שהבנתם את השאלות שלי. תודה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd הבעיה שלי היא איך אני עושה שהוא יראה לי את מצב הטמפרטורה? מה אני לוחץ והכין אם מישהו יודע בבקשה אני נואש?....
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
איך מוחקים לצמיתות את כל היסטורית החיפוש באימיול? ניסיתי ctrl+a ולא עזר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
נתחיל מההתחלה, מיד לאחר שיצא מדיה פלייר 11 (קצת אחרי שקניתי את המחשב הזה - במפרט) הורדתי את הגרסה הזו של מדיה פלייר והשתמשתי בה. צצו לי כמה בעיות איתה אז נאלצתי להסיר אותה והסתדרתי קצת בלעדיה אבל כרגע אני צריך אותה על המחשב שלי וכשאני מנסה להתקין אותה, יש בעיות, כבר חצי שנה. אז הנה התמונות: הנה אני מוריד את התוכנה: הנה הקובץ: הנה אני מנסה לפתוח את ההתקנה: הנה הודעת השגיאה שאני מקבל: הנה דף העזרה שאני מקבל אחרי שאני לוחץ על "פרטים": לחיצה על "מידע" או על הלינק שבא אחריו מביא אותי לדף ההורדות של המדיה פלייר: וזה לא פותר לי שום דבר. אני מאוד מקווה שמישהו יעזור לי עם זה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולםםם.. יש לי NAV 2003 PRO EDITION קיצר יש לי EXPIRED ואני צריך [בבבקשה!!!] SUBCRIPTION KEY כדי שאוכל לעשות RENEW לנורטון!! מישהו יכול בבקשה להביא לי ??? תודה רבה רבה לעוזריםםם
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר הרבה זמן בעיה עם האתר הזה.. כל סרטון שאני מפעיל מתנגן משהו כמו 10 שניות ואז פשוט נתקע. ניסיתי הרבה דברים כלום לא עוזר.. הורדתי מקודדים , java , adobe הכל מעודכן. ניסתי גם לנגן בפיירפוקס, גם באקספלורר וגם בAVANT ובכולם אותה הבעיה. באף אתר אחר כמו יוטיוב וכאלה אין לי בעיה, רק בFLIX. חשבתי אולי משהו חוסם את זה מהמחשב, אבל הרצתי סריקות נגד ספייווארים ווירוסים ולא מצאתי כלום. למישהו יש רעיון מה הבעיה ומה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-