תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, פירמטתי את המחשב שלי ואני לא זוכר את הסיסמא של האייסיקיו שלי. יש לי את הקובץ של המספר (כתבן) שבו מופיעים כל המספרים של האנשי קשר. איך אני משיג את הסיסמא שלי ולא משנה באיזה שיטה. רק תעזרו לי בבקשה למצוא אותה התייאשתי
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שקיימת תוכנה כזו, אך לצערי אינני זוכר את שמה, קורה לי שאני צריך לקפוץ לעמוד כלשהו העוסק במאמר X, ואין תוכן עניינים, ותמיד אמרתי לעצמי שאם היה לי אפשרות חיפוש כמו ctrl+f ב office - word אזי הקריאה הייתה הרבה יותר נוחה ופחות בעיות. אם מישהו מכיר תוכנה כזו אשמח אם יספר עליה ;D תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. זה די דחוף כי יש לי את ה8800GT ובמשחקים שתומכים בDX10 הוא לא נותן לי כי לא הורדתי את זה.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
בעיקר בעת צריבה של נרו (גרסא 6) המחשב מאיט בצורה דרסטית, זה מתבטא באיטיות של הדפדפן , העלמות מסתורית של העכבר לסירוגין, איטיות במשחקים קטנים כמו icytower והדבר הכי מעצבן השירים שמתנגנים לא משנה באיזה תוכנה, מתנגנים ממש ממש (ממש ממש ממש) לאט!!! עזרה מישהוא?
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי מדפסת שמדפסה A4 אני שרטט שירטוט על A3 עכשיו אני רוצה להדפס את שרטוט במדפסת שלי שאני מנסה בבית להדפס התכונה של VISIO מחלקת לי את שרטוט ל2 חלקים אבל הבעיה שהיא המדידות לא נכונות האם יש תכונה שיכולה לחלק לי את שרטוט ל2 ולדפס את 2 החלקים במידודת נכונות?!
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: ייצרתי קובץ ICAL בגוגל כלנדר לחגים יהודיים וייבאתי את הקובץ למיקרוסופט אאוטלוק 2003 שברשותי. ברצוני לבטל את הייבוא הזה, כלומר למחוק בבת אחת את כל הארועים שהוכנסו למיקרוסופט אאוטלוק בעת ייבוא קובץ הICAL אני מודה מראש לכל עוזר.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני הולך לפרמט בקרוב את המחשב ,רציתי לדעת איך אני מגבה את ההיסטוריה של השיחות.(?)
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
יש לי בעיה בInternet Explorer , לכל אתר שנכנס אחרי כמה שניות זה נותן לי הודעה שהאקספלורר צריך להסגר ויש יש לי אפשרות לדו"ח שגיאות לשלוח או לא. בכל מקרה, יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך יוצרים templates בתוכנה Dreamweaver משהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
אתמול התקנתי את התוכנה ו מאז הפינגים שלי ירדו בצורה דרסטית בהתחלה לא האמנתי ועכשיו אני קולט שכל שניה התוכנה חוסמת מישהו והמחשב אחרי פירמוט ואין לי ספייוור או וירוסים כי בדקתי ואני לא מוריד שום דבר ובנתיים רק גלשתי באתרים כמו גיימר ויינט... אז יש הסבר כלשהו לזה: ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח תשובה (: קיבלתי אתמול תמחשב במשלוח UPS מTMS, התקנתי הכל את כל הדרייברים וגם את הדרייבר של הכרטיס מסך, יש לי 8800GT של ספארקל אז הכנסתי תדיסק שלו ועידכנתי, זה הכי מעודכן? למה חבר שלי אמר לי שיש יותר מעודכן, אני לא יודע איזה דרייבר להוריד חיפשתי ולא הבנתי. יש לי ווינדוס XP HOME edition משנת 2002 מקורי והוא מה שמותקן לי על המחשב, אני לא יודע אם זה 32 או 64 אבל חושב שזה 32 אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לחיפוש שלי שעשיתי בפלאש אפשרות ש כשמקלידים מינימום שתי אותיות או משהו הוא יוציא LISTBOX אם האפשרויות המתאימות לאותיות. מישהו יודע איך עושים את זה?
-
אני לא מצליח למצוא DRIVER מתאים ל HD 3850 ! יש לי מערכת XP HOME EDITION ומעבד P4. הורדתי כמעט מכול מקור אפשרי, וההתקנה של הדיסק שמצורף עם הכרטיס לא עובדת! תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמסנכרנת בין הנייד לנייח (לשני הכיוונים)? הכוונה היא בעיקר לאימייל (דרך OUTLOOK) ולמסמכים? הדגש כאן היא על תוכנה שתעשה את זה באופן אוטומטי, כי זה מיועד למישהו שלא כלכך מסתדר עם מחשבים... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אמא שלי הלכה למוד שם גראפיקה לפני חודש ככה זה עולה משו כמו 12000 שקל (80 שעות\יום או משו כזה) עכשיו הם לומדים FREEHAND ומהמורה הביא לכולם FREEHAND אם CRACK והכל .. ניראה לי מוזר ... מישו שמע על המכללה הזאתי היא בסדר ? או שסתם ?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שאני שואל את השאלה.....אל תדאגו לא מדובר בקבצים פרוצים אני רק רוצה לשאול על איך הופכים קובץ כלשהוא לISO ? ראיתי כל מיני תוכנות קטנות כאלה שאני לא סומך עליהם שממירות לISO אבל חייבת להיות עוד דרך מישהו יכול לומר לי כי אני פעם ראשונה מנסה להמיר קבצים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
אפשר? יש כזאת תוכנה? אשמח לקישור להורדה / שם של התוכנה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לדעת מה האנטיוירוס החינמי הכי מומלץ כיום, והאם הוא נחות משמעותית מ-NOD32 ו-Kaspersky. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. עשיתי כפתור בפלאש ואני רוצה שהוא ינגן רדיו אינטרנטי, האם יש פקודה (יש לי פלאש MX) להפעיל URL במדיה פלייר? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן ולא מוצא דרייבר למדפסת הנ"ל תודה למי שיביא..
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
התוכנות Alcohol.120% ו Daemon Tools עושות את אותן דברים או שאחת מהן לוקחת?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
טוב, די נמאס לי ממנו. כל פעם, סיפור אחר. אני משתמש (עדיין) בדפדפן MyIE2 המבוסס על IE6, וחווה בעיות על ימין ועל שמאל. ולא רק עם הדפדפן, אלא לפעמים זה כללית בשיטוט במחשב עצמו. פעם זה היה כשמדי פעם הוא היה מאתחל לי פתאום את ההגדרות, וחוזר לברירת המחדל, כאילו רק עכשיו התקנתי אותו, וכאילו לא הגדרתי לו מקשי-קיצור וכאלה. היום, הבעיה העיקרית שלו, היא שעד שאני לא מפסיק את ה Service הבא: mdmcls32.exe הוא בכלל לא נכנס לאיטרנט. אחרי שאני מעיף אותו, הוא עוד איכשהו גולש, אבל למשל חיפוש - בכל מנוע חיפוש בינתיים - הוא לא מסכים לבצע. אני נכנס לגוגל, כותב משהו, לוחץ אנטר, והבחורצ'יק מחזיר לי - 0. פשוט ככה. עמוד ריק, רק עם הספרה 0. כאילו צוחק לי בפרצוף. מלבד זאת, האימיול שלי מרבה להתנתק (ול…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום~ יש איזה קובץ אחד שאני מנסה לחתוך ממנו קטע כבר כמה זמן בעזרת ה-Movie Maker ואני לא מצליח, התוכנה כל הזמן נתקעת כשאני מוסיף את הקובץ ל-Time Line. נסיתי גם לחתוך בלי שהכנסתי אותו ל- Time Line וזה בסדר אבל כשאני בא לשמור אז באה לי הודעת השגיאה שוב. אני מחפש תוכנה שאני אוכל לחתוך קטעים מקבצי MP3, אני מחפש תוכנה פשוטה כמו ה- Movie Maker, בלי יותר מידי בלגנים. ניסיתי כבר איזה מעל 5 תוכנות של עריכת MP3 ואני מאמין שהם יכלו לעשות אני מה שאני רוצה אבל אני ממש לא הסתדרתי עם התוכנות האלו, הם היו מסובכות כל כך ולא הבנתי מה אני עושה שם. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ניתן לראות לפי האייקונים העליוניים שהם מוסתרים חלקים על ידי שורת המשימות של windows. http://img211.imageshack.us/img211/4041/64139218cd1.png עשיתי שחזור למחשב אבל זה עדיין חזר. מה עושים? תודה, [br]פורסם בתאריך: 24.12.2007 בשעה 16:42:55 פתאום הסתדר אבל בטח יחזור.
-
- 4 תגובות
- 452 צפיות
-