עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Asaf.Y,

מחפש תוכנה להכנת באנרים המיועדים לפירסומות..? יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by T-Flash,

ראיתי את הסרטון של התוכנה כאן: http://www.adobe.com/products/photoshopelmac/main.html לא נראה לכם חשוד? איך אפשר להבדיל כל כך מהר ומדוייק אובייקטים מרקע, ועוד רקע בעייתי כזה? והעיניים האדומות? איך התוכנה מוצאת איפה בדיוק ממוקמות העיניים? מוזר

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by georgeo,

------

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  4. Started by dattias,

daemon tools בעיה.... ניסיתי להתקין את התוכנה אחרת כדי שאוכל להתקין משחק לבסוף המשחק לא עלה אבלזה בעיה אחרת מה שחשוב הוא שהדימון טולס אומר בהודעת שגיאה שיש שימוש כבר בשם קובץ במחשב או בכוננן או משהו כזה ...בקיצור הוא מפסיק את ההתקנה באמצע ,מה אפשר לעשות??

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  5. איך אני יכול לזהות וירוסים דרך המייל? הכוונה לפני שאני פותח את המייל.

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  6. Started by LevTheKiller,

לפורום שלום, לידידה שלי יש ICQ 5 והיא טוענת שכאשר מנסים לשלוח לה קבצים היא מקבלת את ההודעה הבאה: peer to peer connection with the user cannot be established please check firewall settings או משהו כזה.. היא טוענת שאין לה שום פיירוול מלבד זה של הWINDOWS XP וגם בו היא הגדירה שמותר לICQ לגשת לרשת. כמו כן,הייתה לה רשת ביתית וכאשר היא הייתה מחוברת לרשת היא יכלה לקבל קבצים וברגע שהיא התנתקה מהרשת והמודם חובר ישירות למחשב שלה הבעיה החלה להופיע. אם כן,מה עושים? אנא עיזרו לי.. המשך יום נעים

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by Booobb,

שלום, אני מחפש דרך להטביע תמונה בתוך מסמך של Word. התמונה היא בעצם סמל קטן שאני פשוט רוצה שישב "ברקע" ולא יהיה תלוי בכלום. מישהו מכיר דרך לעשות זאת ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  8. יש לי תוכנות הדורשות רזולוציה של 1024*768 לפחות מה שאין במחשב המיני שלי ( - 1024*600), ורציתי לברר אם ניתן ל"דמות \ לזייף" מצב רזולוציה כזאת - אף שכמובן לא שייך פיזית במסך כזה זה מאד דחוף לי ותודה רבה לעוזרים

9. Started by ShahafH,

חשבתי לפרמט את הנייד שלי ולנסות את הWIN7.. איך אני יכול לדעת אם כל הדרייברים של הנייד יפעלו, והאם אני צריך עוד דרייברים או קודקים לאחר שיש לי את הווינדוס? תודה.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  10. לאחרונה החלפתי את המצלמה הדיגיטלית הקודמת שלי קנון A1100 IS, במצלמת קנון SX150 IS. המצלמה של ה-A1100 IS, מצלמת סרטונים בפורמט AVI ברזולוציות 240P, 480P ו-(480P LP (LP = Long Play. המצלמה של ה-SX150 IS, מצלמת סרטונים בפורמט MOV ברזולוציות 480P ו-HD 720P. השאלה שלי היא: האם סרטון בן 0:30 ברזולוציה של 480P בפורמט MOV יהיה קטן יותר מאשר סרטון באותם אורך ורזולוציה בפורמט AVI עם LP?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by Access Denied,

איך ניתן להכין משיר mp3 רגיל שיר ללא מילים?? האם יש תוכנה כל שהיא שמסוגלת ליצור קבצים רק של מוסיקה ללא מילים מקבצי mp3?? אני צריך לצרוב את זה אח"כ וליצור פלייבק כמו קאריאוקי לצורך הופעה של חניכים שלי בתנועת נוער... אם למשהו יש דרך אחרת להציע לי אני אשמח לשמוע... ;D

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  12. התקנתי ויסטה לפני כמה ימים, ובפעם הראשונה המדפסת כבר הייתה מחוברת ולכן זה התקין לי לבד רק את הדרייברים ז"א שיכלתי רק להדפיס ולא לסרוק. התקנתי את התוכנה שקיבלתי בדיסק(VISTA כמובן...)וזה לא עבד.. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין דרך התוכנה שהUSB מנותק עד שהוא מבקש ממני לחבר ולא עבד.. זה לפעמים מזהה את זה כחיבור לא מזוהה מדובר במדפסת HP OFFICEJET 5610 מה אפשר לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  13. Started by zolder,

על איזה אנטי וירוס הייתם ממליצים לי להוריד?

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  14. אני מדליק את המחשב, זה נכנס למסך שטוען את הווינדוס, ופשוט טוען וטוען וטוען בלי הפסקה ): ניקיתי את המאווררים טוב, ניסיתי גם להפעיל מצב בטוח, ולחפש משהו חשוד בביוס ושום דבר לא עוזר, זה ממשיך ככה שעות... S: תצילו אותי

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  15. היי בטעות מחקתי קבצים מאוד חיוניים שאני צריך (ולא לסל מחזור) אשמח לתוכנה טובה וידידותית אשר תוכל לעזור תודה רבה

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  16. Started by hugo_hand,

הי, חיברתי את יציאת ה-HDMI אל מסך הטלויזיה, אני רואה תמונה אבל אין שמע. ניסתי להתקין דרייברים חדשים (gigabyte וגם ATI), וגם להחליף את הכבל אבל זה לא עזר. תחת לוח בקרה -> סאונד מופיע יציאת HDMI אולם מתחתיה רשום: HDMI not plugged in שמתי לב שזו בעיה נפוצה אולם לא מצאתי פיתרון בשום מקום. המערכת שלי: ווינדוס 7 32 ביט. טלויזיה של סמסונג. לוח האם במחשב - gigabyte MA78GM-US2H המחשב והטלויזיה תומכים בשמע, אני מניח שזו בעיית דרייברים אבל העדכון שלהם לא עזר. הטלויזיה משמיעה סאונד ב-HDMI מהאקס בוקס. תודה מראש לעוזרים יניב

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by avivboker,

לאחרונה קניתי מחשב חדש ןלצורך גיבוי המידע הנחוץ לי העברתי אותו להרד דיסק שהיה על המחשב הקודם, משום מה במהלך העברה ההרד דיסק הצפין את הקבצים ההלו אבל במחשב השני לא היה בעיה לפתוח אותם שהעברתי את ההרד דיסק עולה ההודעה שהקבצים מוצפנים ואין הרשאה לפתוח אותם מה עושיםפ?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  18. אני יודע שאם כותבים משהו בוורד,ולמשל יש הפסקת חשמל הוא שומר אוטומטית את המסך חיפשתי את המסמך שאבד לי אבל אני לא מוצא אותו מישהו יודע איפה הוא שומר את הקבצים האלה או משהו אחר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  19. אני צריך תוכנה שתמיר מקובץ אנימציה (למשל פורמט GIF) לפורמט eba מישהו מכיר ? אם אין אז גם תוכנה שממירה מGIF ל PHT תעזור לי במשהו אחר. אבל הכי חשוב החלק הראשון, המעבר (ההמרה) מ gif ל eba. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  20. אמרו לי שניתך לעשות אימג כמו בGHOST רק בתוכנת אקוניס ולא צריך לכבות את המחשב בזמן עבודה מישהו עשה את זה . זה רק בגרסה מסיומת ?

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by _Daniel_,

דף הבית משום מה לא נפתח ובמקומו יש איזשהו דף של:http://www.securitysafeguards.net/ אז הוא נותן הודעה שיש לי spyware. מה לעשות???? איך אפשר להיפתר מהדבר הזה?!?!?

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by KoDkOd,

שלום , הבעיה כאשר אני מנסה לפתוח את הצ'אט הוא נתקע פשוט מסך לא מוגיב אבל שאר הדברים פועלים , ב-yahoo קורה דבר דומא המסך שאומר להפתח נפתח וזהו מישהו יכול לעזור לי ???

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by JHHNUA,

בעיה חדשה מאתמול לגבי ניגון קבצי WMV בBS.Player הנגן אומר לי אוגר לזיכרון זמני וזה תוקע את הסרט לזמן מה ואחר כך ממשיך. כל דילוג בסרט גורם לתקיעתו למשך חצי דקה. ניסיתי הכל התקנת מקודדים הסרת הנגן ועוד. יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by drorhazan,

יש לי אופיס 2007 אבל אחרי כמה שימושים הוא פשוט ננעל לי לשימוש כי הוא מבקש קוד ... מה עושים?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by ShayGTi,

אני עובד הרבה עם עכבר אלחוטי במרחק עם המסך. לרוב האפליקציות אין לי צורך במקלדת, אבל פה ושם אני צריך לכתוב משהו ואין לי כוח להסתובב עם המקלדת שהיא אמנם גם אלחוטית אבל זה סתם מסורבל. אז, לענייננו, אני מחפש תוכנה שבלחיצת כפתור (או משהו) תפתח לי מקלדת וירטואלית שאוכל לכתוב בעזרת העכבר. (כמובן שצריך תמיכה בעברית). האם קיים כזה דבר? האירוני....

• 4 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים