תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כרגע כשאני לוחץ על קישור Rapidshare של קובץ WMV הוא מוזרם אונליין באמצעות הפלאגאין של WMP של Firefox. קובצי MPG, לעומת זאת, קודם מורדים ואז מורצים ב-WMP. ניסיתי להגדיר ב-Tools-Preferences-Downloads לגבי MPG ולא הצלחתי. מישהו יודע איך בדיוק מבצעים זאת שגם פורמט זה יופעל עם אותו הפלאגאין? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
C-Media Inc AC97 Audio Device זה הדריבר לקול שאני צריך אבל אני לא יודע איזה סוג השתמשתי בתדר שפה למעלה אבל אני לא יודע איזה סוג של c media יש לי ולא רשום... איפה אני יכול למצוא עוד פרטים על הדגם כדי שאוכל להתקין דרברים לסאונד.. אם יש גם דריברים כללים שיפעלו בטוח את הסאונד אם אפשר לקבל תודה יעקב =)
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כותרת מגרה הא? באתם לצעוק "ווארז ווארז", אבל לא! אדובי מעלה לרשת גירסה חינמית של פוטושופ. היא סופסוף קלטה שגוגל משתלטת על העולם. הם מבינים שהם בתחרות עכשיו, אז הם יוציאו גרסה חינמית: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3371341,00.html אולי זה צריך להיות בפורום תוכנה, אם כן מנהלים תעבירו.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי BSPLAYER אבל לאחרונה הוא התחיל לעלות ממש לאט (אולי אפשר לפתור את זה אבל אני לא יודע איך) - תמליצו לי על תוכנה קלה אחרת לניגון סרטים ושתוכל לתמוך בכתוביות בעברית.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך שיעזור לי להבין את התוכנה הזאת???
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אשמח לעצה ממישהו במקרה הבא: עשיתי טעות פטאלית ולקחתי על עצמי להכין בעבור הגן של הבת שלי אוסף סרטים לסיום השנה שחל מחר... מדובר באוסף של כ-1,200 תמונות שצילמה הגננת במהלך השנה. אני מנסה ליצור מכל קבוצת תמונות סרטון ולבסוף לתפור את הכל ל-DVD אחד עם תפריטים שיפנו לכל סרטון בנפרד. מעולם לא עשיתי זאת ולקח קצת זמן עד שמצאתי תוכנות שעושות זאת באופן יעיל. השתמשתי עד כה ב-3 תוכנות בנפרד: הראשונה הנה ashampoo השנייה הנה תוכנה בשם Photo DVD Slideshow Pro והשלישית Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe לאחר שהשקעתי אינספור שעות בהכנת החומר (ימים ולילות) והכל היה מוכן, התחלתי לקודד את הסרט הסופי. באמצע הקידוד התוכנה קורסת פעם אחר פעם. התקנתי את התוכנה על מחשב המדיה שלי, שהנו מחשב נק…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בהרבה חלונות כאלה (כמו ויזה לארה"ב וכ'ו) כשפעם זה לא קרה לי ב-FF... יש לציין שעשיתי סריקות AD-AWARE וכ'ו, אבל אני לא חושב שכאן הבעיה. מה לעשות? זה נורא מציק... תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית) ל XP שכאשר אפליקצייה (או SPYWARE...) מנסה להוסיף משהו ל STARTUP או להוסיף SERVICE, היא תבקש אישור שלי - או לפחות תתריע ותראה לי את השינויים/תוספות ל STARTUP / SCHEDULE / SERVICES וכו'? תודה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אחרי שהורדתי מהאתר של אורקל את התוכנה שלהם לבסיסי נותנים, הרצתי את ההתקנמה, הגדרתי כל מיני שטיות, ונתתי לתהליך ההתקנה לרוץ. אחרי X זמן, נזרקת שגיאה על איזשהו קובץ מסוג .ear שחסר. חיפשתי באינטרנט הסברים, ולא כ"כ מצאתי. האם מישהו נתקל בבעיה, או יותר טוב- בפתרון? או שבכיוון אחר לגמרי - מישהו יודע איך אני יכול להריץ בסיס נתונים של Oracle על המחשב שלי, בעזרת תוכנה אחרת(אם בכלל אפשר)? הקישור ממנו הורדתי (את גירסאת ה x64, של 11gR2): http://www.oracle.com/technetwork/database/enterprise-edition/downloads/index.html [יש צורך להירשם ל Oracle לפני כן)
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קניתי מצלמה CANON A75 ויש ליתוכנה להורדת תמונות וכדומה מן המצלמה למחשב עכשיו לשאלה האם אני יכול להוריד משהו מהמחשב למצלמה ואייך ואם יש תוכנה תביאו לי בבקשה דרך אג''ב הכרטיס שקיבלתי עם המצלמה 256 מגה ובחוברת שלו רשום שניתן לאחסן שירים ודומה חוץ מתמונות שוב בעזרת איזה תוכנה ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי לכולם אני משתמש במחשב נייד של טושיבה מעבד intel core 2 duo t5250 עם ג'יגה זיכרון אמור להיות נחמד ומהיר במיוחד אם זה לשימוש של אינטרנט בלבד הבעיה שלי היא כזו 1.המחשב עצמו איטי בטירוף שאני לא מצליח להבין למה , לא אינטרנט אלא המחשב 2.אני גולש עם דפדפן של MAXTHON והא היה סבבה ומשום מה הוא נהיה איטי ברמות שבא לי לצרוח 3.שאני מנסה לגלוש עם אינטרנט אקספולורר הוא מציג לי הודה כזו ולא פותח לי דפים Internet Explorer is currently running without add-ons ב ב ק ש ה תעזרו לי לפתור את זה אני יוצא מדעתי תודה
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מסוג HP nc6120 וכשהוא נידלק הוא רושם לי non system disk or disk error חיפשתי בכול מקום שרק אפשר ומצאתי שיש איזשהו קובץ באתר הרישמי של HP שמתקן תבעיה הזות אבל הבעיחה היא שבשביל להפעיל תקובץ הזה צריך וינדוס והוינדוס לא עולה..... הא ובנוסף הבעיה הזות אומרת שבעצם הכונן דיסקים שלי לא עובד... הינה מה שהצלחתי למצוא: Fixes issue with Default Setting in F10 Setup where the following error message was generated, "Non system disk error," and the notebook would not start (boot). זהות בעצם בדיוק הבעיה שלי DVD/CDRW Drive (GCC-4243N) Firmware Update ויש שם באתר הזה של HP גם קובץ אבל כמו שאמרתי אני צריך משהו בישביל להפעיל אותו בביוס! הינה האתר http://h20000.www2.hp.…
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
התקנתי קספרסקי אנטיוירוס ושאני מנסה להכנס לאינטרנט הוא עושה לי מסך כחול כזה של השגיאה בחומרה... אני חושב הגירסא הייתה 5.5 (מחקתי כבר) אז מישהו יודע מה עושים בנידון?
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי את התוכנה windows defender ובשורת המשימות יש עליו עיגול קטנטן כתום עם סימן קריאה שחור בתוכו. כשאני מנסה לעשות עדכון אוטומטי אני לא מצליח וגם אין שום הודעת שגיאה. אשמח לקבל עזרה בעניין תודה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב DVD, נרו וסרט בפורמט VOB מה עליי לעשות בכדי שאוכל לראות את הסרט בנגן ה-DVD בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אפשר לשלוח פקס דרך המחשב?? (אין לי מכשיר פקס)
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם. אממ לפני יומיים פירמטתי את המחשב ומחקתי את הHD כלומר את כל הכוננים שהיו לי פירמטתי והתקנתי מחדש WINDOWS. עכשיו אני צריך תוכנה גם freeware וגם shareware מקובלת לשחזר מידע או לפחות כמה שאפשר. הכי חשוב!! הHD עבר פירמוט!
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
חיפשתי תוכנה שמתקנת פיקסלים שרופים או רדומים ולאחר ההתקנה שמתי לב למשהו מוזר. האנטי וירוס שלי נכבה ולא עלה יותר וכמו כן הסאונד שלי מנוטרל. יש לי process משונה בשם winupgro שעולה לי בכל פעם שאני מאתחל את המחשב. ניסיתי להסיר אותו דרך ה-MSCONFIG וגם דרך תוכנה שנקראת tune up utilities וזה לא עוזר!!! התקנתי מחדש גם את האנטי וירוס וזה עדיין משבית לי אותו למרות הכל. אני חייב שמישהו יעזור לי עם ההסרה של הרוגלה/וירוס הזה... אני יודע שזה אלוי בניגוד לחוקים של הפורום הכותרת שרשמתי בהתחלה אך אני משוכנע שתבינו את מצבי ואת הלחץ שבו אני נתון ותוכלו לעזור לי. בתודה מראש! שיניתי לך את הכותרת, אנחנו לא בגן חובה פה. multicore
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אחרי שהסרתי איזה וירוס מהמחשב שלי אני לא יכול לראות תמונות באינטרנט... במקום תמונה יש רק ציור כזה של משולש כחול עיגול ירוק וריבוע אדום בתוך ריבוע לבן... מה עושים? ניסיתי להתקין את האקספלורר מחדש וזה לא עזר. תודה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
היי, באיזו תוכנת דוא"ל מומלץ להשתמש במקום ה-Outlook Expres? אני מעוניין בתוכנה התומכת ב-POP3 ו-IMAP וכן רצויה תמיכה בניהול זהויות... אני מחפש ממשק נוח, ידיותי יותר ובעיקר - מ-ה-י-ר יותר! חשבתי לנסות את Incredimail... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
השתמשתי עד עכשיו ב outpost והייתי דיי מרוצה, אבל ראיתי ש Pc Tools מציעים פיירוול שמדורג מאוד גבוה בבדיקות וגם הוא לגמרי חינמי, בלי שום הגבלות... מה אתם אומרים, כדאי ?
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הורדתי סרט HD X264 והסאונד לא תואם לתמונה בחלקים מסויימים התקנתי את כל הקודקים כל התוכנות לא פועלל עכשיו הבנתי שהנגנים משתמשים רק בCORE 1 מהמעבד ולא ב2 כלומר CORE אחד עובד על 100 אחוז שהשני על 2 אחוז ובגלל זה אני לא רואה את התמונה עם הסאונד בקצב אחיד כי אין למעבד מספיק כוח השאלה שלי אם יש דרך לפתור את הבעיה הזאת אולי נגן שמנצל את כל כוח המעבד או משהו כזה זה ממש מציק לי אני אודה למי שיצליח לפתור לי את בהבעיה
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כרגע עם firefox ומעוניין לעבור לopera.. האם אני צריך למחוק את firefox לפני ההתקנה של הopera ? יש אפשרות של שחזור מועדפים לדפדפן החדש ? תודה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב בעבודה שננעל לו והבעיה שהחשבון שננעל הוא אדמינסטרטור אבל הוא יכול להכנס דרך חשבון רגיל... הייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שיכולה לגלות לי את הסיסמא של האדמיניסטרטור...אשמח לעזרה...תודה...
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-