תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום! השבוע הורדתי Driver חדש לכ.מ שלי והוא רשם לי Error בהתקנה.. התעלמתי מזה ואז שהוא רשם לי לעשות Restart אז בStratUp של המחשב זה רשם לי את השגיאה הזו- בנוסף לכך, בStartUp לא מופיע לי האייקון של ATI למטה(האייקון הזה-) מה עושים תודה ערן
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איך אני הופך תמונה או/ו מסמך לקובץ PDF ?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אם לא ,אולי משהו שרץ ישירות מDISK ON KEY?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מעוניין להוריד קטע מודאיו מאתר יו-טיוב. איך ניתן להוריד חומר באיכות הכי טובה שאפשר. המליצו לי על תוכנת vdownloader אך לצערי לה הצלחתי להוריד איתה הוא אמר לי, שיש בעיה עם הוודאיו. זה נוראה דחוף. תודה רבה? עמיר
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אם מישהו כאן יכול לשלוח לי הזמנה ל Torrent Leech אשמח מאוד
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ברשותי קובץ שכר בעל 2 גליונות: גיליון 1 הניהול הכללי של השכר במהלך החודש - בין השעות 19:00-7:00 מקבל 225% גיליון 2 ניהול 225% מבקש לדעת האם ניתן להעביר את כל נתוני 225% לפורמט בגיליון 2 בצורה אוטומטית [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שניתן לעבוד ליצור בה מחשב מדומה כמו virtual pc למי שמכיר רק משהו יותר מיתקדם שניתן להתיקן שם לינוקס
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן.. אני לפני פירמוט של המחשב ושאלה קטנה לי אליכים. כיצד אני מגבה את כל המועדפים והBOOKMARKS של הפיירפוקס שלי? ובנוסף כיצד אני מגבה את הסמיילים של המסנג'ר שלא יימחקו? (אני אוגר אותם שנים ) תודה מראש. שחר.
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי אנשים באתרים רבים כדי לשלוח דואר למישהו לוחצים על קישורית ואז אוטומטית נפתח האאוטלוק עם מכתב חדש. 1. האם ניתן להגדיר את השרת כשרת חיצוני (נניח של יאהו) כך שבלחיצה על הקישורית הוא זה שיפתח? ואם, אפשר לעשות זאת באופן ישיר וללא תוכנה צד שלישי? 2. ניסיתי למצוא פתרון להורדת מיילים מחשבון ביאהו לאווטלוק. האם הדבר אפשרי ללא תוכנת צד שלישי (הבנתי שלפחות עד תקופה מסוימת זה היה הפתרון השכיח)? תודה
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני נתקל הרבה בכל מיני תוכנות שמציעות ניהול טוב יותר של ה RAM (לדוגמה איחוי של הRAM או פינוי שלו) השאלה שלי היא אם באמת יש תועלת בתוכניות האלו ואם כן איזה מהן מומלצת. כי עד עכשיו כל פעם שהשתמשתי באופציה של איחוי הRAM של אחת מהתוכניות קיבלתי רק את ההרגשה שהמחשב נהיה איטי יותר.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הבעיה היא שיש יותר מידי בהירות וגם לא רואים טוב אבל אחרי שפירמטתי את המחשב הכל היה טוב ואז התקנתי Windows Media Player ואז פיתאום לא רואים בכלל טוב אפילו התקנתי מקודדים ולא עזר מה זה רק בגלל Windows Media Player זה עושה לי ככה אני לא עוד פעם היפרמט את המחשב בגלל זה בבקשה מישהו אני כבר נואש ניסיתי הרבה דברים והבהירות לא קשורה למסך שלי ועוד דבר במצב בטוח רואים טוב לא יודע למה אם מישהו יודע בבקשה הנה כמה תמונות שצילמתי איך רואים: תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש כזה פלאג לווינאמפ 5 כי יש לי 7 רמקולים וסאב של קריאטיב ואני צריך פלאג כזה אם למישהו יש תודה לכולם !!!!
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
היי מה המצב חברה? שמעו אני רוצה לייפות קצת את השולחן עבודה שלי ואני מחפש תוכנה שתיתן לי אפשרויות רבות לגוון. אז אם אתה מכירים משהו כזה ,תנו לי לינק בבקשה. תודה
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות להמיר את קבצי ה-AVS, שנמצאים בתוך WinAmp לקבצי Mpeg ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום, בעקבות בעיית SPYWARE אני צריך להתקין FIREWALL, הFIRE WALL של WINDOWS לא עוזר. יש איזה תוכנת FIREWALL טובה אמינה, שהיא גם בחינם ? ן
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הבעיה כזאת, כרגע גליתי שהוא לא פועל אוטומטית והוא לא מאפשר לי לשנות אותו חזרה לאוטומטית... מה עלי לעשות? (הנה התמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אז ככה, היה לי גיבוי של כל כונן C בקובץ GHO של GHOSTPE, וכבר שחזרתי בעזרתו כמה פעמים. לפני כמה ימים התחלתי לשחזר את המחשב בעזרת אותו קובץ גיבוי (במחשב אחר) והשיחזור נעצר באמצע עם איזושהי תקלה (error), אשר אני לא זוכר את התוכן שלה. בכל אופן, לאחר שעשיתי איתחול המחשב לא זיהה את הדיסק הקשיח, גם כאשר הכנסתי דיסקט הפעלה וניסיתי לעבור לכונן C או שאר הכוננים הלוגיים. כלום! אף כונן! נכנסתי עם FDISK לראות אם המחשב מזהה בכלל דיסקשיח, ואכן הוא מזהה אותו אך הסטטוס שלו הוא non-dos ולא fat32, אשר כך אמור להיות אם אני זוכר נכון. מה לעשות חברים?!?! כל המידע שלי בכוננים הלוגיים (D,E) והם לא ניתנים לקריאה כרגע. דרך אגב, התרלה הזאת קרתה לי בעבר אך לא הייתי זקוק למידע שבכוננים הלוגיים, ולכן…
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
בעיה מוזרה מאוד. לפני שבוע בערך התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS XP , יחד עם ווינדוס XP בא IE , גרסא 6 אם אני לא טועה. מאז שהIE הותקן על המחשב שלי , כשאני לוחץ על כפתור ימיני או על כפתור CTRL ( למשל Ctrl +V) התוכנה פשוט לא מגיבה , פשוט לא. זה סיוט לעבוד בצורה כזאת :'( מישהו מזוהה עם הבעיה ויודע מה גורם לבעיה וכיצד לפתור אותה? אם אין ברירה אני אתקין מחדש . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מתכוון יש לי סרט DIVX ששוקל 700 מגה אני הפכתי אותו לסרט SVCD כלומר MPEG2 וקבעתי BITRATE של 1900 ואודיו על 128 רציתי לשאול אם יש דרך להפוך סרט ששוקל 700 מגה לסרט SVCD עם BITRATE של 2500? ואיזה הגדרות אתם קובעים בתוכנה TMPGENC על מנת לקבל סרט SVCD באיכות טובה שיכנס ב 2 דיסקים של 80 דקות.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
Type in WORD the following: "=rand(200,90)" without the quote and then hit Enter מייקרוסופט מבטיחה פרס למי שיודע איך זה קורה. נחמד לא
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היה לי פעם תוכנה שמרכזת בתוכה את כל החברות (פלאפון, סלקום ..) וניתן היה לשלוח SMSים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ???
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באימול מתי שהוא מוריד לי יש בתהליך צבע אדום וזה לא מוריד מה עושים גרסה 2.2 בבקשה
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אומרים שזה משפר את המהירות של HD זה נכון יש למשיהו נסיון עם זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אמרו לי שאם יש לי קבצי קרדיט של מישהו שהיה מחובר הרבה והוריד ממנו הרבה אז האימיול נעשה יותר מהיר... זה נכון?? ואם כן אז מאיפה אני יכול להשיג??
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-