תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס עובד,אבל לפעמים יש תקיעות כלליות בסרטוני וידאו ואפילו בכתיבת תוכן. אשמח לשמוע המלצות!
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שפשוט תעתיק את הסרט מכונן ה DVD ותצרוב אותו לDVD (יש לי צורב DVD) אם אפשר לדיסק אחד. אם לא אז ל 2 דיסקים פשוט לשמור עותק של סרטי הילדים
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי תיבת טקסט בפלאש AS3. אני רוצה שאיך שהפריים עולה - שהפוקוס יהיה על תיבת הטקסט והסמן יהבהב (כאילו לחצתי על התיבת טקסט עם העכבר - רק בלי ללחוץ...). ניסיתי מספר דברים שלא עבדו לי: txtBox.setFocus() stage.focus = txtBox תודה.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל להחליש או להגביר את מהירות המאווררים שלי(אני צריך שהיא תהיה קלה) פשוט הם מפריעים לי בלילה ואני לא צריך שהם יעבדו על 100% אני חושב ש50% יספיקו. אני מקווה שזה מתאים לפה ולא לפרום OC וקירור תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, באיזו תוכנת דוא"ל מומלץ להשתמש במקום ה-Outlook Expres? אני מעוניין בתוכנה התומכת ב-POP3 ו-IMAP וכן רצויה תמיכה בניהול זהויות... אני מחפש ממשק נוח, ידיותי יותר ובעיקר - מ-ה-י-ר יותר! חשבתי לנסות את Incredimail... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי קורא לי לפעמים שבזמן פתיחת קובץ (ISO) דרך תוכנת דיימון טולס , שהמחשב קופא לגמריי , רק ריסטט משחרר זאת , זה קורא באופן נדיר, אבל קורא, מדוע זה?, יש בעיה בחומרת המחש? רוני
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי תוכנה שקיבלתי מבית ספר היא חוקית לגמרי והיא שלי ושילמתי עליה בשביל להשתמש בה אני חייב שהדיסק יהיה בתוך הסידירום, כי התוכנה קוראת מידע מתוך הדיסק אני משתמש המון בתוכנה ואני לא רוצה שהדיסק יהיה כל הזמן בתוך הסידירום זה גם מעצבן כי אני משתמש בעוד דיסקים, וזה גם מאט מאוד את פעולת התוכנה אני חייב לדעת אם יש דרך להוריד את התוכן של הדיסק להרדיסק, ולעבוד משם נדמה לי שניתקלתי פעם, לפני כמה שנים במשהו בשם VIRTUAL DISC ??? האם קיים דבר כזה היום ?? האם זה יעבוד עם XP PRO ??? תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן. הורדתי סרט והוא לא עובד לי. הוא מראה לי הודעת שגיאה (מצ"ב). יש לי את כל הקודקים האפשריים: DIVX K-LITE הכל.. ולא עובד.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מה התוכנה הכי טובה לדיפרגמנט? ואיזה תוכנה יש [שעובדת] שמדברים אל המיקרופון וזה כותב את מה שאומרים.? [באופיס אקס פי יש כזו תכונה , ניסיתי אותה , וזה סתם חרא , יש לי גם את IBM VIAVOICE אבל היא לא עובדת לי ]
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי תוכנה וניסיתי להתקין אותה במחשב יש לי מערכת הפעלה ווינדוס7 והמחשב לא מקבל את התוכנה [מצורף קובץ תמונה] מה עושים תודה לכולם מראש
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שאלה: את הפורמט AVI הופכים רק לSVCD? אפשר להפוך אותו?! וכמה זמן בערך זה לוקח?! תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
לאחרונה כל מייל שמגיע אליי (נדמה לי שרק מהוטמייל) מגיע עם קובץ מצורף: multipart2.txt והגודל שלו + text2.html והגודל שלו. הבעיה היא שתמיד בקובץ הראשון (מולטיפארט2) יש אוסף ג'יבריש ענק: Content-Type: multipart/alternative; name="multipart2" Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Disposition: attachment; filename="multipart2" Content-Type: multipart/alternative; boundary="------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1" --------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1 Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: base64 DQo8Qk9EWSBvbmNvbnRleHRtZW51PSJyZXR1cm4gZmFsc2UiIGRpcj1ydGwg c3R5bGU9Ik9WRVJGTE9XLVk6IHNjcm9sbCIgbGVmdE1hcmdpbj0wIHRvcE1h cmdpbj0wIHJpZ2h0TWFyZ2luPT…
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי אי-מייל בוואלה וריציתי לדעת איך אני יכול להשתמש באוטלוק אקספרס כדי לבדוק את הדואר שלי בוואלה או לשלוח אי-מייל וכל מה שעושים עם אוטלוק?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
איך אני יכול (אם בכלל) לגרום לIE לפתוח תמונות בגודלן המקורי (מבלי ללחוץ על ההמבורגר (או מה שזה לא יהיה) עם החיצים)
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בחיפוש תוכנה לנעילת מחשב בזמנים מסויימים לוינדוס xp לדוגמא: אפשרות לקבוע שהיום בתאריך X בשעה X המחשב ינעל בעצמו. אין לי בעיה שהתוכנה תהיה בתשלום העיקר שתעשה את העבודה תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום, עד לפני שלושה ימים הייתי משתמש הדוק של האנטיוירוס של Norton, הייתי מעדכן אותו בקביעות נגד וירוסים חדשים ומשדרג את הגרסה כל פעם שיצאה גרסה חדשה. לפני שלושה ימים פירמטתי את המחשב לאחר שנה שלמה שלא פירמטתי, כעת, אני רוצה כמה שפחות תוכנות כבדות שיפעלו לי ברקע, וכידוע לכולם, האנטיוירוס של נורטון כבד נורא יחסית למה שהוא מציע ואני בטוח שישנם פתרונות חלופיים. כנ"ל לגבי FireWall, הייתי משתמש קבוע של ZoneAlarm אך אני מחפש כעת פתרון אחר, תוכנה קלה יותר שגם תעשה את העבודה כמו שצריך. בינתיים יצא לי לנסות את האנטיוירוס של McAfee שכולל בתוכו גם FireWall מובנה, אך לא התרשמתי לטובה ממנו. ניסיתי גם את האנטיוירוס של Panda, התקנתי את הגרסה האחרונה (7.02.00 Platinium) הכוללת בתוכה FireW…
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי כמה דברים שאני רוצה לדעת נורא פשוטים, איזה גודל רצוי להכין חתימה?.. ורציתי לדעת איך אני יכול לשנות רזולוציה של תמונה אבל שתישאר באותה האיכות, נגיד הורדתי תמונה ברזולוציה 800X600 אבל כשאני מקטין את גודל התמונה האיכות שלה יורדת... תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם win xp במחשב הישן היה לי win98 שבמאפיני המערכת היה מד משאבים שהראה את משאבי המערכת הפנויים השאלה היא איכן אני יכול למצא את מד משאבי המערכת בwinxp
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
כאמור יש לי adobe premiere, ואני מנסה לעשות Export לוידיאו שיצרתי. הוא מגיע בערך ל20% (לא תמיד, לפעמים יותר, לפעמים פחות, לפעמים על האחוז הראשון) ומביא לי שגיאה בלי תוכן, פשוט חלון שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח אם מישהו יוכל לרנדר לי את הוידיאו אצלו, אולי זה יעבוד (כל הקבצים שוקלים ביחד 7 מגה, לא רציני) תודה
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קיבלתי כבר כמה פעמים אי-מיילים מחבר והיו שם קבצי וורד וPDF, עכשיו שאני פותח את ההודעה הוא רושם לי: "OE REMOVED ACCESS FOR" הגירסה היא 6.00.2800.1123 Office 2003 pro עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה, אני בטוח שאם אני יחפור עמוק לתוך האאוטלוק אני ימצא, אבל העיניין די דחוף לי. קיצר, מי שיודע, אשמח לקבל תשובה ;D
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
זו תוכנה שממירה ל pdf ע"י כך שהיא שולחת את המסמך למדפסת וירטואלית. בנסיון להסיר אותה אני מקבל את ההודעה הבאה" " the cpw2 port provided by cutepdf writer is still being used/ disconnect all printers from this port then uninstall cutepdf writer" מה הכוונה ומה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להכנת באנרים המיועדים לפירסומות..? יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר איזה תוכנה חינמית לשחזור קבצים שרוקנתי מסל המחזור? זה ממש חשוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אנשים תזהרו יש וירוס באייסי ששלוח קישורים בסיומת EXE לא לאשר הורדה !!! לא לאשר קובץ זה הוא מסוכן במיוחד אנשים שאישרו קובץ זה שיריצו מהר אנטי וירוס http://wy.traferreg.com/luk/lt.exe זהו חלק מכתובת הוירוס לא לאשר !!!
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
הייתה לי הקאזאא הזאת, אבל מחקתי ואין לי את קובץ ההתקנה. עשיתי חיפוש למקור הורדה ולא מצאתי. אז מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד?
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-