תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם יש דרך ליצא קובץ תמונה עם רקע שקוף איכשהו?? אני עובד עם תוכנת פיירורקס על איזה אתר ואני מכין את הכפתורים הם בצורה (------) כזו בערך כולל הסוגריים אני רוצה לייצא את הקובץ ללא קרע על מנת שמי שמתכנת את האתר יכול להרכיב את כל הקבצים על הדף... אשמח לעזרה או רעיונות לפתרון אני ממש זקוק... תודה מראש, noise
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שדרכה אוכל לשים אקרוניס,וונדוס 10 64 בייט,ו heren cd כול זה בדיסק און קיי של 32 גיגה נראה לי מספיק. עכשיו איזה תוכנה שעובדת מומלצת?< כמו easy2boot תוכנה טובה אבל מחפש משהו יותר פשוט תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קודם כל בכללי אני מאוד מרוצה ממהירות הייצוא של קבצים גדולים בכלל אבל עדיין אני מעוניין לדעת אם בכוח יש דרך להאיץ את יצאו הקבצים. בגדול אני עובד בצורה כזאת: עובד עם windows download manager אני מוריד את כל הקבצים בשלב הראשוני לצורך העניין קובץ אחד גדול של 10-5GB או 10 קבצים של 1GB במקביל..כל ההליך הראשוני הכל הולך לכונן ssd הוא מעבד אותם בשניות ותוך כדי הוא מעביר את הקבצים בשלמותם כ-Rar לדיסק קשיח רגיל 7200RPM . מהדיסק הקשיח אני מייצא את כל הקבצים לדיסק קשיח אחר אשר הממוצע העברה שלו הוא הממוצע הכי גבוהה שיש לי מבין כל הקשיחים(בין 106-90Mb). יש לי תעבורת נתונים דיי גבוהה במחשב בגדלים גדולים ואני לא רוצה שהכל יעבור תמיד דרך ה-ssd רק…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלחתי אימייל ל- ICQ ומה הם רשמו לי כעבור 24 שעות (בערך)? שאני אלך ל- White Pages (שזה המקביל לדפי זהב בארץ) של ICQ אבל אי אפשר בשום מקום לא שם ולא בשום מקום אחר באתר - אני יודע יום הולדת של משתמש כלשהו שמזמן לא התחבר ורוצה לחפש אנשים שנולדו באותו יום בדיוק באותה שנה (או אפילו נגיד, לא באותה שנה, אבל אותו יום ו/או חודש), איך אני עושה את זה? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמה מחשבים, אחד מהם לא מחובר לרשת (תרתי משמע, לא לאינטרנט ולא לרשת הביתית). בכל המחשבים הותקן אנטי וירוס NOD32 איך ניתן לעדכן את האנטי וירוס המותקן במחשב המבודד ללא חיבור לרשת? אני מניח שקיים בכל שאר המחשבים (בהם מותקן ומעודכן NOD32) קובץ העידכונים השוטפים, היכן נמצאים קובצי העדכונים השוטפים ואיך ניתן לעדכן את ה-NOD32 (שלא מעודכן) ע"י עדכון באמצעות קובץ?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה שהכתב יהיה מודגש ובצבע אחר. אפשר לעשות זה קבוע?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
אני צופה כל שבוע בהשרדות בנענע 10 האם יש דרך לצפות ללא הפרסומות המעצבנות?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ישנם קליפים שאני מוריד מוגני רשיון מהקאזה או מהאימיול שלצורך צפייה בהם יש צורך בהורדת רשיון , האם ניתן לצפות בהם באיזה דרך .??? ללא התקנת או הורדת רשיון שבחלק מהמקרים הוא תמורת תשלום ? אני לא יודע אם זו הכתובת לשאלה . אבל ניסיתי . תודה בכל אופן .
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מפקסס עכשיו משהו למישהו בפעם הראשונה עם FLASHFXP ופרטי השליחה לא מופיעים בשום מקום. רואים רק מה הזמן שעבר. האם יש אפשרות לדעת את כל שאר הפרטים כמו מהירות ומה כבר עלה? יש תוכנית שעושה זאת? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני חושב שזו שאלה חוקית לגמרי היות והיא לא מדברת על שיתוף הקבצים אפילו, אלא על עניינים טכניים לחלוטין הקשורים ל-eMule שהיא עצמה תוכנה חוקית. שאלתי היא כזאת: ידוע שככל שדרגתך, או רמת הניקוד שלך ב-eMule נמוכה, כך תהיה גם מהירות ההורדה. ואותי מעניין לדעת, האם יש דרך לרמות את שיטת הניקוד של התוכנה ולהשיג הרבה נקודות במינימום מאמץ? שאלה קצת חצופה אבל בכל זאת.... תודה רבה מראש, ניר.
-
- 38 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש דרך לעשות זאת?? יש לי את האמולטור Epsxe עם נגיד אני רוצה לשחק Crash Bash באינטרנט עם מישהו אז איך אני עושה את זה?<
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
האם קיים אתר או תוכנה שמאפשר לי לעקוף את חברת אורנג' ולשלוח לעצמי אייקונים, הודעות, צילצולים חינם מהאינטרנט ? ניסיתי להשתמש בתוכנת SmartSMS אבל למיטב הבנתי אין אפשרות לעבוד עם התוכנה בחיבור ADSL, ז"א חייב מודם. מחכה לעזרה, תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למי שלא הבין אני מתכוון ללינק באינטרנט שנותן לך קובץ עם סיומת ASX ואז ה WMP נפתח ורק ככה אפשר לראות את הסרט. מישהו יודע אם יש דרך לשמור את זה כקובץ? תודה! אם עדיין לא הבנתם למה אני מתכוון אז תגידו! אל תתעלמו בבקשה! הבעייה הזאת די מעצבנת.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני מעוניין שכל הגדרות ה-Locale שלי (Regional and Language Options ב-WinXP) יישארו על עברית וישראל, אבל שהממשק של הדרייבים יהיה באנגלית. האם זה אפשרי? ראיתי בדיונים ישנים שבעבר ניתן היה לקבל למחוק את הקובץ nvrshe.dll מ-System32 כדי לאלץ ממשק באנגלית, אבל זה לא עובד עם גרסאות חדשות יותר. רעיונות אחרים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרך מדוייקת לשלוט על מתח המוצא של הכרטיס קול. הבנתי שמתח במוצא כרטיס הקול הוא בסביבות הוולטים בודדים (כ2v RMS ?). האם יש דרך מסויימת להגביל את מתח המוצא מכרטיס הקול לערך נמוך הרבה יותר ? נניח 16mv P-P ? ראיתי שיש תוכנות שיכולות להפוך את כרטיס הקול למחולל אותות ומשקף תנודות, האם קיימת תוכנה שתאפשר לי לגרום לכרטיס לנגן בווליום נמוך עד כדי כך ?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
השאלה כמו הכותרת: האם יש דרך מתי מישהו התחבר פעם אחרונה לICQ? ואם כן, מהי?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תוכנה חינמית או תיכנות כלשהו? תודה[\
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין אקספרס לבין הגירסה המלאה ? (זו המשמעות של אקספרס לא?) והאם יש הבדל משמעותי בין 5.5 ל-6 ? (יש כבר 6 לא?) זקוק במיוחד לצריבת סרטים בנפח גדול 700 מגה, ושמעתי שנירו יודעת לצרוב אפילו יותר על דיסק כזה, האם יש אמת בידיעה? אגב, יש מדיות (בשיווק סיטונאי) בנפח יותר גדול? שמעתי שיש, _רק_ שהן יקרות ונמכרות בחבילות קטנות ולא של 50-100 יחידות. אשמח אם תאירו את עיני בנושא, כלומר אם יש שאלות שלא שאלתי אנא השיבו עליהן מראש. :-\
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שאלה בכותרת ^ תודה
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש אותו סרטון להורדה ב-Windows Media Player וב-QuickTime הסרטון באותו אורך ואותם מיימדים רק גודל שונה מה יותר איכותי ?
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כאשר ניסיתי לבצע שיחה קולית במסנג'ר, לא הצלחתי לבצע זאת כמו שאני עושה בסקייפ. שמעתי את מי שניסיתי לדבר איתו ברמקולים, במקום דרך האוזניות כפי שמוגדר, ובנוסף, לא היה ניתן לדבר בו זמנית כמו בטלפון, כפי שקורה בסקייפ. הופיע לחצן PLAY שהייתי צריך ללחוץ על מנת לדבר, אך הוא היה על PAUSE לזמן קצר מדי. האם ניתן לדבר ב-Windows Live Messenger באותה צורה בדיוק כמו בסקייפ? עדכון: אין צורך להגיב, גיליתי את הבעייה בעצמי, אתם יכולים למחוק את הת'רד הזה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
נניח ויש לי דיסק חוקי ומקורי של משחק מסויים. האם ישנו חוק שאוסר עלי לצרוב עותק לגיבוי בלבד, אם הדיסק המקורי ילך לאיבוד או יצא מכלל שימוש? האם ישנו חוק שאוסר עלי להכין ISO של הקובץ כי נוח לי יותר להחזיק את כל הISOים בתיקיה מסויימת ולעשות MOUNT כשצריך, מאשר לחפש את הדיסק כל פעם (ואגב, את זה אני אכן עושה לא מעט)? שוב אני מדגיש: אני לא מדבר על שיכפול דיסקים בשביל חברים או הורדות מהאינטרנט.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תודה!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כלומר, אם אתקין שלושה סוגים שונים של פיירוול במחשב שלי, זה ישנה משהו?
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-