עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל מצד שני לא מצאתי משהו שנראה לי יותר מתאים אז פתחתי כאן. קודם כל לפני שאני אפתח מערכת ההפעלה שסובלת מהבעיות היא XP SP2. בכל מקרה, לאחרונה היה לי תרגיל בקורס בתקשורת באוניברסיטה שבשבילו הייתי צריך להתקין WIRESHARK. להפתעתי כאשר ניטרתי את החיבור שלי שמתי לב שהמחשב שלי עושה שאילתות DNS כדי למצוא הפניות MX של דומיינים, ושהמחשב שלי גם כל הזמן מפיץ מיילים. באופן מיידית עשיתי סריקת ווירוסים עם AVG FREE מעודכן ועם SPYBOT S&D מעודכן, וניסיתי לעשות סריקות עם AD-Aware אבל המחשב שלי מקבל מסך כחול (לא רשמתי מה הודעת השגיאה) ברגע שAdaware מסיים עם הסריקת תהליכים שבזיכרון. ניסיתי להסתכל על איזה Process שולח אותם עם TCP VIEW (אמרנו תרגיל בתקשו…

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת באיזה קודים אני צריך להשתמש כדי להעלות תמונות לפורומים שונים התמונה הספציפית שאני רוצה להעלות היא הסוג GIF הנה מה שאני רוצה להעלות אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. קניתי לא מזמן firewall של Norton, וכשהוא פעיל (enabled), אני לא מצליח לגלוש באקספלורר. יש לי אקספלורר 6 ומערכת הפעלה Windows XP בתודה, גולש מודאג

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. היה לי ,לפני הפירמוט סרגל כלים ב-WINDOWS שאפשר לי לשמור אתרים ולדלג בינהם.אלו היו חלוניות כאלה שהייתי מדלג מאתר לאתר . בדומה למה שיש ב-FIREFOX. מכירים?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

תנו לי הצעות לאנטי וירוס חינמי... ואל תגידו לי לחפש בפורום, יותר קל לי יהיה שתכתבו רק את השם של האנטי וירוס וזהו...

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by Nurit2005,

אולי משהו יודע איך נועלים טקסט בפלאש שאחרים לא יכלו להעתיק או תמונות?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by peshon,

אני משתמשת בתוכנת אי סי קיו 6.5, עד עכשיו הצלחתי לראות אחרים ואחרים ראו אותי ושמעו אותי דרך מצלמת האנטרנט והמקרופון שברשותי. אך קרה לאחרונה משהו ואינני יודעת מה , כיום אינני מצליחה לתקשר עם אחרים דרך המצלמה והמיקרופון , כלומר איני רואה/ שומעת אחרים ואחרים אינם מצליחים לראות/לשמוע אותי . ברצוני לציין שהמיקרופון והמצלמה עובדים מצוין במחשב שלי והאיי סי קיו , ליתר ביטחון התקנתי מחדש , אך שום דבר לא עזר.בתמיכה של המצלנה שקניתי אמרו שכנראה זו בעית חומרה אז פניתי לטכנאי ואף הוא לא עלה על הבעיה. ברשותי מערכת חלונות xp. אודה לכם אם תמצאו פתרון לבעיתי.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by ikehgl,

שלום אני משתמש באקספלורר 10 . איך אני גורם לזה שתהיה לי שורת חיפוש של גוגל, כמו שהיתה לי ונעלמה, בראש הדף באתר הבית? יכולתי גם מקודם לעמוד בראש הדף מתחת לסרגל הכתובת ובקליק ימני לבחור כברירת מחדל חיפוש ע''י גוגל. עכשיו בקליק ימני לא נראת אופציה כזו. תודה.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by dd7,

איך עושים את החתימות שיש כאן בפורום.. אלו הדקות והארוכות שמפרסמות מותגים? תודה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  10. כשאני נכנס ל DEVICE MANAGER יש לי שני סימני קריאה צהובים שני דרייבירים שלא הותקנו ואיני יודע מה אני צריך לחפש... PCI DATA ACQUISITION AND SIGNAL PROCESSING CONTROLLER ו... PCI SIMPLE COMMUNICATIONS CONTROLLER בבקשה עזרה... למה הם מתכוונים ?!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3335295,00.html להורדה: http://www.microsoft.com/israel/windows/ie/downloads/default.mspx

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by bh1811,

אמממ...קניתי כרטיס מסך חדש-Nvidia geforce 6200 256mb הכל עובד חלק ובעיקר המשחקים,רק יש לי בעיה מעצבנת: אני לא מצליח לצפות בסרטונים ולא משנה באיזו תוכנה, ולפני שהחלפתי את הכרטיס מסך יכולתי לצפות. אז אני רוצה לדעת האם אפשר לתקן את הבעיה?אם כן,איך? נ.ב יש לי מקודדים,

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by zwex35,

בבקשה תעזרו לי! קניתי כרטיס מסך חדש והתקנתי את הדרייברים,הכל עובד יפה. עכשיו אני לא חושב שזה קשור,אבל שאני מנסה להיכנס לYOUTUBE או לדבר בוונטרילו אני לא שומע כלום,אבל אם אני נכנס ל"דיבור" אני שומע את You have selected microsoft default voice או מה שכתוב שם. מישהו יודע מה הבעיה? [br]פורסם בתאריך: 14.10.2009 בשעה 20:25:39 נו בבקשה מישהו!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by Ran B,

שלום לכולם! התקנתי את הווינדוס מחדש והכל, והורדתי IE7 והתקנתי. עכשיו כשאני לוחץ על האיקון ע"מ לפתוח את הדפדפן הוא נפתח לכמה שניות ואז זורק ארור ריפורט וסוגר לי את הדפדפן. הוא כל הזמן עושה את זה כשאני פותח את הדפדפן. אבל אם נניח אני פותח תקיה ומקיש שם כתובת של אתר אינטרנט הוא משתמש בIE7 ע"מ להכנס לאתר ולא עושה שום בעיה שום ארור ריפורט. ניסתי להסיר ולהתקין מחדש פעמיים וזה לא עזר. מה הבעיה? האם מישהו נתקל בזה והאם למישהו יש פתרון בשבילי? ועוד שאלה קטנה - על איזה אנטי-וירוס אתם ממליצים? תודה רבה, רן!

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by LazyBoy,

אהלן, כבר יותר משבוע שפתאום (בלי שוב שינוי מצידי) FIREFOX מתחיל לחפש בGOOGLE ישראל ולא באתר האנגלי שלו. איך משנים את זה בחזרה?? נשבר לי כבר מלפתוח את גוגל ידנית בשביל למצוא משהו, זה הורס את כל הרעיון של החיפוש המובנה. תודה.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by DAVIDD,

מחקתי תיקייה בערך בגודל של מאה מגה(די חשובה) התקנתי את הNorton GoBack והתוכנה לא מוצאת לי האם התוכנה מוצאת רק דברים שנמחקים אחרי שהיא מותקנת? או שאולי אני לא משתמש בה נכון?? [attachment deleted by admin]

17. אני צריך תוכנה שתקליט לי קטע שמופיע פה: http://www.103.fm/page.asp?catId=34 (לפתוח עם אקספלורר) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  18. נתון: כונן C במחשב, יש בו 20GB. זה כונן הדיסק הקשיח היחיד. מש"ל (מה שצריך לעשות): לחלק אותו לכונן אחד עם 15GB (שיישאר כונן C) וכונן אחד עם 5GB (כונן חדש, D). הדיוק לא עקרוני יכולים להיות פספוסים כלשהם... אם אפשר שלא ייאבד תוכן המחשב (כונן C) אבל אם זה ייקרה לא נורא..... תודה רבה רבה למומחים.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by T-Flash,

שלום לכולם למה משמש הכלי Slice Select Tool? (האות K בפוטושופ). תודה

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by jackhammer,

יש לי מסמך וורד של מבחן ישן של האוניברסיטה שלי ופתאום אני רואה שיש לו ססמא (פעם זה לא היה לי ממש מוזר!!!) ואני לא מצליח לפתוח אותו מישהו מכיר תכנה לפריצה או הסרת סיסמה ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 8k צפיות
  21. Started by nitro_6,

יש לי בעיה עם המקשים בזמן משחקים, שלפעמים הם מפסיקים לעבוד. אני אתן דוגמה, בזמן משחק אני לוחץ על W כדי ללכת ואז לוחץ גם על D או A כדי ללכת הצידה וכשאני עוזב את D או A הדמות מפסיקה ללכת ואני צריך לעזוב את W וללחוץ עוד פעם, זה קורה גם ההפך. ולפעמים זה גם סתם עוצר לשנייה. החלפתי מקלדת והבעיה לא נפתרה. מדובר במחשב חדש תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by dannyg,

שלום, יש לי מצלמת רשת/אינטרנט (חיבור USB), רציתי לשדר את התוכן באינטרנט כדי שאוכל מהסלולארי להתחבר עם אפליקציית אנדרואיד ולצפות בתוכן. מה צריך לתכנת/להתקין במחשב PC (WIN 8.1) ? (אני מניח הגיונית שמדובר בשרת וגם בתוכנה עצמאית שיודעת להקליט מקומית) אם מישהו רוצה לנצל ההזדמנות ולהמליץ על תוכנת אנדראויד, אז בבקשה. אם כי נראה לי שזה כבר קל לחפש ב PLAY. IP אינו קבוע, מה עושים? התוכנה יודעת לעבור את המכשלה הזו ?

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. Started by בזיק,

לנייד שלי אין cd. אני רוצה להתקין מקובץ iso. אני אמור לעשות את זה עם זכרון נייד? איך בדיוק? לנייד יש ויסטה.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by gshhar,

איך אני משנה את הגודל של התרגום בתוכנה מיקרו דיוידי?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by Menuval,

שלום לכולם, אני משתמש בסוני ווגאס, בכל אופן, מישהו מכיר דרך או קישור למקום שממנו ניתן להוריד אפקט פתיחה לסרט ? כמו האריה השואג הזה של פעם ? תודה.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.