תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בדקתי ואני מחובר על חשבון אדמיניסטרטיבי . ניסיתי לשחק קצת בהגדרות שמה איפה המאפייני שורת משימות וכאלה אבל לא עזר .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב בכל פעם שאני מדליק את האקספלורר, המחשב קופץ לCPU USAGE 100 יש לי IE7 XP PRO SP3 התקנתי קודם את האקספלורר 8 ואז התחילה הבעיה הסרתי אותו והתקנתי את ה7 והבעיה נשארה. התקנתי מחדש את ה7 והבעיה עדיין קיימת אנא הושיעו... תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע כשאני לוחץ על קישור Rapidshare של קובץ WMV הוא מוזרם אונליין באמצעות הפלאגאין של WMP של Firefox. קובצי MPG, לעומת זאת, קודם מורדים ואז מורצים ב-WMP. ניסיתי להגדיר ב-Tools-Preferences-Downloads לגבי MPG ולא הצלחתי. מישהו יודע איך בדיוק מבצעים זאת שגם פורמט זה יופעל עם אותו הפלאגאין? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש תוכנה באינטרנט שמזרזת את העלאה של התוכנות לזיכרון כאשר המחשב נדלק ב XP שכחתי את שמה , איך היא ניקראת ? מי שזוכר ...לוקח שעה למחשב להעלות את כל התוכנות ( אנטי וירוס , מסנג'ר וכו' ליד השעון ) תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
תגידו יש לכם בעיה באיי סיי?? למה אצלי ואצל עוד מספר אנשים האיי סיי לא מיתחבר.. אז השאלה הנישאלת היא האם אצלכם האיי סיי מיתחברר?? או שגם לכם יש את אותה הבעיהה??
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קובץ עם סיומת BIN בלבד ,ללא קובץ CUE פעם הצלחתי לפתוח קבצים דומים עם דמון טולס אם כי אני לא זוכר אם היה קובץ CUE מצורף ניסיתי עם 2 תוכנות אך ללא הצלחה,התוכנות הן ISOBUSTER ן-POWERISO אם ישנה אפשרות לפתוח קבצי BIN בלבד עם דמון טולס ,אנא הדריכו אותי תודה רבה למגיבים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר תוכנה חינמית דרכה אני יכול להגדיר רוחב וגובה רצוי ,בסנטימטרים ,של תמונה או צילום, לשלוח את זה להדפסה ולקבל בגודל שביקשתי ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בונה אתר לבית הספר ואני צריך שבתוך איזשהי תמונה להכניס קובץ EXE שהוא בעצם קובץ כניסה לאתר או משהו כזה (המנהל הסביר לי משהו לא ממש הבנתי) ובקיצור אני צריך שכשמישהו נכנס לאתר ורואה את התמונה יהיה בתוך התמונה קובץ EXE . אני יודע שזה אפשרי רק שחכתי איך עושים את זה.. או אפילו יותר טוב-איך אפשר לעשות שמישהו יכנס לאתר זה יוריד לו אוטומטית קובץ EXE .(אפילו אם דורש אישור) תודה רבה רבה!
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי בעייה קשה שהמחשב שלי פתאום החל לקרטע אתמול (חמש דקות אחי הקטן- 20 יושב עליו והוא כבר מת ממש כמו הרכב שלנו) (הכוונה שלי בקרטוע היא לא לאיטיות (המחשב רץ כרגיל אלא שכל מספר דקות ובצורה מאוד בולטת המצביע נתקע הסאונד קופץ על השנייה האחרונה שוב ושוב למשך מספר שניות ואז המחשב שוב מתפקד באופן חלק). אין עומס על המעבד יש מלא זכרון פנוי שום דבר לא התחמם. ועדיין כל דקה המחשב נתקע ככה. לא הורדתי שום תוכנה חדשה או דרייבר שונה ויש עדיין מלא מקום פנוי בדיסק הקשיח. האם מדובר בבעיית חומרה או וירוס? האם יש פתרון חוץ מפרמוט (בדקתי גם תוכנות ריגול ותהליכים שרצים ברקע אבל שום דבר לא חשוד). בדקתי גם וירוסים ולא נמצא כלום! אי אפשר לעבוד כך על המחשב אז אני מבקש שתעזרו לי ובלי הערות…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה כונן ורטואלי או תוכנה מאפשרים לפתוח קובץ IMAGE של NERO שסיומתו nrg?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עיצוב של לוגו לאתר שלי הגודל הוא 85*315 פיקסלים. לא צריך משהו ממש מיוחד וגם זה לא יהיה קשה. זה בקשה והתמורה היא תודה אני יודע שזה לא הרבה אני מקווה שמישהו מוכן לעשות לי. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום חברים אני מכין רשימת אנשי קשר גדולה של 150 איש עד כמה אנשי קשר גוגל מאפשר לשליחת מייל אחד? עוד שאלה, האם אפשר לשלוח מייל קבוצתי וכל נמען יראה שנשלח רק אליו זתומרת, שהנמען שקיבל מייל לא ייראה את הכתובות האחרות של עובדים בחברה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני רוצה להראות למישהו שאין לו מחשב את הסרטון הזה http://www.minimed.com/swf/insulinpumps/reservoir/IR0101.swf. חשבתי לקחת את הנייד שלי אליו, ולהראות לו את הסרטון עליו. הבעיה שאין שם גם גישה לרשת אלחוטית. ניסיתי להעתיק את הסרטון למחשב באמצאות פלאג אין אבל אני מקבל רק את המסך הראשוני ולא את כל 31 הדפים של הסרטון. מישהו יודע איך אני יכול לשמור את כל הסרטון לנייד שלי כך שיהיה אפשר להריץ אותו מהנייד? (אם מישהו הצליח אני אשמח אם הוא יסביר לי באיזה דפדפן/פלאג אין/תוכנה הוא השתמש)
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקרה של רשת בייתית עם מחשב נייד ששייך לאחותי. אחותי כל הזמן מזמינה דרכו דברים באינטרנט ואין אפשרות לעצור אותה או לדעת מהי מזמינה ומתי ואמא שלי תמיד מתעצבנת עליה בגלל זה. לכן אני מחפש תוכנת ריגול שתתן לי מידע בLIVE מהמסך שלה ואפשרות לשלוט על המחשב שלה מהמחשב שלי...(כאמור המחשבים ברשת ביתית) השליטה שאני מחפש היא משהו בסיגנון שליטה על העכבר דברים כאלו... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כן אני ידוע כותרת בעייתית, לא ידעתי איך לקרוא לזה טוב כששולחים לי לינקים (במסנג'ר..) אז זה נפתח לי עכשיו משום מה בפיירפוקס כשהדפדפן הראשי שלי הוא IE איך אני משנה את זה כך שזה ייפתח בIE? תודה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום מערכת הפעלה חלונות 7. מסך דל U2410. האם ניתן לנצל את שטח העבודה הגדול כך ששני אנשים יגלשו במקביל (לכל אחד יהיה עכבר עצמאי)?
-
- 7 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לגיבוי המחשב שהיא מהירה יחסית(אני לא מצפה שמהירה תגבה 1TB ב10 דקות) אני מעדיף תוכנה שהיא לא חינמית. זהו זה כל הדרישות אם יש תוכנה חינמית שמומלצת לרשום גם אותה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! החלטתי להתקין את הפיירוול החינמי של סיגייט, ואני נתקל בבעיה של התחברות למחשב עליו מותקן הפיירוול ממחשב אחר ברשת הביתית. ניסיתי לשחק בהגדרות (בחרתי את תחום הרשת ואישרתי את כל התנועות ביניהם), אבל ללא הצלחה. מהמחשב עליו מותקן הפיירוול אין בעיה להתחבר למחשבים אחרים ברשת (בהם לא מותקן פיירוול). אם מישה יוכל לפתור לי את הבעיה אני אודה לו מאוד.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד TABLET וGPS ואני לא מצליח למצוא תוכנת ניווט בעברית ועם מפות של ישראל שאני אוכל לנווט איתו, כל התוכנות תומכות רק בPOCKET PC ואין אחת שעובדת על נייד, לא IGO ולא DESTINATOR. מישהו יכול לעזור לי? ואם באמת אין כזאת תוכנה, איך אני יוצר EMULATOR של POCKET PC על המחשב הנייד שלי כדי שאוכל להריץ את התוכנות???
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מתוצרת טושיבה SATELLITE A660 יש בו התקן בולטוס מובנה עם תוכנת בלוטוס סטאק של טושיבה בזמן האחרון הוא לא נותך לי לחבר שום התקן חוץ מההתקנים שכבר קיימים ההודעה שהוא נותן היא DETECTION OF SERVICE FAILED ששירות הזיהוי נכשל התקנית מחדש את הדריברים בכל הצורות האפשריות שיחקתי עם כל הההגדרות בתוכנה של הבלוטוס ניסתי את כל מה שמצאתי באינטרנט הפעלי שירותים בתיבת השירותים ולא מצאתי תשובה בבקשה תעזרו לי כואבות הידיים מהעכבר המובנה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
לפי הכתבה כאן http://www.pc.co.il/?p=51868 השרות הזה של ג'ימייל קיים רק בכרום ואני מחפש תוכנה שתעשה התראות למי משתמש בIE תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
uTorrent 1.8.1 http://www.utorrent.com/download.php Opera 9.6 http://www.opera.com/ OpenOffice 3.0 http://www.openoffice.org/ Winrar 3.80 http://www.rarlab.com/download.htm
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-