תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
זאת אומרת האם הוא כולל בתוכו אנטי ריגול? ואם לא איזה אנטי ריגול הכי מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כבר יומיים איני יכול לבצע שיחות דרך התוכנה (גם מספר חברים לא מצליחים) ישנו צליל חיוג,אך מקבל השיחה לא שומע אותו.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום רב, בהמלצת הפורום, אני משתמש בתוכנה SPYBOT כבר למעלה משנה. פעם בשבוע אני מקפיד לבצע עדכונים וסריקה למציאת בעיות. במשך כל התקופה הזו, משך זמן הסריקה היה לפחות חצי שעה. לעומת זאת בזמן האחרון, התוכנה מסיימת את הסריקה תוך 2 דקות, אולי אפילו פחות. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם משהו השתבש? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
קראתי שלמיראנדה כבר יש תמיכה ב - google talk ורציתי לדעת האם Trillian כבר תומך בזה גם כן...
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מועניין לערוך חומר שצולם בHDV על מערכת עריכה אשר יש עליה AVID שתומך ב HD וגם פרמייר פרו1.5.1 אבל כאשר אני מחבר את הודאיו HD (פלייר PLAYER לא מצלמה).למחשב דרך חיבור הפייר המחשב לא מזהה אותו והוא לא מופיע ב"מחשב שלי". אבל כאשר אני משחק עם ההגדרות ואומר לו לשדר DV המחשב פתאום מזהה את הודאיו ואת הדגם ובגלל שהוא לא מזהה לי את הHD אני לא יכול לדגום למערכת בHD. מכיוון שאני עובד על מערכת שבנויה לתמוך ב HD (כי חומר HD שהבנו ממקורות אחרים עובד חלק) נשאלת השאלה האם WIN XP PRO תומך בפורמט הזה? ומה אפשר לעשות על מנת שכן נוכל לדגום ב HD??? בתודה מראש עמיר שחר
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר שנים רכשתי רשיון ל- WinAVI Video Converter. מאז כבר החלפתי כמה וכמה מחשבים, אך הסיריאל עדיין שמור אצלי. כעת הייתי מעוניין להתקין את הגרסה החדשה , אך אינני יודע האם היא מתאימה לעבודה עם חלונות 7 64 ביט. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בעניין זה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני צריך לערוך מספר סרטונים האם windows movie maker מאפשרת פונקציות עריכה בסיסיות סבירות? עם איזה פורמטים היא עובדת? תודה, טל
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת. ובקצת יותר הרחבה, האם את העדר התמיכה הטכנית יכולה לכסות האנטי וירוס?
-
- 10 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי חבר דתי שחושש מ"גזל" והוא בספק אם התוכנה winrar שמותקנת לו במחשב פרוצה או לא,הוא אומר שהתוכנה מבקשת ממנו להרשם כל כמה זמן אבל התוכנה לא נחסמת לו ואפשר להמשיך להשתמש בה בכל זאת, השאלה למה התוכנה לא נחסמת?מה הרווח שלהם?אולי זאת תוכנה פרוצה? האם מבחינה חוקית או מבחינת החברה אפשר להמשיך להשתמש בה או שיש כאן רמאות?וצריך לקנות. ומאיפה אפשר לקנות את התוכנה במקרה שהיא מחייבת זאת{הוא אמר שבחנויות היא לא קיימת}.
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
יש לי 320MB SDRAM (אופיס 2003 לא עולה על WIN98)
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לישאול אם יש אפשרות לחבר שלושה כוננים קשיחים למחשב אחד! ואם כן איך אני מגמפר אותם?!
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
עשיתי סריקה באנטי וירוס החדש של AVG והוא מצא לי כמה וירוסים או רוגלות אני לא בדיוק יודע מה זה כל דבר אשמח לקבל תשובה או לפחות על חלק שאתם מאשרים למחוק יש 3 תמונות http://img80.imageshack.us/img80/2326/11cw2.png http://img80.imageshack.us/img80/780/12uc4.png http://img80.imageshack.us/img80/2097/13hr8.png תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אהלן חברים רציתי לברר איתכם משהו בבקשה. האם בגרסא החינמית של האנטי וירוס של Avira אין אפשרות לנקות קבצים שנגועים בוירוסים\רוגלות? יש אפשרות רק למחוק את הקובץ לגמרי ולא לנקות אותו? האם יש אנטי וירוס שיודע לנקות את הקובץ ללא מחיקת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
נמאס לי ! אפילו מסייף מוד אי אפשר !
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שמדברים בתוכנה פעם ראשונה היא שואלת אם אני רוצה לשמור את ההיסטוריה ואמרתי שלא אבל אני יודע שכל דבר שעושים במחשב נשמר בהארד דיסק. השאלה שלי היא האם אני יכול להגיע אליה גם אם לא שמרתי אותה ואיך כמובן (אם זה אפשרי). תודה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס SP1 חוקי/מקורי. כמו שאתם יודעים, אחרי ההתקנה צריך לשדרג אותו ל SP2 מהאתר של מיקרוסופט וזה סרטים... לחברה שלי יש ווינדוס SP2 גם מקורי. השאלה שלי זה אם אני לוקח את הווינדוס שלה, ואפעיל אותו עם הססמא שלי האם זה יעבוד בלי בעיות?
-
- 13 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לא ידעתי איפו לפתוח את הנושא אז אם זה לא המקום אנא תעבירו.. השאלה שלי האם אני יוכל להתקין מערכת הפעלה מקינטוש על המחשב החדש שאני קונה? מפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1593 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤866 כרטיס מסך ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 - DX10 RETAIL 644 שח דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤432 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤173 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT 563שח מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤419 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5 .1 129 שח עכבר+מקלדת: GIGABYTE GK-9PB 81 שח האם זאת תיהיה…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יצרתי קובץ image לאחר שהתקנתי אקס-פי וכל שאר הירקות אם זה רלוונטי,באפשרותי ליצור מחיצה hidden אני רק לא יודע מה צריך לעשות כדי לגרום למחשב להפעיל את השחזור ללא שימוש בתוכנה צד ג' האם אפשרי הדבר?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש בנרו,והבנתי שיש אפשרות לצרוב עד 730-750 מגה על דיסקים רגילים ולמרות שקראתי איזה מדריך לא הצלחתי לעשות זאת... אם מישהו מכיר,תעזרו בקשה. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
סילחו לי על הכותרת העילגת במקצת,פשוט לא היה מספיק מקום למשהו נורמלי! השאלה/בעיה שלי היא בעצם כזאת: אני בן אדם שאוהב להוריד קבצים די נדירים(כל מיני דברים ישנים או סתם דברים שמסיבה כלשהי לא תפסו),ומדי פעם לפעם אני בודק את רשימת המקורות שלי,לאחרונה נתקלתי בניק מסוים שפגשתי במספר קבצים אחרים והייתי רוצה לראות מה עוד הוא משתף. אני יודע שאופציה כזאת קיימת בסבבה ונדמה לי שגם בקאזה,האם אני יכול לעשות את זה גם באימיול? כשאני בודק את הפרטים אז מופיע לי רק הסרבר שדרכו הוא התחבר. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני יודע למשל את הכתובת של החבר שלי אז יש אפשרות לשלוח קובץ קטן דרך START--->RUN?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-