תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, איך אפשר שבכל פעם שאני מעלה אקספלורר, תעלינה אוטומטית הכרטיסיות בהן גלשתי לאחרונה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם אפשר מדריך או תוכנה פשוט חסמו אותי ואת רוב האיפים הישראלים באתרי טורנט שונים בעולם אני צריך עזרה...תודה לעוזרים אם זה לא המקום הנכון אז תעבירו...פשוט לא ידעתי איפה לשאול..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד היום האימיול תיפקד יוצא מהכלל. קניתי מחשב נייד והדבר הראשון שהורדתי זה אימיול והנה להפתעתי הוא לא מצליח להוסיף שרתים (אני מנסה להוסיף שרתים מכיון שהאימיול ריק משרתים לגמרי). זה קשור לכך שמערכת ההפעלה שלי היא ויסטה ולא אקס םי כמו שהיה לי? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשוב שהממשק יהיה פשוט ונוח ומאוד מוגבל באפשרויות (למשל שהמחשב עולה וישר עולה דפדפן עם אייקונים פשוטים ושאי אפשר להרוס יותר מדי, אבל כן שיש שם FLASH וכו'). יתרונות, נראה טוב על מסך HDMI בסלון.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה כבר איזה שעה להתקין את BOOTSKIN ניסית שתי גרסאות 1.03 ו 1.05 והוא מציג לי את השגיאה הבאה! במה מדובר ניסיתי מכמה אתרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי , אני חדש פה אחלה פורום דרך אגב ! יש לי פיירפוקס 1.5.0.7 בכל מקרה הבעיה ששמתי לב שהתוכנה לוקחת מלא זיכרון נגיד לפתוח דף עם מלא תמונות הזיכרון ממש יורד ולפעמים המחשב נתקע יש לי 256X 2 זכרון וינדוס XP ואם זה חשוב אז amd 64 3000+ באקספלורר זה לא קורה לי אולי זה איזשהוא פלאג(תוסף) שגורם לזה?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מנסה להציג תוכנית עבודה, אבל משום מה בחלון התמונה באיכות ממש נמוכה (הקובץ הוא JPEG באיכות טובה). כשאני מרנדר זה נראה טוב, אז כנראה שזה משהו בהגדרות תצוגה שם, אבל אני לא מוצא.
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
מוד מבוסס על Call Of Duty סיכסוך ישראל - פלסטיני דרושים מפתחים! שלום רב, לפרוייקט בניית מוד (על בסיס מנוע קיים ומשופר של Call of Duty), המבוסס על הסכסוך הישראלי-ערבי (משחק מרובה משתתפים), דרושים מעצבי תלת מימד, מעצבים גרפיים (ידע בטקסטורות), מתכנתים בשפה עילית (כלשהי), אנימטורים, ומעצבי שלבים עם ידע ב RADINET. הפרוייקט הינו פרוייקט שנסגר לפני כ3 שנים עקב חוסר בכלים מתאימים להוציאו לפועל, כיום נבנה על אחד ממשחקי Call of Duty עם מנוע וגרפיקה ששיפרנו, ויסופק כמשחק עצמאי. הפרוייקט בהתנדבות וללא תשלום, אך עם אופציה לתגמול בעתיד (פרטים בהמשך...) אפשר לראות בקישור הבא סרטון מהמשחק בגירסתו הקודמת: מספר תמונות: https://plus.google.com/photos/103013850825750168880/albu…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי שרת סרבר 2008 ו-Exchange 2007, הפעולה בעצם היחידה שאני רוצה שהשרת הזה יעשה הוא תיאום פגישות עם יומן שיהיה למשתמשי הרשת, זה הפעולה היחידה שכרגע אני דורש משרת ה-EX... אין לי מושג בזה יותר מדיי ולכן הייתי רוצה לדעת האם אוכל למצוא עזרה כאן, מה אני צריך לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת האם יש תוכנה שבא אתה יכול לבנות מעיין עיתון כזה שאתה רושם מה שאתם רוצה ובחור גודל כותרת וכו' ואז זה יוצא כאילו זה נראה כמו עיתון ??? אם יש אז בבקשה מישהו יכול להביא לי קישור להורדה שלה ..?! (:
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המרתי אלבום מוסיקה מ mp3 ל wav ב 128 KBS סכ"ה 386M במחשב אני כן שומע את הדיסק לאחר ההמרה הבעיה ב dvd ובקומפקט דיסק (ששניהם יודעים לקרוא צרובים) לא הצלחתי לשמוע את הדיסק מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי מחשב חדש (ראו מפרט). היום התקנתי את הווינדוס וכשבאתי להתקין דרייברים, אני לא מוצא את הדיסק בקופסא, ואני בכלל לא בטוח שצריך להיות שם דיסק למרות שבחוברת רשום להכניס את הדיסק "Xpress install". חשבתי על לעדכן דרך האתר של ג'יגה בייט אך אין לי אינטרנט כי אין לי דרייבר לכרטיס רשת :-\ ניסיתי להוריד את הדרייברים ממחשבים אחרים בבית אך פתאום האינטרנט נהיה איטי מאוד... מה אני יכול לעשות? האם למישהו יש את התוכנה הזאת ויכול לנסות לשלוח לי? תודה רבה לעונים וסליחה אם זהו איננו הפורום המתאים לנושא זה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מחפש דרייבר עבור הלוח אם[מובנה]: ASUS M2A-VM הנה הלינק ללוח: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/#specifications אני צריך דרייברים עבור וינדוס 7X64 .הדרייברים שהורדתי מהאתר של האסוס כנראה בעייתים.הכרטיס קול לא עובד,ומשמיע רק רעשים דרך הרמקולים. אם אפשר אולי לקבל לינק לדרייברים מאתר אחר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום יש לי WIN7 עם קודקים של SHARK007 ומשום מה המון סרטים לאחרונה אני שומע בהם רק מוזיקה ולא את הדיבורים של האנשים. יש לי את הגרסה האחרונה של הקודקים מה לעשות עכשיו בכדי לשמוע? תודה
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום! אני מוריד דרך אזורוס וכעבור כמה דקות היא מתנקת לי לבד ישמח לשמוע עצות בנוגע הבעיה הזאת(במידה ויש תוכנה מהירה שאפשר להוריד בה משחקים חוץ מאימיול ישמח לשמוע עצות) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום קופץ לי הדבר הזה של ה60 שניות אני לא יודע מה זה ניסתי לעשות הכול 1)הרצתי את האנטי וירוס (קספרסקי) 2)הורדתי מימקרוסופט עידכוני אבטחה 3)הרצתי את הכלי להסרת תוכניות זדוניות. ואין ואני לא מוצא כלום וכול פעם שאני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה דק' זה עושה לי ת60 שניות מה עושים [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-Internet explorer שלי כל הזמן נתקע, ורושם: Internet explorer has stopped working. אני מעוניין להתקין אותו מחדש, האם זה אפשרי כאשר אני עובד עם Windows vista ultimate? אני משתמש במקביל גם בפיירפוקס, אבל אני רוצה שגם ה-IE יעבוד לי. ד"א עשיתי כבר reset all settings וזה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש דרייברים של כרטיס הקול של המחשב שלי, ואין לי מושג איפה למצוא. הכרטיס קול שלי הוא כרטיס קול מובנה על לוח האם, לוח האם שלי הוא Asus K8V Se Deluxe. זה פחות או יותר כל המידע שאני יכול להביא עליו. יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
1. הפונטים בכל האתרים נראים מטושטשים מעט. מחיפוש קצר בגוגל גיליתי שאם מבטלים את האופציה להאצת חומרה גרפית - זה מסתדר. האם יש פתרון אחר לעניין? 2. בגירסא הקודמת, אם הייתי סוגר מס' טאבים בו זמנית, היה קופץ חלון בו יש אפשרות לשמור אותם לפעם הבאה. עכשיו האפשרות של שמירה נעלמה מאותו חלון - האם וכיצד ניתן להחזירה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מהו?. מחפש תוסף חינמי ומפנק, להוריד הכל מ-Youtube... אני אשמח מאד לעזרתכם, זה דחוף, ברכות ותודות.
-
- 6 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
כל 60 שניות שאני מקליט מהתוכנה Total Recorder יש לי בזזזז,והתוכנה חוקית,למה זה?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני עובד במקביל עם XP ו W7. התקנתי תוכנה מסויימת (לקריאת גרפים), על XP והיא עובדת ללא דופי. ניסיתי להתקין על W7, ואני מקבל את ההודעה שבתמונה המצורפת. אתר מסויים שעלה בחיפוש בגוגל טען שזאת שגיאת רג'יסטרי, והמליץ להתקין את התוכנה שלו:Registry Convoy 2009 אחרי התקנה, סריקה, ומחיקה של כמה מאות קבצים הבעיה לא נעלמה. אשמח לפתרונות. עריכה: הפעלתי את התוכנה כאדמינסטרטור ועכשיו היא עובדת! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
האם למישהו יש מושג איך אני משנה את שיטת המדידה של הפונטים למילמיטרים????
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-